Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Zvezdara - Zvezdarska šuma - Murmanska
|

Lux, 8.0, Po+Pr+1, 227m2, 4.2ara, garaža, eg, 2 terase U prilici smo da ponudimo luksuznu kuću na Zvezdari (kod Zvezdarske šume) površine 227m2 na parceli 427m2 okruženoj zelenilom, locirana u mirnom delu opštine i prelepim kućama u komšiluku, panoramskim pogledom. Građena je 2004.godine i sastoji se iz 3 etaže: suteren: garaža i ostava (30m2), u kojoj se nalazi kotao (grejanje na gas i struju). prizemlje: prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom 40m2, degažman, ostava, 2 kupatila, 2 sobe (1 radna), ulaz i terasa, ukupno 93m2 sprat: hodnik, dnevni boravak, kuhinja i ručavanje, degažman, kupatilo, 3 sobe, terasa, ukupne neto površine 104.17m2. Pogodna za više namena, za stanovanje ili kao poslovno-stambeni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

580.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Bačka
|

Prelep stan u Meandrima u održavanoj zgradi, gde je prošle godine urađena nova spoljna fasada. Stan sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i velikom lođom. Uknjižen na 49m2 korisne površine + lođa 7m2. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Kraljice Marije
|

Na raskrsnici Ruzveltove i Kraljice Marije u dvorištu zgrade nalazi se stan od 39m2 sa kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupatilom u izvornom stanju. Sa mogućnosšću da se podigne još jedan sprat. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Železnik - Lole Ribara
|

Renovirana kuća iznad ulice Lole Ribara sa fantastičnim pogledom. Funkcioniše kao dva dvosobna renovirana stana (svaki stan po 39m2), sa prelepim letnjikovcem i posebno letnja kuhinja. Plac 3.93a, 1 garaža i 1 garažno mesto. Kuća za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Batajnica - Kralja Radoslava
|

Prelep jednosoban stan u novoj zgradi, na drugom spratu. Sve u izuzetno korektnom stanju. U blizini škole, vrtića i glavne ulice. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

51.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Boleč
|

Prodaje se odlična porodična kuća u Boleču, lokacijski dobro pozicionirana, nedaleko od Smederevskog puta ali izdvojena od buke u mirnom okruženju. Objekat je sagrađen 1980.godine, nesvakidašnje koncepcije sa funkcionalnim rešenjem, spratnosti PR+1+PK. Teren na kome je objekat je blagog nagiba, površine 8ari. Objekat se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlje se može ući sa dve strane objekta, kroz garažu i sa zadnje strane u deo sa ostavama iz kojeg se dalje dolazi do stepenišnog prostora i sale za goste. Sama sala je povezana sa garažom. Pomenuto stepenište povezuje sve etaže. Sprat ima pristup sa terena spoljnim stepeništem, koje preko trema vodi do ulaznog hola. Odatle, desno se nalazi dbevni boravak (32m2), sa terasom iznad garaže (koja je 23m2), dok se sa leve strane na polunivoima gore i dole nalaze spavaće sobe. Pravo je kuhinja (11m2) sa trpezarijom (28m2). U potkrovlje se penje sa više polunivoa, tamo se nalazi radna soba sa izlazom na terasu (21m2) i kupatilo. Osnova prizemlja:99,84m2 Osnova sprata: 163,68m2 Osnova potkrovlja: 117,33m2 Urađena hidro i termoizolacija, spoljni zid je od šupljeg bloka debljine 30cm, podovi su pod klasičnim parketom, visina plafona 260cm, drvena stolarija. Grejanje: etažno na čvrsta goriva, struju, naftu. Poseduje kamin. Priključena je na gradski vodovod i kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

185.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Nehruova
|

Stan se nalazi u četvorospratnicama pored Save. Zgrada okružena zelenilom, blizina škole, vrtića, marketa i prevoza. Tri velike lođe od 13m2.Uknjižen na 104m2 građevinske površine i 91m2 korisne površine. Stan veliki 4.0, tri sobe za spavanje, veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dva mokra čvora, PVC stolarija, hrastov parket, trofazna struja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

285.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Ovča - Pančevački Put
|

Zemljište površine 16.87a, širina fronta 20.83m. Informacija o lokaciji. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

95.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Stari Merkator - Otona Župančiča
|

Stan se nalazi preko puta Starog Merkatora. Zgrada okružena zelenilom, blizina škole, vrtića, marketa, pijace, prevoza. Stan je renoviran, PVC stolarija, izdvojena soba za spavanje, uredan stan bez terase. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

106.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Zaplanjska
|

Odlična garsonjera 29m2, u Zaplanjskoj ulici, potpuno nameštena, na 4. spratu od 7, zgrada održavana sa liftom, centralno grejanje, infostan 7.200 dinara. Ispred zgrade parking, dosta zelenila, blizina škole, Maxi 24/7, TC Stadion, itd. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

320 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine