Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic

Kaća Lazarević


Broj u registru posrednika : 076
Beograd
Tomaša Ježa 9
Telefon: (011) 245-1102
Telefon 2: (069) 222-4594
Stan | Beograd - Novi Beograd - Milentija Popovića
|

Luksuzan stan u ulici Milentija Popopvića, na Novom Beogradu, u gradskoj četvrti Savograd. Stan je kompletno opremljen na 7/9 spratu u zgradi sa dva lifta i centralnim grejanjem, Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa terasom, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe sa kupatilom i gostinjskog toaleta. U cenu zakupa uračunato je i parking mesto u garaži zgrade. U zgradi postoji fizičko obezbeđenje 24h. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.300 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nikolaja Gogolja
|

Troiposoban stan na Banovom brdu u ul. Nikolaja Gogolja, u blizini okretnice tramvaja. Nalazi se na 6./8 spratova u održavanoj zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kupatila i terase. Izdaje se namešten i odmah je useljiv. Isped zgrade postoji slobodan parking Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

600 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Španskih boraca
|

Na prodaju trosoban stan-duplex u ul. Španskih boraca u Bloku 28. Stan se nalazi u nadozidanom delu zgrade na 5. spratu u zgradi sa centralnim grejanjem i liftom (ide do 4.sprata par stepenika do 5.sprata). Sastoji se od: ulaznog dela, dnevne sobe koja je šankom odvojena od kuhinjskog dela, deganžmana, toaleta i stepenica koje vode na gornji nivo. Gornji nivo se sastoji od dve spavaće sobe (imaju kosine) i kupatila. U stanu su postavljeni veluks krovni prozori. Stan je uknjižen sa 63m2 kojom su obuhvaćene redukcije zbog kosina, dok stan ima 73m2 podne površine. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

179.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 70a - Dr Agostina Neta
|

Četvorosoban stan u zgradi starije gradnje u ulici Dr. Agostina Neta, u Bloku 70a. Nalazi se na 4/7 spratova u odlično održavanoj zgradi sa dva lifta i centralnim grejanjem. Stan se sastoji od antrea, gostinjskog toaleta, velikog dnevnog boravka orijentisanog ka ulici, trpezarije i kuhinje, spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na lođu i kupatila. Izdaje se namešten i odmah je useljiv. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina - Save Maškovića
|

Trosoban stan na četvrtom spratu novog stambeno – poslovnog kompleksa na Trošarini. Stan ima centralno grejanje sa kalorimetrima, opremljen je smart sistemom i najkvalitetnijim materijalima završne obrade. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, terase, dve spavaće sobe, kupatila i sanitarne prostorije. Uz stan se prodaje i garažno mesto površine 15,8 m2 po ceni od 28.000 €. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

249.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Ljutice Bogdana
|

Dvosovan stan na 1 od 12 spratova u soliteru sa liftom. U stanu je centralno grejanje. Orjentisan je prema parku i sastoji se od: ulaznog hodnika iz kog se ulazi u sve prostorije, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, ostave, dnevne sobe i spavaće sobe. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

500 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Zrmanjska
|

Kompletno renoviran dvosoban stan u dobro održavanoj zgradi u Zrmanjskoj ulici u neposrednoj blizini Ada Mall-a, Šumarskog fakulteta, Hipodroma, Opštine Čukarica. Nalazi se u dobro održavanoj zgradi sa liftom, na 1. spratu od ukupno pet. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe. Stan ima podno grejanje, kao i klima uređaj. Uknjizen na 54m2 a po premeru ima 58m2. Stan se prodaje kompletno namešten sa tehnikom. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

193.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Nehruova
|

Odličan četvorosoban stan na 3. spratu u Nehruovoj ulici u Bloku 45. Stan ima korisnih 91 m2, građevinske površine 104 m2, nalazi se u četvorospratnici bez lifta, koja ima centralno grejanje. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, hodnika, tri spavaće sobe, tri divne terase od 15m2, kupatila, gostinjskog toaleta Agencijska provizija uskladu sa opštim uslovima poslovanja.

285.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Braće Jerković
|

Dvosoban stan na 2 od 6 spratova u zgradi iz 1977. godine. Dvostrano je orjentisan istok – zapad. U izvornom je stanju. Uknjižen je na 69 m2 od čega je 60 m2 grejnje površine i 9 m2 su terase. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kupatila, kuhinje, dve spavaće sobe i dve terase i dnevne sobe. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

140.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Čubura - Petra Kočića
|

Predratna porodična stambena zgrada za kompletno renoviranje, ukupne površine cca 350 m2, koja se sastoji od niskog prizemlja, visokog prizemlja, sprata i potkrovlja, na placu od 3,97 ari. Zgrada se sastoji od više stambenih jedinica i tako je uknjižena. Dvosoban stan u niskom prizemlju, četvorosoban stan u prizemlju sa velikom zastakljenom terasom iz koje se izlazi u baštu a ispod terase je vešernica. Na prvom i mansardi nalazi se četvorosoban stan. Ulaz u zgradu je bočno iz dvorišta, kuća se nalazi na srtedini placa ulično je orjentisana, plac je ograđen zidanom ogradom a postoji i garaža sa ulice kao poseban objekat na placu. Vlasnici poseduju informaciju o lokaciju, kopiju plana parcele, kopiju plana vodova, kuća je uknjižena Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.500.000 €
Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic