Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Stan | Beograd - Vračar - Bokeljska
|

U prilici smo da vam ponudimo komforan, trosoban stan na Autokomandi pogodan za poslovni prostor. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, toaleta, prostrane dnevne sobe koja ima direktan pristup terasi, hodnika iz kojeg se ulazi u preostale dve sobe, kupatila i kuhinje sa ostavom. Postoji mogućnost zakupa dva garažna mesta po ceni od 80eur (po garažnom mestu). Odlična lokacija, dobra povezanost sa ostalim delovima grada. Blizina autoputa i brojnih autobuskih stajališta. Posrednička nadoknada, koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Ivy na VII spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

193.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Uskoro useljiv stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Eterna. Po strukturi trosoban, useljiv do kraja godine. Izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.747 e/m2. Stan se nalazi na III spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka parku, većina prostorija ima direktan pogled na Savski park. Dvostrana orjentacija, odličan raspored. Rok završetka izgradnje je poslednji kvartal ove godine! Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00EUR. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika - fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

352.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na X spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

185.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U prestižnom naselju Beograd na vodi, u zgradi Aurora nudimo odličan, kompletno namešten stan na 11. spratu. Stan se sastoji od: dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase sa izuzetno lepim pogledom. Odmah useljiv. Lepo osvetljen, odlična pozicija u naselju, između parka i reke. Kompletno opremljen novim, modernim nameštajem i belom tehnikom. U cenu stana je uračunato i pripadajuće parking mesto u garaži objekta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Victoria - nova premium zgrada na samoj obali reke sa direktnim pristupom Sava Promenadi. Stan se nalazi na 15. spratu, trostrano je orijentisan gleda i na reku, Kulu i grad. Sastoji se od: predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i direktnim izlazom na terasu, četiri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, ostave i vešernice i još jedne terase. Velike staklene površine od poda do plafona, orijentacija je jugozapadna, veoma svetao, osunčan, sa fantastičnim pogledom na reku. Stan ima dve terase od 26m2, koje su povezane neprohodnim delom koja se pruža čitavnom spoljnom dužinom stana. Na prvom spratu BW Victoria se nalazi spa zona za stanare, osmišljena kao idealno mesto za odmor i rekreaciju. Spa centar obuhvata unutrašnji bazen sa pogledom na reku, saunu, savremenu teretanu i svlačionicu sa tuševima. Residential club, koncipiran po principu business lounge-a, takođe je smešten na prvom spratu, a stanari ovde mogu da organizuju poslovne i privatne sastanke. Prodavnice, kafići i restorani, koji se nalaze se u prizemlju zgrade. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža - projektovana kao kružni sistem sa više polunivoa koji su spojeni i imaju zajednički ulaz. Direktna prodaja, bez posredničke nadoknade za kupce! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

900.888 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

U ponudi svetao i prostran stan u zgradi u kompleksu New Minel. Stan se nalazi na V spratu i sastoji se od: predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, terase, dve spavaće sobe i dva kupatila. Stan je kompletno opremljen belom tehnikom i kvalitetnim nameštajem. U cenu zakupa je uračunato i jedno garažno mesto. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Blizina marketa, AirPort City-ja, brojnih sedišta korporacija i firmi. Nova zgrada, uredna, okružena zelenilom sa lepim unutrašnjim dvorištem. Alu-drvo stolarija, klima uređaji. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi Metropoltan, u naselju Beograd na vodi, nudimo vam vrlo lep i kompletno opremljen dvosoban stan. Opremljen je kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila, spavaće sobe i vešernice. Odmah useljiv. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto. Izuzetno svetao i funkcionalan. Odmah useljiv. Jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi, pozicionirana na samo par minuta od Kalemegdana ili Kule Beograd, neposredno do reke Save. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.350 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na XI spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristup kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

152.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na XI spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

280.888 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Podgorička
|

U najbližem okruženju Hrama, u lepoj predratnoj zgradi prodajemo ovaj funkcionalan stan. Sastoji se od: predsoblja, kupatila, ostave, wc-a, komotne dnevne sobe, spavaće sobe i odvojene kuhinje. Salonska visina, lepo očuvan mermerni ulaz. Kvalitetna gradnja, vanstandardna debljina zidova, odlična termoizolacija. TA grejanje. Na korišćenje stanarima zgrade dostupno je ograđeno dvorište. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%

135.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na VI spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristup kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

135.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na X spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

195.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na VIII spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristum kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

140.888 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Endija Vorhola
|

Victory Gardens-savremeni stambeni kompleks na dva minuta od Ade. Nudimo stan u I fazi izgradnje u zgradi Olive na I spratu. Stan se sastoji od: ulaznog dela, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Kupcima je pružena mogućnost izbora elemenata u stanu, kao što su parket, keramika, opremljenost kuhinje, opremljenost kupatila, mogućnost izbora Smart home sistema, dodataka za elektirčne punjače u garaži. Kompleks će se sastojati od 5 zgrada sa velikim procentom uređenih zelenih površina, nalazi se u blizini Ade, Košutnjaka, odlično pozicioniran sa svim potrebnim sadržajima za udoban život ispunjen aktivnostima. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. U blizini kompleksa će se nalaziti Lidl, kao i škole, vrtići, bolnica, a u samom kompleksu stanari će imati pristup kafićima, marketima, teretani, salonima lepote. Mogućnost otplate na 7 rata, posebne pogodnosti prilikom isplate ukupne cene stana odjednom, mogućnost projektnog finansiranja, učešće za kupce prvog stana 10%. Bez posredničke nadoknade za klijente.

134.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Beograd na vodi, izuzetan stan u zgradi BW Simfonija sa lepim pogledom na unutrašnje dvorište. Veoma svetao, funkcionalan, prostran. Nalazi se na 12. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. Kompletno opremljen novim, modernim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Odmah useljiv. U cenu zakupa je uračunato i garažno mesto. CG, dva klima uređaja, usisivač, mašina za pranje veša, mašina za sušenje. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. U cenu stana uključeno je i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Prostran, svetao, odličan pogled, kompletno namešten novim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Mogućnost korigovanja cene zakupa za tromesečno plaćanje unapred. Sa terase se pruža pogled i na reku. Dozvoljeni kućni ljubimci. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% mesečne zakupnine. Odmah useljiv. Izdavanje stanova Beograd, stanovi Beograd na vodi, квартиры в аренду в Белграде

1.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. U cenu stana uključeno je i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Prostran, svetao, odličan pogled, kompletno namešten novim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Mogućnost korigovanja cene zakupa za tromesečno plaćanje unapred. Sa terase se pruža pogled i na reku. Dozvoljeni kućni ljubimci. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% mesečne zakupnine. Slobodan i odmah useljiv. Izdavanje stanova Beograd, stanovi Beograd na vodi, квартиры в аренду в Белграде

1.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Lumia useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.708/m2 sa PDV-om. Stan se nalazi na VII spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan je orijentisan ka Savskom parku i svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

433.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Quartet useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.765 e/m2. Stan se nalazi na III spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka reci, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

446.888 €
Agencije za nekretnine | Property Broker