Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Kuća | Beograd - Barajevo - Lipovica - Partizanska
|

Izuzetna kuća nadomak Beograda u naselju Stara Lipovica. Kuća se satoji iz tri nivoa, na 12 ari placa, sa predivnim dvorištem i garažom. Prvi nivo: Ulazni hodnik, kupatilo, predsoblje, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom u kojoj visina ide i do 6 metara. Iz dnevnog boravka izlazi se na ogromnu terasu sa otvrenim pogledom, koja se sastoji iz 2 dela i u funkciji je letnje kuhinje i trpezarije. Iz predsoblja vode stepenice na drugi nivo. Drugi nivo: Ovo je praktično izdvojen spavaći deo. Iz hodnika se ulazi u dve spavaće sobe sa garderoberima i u kupatilo u koje se može ući i iz jedne spavaće sobe. Istim stepenicama se ide na galeriju. Galerija: Prostran otvoren prostor koji ima pogled na dnevnu sobu i trpezariju Ovaj deo se uglavnom koristio kao radni deo, takođe kao prostor za odmor i rekreaciju. Suteren: Stepenice iz dnevnog boravka vode u suturen, koji zbog konfiguracije terena je pravo prizemlje. U ovom delu se nalazi dnevni boravak iz kojeg se izlazi u dvorište, kupatilo, spavaća soba, ostava i dve prosotrije koje su služile za različite namene. U samom dvorištu se nalazi i prostrana garaža koja je uračunata u oglašenu cenu. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.

380.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Radovana Simića Cige
|

U ponudi stan na Medakoviću II, u ulici Radovana Simića Cige. Stan se nalazi na II spratu i sastoji se: predsoblja, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, zastakljene lođe i terase. Odlična lokacija stana, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, odlična povezanost sa drugim delovima grada. Uknjižen, odmah useljiv. Vrlo funkcionalan i adaptibilan. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Centralno grejanje, izvorno stanje. Javni parking oko zgrade, zgrada ima dva lifta. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

135.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Izdajemo nov, luskuzno opremljen trosoban stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Terra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i vešernice. Stan je nov, kompletno opremljen novim nameštajem i belom tehnikom. Odmah useljiv! U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Vrlo svetao i moderan, pogled na reku! Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

2.000 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Balkanska
|

U samom centru grada, na uglu Lomine i Balkanske ulice u Tržnom centru u ponudi je izuzetan lokal. Nalazi se na prvom spratu od ukupno dva, površine 81m2, uknjižen. Pogodan za razne delatnosti (kancelarije, saloni lepote, predstavništva, adv. kancelarije). Lokal je na dva nivoa, što daje dodatne mogućnosti za uređenje prostora za budućeg vlasnika. Na prvom nivou se nalaze dve prostorije, od toga jedna velika (visina plafona 3.8m) i jedna mala prostorija, kuhinja i mokri čvor. Na drugom nivou se nalazi otvoreni prostor, sa ugrađenim plakarima. Unutrašnja stolarija i stepenište je od hrastovog drveta. Kao posebna pogodnost postoji mogućnost parkiranja u dvorištu tržnog centra za budućeg kupca. Vrlo funkcionalan i adaptibilan. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene lokala.

209.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Prostrana kuća u naselju Dedinje, pogodna za poslovne potrebe, predstavništvo ili rezidenciju. Nalazi se u elitnoj rezidencijalnoj zoni na Dedinju, u neposrednoj blizini velikog broja ambasada i diplomatskih predstavništava. Sastoji se iz četiri nivoa, sa dva odvojena ulaza. Na svakom spratu se nalazi veći broj prostorija koje budući zakupac može prilagoditi svojim potrebama. Kuća poseduje prostarnu garažu i parking mesta za više vozila. Dvorište ogradjeno, veličine 10 ari. Vrlo svetla, prostrana. Odmah useljiva. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

8.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi BW Sole izdajemo odličan, two bedroom stan na IV spratu. Stan se sastoji od: velikog dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, terase, spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Odličan raspored, vrlo svetao i sunčan stan. Pogled na Kulu! U procesu je opremanja, u oglašenu cenu u stan će biti ubačeni kuhinjski elementi, bela tehnika kao i ugradni plakari. Pogodan kako za život, tako i kao poslovni prostor. Odmah useljiv. U oglašenu cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Recepcija, lobi, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor. Blizina TC Galerija, Kule Beograd, Kule Skyline, brojnih prodavnica i marketa, apoteka. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.450 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo nov stan u naselju Beograd na vodi, najnovija zgrada BW Libera. Kompletno opremljen novim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. CG, klima uređaj, usisivač, pegla za veš. Dozvoljeni kućni ljubimci. Orjentisan ka parku i unutrašnjem dvorištu! Odmah useljiv. Smeštena u srcu Park distrikta, BW Libera nudi najbolje od savremenog gradskog života, kao mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije. Ova vrhunska kolekcija stanova direktno je pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, a samo je na nekoliko minuta od ključnih atrakcija Beograda. Blizina Kule, Savskog parka, Zimske bajke, TC Galerija, kule Skyline. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine Stanovi Beograd, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi izdavanje

1.100 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Zrmanjska
|

U ponudi odličan trosoban stan na Banovom Brdu, u Zrmanjskoj ulici. Nalazi se u zgradi novije gradnje. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izlaskom na terasu, odvojene kuhinje, toaleta, spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe, kupatila. Druga spavaća soba može biti opremljena po želji zakupca o trošku zakupodavca. Niski režijski troškovi, grejanje je na gas, plaća se samo u mesecima kada se greje, topla voda u zgradi. Svaka prostorija ima klima uređaj. Vrlo lep, svetao i prostran. Renoviran, opremljen novim, modernim nameštajem. Blizina Ada Mall-a, škole, vrtića, brojnih restorana i marketa, pošte, pozorišta, Ade Ciganlije. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Mogućnost zakupa garažnog mesta uz doplatu. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.100 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi Metropoltan, u naselju Beograd na vodi, nudimo vam vrlo lep i kompletno opremljen dvosoban stan. Opremljen je kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila, spavaće sobe i vešernice. Odmah useljiv. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto. Izuzetno svetao i funkcionalan. Useljiv od 20.04. Jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi, pozicionirana na samo par minuta od Kalemegdana ili Kule Beograd, neposredno do reke Save. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.350 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Novi Merkator - Bulevar Mihajla Pupina
|

Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Cena poslovnog prostora je 20eura/m2 + 3.5e/m service charge sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine.

3.680 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan u zgradi BW Quartet u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na 1. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, izlaza na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, sa prelepim pogledom na park. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Planirani rok za završetak radova je kraj ove godine. Uskoro useljivo! Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu. Zbog svoje spratnosti, pogodan kako za život, tako i kao investicija - poslovni prostor. Pogled na park i reku. Bez posredničke nadoknade za kupce! Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi

434.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan u zgradi BW Quartet u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na 7. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, izlaz na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Izuzetno funkcionalan, prostran i svetao stan, pogodan za porodicu. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Planirani rok za završetak radova je kraj ove godine. Uskoro useljivo! Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu. Zbog svoje spratnosti, pogodan kako za život, tako i kao investicija - poslovni prostor. Pogled na park i reku. Bez posredničke nadoknade za kupce! Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi

449.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan u zgradi BW Quartet u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na II spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, izlaz na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. zuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Planirani rok za završetak radova je kraj ove godine. Uskoro useljivo! Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu. Zbog svoje spratnosti, pogodan kako za život, tako i kao investicija - poslovni prostor. Dvostrano orjentisan, pogled na park i reku. Bez posredničke nadoknade za kupce! Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi

442.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Cena po kvadratu je 3.726 eura/m2. Stan se nalazi na 7.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, zgrada uz park, pogled na Savski park. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom u RS. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

566.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 6. spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila, master spavaće sobe, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i reku Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom u RS. Cena po m2 - 3858EUR. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

445.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan u prestižnom naselju Beograd na Vodi u zgradi Verde. Stan se nalazi na 6. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika koji je odvojen i pregrađen, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. Stan je kompletno namešten svim potrebnim nameštajem i kvalitetnom belom tehnikom. Mogućnost iznajmljivanja garaže po ceni od 100,00 EUR. Moderno opremljen. Aparat za kafu, mašina za sudove, mašina za pranje i sušenje veša, kompletno posuđe, dva klima uređaja. Vrlo svetao i funkcionalan. Odmah useljiv. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% jedne mesečne zakupnine.

1.200 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Quartet useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.925 e/m2. Stan se nalazi na V spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, ostave i vešernice. Stan je dvostrano orijentisan ka Kalemegdanu i ka reci. Dnevni boravak gleda na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

486.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Quartet useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.789 e/m2. Stan se nalazi na II spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka reci, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

442.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Cena po kvadratu je 3.773 eura/m2. Stan se nalazi na 6.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, zgrada uz park, pogled na Savski park. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

441.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Cena po kvadratu je 3.709 eura/m2. Stan se nalazi na 6.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Odlična ponuda, zgrada uz park, pogled na Savski park. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

428.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi BW Sole nudimo odličan, moderno opremljen two-bedroom stan. Sastoji se od: ulaznoog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Stan je neuseljavan. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. CG, tri klima uređaja. Prelep pogled na park i unutrašnje dvorište. U oglašenu cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto. Pet-friendly. Recepcija, lobi, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor. Blizina TC Galerija, Kule Beograd, Kule Skyline, brojnih prodavnica i marketa, apoteka. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 5.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i pogledom na grad. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

532.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Beograd na vodi, zgrada BW Eterna - useljivo ove godine. Izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.691 e/m2. Stan se nalazi na VII spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, garderobera i vešernice. Stan je orijentisan ka parku, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje je poslednji kvartal ove godine, uskoro useljivo! Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu. Bez posredničke nadoknade za kupce Prodaja stanova Beograd, продажа квартир в Белграде на воде.

426.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Cena po kvadratu je 3.737 eura/m2. Stan se nalazi na 7.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, zgrada uz park, pogled na Savski park. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

431.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo potpuno nov, neuseljavan stan u naselju Beograd na vodi, zgrada Scala. Vrlo funkcionalan i svetao, luksuzno opremljen. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa direktnim izlazom na terasu, odvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Recepcija i fizičko tehničko obezbedjenje rade 24/7. Stan je kompletno namešten novim modernim nameštajem i belom tehnikom. U cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine. Izdavanje stanova Beograd, izdavanje stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, Аренда квартир в Белграде, Апартаменты Белград

1.200 €
Garaža | Beograd - Novi Beograd - Jurija Gagarina
|

Izdaje se garažno mesto u podzemnoj garaži na nivou -1 u A Bloku III faza. Video nadzor, kontrola ulaza rampom. Fizičko-tehničko obezbeđenje 24/7. Protiv-požarni sistem. U cenu su uračunati redovni mesečni troskovi održavanja. Posrednička nadoknada 50%.

90 €
Garaža | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Garažno mesto u garaži koju dele BW Verde i BW Aqua. nivo -1 . Obezbeđenje, video nadzor, ulaz samo sa karticom. Depozit 50e. Garažno mesto se nalazi u blizini stepenica između dva stuba. Beograd na vodi, izdavanje garažnih mesta Posrednička nadoknada 50%

100 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Stan sa baštom u ulici Miloja Đaka na Dedinju. Nalazi se u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo sa đakuzijem, još jedno kupatilo i terase koja izlazi u privatno dvorište površine veličine 1 ar. Veoma kvalitetna gradnja, stan uređen po visokim standardim. Prvoklasni parket, švedske vodootporne boje za zid, centralno grejanje. Uz stan se prodaje u okviru oglašene cene i apartman od 24m2 kojem se pristupa iz dvorišta i koji trenutno služi kao ostava, ali može funkcionisati kao zasebna celina jer ima sopstveno kupatilo i zaseban ulaz iz zgrade. U oglašenu cenu je uračunat stan, dvorište, ostava i parking mesto ispred zgrade. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene

400.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi BW Sole nudimo odličan, polunamešten stan na 11.spratu. Sastoji se od: ulaznoog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan je opremljen kuhinjskim elementima, belom tehnikom, ugradnim ormarima i rasvetom. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan, sa pogledom na Kulu i Galeriju. CG, tri klima uređaja. U oglašenu cenu stana je uračunato i pripadajuće garažno mesto. Recepcija, lobi, fizičko-tehničko obezbeđenje, video nadzor. Blizina TC Galerija, Kule Beograd, Kule Skyline, brojnih prodavnica i marketa, apoteka. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.600 €
Garaža | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Garažno mesto u garaži koju dele BW Verde i BW Aqua. nivo -1 . Obezbeđenje, video nadzor, ulaz samo sa karticom. . Garažno mesto se nalazi u blizini stepenica između dva stuba. Odlična pozicija, ima dodatni prostor tako da je pogodno i za velike automobile. Beograd na vodi, izdavanje garažnih mesta Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 750,00 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

25.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 5.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i pogledom na grad. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

442.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na IV spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade. Bez posredničke nadoknade za kupce, klijente Property Broker agencije! Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd

249.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. U cenu stana uključeno je i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Prostran, svetao, odličan pogled, kompletno namešten novim i kvalitetnim nameštajem i belom tehnikom. Mogućnost korigovanja cene zakupa za tromesečno plaćanje unapred. Sa terase se pruža pogled i na reku. Dozvoljeni kućni ljubimci. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% mesečne zakupnine. Slobodan od 01.04. Izdavanje stanova Beograd, stanovi Beograd na vodi, квартиры в аренду в Белграде

1.550 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi nesvakidašnji penthouse stan u zgradi BW Quartet 3 u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na 8. spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve terase, spavaće sobe, kupatila, vešernice, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, master garderobera. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Orjentisan ka unutrašnjem dvorištu i zelenilu. Odličan pogled na grad. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Cena po m2 za stan iznosi 3425,00EUR/m2. Višeslojni parket u sobama, ugradni garderoberi, kuhinja sa ugradnim elementima, kupatilo je opremljeno sanitarijama i ugradnim ornarićima. CG na kalorimetre, Multi split sistem klimatizacije u dnevnoj i spavaćim sobama. Uskoro useljiv, rok za završetak izgradnje je kraj ove godine. Mogućnost kupovine više garažnih mesta uz doplatu. Lobi sa recepcijom, obezbeđenje, video nadzor 24/7. Bez posredničke nadoknade za kupce, direktna prodaja! Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi

393.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Belgrade Waterfront, BW Sensa - nudimo veliki i prostran stan na I spratu, sastoji se od: ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, direktnog izlaza na terasu, spavaće sobe, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, vešernice i još jednog kupatila. U blizini se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija. Dvostrano orijentisan, odlična prilika za dobru investiciju. Zbog svoje spratnosti pogodan i za poslovni prostor i kao stambeni. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Očekivani rok za završetak radova i zgrade je drugi kvartal 2025. godine. Bez posredničke nadoknade, direktna prodaja! Prodaja stanova Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi

296.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Izdajemo potpuno nov stan u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aqua. Stan se nalazi na 5.spratu i sastoji se od: predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, terase, spavaće sobe, kupatila i vešernice. Stan je u potpunosti opremljen novim kvalitetnim nameštajem i kompletnom belom tehnikom. Prelep pogled na Kulu i Galeriju. Vrlo svetao, prostran i funkcionalan. U cenu zakupa je uračunato i pripadajuće garažno mesto u garaži objekta. Odmah useljiv. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Stevana Opačića
|

U ponudi stan u mirnom delu Miljakovca u ulici Stevana Opačića. Stan se nalazi u na 1. spratu dobro održavane zgrade sa urednim ulazom i liftom. Sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i lođe. Stan je okrečen, sa svim potrebnim uređajima, centralno je grejanje u stani, niski režijski troškovi. Miran porodičan kraj, dobra povezanost sa drugim delovima grada, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji marketi, vrtići, škole, parkovi. Odmah useljiv. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

450 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Belgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Stan se nalazi na 1.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, garderobera i vešernice. Odlična ponuda, zgrada uz park, zapadna orijentacija, osunčan stan. Nesmetan pogled na Savski park. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

414.888 €
Garaža | Beograd - Savski venac - Vojvode Milenka
|

Izdavanje garažnog mesta u garaži kompleksa Kneza Miloša Residence. Obezbeđenje, video nadzor, ulaz samo sa karticom. Obavezan depozit. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

150 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan u zgradi BW Quartet u Beogradu na vodi. Stan se nalazi na I spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, izlaz na terasu, tri spavaće sobe, tri kupatila i vešernice. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Plaćanje u ratama koje prate faze izgradnje. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Garažno mesto uz doplatu. Lobi sa recepcijom. Bez posredničke nadoknade za kupce

434.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

U naselju Beograd na vodi, u zgradi Vista nudimo vam u zakup veliki porodični stan. Sastoji se od: dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, lepe terase sa otvorenim pogledom na reku i Kalemegdan, tri spavaće sobe, dva kupatila i jednog wc-a, vešernice i ostave. Uz stan se dobija 1 garažno mesto uračunato u cenu, a drugo uz doplatu. CG na kalorimetre. Obezbedjenje, recepcija 24/7. Lepo osvetljen, izuzetno funkcionalan. Useljiv od 31. marta. BW Vista nudi udoban život za sve i svojim stanovnicima omogućava novi početak u srcu grada. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

2.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 4. Stan se nalazi na 8.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, tri kupatila i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park i pogledom na grad. Odlično kao investicija za život ali i za poslovni prostor. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

450.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je četvorosoban stan u zgradi Aurora, u prestižnom naselju Belgrade Waterfront. Stan se sastoji od : kuhinje sa dnevno-trpezarijskim delom i izlazom na terasu, 2 kupatila i toaleta, vešernice, odvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe od kojih je master bedroom sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu. Orijentisan tako da ima lep pogled na grad, park i delom na reku. Odmah useljiv. U cenu stana je uključeno i 1 pripadajuće garažno mesto. CG, četiri klima uređaja, kompletna bela tehnika. Pogodan i kao poslovni prostor i za život. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

1.900 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Mihaila Todorovića
|

Nudimo vam garsonjeru na odličnoj lokaciji, u blizini okretnice autobusa br. 17 i 31, ulica Mihaila Todorovića. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-spavaćeg dela, kompletno opremljene kuhinje i kupatila. Dobra povezanost sa svim delovima grada, u blizini nekoliko većih trgovinskih lanaca, apoteka. Uredan ulaz, lepo održavana zgrada. Stan je svetao, prostran, vrlo funkcionalan. PVC stolarija, klima uređaj, mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša. Veoma niski režijski troškovi, grejanje na norveški radijator. Stan je odmah useljiv, potpuno namešten. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine

350 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo potpuno nov, namešten stan u naselju Beograd na vodi, zgrada Metropolitan. Vrlo funkcionalan i svetao. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno-trpezarijskog dela sa direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Recepcija i fizičko tehničko obezbedjenje rade 24/7. Nameštaj u bela tehnika u stanu su uračunati u cenu. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000,00 eura. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od ukupne cene.

335.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Brace Jerkovic
|

U ponudi odličan stan u samom centru naselja Braće Jerković. Izuzetno svetao stan, dvostran, koji se nalazi na 1. spratu i sastoji se od: predsoblja, velike dnevne soba, kuhinje sa trpezarijom, odvojenog spavaćeg bloka sa dve sobe, toaleta, kupatila i lođe. Dostupan parking pored zgrade. Odlična povezanost sa svim drugim delovima grada, u blizini se nalaze svi potrebni sadržaji, škole, vrtiči, marketi. Posrednicka nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od iznosa mesečne zakupnine

800 €
Garaža | Beograd - Novi Beograd - Blok 67 (Belvil) - Jurija Gagarina
|

Prodajemo garažno mesto u zatvorenoj podzemnoj garaži. Nalazi se u garaži ispod zgrada Neven, Maslačak, Ljubičica. Ulaz pomoću kartice. Fizičko-tehničko obezbeđenje 24/7, protivpožarni sistem. Komotno mesto, sa dobrim prilazom. Uknjiženo. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%

24.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Izuzetan penthouse stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 16. spratu i duplex je. I nivo se sastoji od: prostranog dnevnog boravka, kuhinje, velike terase sa neometanim prelepim pogledom na reku, kupatila, spavače sobe sa sopstvenim kupatilom. II nivo se sastoji od: galerije, vešernice, dve spavaće sobe, kupatila. Dvostrano je orijentisan, vrlo prostran, izuzetno svetao i funkcionalan. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa dva garažna mesta po ceni od 100 eura za jedno. Izdaje se kao poslovni prostor, pogodan za advokatske kancelarije, stomatološke ordinacije, predstavništva kompanija, estetske centre itd. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 22eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaćaju pravna lica. Odmah useljiv. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

3.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Useljivo ove godine, odlična cena, BW Lumia pozicija pored Savskog parka. Stan se nalazi na 6. spratu i sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta, ostave i master spavaće sobe sa garderoberom i prostranim master kupatilom. Stan ima ugaonu poziciju, dvostrano je orijentisan, ka kalemegdanu i ka reci sa pogledom na Savski park. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji Kula, TC Galerija, Sava Promenada. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Beograd na vodi stanovi, bez posredničke nadoknade za kupce.

452.888 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Kluz - Voje Veljkovića
|

Nov, neuseljavan stan u novoj kvalitetnoj zgradi. Mirna ulica, povučena od buke a blizu Bulevara i stanica prevoza. Kompletno kvalitetno namešten do najsitnih detalja, uključujući i posudje. LG TV, LG mašina za pranje i sušenje veša, ugradjeni plakari farbani medijapan sa osvetljenjem unutra. Trosed i krevet ručni rad, dušek od memo-pene. Kuhinja Franke sudopera i slavina, radna ploča kompozit Rehau, Blum okovi, aspirator Faber, šporet i frižider Gorenje. Sve je potpuno novo i neupotrebljavano. LED rasveta u stanu, sa dimerima. Drvo-aluminijum stolarija vrhunskog kvaliteta. Parket hrast 21mm natur klase. Sastoji se od predsoblja sa velikim plakarom, kupatila sa tuš kabinom, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe sa ugradjenim plakarom i francuskog balkona. U oglašenu cenu stana je uračunato i pripadajuće parking mesto. Zgrada je prelepa i spolja i iznutra, video nadzor sa 8 kamera, lift. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine.

680 €
Agencije za nekretnine | Property Broker