Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Lokal | Beograd - Voždovac - Dušanovac - Ustanička
|

U novoj zgradi u Ustaničkoj ulici izdaje se prostran lokal, u jednoj celini. Retkost na našem tržištu. u odnosu na stanje sa fotografija, vlasnici će lokalu dodatno dovršiti podne i zidne obloge, toalete i plafon. Pogodan sa supermarkete, klinike, laboratorije, ugostiteljstvo. Toplotne pumpe, alu stolarija. Uz lokal se dobijaju 2 parking mesta. Posrednička nadoknada 50%.

6.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Vitezova Karađorđeve Zvezde
|

Zgrada u izgradnji, ukrovljena, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve Zvezde (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban, nalazi se na II spratu i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

91.010 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Vitezova Karađorđeve Zvezde
|

Zgrada ukrovljena, u manjoj ulici u neposrednoj blizini Vitezova Karađorđeve zvezde na poziciji sa odličnom infrastrukturom (blizina škole, prevoza, predškolskih ustanova, marketa, apoteka). Nudimo stan koji je po strukturi dvosoban i sastoji se od : predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i lođe. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Ispred zgrade će biti povezanost parking sa 27 parking mesta. Odlična povezanost gradskim prevozom sa svim delovima grada. Spoljna stolarija PVC, keramika I klase domaćih proizvođača, grejanje etažno sa elektrokotlom domaće proizvodnje, demit fasada. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

91.010 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u zgradi Verde. Stan se nalazi na I spratu i sastoji od dnevno-trpezarijskog boravka sa kuhinjom i direktnim izlazom na lođu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Uz stan se prodaje garažno mesto po ceni od po 25.000,00 EUR. Kuhinja sa kvarc pločom, led rasvetom. Klima inverter. Blizina parka, TC Galerija, Kule Beograd. Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.

355.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi izuzetno funkcionalan i svetao stan u zgradi Metropolitan. Stan se nalazi na 1. spratu i sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na trasu, dva kupatila i vešernice. Stan ima ugaonu poziciju i odličan raspored prostorija. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 25.000 eura. Zgrada je moderno dizajnirana i opremljena sa svim neophodnim sadržajima za komforan život. Na raspolaganju su vam garaža, lift i obezbeđenje 24 sata dnevno. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, parkova i drugih društvenih sadržaja. U ovoj prodaji zastupamo privatnog vlasnika i posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

404.460 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na sedmom spratu, jugozapadno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe, tri kupatila, ostave i dve terase ukupne površine 30,85 m2 na koje imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

813.351 €
Garaža | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Duplo garažno mesto u garaži ispod zgrada Vista i Parkview, Belgrade Waterfront. Cena je sa uračunatim računima. Obezbeđenje, video nadzor, ulaz samo sa karticom. Depozit 50e. Posrednička nadoknada 50%

180 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na šestom spratu, južno orijentisan koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, hodnika, tri spavaće sobe dva kupatila, i terase od 24 m2 na koju imaju izlaz sve sobe u stanu. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

512.366 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Tošin bunar
|

Dolce Vita- premium stambeno-poslovni kompleks na Novom Beogradu u okviru kojeg nudimo stan na četvrtom spratu, orijentisan jugozapadno koji se sastoji od: predsoblja, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe dva kupatila, ostave i terase od 19,94 m2. Zgrada Dolce Vita će se nalaziti na raskrsnici Milutina Milankovića i Tošinog bunara, u prednjem delu novogradnje će se nalaziti luksuzni hotel sa 5 zvezdica, Stanari zgrade će imati pristup raznim sadržajima kao što su: Spa centar, igraonica za decu, parkić, teretana, restoran, bazen sa otvorenim pogledom, teniski teren. Garaža je na tri nivoa sa punjačima za elektirčna vozila, ostavama i prostorijama za bicikla. Poseban plan otplate za kupce u izgradnji na šest rata koje prate tokove gradnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta.

550.644 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića
|

U ponudi stan na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića. Stan je renoviran, nalazi na 3. spratu zgrade sa dva lifta i sastoji se od: dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve lođe. Stan je prostran, funkcionalan, odlična prilika za investiciju. U blizini se nalaze vrtići, škole, marketi kao i svi ostali potrebni sadržaji za život. Odlična povezanost sa svim delovima grda. Uz stan je moguće kupiti i garažu po ceni od 20.000,00 EUR. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

220.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na II spratu u lameli B, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase koja gleda na Bulevar. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

394.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi penthaus u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na IX spratu u lameli A, trostrano je orijentisan i ima terasu od 60m2 koja se pruža čitavom dužinom stana. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, tri spavaće sobe, tri kupatila i terase od 60 m2. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

1.117.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na 8. spratu, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase od 20 m2 koja se nalazi duž strane stana koja gleda prema bulevaru. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

454.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na III spratu, dvostrano orijentisan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, terase, dve spavaće sobe, dva kupatila. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

417.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Molerova
|

U srcu Vračara, u Molerovoj ulici nudimo vrlo interesantan stan. Staklena bašta pružiće vam magične trenutke u svim godišnjim dobima. Sastoji se od: predsoblja, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, 2 kupatila, lođe i predivne staklene bašte. Klima, CG, kamin u funkciji. Prodaje se kompletno namešten. Opremljen je najkvalitetnijim nameštajem (Natuzzi garnitura u dnevnom boravku) i belom tehnikom. Odlična lokacija. Blizina Kalenić pijace, brojnih marketa, pošte, banke. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

648.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Novi Merkator - Bulevar Mihajla Pupina
|

Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije, u zavisnosti od potreba budućih zakupaca. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Prostor ima dve kancelarije organizovane kao open space, dve kancelarije odvojene staklenim pregradama, izdvojen prijemni deo gde se nalazi kuhinja, zastakljeni deo za pušače i mokri čvor. Service charge je 3.5e/m sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine..

5.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Stan se nalazi na 5.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, tri kupatila i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

562.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Predstavljamo vam četvorosoban stan na 5. spratu zgrade BW King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima zasebnu terasu, tri kupatila i vešernice. Terase su orijentisane ka Savskom parku i prema reci. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!

537.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje, dve spavaće sobe, vešernice, dva toaleta, kao i master spavaće sobe sa zasebnim kupatilom i terasom. Stan ima privatnu baštu koja ima 14,52 m2 i nalazi se ušuškana između dve terase. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu 25.000 eura. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke provizije

518.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan poseduje privatnu baštu od 15,3 m2 koja gleda na Savski Park. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente Property Broker agencije!

390.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo lux stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi, u najnovijoj zgradi Verde. Divan pogled na grad i reku. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, spavaće sobe, kupatila, vešernice kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Obavezna kupovina garažnog mesta uz doplatu od 25.000,00 EUR. Stan se prodaje prazan, sa ugradnim plakarima i kuhinjom, mogućnost kupovine i ostalog nameštaja uz doplatu. Blizina parka, TC Galerija, Kule Beograd. Recepcija, fizičko i tehničko obezbeđenje, video nadzor 24/7. U ovoj prodaji zastupamo vlasnika fizičko lice, posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene.

355.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Sibinjanin Janka
|

Izdajemo stan na Dorćolu, na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini hotela Mona. Stan je kompletno namešten, opremljen lepim nameštajem kao i kompletnom belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, odvojene kuhinje sa trpezarijom, komotne spavaće sobe, toaleta. Nalazi se na prvom spratu, vrlo je funkcionalan, topao i svetao. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Prednost ovog stana su niski režijski troškovi. Odmah useljivo! Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od prve mesečne zakupnine. Izdavanje stanova, izdavanje stanova Beograd

750 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Zgrada BW Nika, prestižnog naselja Belgrade Waterfront, idealna je za život ispunjen zelenilom i mirom koji pruža blizina reke i parkova. Nudimo odličan stan na 16. spratu sa pogledom ka gradu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i direktim izlazom na prostranu terasu, spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice, kao i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Stan je vrlo prostran, svetao i funkcionalan. Odličan kako za život tako i kao investiciona kupovina. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu, Izaberite život u savršenoj formi na korak od najmodernijeg sportskog centra BW Apollo sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, kafićem i specijalnim programima za decu. Bez posredničke nadoknade za klijente! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, Belgrade Waterfront apartments, Продажа квартир в Белграде

463.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Queen's Park - nudimo vam prostran stan na vrhu zgrade, koji se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe duž čije se jedne strane nalazi terasa, dve spavaće sobe od kojih jedna izlazi na manju terasu, tri kupatila, vešernice i garderobera. Zgrada Queen's Park je direktno povezana sa Savskim parkom, a u blizini se nalaze Sava Promenada, Kula, TC Galerija. Veliki prozori obezbeđuju obilje dnevne svetlosti, a u zavisnosti od orijentacije stana, izuzetne poglede na unutrašnju baštu ili panoramu grada. Odabirom stana u zgradi BW Queen’s Park Residences birate život dostojan velikih snova. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Oglašena cena je sa PDV-om, mogućnost povrata u skladu sa zakonom RS. Bez posredničke nadoknade za kupce. Beograd na vodi prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi Belgrade Waterfront sale of apartments, apartments Belgrade Waterfront

602.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo unikatan stan u Kuli St. Regis na prestižnoj lokaciji u kompleksu Beograd na vodi. Stan se nalazi na 25. spratu, sa kojeg se proteže pogled ka reci i ka Ušću, koji se sastoji od ulaznog hodnika koji vodi u prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. U ovoj skoro 170 metara visokoj zgradi nalazice se prvoklasni svetski hotel "The St. Regis" Belgrade i dizajnerske stambene jedinice koje nude zaista privilegovan nacin zivota. Zgrada svojim stanarima nudi neograniceni pristup prvoklasnim uslugama i prostorijama hotela, kao sto je soba sa mermernim bazenom, podzemna garaža, spa centar, vrhunski opremljena teretana i salon za odmor, galerija u lobiju, bar i restorani. Bez posredničke nadoknade za kupce

793.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

BW Perla - na prvoj liniji luksuza. U ponudi stan na 18. spratu koji se sastoji od: dnevno-trpezarijskog dela koji ima direktan izlaz na terasu, kuhinje, dve spavaće sobe, vešernice i dva kupatila. Nalazi se u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja. BW Perla koristi sav potencijal svoje ekskluzivne pozicije. Blizina škole i vrtića, maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, Savskog parka, Kule Beograd i TC Galerija. Useljenje i kraj radova je planiran u drugoj polovini 2025. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 33.600,00 EUR. Zgrada ima lobi sa recepcijom, fizičko tehničko obezbeđenje 24/7 i ekskluzivan wellness centar koji raspolaže bazenom, teretanom, saunom i delom za spa usluge. Bez posredničke nadoknade za kupce. Stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, prodaja stanova Beograd na vodi, Belgrade Waterfront apartments

593.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Belgrade Waterfront, zgrada BW Echo. Nudimo vam stan na II spratu koji se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kupatila i vešernice. U blizini zgrade se nalaze Savski park, Sava Promenada,TC Galerija, Kula. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom u RS. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. BW Echo je projektovana kao savremena stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju okrenutim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 123 parking mesta. Osmišljena je tako da se uz jednu stranu zgrade formira bočno dvorište sa zelenilom, predviđeno za poseban ugođaj svih stanara zgrade. Bez posredničke nadoknade za kupce, klijente Property Broker agencije! Prodaja stanova Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja Beograd

304.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan porodični stan u jednoj od najnovijih zgrada u prestižnom naselju Beograd na vodi, Queen's Park Residences. Vrlo svetao i funkcionalan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom sa direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe od kojih jedna izlazi na manju terasu, tri kupatila, vešernice i garderobera. Zgrada Queen's Park je direktno povezana sa Savskim parkom, a u blizini se nalaze Sava Promenada, Kula, TC Galerija. Veliki prozori obezbeđuju obilje dnevne svetlosti, a u zavisnosti od orijentacije stana, izuzetne poglede na unutrašnju baštu ili panoramu grada. Odabirom stana u zgradi BW Queen’s Park Residences birate život dostojan velikih snova. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana u skladu sa zakonom RS. Bez posredničke nadoknade za kupce! Beograd na vodi prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi Belgrade Waterfront sale of apartments, apartments Belgrade Waterfront

738.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

BW Perla - na prvoj liniji luksuza. Stan se sastoji od: dnevno-trpezarijskog dela, kuhinje, prostrane terase koja ima 15,03m2, dve spavaće sobe, vešernice i dva kupatila. Nalazi se u prvom redu zgrada do reke Save, savremenog arhitektonskog rešenja. BW Perla koristi sav potencijal svoje ekskluzivne pozicije. Blizina škole i vrtića, maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, Savskog parka, Kule Beograd i TC Galerija. Useljenje i kraj radova je planiran u drugoj polovini 2025. godine. Mogućnost kupovine garađnog mesta uz doplatu od 33.600,00 EUR. Zgrada ima lobi sa recepcijom, fizičko tehničko obezbeđenje 24/7 i ekskluzivan wellness centar koji raspolaže bazenom, teretanom, saunom i delom za spa usluge. Bez posredničke nadoknade Stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, prodaja stanova Beograd na vodi, Belgrade Waterfront apartments

704.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

BW Perla - na prvoj liniji luksuza. Blizina škole i vrtića, maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, Savskog parka, Kule Beograd i TC Galerija. U ponudi je izvanredan jednoiposoban stan, površine 70.02 m2, pozicioniran prema gradu. Stan se sastoji od: dnevno-trpezarijskog dela, kuhinje, spavaće sobe, vešernice, kupatila i prostrane terase kvadrature 11.08 m2. Useljenje i kraj radova je planiran u drugoj polovini 2025. godine. Mogućnost kupivine garažnog mesta uz doplatu od 33.600,00 EUR. Zgrada ima svoj lobi sa recepcijom, fizičko tehničko obezbeđenje 24/7 i ekskluzivan wellness centar koji raspolaže bazenom, teretanom, saunom i delom za spa usluge. Bez posredničke nadoknade Stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi stanovi, prodaja stanova Beograd na vodi, Belgrade Waterfront aopartments

435.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

U ponudi penthaus u zgradi "BW Sensa". Izuzetan stan na VIII spratu, svetao, prostran, funkcionalan, pogodan za porodicu, ugaona orijentacija pogled ka Savskom parku. Sastoji se od : prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, četiri prostrane spavaće sobe od kojih su dve master spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, vešernice i terase koja se proteže duž čitavog stana. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povrata za kupce prvog stana. Cena po m2 za ovaj stan iznosi 3497 EUR. Planirani rok za završetak radova je leto 2025. godine. Garažno mesto uz doplatu, po ceni od 23.400,00e Bez posredničke nadoknade za kupce! Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi

765.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Zgrada Sensa, Beograd na vodi. Veliki i prostran stan na VI spratu, odlična ponuda. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, direktnog izlaza na terasu, dve spavaće sobe, vešernice, toaleta, wc-a, ostave, master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. BW Sensa se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Zgrada je pozicionirana u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima. Elements kompleks predstavlja mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije, ukratko - sve najbolje od savremenog života u metropoli. Kompleks se sastoji iz zgrada “razbijenih” na više blokova, koji stvaraju upečatljivu scenu sa pogledom na staro urbano jezgro. Završetak radova je predviđen za 2025. godinu. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu od 23.400,00e. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce. Bez posredničke nadoknade za klijente Property Broker agencije!

455.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

BW Lumia useljivo ove godine, izuzetna lokacija zgrade uz Savski park, cena po kvadratu 3.850e/m2 sa PDV-om. Stan se nalazi na VIII spratu i sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i direktnim izlazom na terasu, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta i vešernice. Stan je trostrano orijentisan, ka gradu, ka Kalemegdanu i ka reci, svaka prostorija ima direktan pogled na Savski park. Izuzetno funkcionalan i svetao stan, pogodan za porodicu. Rok završetka izgradnje 2024. godina. Bez posredničke nadoknade za kupce

470.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Prodajemo unikatan stan u Kuli St. Regis u kompleksu Beograd na vodi. Prestiž i status u svom izvornom obliku. Predivan pogled, otvoreno na reku i grad. Najlepša i najviša zgrada u ovom delu sveta. Vrhunski dizajn sa St. Regis potpisom. Nalazi se na 2. od 39. spratova ovog arhitektonskog remek dela. Apartman se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, direktan izlaz na terasu, kupatila + gostinjski wc, predsoblja, ostave vešernice, kao i spavaće sobe. U ovoj skoro 170 metara visokoj zgradi nalazice se prvoklasni svetski hotel The St. Regis Belgrade i dizajnerske stambene jedinice koje nude zaista privilegovan nacin zivota. Zgrada svojim stanarima nudi neograniceni pristup prvoklasnim uslugama i prostorijama hotela, kao sto je soba sa mermernim bazenom, podzemna garaza, spa centar, vrhunski opremljena teretana i salon za odmor, galerija u lobiju, bar i restorani. Plaćanje je u ratama i prati faze gradnje. *Bez posredničke nadoknade za kupca*

632.888 €
Agencije za nekretnine | Property Broker