Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - Bulevar Mihajla Pupina
|

Odličan,renoviran stan u dobro održavanoj zgradi sa dva lifta. Dve spavaće sobe, dnevna. Za svaku prepopruku. Predato na uknjižbu. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Janković br. licence 798 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 LJJ .

180.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Braće Jerković
|

Uknjižen, 2.0, cg, protočna topla voda, 2/4, lift, podrum, dve terase. Odličan stan na 2. spratu. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, trpezarije i dve lođe. Lako adaptibilan u 3.00 soban. Grejanje je CG-gradska toplana a topla voda ima 24 časa (nema bojlere). Zgrada ima lift i parking ispered zgrade. U neposrednoj blizini je gradskog prevoza – više autobuskih linija, kao i marketa -Vero, Maxi koji radi radi 24 časa. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Dragan Vučićević br. licence 836 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

155.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Oblakovska
|

U Oblakovskoj ulici prodaje se uknjižen dvosoban,(adaptibilan u dvoiposoban) stan 57m2.Stan se nalazi u prizemlju od 4 sprata,preko puta restorana "Franš" u blizini autokomande i Partizanovog stadiona. Prostorije:Ulazna zona,kuhinja sa trpezarijom,dnevna soba sa izlazom na terasu,spavaća soba,kupatilo i terasa.Uredna zgrada sa pripadajućim podrumom i sa svim sadržajima za miran i udoban život.Stan se može koristiti i kao poslovni prostor ili kao investicija za izdavanje, zbog blizine mnogih fakulteta,odlična je saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .

130.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Gornji grad - Prizrenska
|

Prodaje se vertikala kuće u Prizrenskoj ulici. opština Zemun. Vertikala kuće uknjižene površine od 36m2 (60m2 merena površina) + 3,3 ara površina parcele na kojo se vertikala kuće nalazi. Kuća se sastoji od stambenog dela koji je u visini visokog prizemlja i sastoji se od ulaznog hodnika iz kojeg se ulazi u prostranu veliku sobu, kuhinju sa trpezarijskim delom i kupatilom sa prozorom. Ispod stambenog dela kuće celom površinom se nalaze pomoćne prostorije koje se koriste kao vešeraj i ostave. Iznad stambenog dela postoji tavanski prostor koji se može preurediti u stambeni prostor. Kuća je u dobrom stanju,stambeni deo renoviran. Za katastarsku parcelu na kojoj se kuća nalazi postoji mogućnost izgradnje Pr+Sprat+Ptk. Odlična lokacija kod Sportskog centra Teleoptik, Zemunskih kapija.... Izuzetno lepa ulica u mirnom i čistom kraju Gornjeg grada - Zemuna. Uknjiženo, useljivo Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .

165.000 €
Stan | Zlatibor - Planina
|

Uknjižen, 1.5, nr, , 1/4, terasa. Prodaje se jednoiposoban apartman u apart hotelu All Seasons na Zlatiboru. Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Greajnje je na norveške radijatore. Kompleks nudi dodatne sadržaje poput restorana i igraonice za decu, a u neposrednoj blizini nalazi se trim staza i dečije skijalište. Agencijska provizija 2 % Agent: Marija Mitrašinović, br. licence 5862 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .

83.600 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Dositejeva
|

Izdaje se trosoban ,renoviran salonac na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Dorćol Platza. Poseduje hodnik, dnevni boravak, odvojenu kuhinju i trpezariju, spavaću sobu, radnu sobu, 2 kupatila i terasu. Grejanje je na kaljevu peć na struju, norveški radijator i klimu. Odlično pozicioniran, u blizini Skadarlije, pijace, supermarketa, škole, autobuskih stajališta, a izolovan i ušuškan od buke i gužve, sa puno zelenila. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Topla preporuka. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Slađana Čađenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SČ05 .

1.300 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Šumatovačka
|

U prilici smo da vam ponudimo stan u novoj zgradi na Vračaru,u Šumatovačkoj ulici. Stan je nov,moderno opremljen,kompletno namešten sa svim potrebnim sadržajima za život. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje (otvoreni concept) spavaće sobe,kupatila i terase.U blizini je svih neophodnih sadržaja za ugodan i kvalitetan život (javni prevoz,marketi,škola,vrtić,pošta,dom zdravlja).Grejanje je centralno po utrošku. Odmah je useljiv. Izdaje se na duži vremenski period. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine. Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 NN .

800 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Sarajevska
|

Atraktivan lokal na prometnoj lokaciji. Prizemlje je površine 130m2, i sastoji se iz dva dela. Ulazni deo je koncipiran kao open space prostor. Sa par stepenika je odvojen drugi deo, u kom se nalazi dodatni prostor, mokri čvor i čajna kuhinja. Suterenski deo, površine 30m2, je pogodan kao magacinski prostor. Lokal poseduje izlog celom dužinom. Pogodan za razne namene. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .

2.600 €
Stan | Beograd - Čukarica - Golf - Izvorska
|

DELUX stan u jednoj od najtraženijih i najbolje pozicioniranih zgrada u Izvorskoj ulici u Golfu. Kompletno renoviran od poda do plafona 2019. godine. Vlasnici su stan sređivali za sebe i urađen je po najvišim svetskim standardima. Vaše je samo da unesete ličnu garderobu i uselite se u ovaj prelep prostor. Ispred zgrade je slobodan parking . Neposredna blizina svih infrastrukturnih sadžaja neophodnih za lagodan život. Ima 3 mč. Prodaje se kompletno DELUX namešten i opremljen. Ovaj neobičan duplex koji je na VPR + 1 spratu ima: 5 spavaćih soba, dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, 2 kupatila + 1 toalet, jedna zatvorena terasa je mini teretana (sa trakom za trčanje , bench klupom i box dzakom). Centralni bojler (u podrumu ispod kuhinje). U svim spavaćim sobama je specijalni Nemački (Siegenia) prečiščivač vazduha spolja - sve je kupljeno u Srbiji). Veliki filtri za vodu (isto u podrumu). Optički internet, video nadzor (sve terase + ulazna vrata + ulazno zvono sa kamerom), PP alarm, bezbednosni alarm. U podrumu je ozidana ostava sa čeličnim vratima. Stolarija je aluminijum drvo - sa troslojnim staklom, parket italijanski. Ispod stepenica vešeraj (sa veš i mašinom za sušenje veša). Kompletna bela tehnika je Miele. U svim prostorijama je internet i TV priključak (postoji LAN mreža) Donji nivo: dnevna soba, spavaća soba, trpezarija , kuhinja, kupatilo, vešeraj. Gornji nivo: 4 spavaće sobe, kupatilo i toalet. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/26-20-734 .

490.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj - Put za Ćumurane
|

PRODAJA Plac: BEOGRAD-BEOGRAD, Voždovac-Ripanj, , Put za Ćumurane, 265ari, 110000 eur .

110.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O