Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Garaža | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Gospodara Vučića
|

Uknjiženo, 13m2, pr/4, struja. Prodaje se garažno mesto u okviru zgrade na odličnoj lokaciji na Vračaru u ulici Gospodara Vučića. Garažno mesto je uknjiženo i može se koristiti i kao manji magacinski prostor, ima struju. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 MG06 011/2620734 .

20.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Krnjača - Koste Josipovića
|

Uknjižen, dvosoban, 59m2, terasa, jedan mokri čvor, 4/4, CG, ostava. Prodaje se kompletno renoviran dvosoban stan u Krnjači, u blizini železničke stanice i Poljoprivredne škole. U stanu je kompletno zamenjena PVC stolarija, parket, keramika, unutrašnja stolarija, elektro i vodovodne instalacije, radijatori, ulazna blindirana vrata. Prostorije: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, velika spavaća soba, kupatilo, ostava i terasa Stan je dvostrano orijentisan i veoma svetao. Stan je 55m2 korisne i 59m2 građevinske površine. Mogućnost kupovine nameštaja po dogovoru. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Agent : Jelena Jovović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/2620734 .

85.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Palmotićeva
|

U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan stan u prelepoj, mirnoj ulici punoj zelenila, u centru grada. Stan ima 5 prostorija, odvojenu kuhinju sa zastakljenom terasom. Iz skoro svih prostorija se izlazi na terasu, tako da je stan okupan suncem. Ima dva kupatila, klimu, internet, parking. Izuzetno funkcionalan. Izdaje se polunamešten i nalazi se na drugom spratu. Plaćanje je na 3 meseca. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SC05 011/2620734 .

2.100 €
Stan | Beograd - Zemun - Galenika - Josipa Šenera
|

Prodaja trosobnog stana na Galenici, na četvrtom spratu, u dobro održavanoj četvorospratnici bez lifta. Stan je uknjižen na 86m2 + terasa 14m2. U izvornom, održavanom stanju je. Nalazi se u neposrednoj blizini vrtića i škole. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% Agent: Valentina Jovičić br. licence 2575 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .

135.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Ljuba Vučkovića
|

Prodaje se moderan, komforan dvosoban stan na Voždovcu. Stan se sastoji od predsoblja, velikog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, komforne spavaće sobe, kupatila i velike zastakljene lođe na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Zgrada je dobro održavana, ima lift. U stanu je renovirana spoljna pvc stolarija, sigurnosna vrata i kupatilo komletno. Parket je hrastov u izvornom stanju ali je dobro održavan. Stan je uknjižen. Mogu kreditni kupci. Odmah useljiv. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2% Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SM03 011/2620734 .

135.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Alberta Ajnštajna
|

Uknjižen, 3.5, eg, terasa, parking, garaža. Prelep porodični stan bez ulaganja sa garažom, parking mestom i baštom u manjoj zgradi od crvene fasadne cigle. Zaseban ulaz i deo dvorišta. Stan se sastoji od kuhinje, trpezarije sa dnevnim boravkom, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase. U okviru cene stana je i uknjižena garaža od 21m2 sa ostavom. Na suprotnoj strani od ulice terasa i bašta koju koristi samo ovaj stan. Grejanje je etažno na električnu energiju. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

149.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Kosmaj - Kralja Petra I
|

U prilici smo da Vam, u prelepom i mirnom delu Kosmaja (Koraćica), ponudimo uknjiženu kuću P+1 građevinske površine 100 m2 na placu od 9 ari. Kuća je uknjižena na 55 m2. Sam položaj placa koji je u blagom padu i kuće, pored osunčanosti tokom celog dana, otvorenog pogled na okruženje puno zelenila, kao i na sami vrh spomenika na Kosmaju, su idealna prilika za sve one koji traže mir i tišinu, daleko od gradske vreve. Prednost ove nekretnine je u tome, što se nalaze između dva prilazna puta i može da funkcioniše kao dve zasebne i potpuno odvojene stambene jedinice. Prizemlje kuće se sastoji: od dnevnog boravka, kuhinjsko-trpezarijskog dela sa ostavom, kupatila i velike prostrane terase za celodnevno uživanje. Sprat je pored odvojenog ulaza, unutrašnjim stepenicama povezan sa prizemljem, i sastoji se od ulaznog antrea, dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika,kupatila, i natkrivene terase koja se prostire dužinom cele kuće, sa koje se pruža panoramski pogled. Kuća poseduje trofaznu struju, sopstveni bunar (kaptažu) sa hidroforom cca 8 kubika, i zidani podrum 20 m2, koji se naslanja na prizemlje kuće. Pre nepunu godinu dana, na kući je urađen kompletno novi krov, od greda, crepova, oluka, tako da od ulaganja u kuću, je potrebno samo higijensko krečenje. Ova atraktivna kuća okružena šumom, sa divnim pogledom čiji mir jedino narušavaju cvrkuti ptica je još jedna preporuka za kupovinu iste. Agencijska provizija 2% Agent: Vesko Čarapić, br.licence 1645 Art nekretnine d.o.o. Beograd, Reg.br. 339 011/2620734 .

85.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Borča - Zrenjaninski put
|

Uknjižen dvoetažni stan sa parking mestom u novijoj zgradi u blizini EKO pumpe u Borči. Može da funkcioniše kao dve odvojene stambene jedinice. Zaseban ulaz iz dvorišta u hodnik iz koga se ulazi u donji nivo koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom i dnevnom sobom, odvojenog spavaćeg dela i kupatila. Iz hodnika stepenice vode na drugi nivo koji se sastoji od kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe koja je dobijena zatvaranjem terase i ostave. Grejanje na dve inverter klime. Potrebna manja ulaganja. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

100.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Dimitrija Koturovića
|

Uknjižen, 3.0, eg, potpuno renoviran, dvorište. Nov stan na odličnoj lokaciji sa dvorištem. Prodajemo jako lep, uknjižen, nov stan sa odličnim rasporedom prostorija i velikim dvorištem. Nalazi se u novijoj, kvalitetno građenoj, lepo uređenoj zgradi na Miljakovcu. Stan je kompletno renoviran, zamenjena PVC stolarija, elektro i vodovodne instalacije, ulazna blindirana vrata. U toku su završni radovi: postavljanje keramike i sanitarija, postavljanje i lakiranje parketa kao i krečenje, tako da je moguće vršiti male korekcije po želji kupca. Predmetni stan je pogodan za porodicu sa više članova domaćinstva. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agencijska provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .

115.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Jurija Gagarina
|

Luksuzan stan u okviru kompleksa Petica koji omogućava potpunu privatnost i sigurnost. Sunčan i svetao sa pogledom na dvorište u čijem sastavu je i dečije igralište. Prostran dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila, terasa. Kvalitetna gradnja sa vrhunskom opremom, grejanje po utrošku. Uz stan je moguće kupiti i garažno mesto na nivou -2. Agenc. provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

450.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O