Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Garaža | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Gospodara Vučića
|

Uknjiženo, 13m2, pr/4, struja. Prodaje se garažno mesto u okviru zgrade na odličnoj lokaciji na Vračaru u ulici Gospodara Vučića. Garažno mesto je uknjiženo i može se koristiti i kao manji magacinski prostor, ima struju. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 MG06 011/2620734 .

20.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Krnjača - Koste Josipovića
|

Uknjižen, dvosoban, 59m2, terasa, jedan mokri čvor, 4/4, CG, ostava. Prodaje se kompletno renoviran dvosoban stan u Krnjači, u blizini železničke stanice i Poljoprivredne škole. U stanu je kompletno zamenjena PVC stolarija, parket, keramika, unutrašnja stolarija, elektro i vodovodne instalacije, radijatori, ulazna blindirana vrata. Prostorije: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, velika spavaća soba, kupatilo, ostava i terasa Stan je dvostrano orijentisan i veoma svetao. Stan je 55m2 korisne i 59m2 građevinske površine. Mogućnost kupovine nameštaja po dogovoru. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2% Agent : Jelena Jovović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/2620734 .

85.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Palmotićeva
|

U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan stan u prelepoj, mirnoj ulici punoj zelenila, u centru grada. Stan ima 5 prostorija, odvojenu kuhinju sa zastakljenom terasom. Iz skoro svih prostorija se izlazi na terasu, tako da je stan okupan suncem. Ima dva kupatila, klimu, internet, parking. Izuzetno funkcionalan. Izdaje se polunamešten i nalazi se na drugom spratu. Plaćanje je na 3 meseca. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SC05 011/2620734 .

2.100 €
Stan | Beograd - Zemun - Galenika - Josipa Šenera
|

Prodaja trosobnog stana na Galenici, na četvrtom spratu, u dobro održavanoj četvorospratnici bez lifta. Stan je uknjižen na 86m2 + terasa 14m2. U izvornom, održavanom stanju je. Nalazi se u neposrednoj blizini vrtića i škole. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% Agent: Valentina Jovičić br. licence 2575 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .

135.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Ljuba Vučkovića
|

Prodaje se moderan, komforan dvosoban stan na Voždovcu. Stan se sastoji od predsoblja, velikog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, komforne spavaće sobe, kupatila i velike zastakljene lođe na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Zgrada je dobro održavana, ima lift. U stanu je renovirana spoljna pvc stolarija, sigurnosna vrata i kupatilo komletno. Parket je hrastov u izvornom stanju ali je dobro održavan. Stan je uknjižen. Mogu kreditni kupci. Odmah useljiv. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2% Agent: Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SM03 011/2620734 .

135.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Alberta Ajnštajna
|

Uknjižen, 3.5, eg, terasa, parking, garaža. Prelep porodični stan bez ulaganja sa garažom, parking mestom i baštom u manjoj zgradi od crvene fasadne cigle. Zaseban ulaz i deo dvorišta. Stan se sastoji od kuhinje, trpezarije sa dnevnim boravkom, tri spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase. U okviru cene stana je i uknjižena garaža od 21m2 sa ostavom. Na suprotnoj strani od ulice terasa i bašta koju koristi samo ovaj stan. Grejanje je etažno na električnu energiju. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

149.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Kosmaj - Kralja Petra I
|

U prilici smo da Vam, u prelepom i mirnom delu Kosmaja (Koraćica), ponudimo uknjiženu kuću P+1 građevinske površine 100 m2 na placu od 9 ari. Kuća je uknjižena na 55 m2. Sam položaj placa koji je u blagom padu i kuće, pored osunčanosti tokom celog dana, otvorenog pogled na okruženje puno zelenila, kao i na sami vrh spomenika na Kosmaju, su idealna prilika za sve one koji traže mir i tišinu, daleko od gradske vreve. Prednost ove nekretnine je u tome, što se nalaze između dva prilazna puta i može da funkcioniše kao dve zasebne i potpuno odvojene stambene jedinice. Prizemlje kuće se sastoji: od dnevnog boravka, kuhinjsko-trpezarijskog dela sa ostavom, kupatila i velike prostrane terase za celodnevno uživanje. Sprat je pored odvojenog ulaza, unutrašnjim stepenicama povezan sa prizemljem, i sastoji se od ulaznog antrea, dnevnog boravka, spavaće sobe, hodnika,kupatila, i natkrivene terase koja se prostire dužinom cele kuće, sa koje se pruža panoramski pogled. Kuća poseduje trofaznu struju, sopstveni bunar (kaptažu) sa hidroforom cca 8 kubika, i zidani podrum 20 m2, koji se naslanja na prizemlje kuće. Pre nepunu godinu dana, na kući je urađen kompletno novi krov, od greda, crepova, oluka, tako da od ulaganja u kuću, je potrebno samo higijensko krečenje. Ova atraktivna kuća okružena šumom, sa divnim pogledom čiji mir jedino narušavaju cvrkuti ptica je još jedna preporuka za kupovinu iste. Agencijska provizija 2% Agent: Vesko Čarapić, br.licence 1645 Art nekretnine d.o.o. Beograd, Reg.br. 339 011/2620734 .

85.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Borča - Zrenjaninski put
|

Uknjižen dvoetažni stan sa parking mestom u novijoj zgradi u blizini EKO pumpe u Borči. Može da funkcioniše kao dve odvojene stambene jedinice. Zaseban ulaz iz dvorišta u hodnik iz koga se ulazi u donji nivo koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom i dnevnom sobom, odvojenog spavaćeg dela i kupatila. Iz hodnika stepenice vode na drugi nivo koji se sastoji od kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe koja je dobijena zatvaranjem terase i ostave. Grejanje na dve inverter klime. Potrebna manja ulaganja. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

100.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Dimitrija Koturovića
|

Uknjižen, 3.0, eg, potpuno renoviran, dvorište. Nov stan na odličnoj lokaciji sa dvorištem. Prodajemo jako lep, uknjižen, nov stan sa odličnim rasporedom prostorija i velikim dvorištem. Nalazi se u novijoj, kvalitetno građenoj, lepo uređenoj zgradi na Miljakovcu. Stan je kompletno renoviran, zamenjena PVC stolarija, elektro i vodovodne instalacije, ulazna blindirana vrata. U toku su završni radovi: postavljanje keramike i sanitarija, postavljanje i lakiranje parketa kao i krečenje, tako da je moguće vršiti male korekcije po želji kupca. Predmetni stan je pogodan za porodicu sa više članova domaćinstva. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agencijska provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .

115.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Jurija Gagarina
|

Luksuzan stan u okviru kompleksa Petica koji omogućava potpunu privatnost i sigurnost. Sunčan i svetao sa pogledom na dvorište u čijem sastavu je i dečije igralište. Prostran dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila, terasa. Kvalitetna gradnja sa vrhunskom opremom, grejanje po utrošku. Uz stan je moguće kupiti i garažno mesto na nivou -2. Agenc. provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

450.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Granice - Nikole Pašića
|

U prilici smo da Vam u najlepšem delu Mladenovca (Grabovica) ponudimo, jedinstveno porodično domaćinstvo, građevinski plac, koji se sastoji: od tri parcele ukupne površine 40 ari i 42 m2, sa uknjiženim objektima: prizemna kuća 65 m2, letnja kuhinja 41 m2 i ostava 10 m2. Ova jedinstvena nepokretnost, vlasništvo 1/1, se nalazi u naselju Granice, na prelepoj lokaciji, pored asfaltnog puta na udaljenosti oko 2 km od centra Mladenovca. sa odličnom infrastrukturom, široka ulica sa trotoarom, uličnom rasvetom, gasovod, gradska voda, kanalizacija. Odlična pozicija placa (otvoren pogled na sve četiri strane, sunčan tokom celog dana, sa dosta zelenila u okruženju), u površinama dozvoljene gradnje, je idealna prilika, kako za sve one koji žele mir i tišinu, daleko od gradske vreve sa cvrkutom ptica, tako i za investitore, za gradnju hotela, sportsko-rekreativnog centa, staračkog doma, hala, kuća u nizu sa bazenom... Još jedna dodatna prednost ove nepokretnosti je postojanje mogućnosti kupovine pojedinačnih parcela. Agencijska provizija 2% Agent: Vesko Čarapić br. licence 1645 Art Nekretnine d.o.o. Beograd, Reg.br. 339 011/2620734 .

121.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetanova ćuprija - Mate Miloševića
|

Luksuzan, četvorosoban dupleks u novijoj zgradi. Izrađen je od vrhunskih materijala, i bez ulaganja. I nivo: ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa kadom i terasa. II nivo: dve spavaće sobe, garderober i kupatilo sa tuš kabinom. Uknjižena kvadratura je 84m2, mereno 92m2 (zbog kosina). Grejanje je etažno, na gas. Niski režijski troškovi. Mogućnost kupovine nameštaja u dogovoru sa vlasnikom. Stan poseduje pripadajući podrum. Mogućnost kupovine garažnog mesta, po ceni 10.000EUR. Agencijska provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0BB01 011/2620734 .

195.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - SC Vračar - Vukice Mitrović
|

Jedinstvena u ponudi - kuća na tri nivoa (3×60m2) sa ograđenim, popločanim dvorištem i baštom u srcu Vračara - ušuškana i zaštićena oaza. U suterenu se nalazi kuhinja sa 2 spojene trpezarije i ostavom (60m2). Iz dvorišta se ulazi u prizemlje gde dominira veliki, moderno i udobno namešten dnevni boravak, spavaća soba i kupatilo (60m2). Stepenice vode na sprat gde se nalaze (3 dečije) spavaće sobe i kupatilo(60m2). Kuća okupana svetlom, idealna za višečlane porodice. Pet friendly. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 DS06 011/2620734 .

2.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Stari Košutnjak - Milana Blagojevića Španca
|

Prelep stan u podnožju Dedinja-Lisičiji potok. Uknjižen, 3.0, cg-gas, 3/3, lift. Prodajemo prelep, uknjižen, funkcionalan trosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija . Nalazi se u novijoj, kvalitetno građenoj, lepo uređenoj zgradi u podnožju Dedinja. Od prostorija poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju, hodnik, ostavu, kupatilo i terasu sa otvorenim pogledom na Košutnjak. U stanu ostaju kuhinja i ugradni plakari. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Predmetni stan je pogodan kako za život tako i za investiciju. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agencijska provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .

189.900 €
Plac | Beograd - Sopot - Nemenikuće - Partizanski put
|

Građevinski plac od 50 ari, vlasništvo 1/1, kvadratnog oblika, ravan, odlična pozicija za ljude koji žele mir i tišinu, daleko od gradske vreve, na obroncima Kosmaja. Otvoren pogled na sve strane sveta, osunčan tokom celog dana. Na placu postoji zidani objekat na ozakonjenju. Parcela je na 80-100m od glavnog puta. Pogodan i za investiciju, gradnju više objekata za dalju prodaju. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

60.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Tunelska
|

Prodajemo uknjižen, funkcionalan dvoiposoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Zbog jako dobre strukture postoji mogućnost da se adaptira u dve manje stambene jedinice sa odvojenim ulazima. Stanu pripada veliko dvorište za razne sadržaje za uživanje. Nalazi se u novijoj, kvalitetno građenoj zgradi u mirnom delu Petlovog brda u blizini okretnice autobusa. Od prostorija poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju, hodnik, kupatilo i terasu. Predmetni stan je pogodan kako za život tako i za investiciju. Parking mesto ispred zgrade. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

105.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Tunelska
|

Prodajemo uknjižen, funkcionalan dvoiposoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Stan se nalazi u novijoj, kvalitetno građenoj zgradi u mirnom delu Petlovog brda u blizini okretnice autobusa. Od prostorija poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju, hodnik, kupatilo i terasu. Predmetni stan je pogodan kako za život tako i za investiciju. Parking mesto ispred zgrade. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

114.000 €
Stan | Beograd - Sopot - Rogača - Kosmajski venac
|

U prilici smo da Vam ponudimo uknjiženu kuću na Kosmaju (Rogača) gradjevinske površine 180m2 na 15 ari placa. Kosmaj ima status zaštićenog prirodnog dobra od izuzetnog ekološkog i društvenog značaja. Kuća je građena 80-tih godina u stilu iz tog vremena. Sastoji se iz dve etaže (prizemlje i sprat). Prizemlje: ulazi se u veliku sobu trpezariju sa velikim stolom za prijem većeg broja ljudi (slava, proslava i druženja), zatim dnevna soba sa kuhinjom i malom trpezarijom, ostavom, spavaćom sobom i kupatilom. Sprat: dve spavaće sobe, terasa i hodnik sa produženim prostorom i garniturom za sedenje za mali odmor. Dvorište je prelepo sa 15 ari placa, od toga ulazni deo sa travnjakom, cvećem i bunarom. Iza kuće je voćnjak raznog voca ukupno 100 stabala i vinograd sa 120 čokota vinove loze. Ispod kuće je ostava i garaža. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

160.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O