Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Miklošićeva
|

Funkcionalan trosoban stan u zgradi novije gradnje koja je smeštena u jednoj od najlepših ulica na Lekinom brdu punoj zelenila. Kvalitetna gradnja, poseduje energetski pasoš a uz stan se prodaje i garažno mesto sa širokim ulazom u garažu i mogućnošću parkiranja i većih vozila po ceni od 25.000 evra. Prostorije: antre, prostran dnevni boravak sa kuhinjom otvorenog koncepta, dve velike i lepe spavaće sobe, kupatilo i lođa. Stan i garaža su pod video nadzorom a grejanje na kalolimetre. U neposrednoj blizini su svi neophodni sadržaji za kvalitetan život, vrtići, škole, SC Šumice kao i gradski prevoz tako da je stan pogodan kako za porodicu tako i za poslovni prostor. Izuzetna prilika Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

186.900 €
Stan | Beograd - Palilula - Cvijićeva - Cvijićeva
|

Odličan četvorosoban stan u blizini TC Zira. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila i malog toaleta . Iz centralnog hodnika se ulazi u sve prostorije. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi , linije gradskog prevoza. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

1.000 €
Stan | Valjevo - Okolno mesto - Melentija Vujića
|

U prilici smo da vam ponudimo izuzetno svetao 1,5soban stan aparmanskog tipa ko se nalazi u zgradi novije gradnje na Divčibarima u blizini Golubca.Stan je pogodan za stanovanje kao ivesticija. Sastoji se od predsoblja,kuhinje dnevnog boravka spaće sobe I kupatila .Stan koristi i pripadajuće dvorište iz koga se ulazi direktno u stan.Okružen zelenilom i ima direktan pogled ka šumi,Pripada mu podrum od 5m2m. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AD .

49.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Karaburma - Salvadora Aljendea
|

Lokal za razne namene od 130m2 iz jednog dela sa magacinom od 40m2 na okretnici javnog prevoza na Karaburmi. Izuzetno prometna lokacija. Grejanje na klima uređaje. Plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Darko Slivar, broj licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

1.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Rakovica - Miška Kranjca
|

U centru Rakovice, u blizini opštine, izdaje se odličan, prazan, svetao, adaptibilan prostor, pogodan za različite vrste delatnosti. Sastoji se od velikog centralnog dela, sa mogućnošću postavljanja kuhinje, dve prostorije, kupatila i velike terase na kojoj postoji mogućnost odlaganja stvari. Uz prostor ide i garažno mesto koje je uračunato u cenu izdavanja. Dobrodošli. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .

500 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Palmotićeva
|

Izdaje se prelep, kompletno renoviran salonac na odličnoj lokaciji. U centru grada, ušuškan u Palmotićevoj ulici. Stan poseduje veliki ulazni hodnik, 3 velike prostorije, komfornu kompletnu kuhinju, 2 ostave, terasu, lođu i 2 kupatila. Ima centralno grejanje, klimu, internet, telefon. Zgrada ima video nadzor i interfon. Nema lift, ali nema ni mnogo stepenika. Izuzetan. Za svaku preporuku. Idealan za poslovni prostor. Jedan depozit. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .

2.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Bulevar Vojvode Mišića
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan izuzetno svetao dvosoban stan koji se nalazi u zgradi posleratne gradnje. Zgrada je uredno održavana sa interfonom I liftom.Stan sa sastoji od hodnika kuhinje,kupatila spavaće I dnevne sobe I zastakljene lođe.Iza zgrade ima parking za stanare zgrade.Stan se izdaje namešten I mereno ima 50m2 sa lođom. Cena podložna korekciji. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AD .

700 €
Stan | Beograd - Savski venac - Lomina
|

Odličan dvostrano orijentisan stan u blizini Zelenog venca. Sastoji se od tri spavaće sobe, velike dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje sa trpezarijom, dva kupatila, malog toaleta, vešeraja, ostave, walk in garderobera i dve terase. Prednost ovog stana je centralni hodnik iz kojeg se ulazi u sve prostorije. Iz dve spavaće sobe postoji izlaz na zastakljenu terasu sa jedne strane stana, a sa druge strane na terasu se izlazi iz dnevne sobe i kuhinje. Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi , pijaca Zeleni venac, linije gradskog prevoza. Dozvoljeni su manji kućni ljubimci. Mogućnost rentiranja parking mesta prekoputa zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

1.800 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Velizara Stankovića
|

Dvostrano orijentisan, svetao ,jako lep stan u mirnom kraju u naselju Miljakovac II. Nalazi se u odrzavanoj zgradi pozicioniranoj u blizini Miljakovčke šume Priroda I zelena prostranstva okružuju ovo naselje. Stan je renoviran I ne zahteva velika ulaganja. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom I kuhinjom, kupatila, dve spavaće sobe I dve terase Poseduje pripadajući podrum. Odmah useljiv. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262–07-34 .

123.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Nenamešten, nov, 3.0, cg, 3/22, lift, ostava, terasa, 2 garažna mesta koja se dodatno plaćaju. Izdaje se potpuno nov, luksuzan nenamešten stan, neuseljivan do sada, u zgradi Aria u Beogradu na vodi. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, jedne master spavaće sobe, druge spavaće sobe i kupatila. Idealan je za poslovni prostor, ali i za porodičan život. Poseduje prostrano unutrašnje dvorište koje se prostire do Sava promenade, a svega par minuta hoda deli Vas od tržnog centra Galerija. Saobraćajno je odlična povezan sa ostalim delovima grada. Obavezan depozit. Mogućnost zakupa 2 parking mesta po ceni od 125 eur svako. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Katarina Rosić br.licence 5605 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KR06 .

1.500 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O