Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Vinogradska
|

U ponudi je kuća u Vinogradskoj ulici,na samo par minuta hoda od blokova 72 I 61 . Prostire se na 13,3 ara placa. Sastoji se od prizemlja- predsoblje, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i prvog sprata - dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Gornji nivo ima i sopstveni ulaz i nedavno je u potpunosti renoviran. Plac je izuzetno lep i prostran,.Na njemu se nalazi i pomoćni objekat koji moze da posluži za razne delatnosti kao i garaža od 41kvm. Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Angelovski br.licence 3509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .

230.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Prostran uknjižen poslovni prostor u novogradnji u ulici Vojvode Stepe pogodan za sve administrative i logističke delatnosti. Jedna prostorija sa mokrim čvorom i delom predviđenim za čajnu kuhinju. Prostor je klimatizovan, dobro osvetljen. Nalazi se na odličnoj lokaciji sa kompletnom infrastrukturom, u blizini tramvajske stanice, Super Vera. Jedno garažno/parking mesto u zgradi uključeno u cenu. Cena je bez pdv-a. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .

220.000 €
Kuća | Beograd - Rakovica - Resnik
|

U prilici smo da vam ponudimo odličnu porodičnu kuću u Rečniku u naselju Sunčani breg,kući pripada 4,4ara placa. Kuća je izgrađena 2017 godine. Ograda je od kovanog gvožđa,hrastov Ristić parket,petokomerna Pvc stolarija sa komarnicima eg na čvrsta goriva a može ina pelet. U prizemlju kuće se nalazi kuhinja sa trpezarija,dnevnim boravkom,kupatilom i terasom a na spratu ,četiri spavaće sobe,kupatilo i terasa koja gleda ka Avali.Cena je podložna korekciji. Kuća je bez ulaganja za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Davinić br. licence 1526 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AD .

299.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Prodaje se nov delux porodični stan u zgradi u neposrednoj blizini Voždovih kapija, Lidla, prodavnica, kafića, svih sadržaja za udoban život i sa odličnom vezom gradskog prevoza sa ostatkom grada. Trosoban stan, uknjižen na 149m2, nalazi se na šestom od osam spratova. Stan je sledeće strukture: ulazni hodnik, luksuzan veliki dnevni boravak sa trpezarijom, sa ugrađenim kaminom od oniksa, sa izlaskom na lepu lođu okrenutu ka Vojvode Stepe, zatim velika kuhinja, hodnik, luksuzno veliko kupatilo sa ugrađenim oniksom, dve velike spavaće sobe od kojih jedna ima francuski balkon i duplu stolariju prema Vojvode Stepe, a druga ima ugrađen garderober i izlaz na fenomenalnu terasu od 25m2, koja je biser ovoga stana, izolovana od buke, sa koje se pruža pogled na ceo Beograd, koji oduzima dah. Stan je dvostrano orijentisan, prema Vojvode Stepe, a takođe i prema mirnom unutrašnjem dvorištu, sa besprekornim pogledom. U stanu su ugrađeni najbolji materijali, stolarija drvo-aluminijum, hrastov parket, roletne na struju, centralna klima, iranski kamen na terasama, spušteni plafoni, dekorativne tehnike po zidovima i gipsani radovi, kompletna rasveta, stan je najluksuznije opremljen. Uz stan je moguća kupovina garažnog mesta uz doplatu. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .

387.400 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Novopazarska
|

Izdaje se trosoban stan u kući na najlepšoj lokaciji na Vračaru. Stan ima sopstveni ulaz I pravo korišćenja placa od 5.3ara. U blizini je svih infrastrukturnih objekata. Stan za svaku preporuku! Agencijska provizija 50% Agent: Jovana Angelovski br.licence 3509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .

750 €
Poslovni prostor | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Vidska
|

Prodaje se uknjiženi poslovni prostor/lokal od 90m2 na Lekinom brdu. Poslovni prostor PR, 90m2 sa terasom od 80m2 koju samo taj lokal koristi. Poseduje dva odvojena ulaza, dva toaleta, eg grejanje. Smešten na uglu Mažuranićeve i Vidske ulice, atraktivna lokacija za ordinacije, apoteke, kancelarije. Trenutno se izdaje, može se nastaviti ukoliko to odgovara. Postoji mogućnost prodaje garažnog mesta. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

210.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Cara Dušana
|

Prodaje se 3,0 stan, 87 m2 (mereno ima više kvadrata) u Zemunu, ulica Cara Dušana, trostrano orjentisan u prizemlju zgrade od tri sprata. Kvalitetna zgrada iz 1957. godine zidana za Vojsku. Visina plafona 3,85 m. Stan izvorno u planu bio planiran kao veliki prodajni prostor (lokal) okrenut delom ka ulici Cara Dušana ali nikada nije funkcionisao kao lokal već kao stambeni prostor tako je i uknjižen. Lako adaptivan stan bez mnogo unutrašnjih nosećih zidova što mu daje zajedno sa visinom velike mogućnosti sređivanja po želji kupca. Adaptivan stan u veliki lokal ili poslovni prostor okrenut ka glavnoj ulici sa mogućnošću otvaranja tri izloga po potrebi. Idealan kao stan ili poslpvni prostor za izdavanje. Odlična lokacija. Iz otkupa,uknjižen. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandar Ocokoljić br. licence 2029 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .

218.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Novopazarska
|

Uknjiženo, 230m2, plac 5.3 ara, 7.0, pomoćni objekat 32m2, pr+I, TA, 2 mokra čvora, terasa, ostava, podrum. Na prodaju je predratna vila u samom srcu Vračara, na najlepšoj lokaciji, ugao Novopazarske i Topolske. Kuća se nalazi na placu od 5,3 ara, spratna je, prostorije su salonskog tipa.Od prostorija poseduje na prvom nivou: antre,četiri sobe, kupatilo,toalet,kuhinju, podrum. Na drugom nivou nalazi se:antre, tri sobe, kupatilo, kuhinju, ostavu i terasu i tavanski prostor. Na placu se nalazi i pomoćni objekat. Retko u ponudi! Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Angelovski br.licence 3509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .

1.690.000 €
Kuća | Kopaonik - Paje Jovanovića
|

Na prelepom mestu novog centra Kopaonika nalazi se planinska troiposobna kuća okružena jelkama na 3.5 ari placa. Sastoji se od predsoblja, dve spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dva kupatila, terase i galerije koja je spavaći deo. Prodaje se kompletno nameštena. Nameštaj je rađen po meri. Kuća je u savršenom stanju, a iz dvorišta se pruža prelep pogled na sam vrh Kopaonika. Ravan plac na 40m od glavnog puta, voda , struja i parking za četiri automobila. Grejanje na norveške radijatore i drva. Blizina supermarketa. Agencijska provizija 3% Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

130.000 €
Lokal | Beograd - Zemun - Glavna
|

Izdaje se odličan lokal u centru Zemuna. Poseduje hodnik, dve prostorije (jednu veću i jednu manju), kuhinju i toalet. Ima izlog do ulice. Renoviran. Pogodan za sve vrste delatnosti. Depozit obavezan. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

700 €
Stan | Beograd - Stari grad - Terazije - Nušićeva
|

U prilici smo da Vam, na prestižnoj lokaciji, u strogom centru grada, ponudimo: uknjižen, impresivan, estetski atraktivan i funkcionalan 4.0. lux salonski stan, dvostrane orijentacije. Prestižna lokacija ove nekretnine, pored kvalitetne infrastrukture, nudi i nebrojane za svakodnevni život neophodne sadržaje i funkcionalnosti, kao i neposrednu i direktnu povezanost sa svim ključnim tačkama u centru grada. Ova nekretnina se nalazi na drugom spratu zgrade sa mermernim ulazom, izuzetno kvalitetne predratne gradnje. Stan je uknjižen na 113 m2, stvarna grejna površina stana je utvrđena prilikom uvođenja centralnog grejanja i iznosi 130 m2. U površinu stana nije ušla kvadratura 2 terase ukupne površine cca 8 m2. Ovu jedinstvenu nekretninu čine: ulazni hodnik sa velikim garderoberom, povezanim sa prijemnim salonom, odvojenom kuhinjom (kompletno opremljena elementima i belom tehnikom) i ostavom, prostranim dnevnim boravkom, dve spavaće sobe sa terasama i kupatilom. Pored izuzetne funkcionalnosti i iskorišćenosti prostora, enterijer stana kao i odabir visokokvalitetnih materijala koji su korišćenji pre 4 godine, prilikom kompletnog renoviranja, uređenja i opremanja stana (italijanska keramika, sanitarija,stolarija sa elektro roletnama) pružaju dodatni osećaj luksuza i udobnosti, koji prostor za svakodnevni boravak čine udobnim, toplim, životnim i funkcionalnim. Ovo je idealna prilika i ujedno preporuka za kupovinu ove lux nekretnine, za sve one koji traže moderan, izuzetno funkcionalan, miran i veoma svetao stan dvostrane orijentacije za porodičan zivot u njemu, ili kao investicija za izdavanje (kozmetički salon, ordinacija, projektni biro, agencije, adv.kancelarijai sl.). U cenu stana uračunati su: kompletno opremljena kuhinja sa elementima i belom tehnikom, ugradni plakari i garderoberi, 2 inverter klime. U dogovoru sa vlasnikom, a po izričitoj želji kupca, postoji mogućnost kupovine komplet nameštenog stana. Prednost kupovine ove nepokretnosti je mogućnost zakupa garažnom mesta - garaže, neposredno uz samu zgradu. Agencijska provizija 2% Agent: Vesko Čarapić, br. licence 1645 Art nekretnine d.o.o. Beograd reg.br.339 011/2620734 .

455.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Klinički centar - Durmitorska
|

Prodaje se nov stan, kompletno opremljen novim nameštajem u Durmitorskog ulici. Zgrada se nalazi prored Skyline-a u ulici Kneza Miloša. U pitanju je dupleks sa dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom i sa dve spavaće sobe na spratu. Stan poseduje kuhinju, dnevni boravak i toalet u donjem delu, a u gornjem dva kupatila i dve spavaće sobe. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 JN06 .

500.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Svetozara Markovića
|

Izuzetan salonski stan u dvorišnoj zgradi sa liftom u Svetozara Markovića na III/V, mereno 122m2. Dvostrano orijentisan/istok-zapad/, veoma svetao, sa dva ulaza. Stan se sastoji od antrea, tri salona, devojačke sobe, kuhinje, kupatila, dva toaleta i prostrane lođe. Stan je moguće po potrebi podeliti u dve zasebne celine. Izuzetna lokacija kod gimnazije i osnovne škole. Agencijska provizija 2% Agent Maja Vodovar licenca br. 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MV04 .

385.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Centar - Bulevar despota Stefana
|

Svetao stan na odličnoj lokaciji na uglu Cvijićeve i Bulevara despota Stefana. Sastoji se od ulaznog hodnika, gostinjskog wc, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, hodnika, dve spavaće sobe, dve lođe, kupatila i ostave. Stan je dvostrano orijentisan sa pogledom na Dunav, izolovan od buke. Stan je u izvornom stanju, održavan. Zgrada sa 4 lifta i oganizovanim kućnim savetom (ulaz nagrađivan na konkursima). Uknjižen. U neposrednoj blizini Univerexport, Lidl i Maxi, škola, vrtić, Dunav. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. BeogradReg. br.339 011/2620-734 MV04 .

207.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Preradovićeva
|

Predivna uknjižena spratna kuća smeštena na placu od 11 ari okružena zelenilom. Idealna za život i uživanje van gradske vreve. Agenc. provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

90.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Jurija Gagarina
|

Prodaja odličnog, renoviranog, trosobnog stana na Novom Beogradu, u bloku 45. Veoma je svetao, prijatan i udoban, sa prelepim pogledom, dvostrano orijentisan. Uknjižen je na 81 m2, mogu i kreditni kupci. Nalazi se na 9/9, sa liftom. Krov je zdrav, rađen pre par godina. Prodaje se polunamešten, u dogovoru sa kupcem i bez doplate. Zgrada je dobro održavana. Uz stan idu i podrum i ostava na spratu. Grejanje je centralno. Video nadzor na ulazu u zgradu, kao i kod ulaza u stan. Visina plafona je 2,67 m. Savršeno je lokacijski pozicioniran, tako da se i Savski kej, kao i gradski prevoz nalaze na svega 10ak minuta laganog hoda. U neposrednoj blizini su apsolutno svi sadržaji neophodni za udoban život i najzahtevnijeg kupca. Raspored prostorija je izuzetno funkcionalan, sa prostranom dnevnom sobom. Stan je izuzetno prijatan za boravak, svetao, bez buke, udoban. PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom i izlazom na prostranu terasu, kuhinja, dve spavaće sobe, svaka sa walk in garderoberom, kupatilo. Stan za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% Agent: Valentina Jovičić br. licence 2575 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .

210.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Dr Selimira Đorđevića
|

U prilici smo da vam ponudimo stan površine 65m2 + 20m2, na opštini Rakovica u naselju Miljakovac 3. Naselje je porodično, mirno, u blizini Miljakovačke šume. U blizini se nalaze svi objekti potrebni za udoban život. Stan je u neposrednoj blizini okretnice autobusa 505L, a nedaleko je i okretnica autobusa 48. Nalazi se u prizemlju dvospratne zgade. Površina stana je 65m2 + 20m2 prstora (dvorišta) koji pripada stanu. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, koja je odvojena šankom, 3 spavaće sobe i prostranog kupatila. Stan je renoviran. Postavljeno je etažno grejanje, ali nedostaje kotao. Stan je uknjižen. Agenc. provizija 2%. Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 LJR .

105.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Milutina Milankovića
|

Uknjižen, trosoban, 72m2+12m2, terasa, dva mokra čvora, 13/16, CG, podrum. Prodaje se lux renoviran trosoban stan na odličnoj lokaciji. Zgrada je dobro održavana sa interfonom, video nadzorom i potpuno dva nova lifta. Stan se nalazi na 13-om spratu i ima prelep panoramski pogled. Južne je orijentacije i veoma svetao. U stanu je kompletno zamenjena aluminijumska stolarija, alu roletne, unutrašnja stolarija, elektro i vodovodne instalacije, hrastov parket, granitna keramika u kuhinji, zastakljena terasa. Stan je odličnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije i ima odvojeni spavaći blok. Prostorije: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo, toalet, velika spavaća soba, mala spavaća soba, terasa i ostava. U stanu su postojale dve terase po 6m2, od kojih je jedna pripojena većoj spavaćoj sobi, a druga je zastakljena i izlazi se iz dnevnog boravka. Svi ugradni plakari i kuhinja ostaju u stanu, za ostatak nameštaja po dogovoru. Stan je uknjižen na 72m2, mereno ima 84m2. Agencijska provizija 2% Agent : Jelena Jovović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/2620-734 .

239.000 €
Garaža | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Gospodara Vučića
|

Izdaje se garažno mesto na Vračaru u blizini Druge ekonomske škole u Gospodara Vučića. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MG06 .

80 €
Garaža | Beograd - Zvezdara - Bulbulder - Dimitrija Tucovića
|

Izdaje se garažno mesto na odličnoj lokaciji u ulici Dimitrija Tucovića. Nivo -2. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MG06 .

100 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O