Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Zvezdara - Gradska bolnica - Mehmeda Sokolovića
|

Uknjižen, 160m2 (140m2 + 20 galerija), 4/4, lift, 550.000 eur sa pdv-om. Fantastičan i unikatno opremljen stan sa 3 spavaće sobe u prelepoj zgradi sa samo 11 stanova koji se prodaje kompletno opremljen. U izgradnji i opremanju korišćeni su isključivo najkvalitetniji materijali: italijanska granitna keramika velikog formata 120 x 240cm i 160 x 320cm, unutrašnja vrata od farbanog medijapana (ispuna drvo), alu/drvo (hrast) stolarija sa skrivenim šarkama, sanitarije Hansgrohe, grejanje na toplotne pumpe – podno grejanje. Ukoliko tražite oazu mira i luksuza ovaj jedinstven stan je pravi izbor. Nalazi se sam na spratu, lift sa kontrolisanim pristupom ulazi direktno u stan i povezan je direktno sa garažom. Stan poseduje i funkcionalnu lođu a imate i mogućnost da kupite i 2 garažna mesta (jedna prava garaža i jedno garažno mesto u garaži). Cena je sa pdv-om. Mogunost povraćaja pdv-a za kupce prvog stana. Useljivost po dogovoru. Agencijska provizija 2 % Agent: Uroš Jovanović, br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .

550.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - London - Kraljice Natalije
|

Namešten, 3.0, cg, renoviran, 4/8, lift, terasa Izdaje se luksuzan i svetao stan u centru grada, u blizini ulice Kneza Miloša, na samo 5 minuta hoda od centra grada. Stan je renoviran, moderno dizajniran sa kompletno novim nameštajem. Sastoji se od centralnog dela sa dnevnim boravkom, u potpunosti opremljenom novom kuhinjom (mašina za sudove, mikrotalasna, keramička ploča i rerna), trpezarijom i odvojenog spavaćeg bloka (dve sobe, plakari, gardaroba). Vrata su sigurnosna - Blok lok door. U stanu je ambijentalna halogena rasveta koja oplemenjuje prostor. Svaka prostorija ima svoj klima uređaj (inverter), smart televizor, HD televiziju SBB, internet. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JN06 .

1.600 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Živka Gavrilovića
|

Jedinstvena prilika na tržištu. Kuća iz snova na obroncima Avale, priroda, mir i privatnost na 15 minuta od centra grada. Spoj vrhunske arhitekture i dizajna i najluksuznijih brendova i materijala. Kuća se sastoji od četiri etaže. Nivo prizemlja se sastoji od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, prostrane terase, radne sobe, dva toaleta i garaže za dva vozila. Na prvom spratu se nalaze tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa walk-in garderoberom, svaka sa svojim kupatilom i velike otvorene terase sa original Jacuzzi masažnom kadom za 6 osoba i otvorenim bioskopom. Na nivou -1 je spa centar koji čine zatvoreni bazen sa turbinom za plivanje, hidromasažni bazen, slana soba, tople klupe, sauna, soba za masažu, teretana sa Technogym opremom, vinski podrum, zatvoreni bioskop, kuhinja i toalet. Na nivou -2 nalaze se tehničke prostorije. Kuća je opremljena Smart home sistemom sa potpunom kontrolom svih funkcija preko aplikacije, najsavremenijim protivpožarnim, protivprovalnim i sistemom za ventilaciju. Grejanje je na toplotne pumpe, podno i zidno a hlađenje zidno. Na krovu su solarni paneli povezani sa sistemom za grejanje koji greju vodu u bazenima. Sve roletne su na daljinske komande a automatske žaluzine kontroliše meteo stanica. Automatsko zalivanje zelenih površina. Sav nameštaj je italijanski, dizajnerski, rađen po narudžbi, na podovima je vrhunski granit i holandski hrast. Televizori su laserski i mirror tv, ozvučenje Bang & Olufsen sa odvojenim zonama, kuhinjski aparati Franke. Na terasama i bazenu kamini na bioetanol. Kuća se prodaje komplet nameštena sa svim kućnim aparatima. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26- 20-734 .

2.500.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Saobraćajni fakultet - Vojvode Stepe
|

Prostran, potpuno namešten dupleks sa prelepim pogledom Izdaje se prostran stan površine 120 m2, na 7. spratu. Stan je potpuno namešten i uređen sa pažnjom, pružajući udoban i moderan životni prostor. Glavni adut ovog stana je njegov prelep pogled, koji se pruža sa prostrane terase, savršene za opuštanje i uživanje u jedinstvenom panoramskom pogledu. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, osvetljene prirodnom svetlošću zahvaljujući velikim prozorima. Dnevna soba je povezana sa modernom kuhinjom, opremljenom svim neophodnim uređajima i praktičnim elementima, uključujući indukcionu ploču, rernu, frižider, mašinu za pranje sudova i dovoljno prostora za odlaganje. Stan takođe poseduje tri udobne spavaće sobe, idealne za odmor i relaksaciju. Kupatila su moderno dizajnirana i opremljena. U neposrednoj blizini nalaze se javni prevoz, prodavnice, restorani, kafići i drugi sadržaji, čineći život u ovom stanu praktičnim i komfornim. U cenu su uračunata i dva garažna mesta. Plaćanje na mesečnom nivou, a depozit je u visine jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Sandra Tasić, br. licence:5710 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 ST05 .

1.500 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Patrijarha Varnave
|

Izdaje se poslovni prostor kod Hrama Svetog Save površine 75m2. Jedinica je površine 75m2 i sastoji se iz prijemnog odeljenja sa čajnom kuhinjom, velike kancelarije, dve manje kancelarije, hodnika i dva kupatila. Prostor je dobro osvetljen, renoviran, klimatizovan i priključen na centralno grejanje. Nalazi se u elitnom delu Vračara, na svega minut hoda od Hrama Svetog Save. Smešten je u dobro održavanoj salonskoj zgradi koja predstavlja duh i tradiciju centra Vračara. Visina plafona je 3,2m, a sa prozora koji gledaju ka ulici se pruža pogled na Hram Svetog Save. Lokacija u samom centru grada u blizini mnogih restorana, Narodne biblioteke, Slavije i Autokomande koja omogućava brz pristup autoputu, čine ovaj prostor idealnim za male firme. Naročito je pogodan za privatnu lekarsku ordinaciju i advokatsku kancelariju obzirom na blizinu Kliničkog centra Srbije i Drugog osnovnog suda u Beogradu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

800 €
Stan | Beograd - Palilula - Bulevar despota Stefana - Jovana Avakumovića
|

Namešten, 2.0, ta, renoviran, 2/6, lift, pet friendly. Izdaje se renoviran i opremljen stan na Paliluli. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .

600 €
Stan | Beograd - Stari grad - Politika - Makedonska
|

Mali salonac u centru Beograda kod Politike. Idelan za poslovni prostor. Poseduje dve prostorije, toalet i ostavu. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade i dvorišno je orijentisan. U blizni su supermarketi, linije gradskog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

400 €
Plac | Ljig - Gradska lokacija
|

Plac je šumsko zemljište. Pored placa se nalaze izgrađene kuće i vikendice. Odličan potencijal za izgradnju mirnog mesta za odmor ili više manjih objekata za izdavanje. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .

16.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Koriška
|

Ozakonjena i predata na uknjižbu. Na placu od 2ara. Završena 2022god. Odlična gradnja. Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

295.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Saobraćajni fakultet - Ljuba Vučkovića
|

Prodaje se garsonjera na drugom spratu od četiri, u održavanoj zgradi posleratne gradnje. Stan je na odličnoj lokaciji u blizini više fakulteta, i svih ostalih sadžaja bitnih za funkcionisanje u sredini u kojoj se nalazi.Dobro povezan prevozom sa svim delovima grada. U stanu je ta grejanje, tako da su režije niske na mesečnom nivou. Uknjižena nekretnina Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .

69.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O