Nekretnine: Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Fundament Nenad Nikolic Pr

Agencija za nekretnine FUNDAMENT Nenad Nikolić PR


Broj u registru posrednika : 1032
Telefon: (011) 361-2621
Stan | Beograd - Palilula - Centar - Đušina
|

Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. U prilici smo da Vam ponudimo prelep, i osunčan stan, u novogradnji sa 24 h - im obezbeđenjem, u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka, Palilulske pijace, i Botaničke bašte, sa osunčanom terasom za uživanje. Stan je idealan za poslovne ljude, strance, par, i svima onima sa osećajem za lep i raskošan stan. Opremljen kompletnom tehnikom za život, blizina prevoza ka svim delovima grada, a na samo 15 - tak minuta hoda od strogog Centra grada. Nalazi se na 2 - om spratu od 7, dva lifta u zgradi, terasa, cg grejanje, odličan raspored, sve iz hodnika, sudo mašina, mašina za pranje i sušenje veša, svaka prostorija klimatizovana, okrenut od ulice, mir i tišina. Stan poseduje i svoje parking mesto u garaži sa obezbeđenjem, video nadzorom, koje se može iznajmiti po ceni od 200 €. Useljiv.

750 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Kluz - Franje Kluza
|

Franje Kluza (Bulevar), 2.5, 61m2, VPR/VIII, CG (na pelet, kotao u zgradi), klima, KATV, internet, PVC stolarija. Izuzetno lep stan, namešten i renoviran. Na dobroj lokaciji. Stan je dvostrano orjentisan i satoji se od predsoblja, 2 spavaće i 1 dnevne sobe, kupatila, kuhinje sa trpezarijom. Takođe ima terasu i ostavu. Plaćanje mesečno.

700 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Šumatovačka
|

Odličan četvorosoban stan sa velikom terasom, prostran i konforan, sa odvojenim delom ( dve spavaće sobe i kupatilo ), posebno drugo kupatilo, još dve sobe, i centralno veliki dnevni prostor koji izlazi celom dužino jednog zida ( 10 m ) na terasu/dvorište. Stan se nalazi u novogradnji od pre desetak godina i nije korišten. U zgradi se moše iznajmiti i garaža.

1.600 €
Stan | Beograd - Vračar - Slavija - Beogradska
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan salonski stan, u delu zgrade prema dvorištu, u neposrednoj blizini Slavije kod Njegoševe, kompletno renoviran, opremljen i namešten, jedini na spratu. Sastoji se iz dve stambene jedinice.

470.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Šumatovačka
|

Odličan četvorosoban stan sa velikom terasom, prostran i konforan, sa odvojenim spavaćim delom ( dve spavaće sobe i kupatilo ), posebno drugo kupatilo, još dve sobe, i centralno dnevni prostor koji izlazi celom dužino jednog zida ( 10 m ) na terasu/dvorište. Stan se nalazi u novogradnji od pre desetak godina i nije korišten. U zgradi se moše kupiti i garaža.

540.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Slavija - Beogradska
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan salonski konforan stan, visina plafona 3 m, sa tri spavaće sobe, kuhinjom sa ostavom i tehničkom sobom, prostranim dnevnim boravkom ( centralni salon ), kupatilom, terasom. Kompletno je renoviran, zamenjene sve vodo i elektro instalacije, stolarija, rasveta, ugradni drveni elementi .. Orjentisan je južno, prema dvorištu suprotno od ulice. Uknjižen. Ima pripadajući podrum.

350.000 €
Kuća | Niš - Medijana - Centar - Orlovića Pavla
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Prodaja kuće iz 1926. godine u najlepšem delu centra Niša, u ulici Orlovića Pavla, na samo 200 metara udaljene od jednog od najstarijeg centralnog gradskog parka i nišavkog keja i samo 300 metara od Trga Kralja Milana. Kuća se nalazi naparceli površine 597 m2 i sastoji se od dva objekta: Prvi objekat - Prizemlje 74.51 m2, Potkrovlje 51.04 m2, Podrum 46.36 m2 Drugi objekat - Prizemlje 59.03 m2, Ostava 18.89 m2 Ukupna površinakuće 184.58 m2 + podrum i ostava 65.25 m2. Kuća je uknjižena na 178 m2 i izvršena je konverzija zemljišta.

165.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Hadžipopovac - Ljube Didića
|

Poštovani zakupci, U prilici smo da Vam ponudimo polunamešten prostor - duplex, u zgradi pod video nadzorom, novijeg datuma od 100 m2. Po strukturi 4.0 soban, sa centralnim grejanjem, i odličnim rasporedom. Stolarija pvc, 2 terase, opremljena kuhinja, 2 klima uređaja, 2 toaleta. Prostor okrenut od gužve i buke velegrada, dosta povučen od ulice, a u neposrednoj blizini gradskog prevoza, Cvijićeve, i Zira tržnog centra. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Uz stan ide i pripadajuće parking mesto u garaži zgrade. Prostor za svaku preporuku.

900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 4 (Politehnička akademija) - Pariske komune
|

Poštovani kupci, u prilici smo da Vam predstavimo jedan lep, svetao i porodični stan u Novom Beogradu, okružen zelenilom, u samom parku, ušuškan. Sve na par minuta hoda, do gradskog prevoza, nabavke, i Maxija, Euromedic klinike, dečije klinike... Stan se nalazi u ulici Pariske Komune, sa urednim ulazom, interfonom, video nadzorom. Stan se nalazi u soliteru, na devetom spratu sa dva lifta u zgradi, pvc stolarijom, klimom, komarnicima na svim prozorima, parkingom oko i ispred zgrade. Stan je izgrađen visokokvalitetnim materijalima, kao i sama zgrada, iako je građena davne 70 - te godine fasadnom ciglom. Stan je 58 m2, po strukturi 2.0 - soban, i useljiv odmah. Sastoji se od kuhinjsko - dnevnog boraka povezanim trepezarijskim delom, zatim spavaće sobe, mokrog čvora, lepim ulazim presobljem, ništa prolazno, sve iz hornika, kao i sam pred ulaz u stan, zaštićen rešetkama, a opet jako funkcionalan za odlaganje obuće. Idealan stan za mlade porodice sa decom, jel je u neposrednoj blizini osnovna škola, vrtić, Deveta gimnazija, Fontana, Mek... Stanica gradskog prevoza jako blizu, a opet ali bez buke prevoza jel je stan okrenut od ulice, u miru i tišini, sa predivnim pogledom. Prodaje se sa ugrađenim kuhinjskim elementima, sve u dogovoru sa budućim kupcima i prodavcima. Topla preporuka, mogu i kreditni kupci, dokumentacija uredna, vlasništvo čisto.

150.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Cvetni trg - Kralja Milutina
|

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Izuzetno konforan, funkcionalan i adaptibilan dvosoban stan na najboljoj lokaciji u samom centru grada, u mirnoj ulici, sa svom neophodnom infrastrukturom u neposrednoj blizini (Treća gimnazija, škole, fakulteti, prodajni i ugostiteljski objekti ...) Stan je odličnog rasporeda i lako adaptibilan u trosoban. Sastoji se od: hodnika, kuhinje sa trpezarijom, velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, prostrane spavaće sobe i kupatila. Ispred stana je veliki predulazni prostor sa sigurnosnim rešetkama, iz koga se ulazi u zajedničku prostoriju koja se deli sa susednim stanom. Ulaz u zgradu renoviran i odlično održavan. Stan ima i proadajući podrum.

280.000 €
Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Fundament Nenad Nikolic Pr