Nekretnine: Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Fundament Nenad Nikolic Pr

Agencija za nekretnine FUNDAMENT Nenad Nikolić PR


Broj u registru posrednika : 1032
Telefon: (011) 361-2621
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Jurija Gagarina
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan stan na samom šetalištu do škole, sunčan i svetao južno orjentisan, sa pregrađenom dnevnom sobom tako da ima dve spavaće. U izvornom je stanju. Pripadajući podrum.

179.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Jovana Rajića
|

Kontakt: Danica Petronijević (licenca br. 2729) 063/533 829 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Garsonjera na Crvenom krstu, Vracar, Jovana Rajica, 27m2, 4/7 sprat, lift, interfon. Renovirana, centralno grejanje, namestena, nova bela tehnika i kuhinja, terasa, klima, KTV. Okrenuta ka mirnoj Gruzanskoj ulici. Pogodna za poslovnu zenu, studentkinju.

350 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Jurija Gagarina
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Izuzetan stan u malom, belom soliteru do šetališta pored obdaništa i škole, orjentisan južno prema reci, u delu bloka do Omladinskih brigada. Konforan trosoban sa prostranim dnevnim delom, odvojenom kuhinjom i trpezarijom sa terasom, dve velike spavaće sobe, dva mokra čvora. Kompletno, detaljno i kvalitetno renoviran, bez ulaganja. Uknjižen.

220.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Šumatovačka
|

Odličan četvorosoban stan sa velikom terasom, prostran i konforan, sa odvojenim delom ( dve spavaće sobe i kupatilo ), posebno drugo kupatilo, još dve sobe, i centralno veliki dnevni prostor koji izlazi celom dužino jednog zida ( 10 m ) na terasu/dvorište. Stan se nalazi u novogradnji od pre desetak godina i nije korišten. U zgradi se moše iznajmiti i garaža.

1.600 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Lion - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Izuzetan dvosoban stan sa velikom terasom ( jug ), sunčan i svetao, kompletno adaptiran i opremljen nameštajem i tehnikom, ugradni plakar duž celog zida u predsoblju, orjentisan suprotno od ulice prema parku.

1.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Slavija - Beogradska
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan salonski stan, u delu zgrade prema dvorištu, u neposrednoj blizini Slavije kod Njegoševe, kompletno renoviran, opremljen i namešten, jedini na spratu. Sastoji se iz dve stambene jedinice.

470.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Šumatovačka
|

Odličan četvorosoban stan sa velikom terasom, prostran i konforan, sa odvojenim spavaćim delom ( dve spavaće sobe i kupatilo ), posebno drugo kupatilo, još dve sobe, i centralno dnevni prostor koji izlazi celom dužino jednog zida ( 10 m ) na terasu/dvorište. Stan se nalazi u novogradnji od pre desetak godina i nije korišten. U zgradi se moše kupiti i garaža.

540.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Vojvode Stepe
|

Kontakt: Danica Petronijević (licenca br. 2729) 063/533 829 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Dvosoban stan na Autokomandi 50 kvm. Nalazi se u blizini 6 fakulteta. Grejanje terakota peći na struju sa tajmerom. Dvostrano orjentisan sa panoramskim pogledom i parkingom u dvorištu zgrade sa rampom na daljinsko upravljanje. Američki plakari u sobama sa dodatnim prostorom za odlaganje stvari . Velika terasa.

500 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Kontakt: Danica Petronijević (licenca br. 2729) 063/533 829 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Luksuzan, moderan, jednoiposoban stan 40 km 2 na prvom spratu u novijoj zgradi na Crvenom krstu, izmedju Beogradskog dramskog pozorista i Liona u mirnoj, jedonosmernoj ulici na uglu sa Vojislava Ilica, sa ukusom namešten i opremljen modernim nameštajem, tehnikom i rasvetom. Komotan i svetao sa puno plakara za odlaganje, uredan i čist. Održavana zgrada i ulaz. Odlično saobraćajno povezan, lak pristup bulevarima, veliki broj linija i stanica javnog prevoza u okruženju (autobus, tramvaj, trolejbus, minibus). Na pešačkoj udaljenosti nalaze se svi neophodni sadržaji potrebni za život, marketi, banke, restorani, kafići.. Lepa suncana terasa, pogodna za uživanje i opuštanje. Mali mesečni troškovi komunalija i odrzavanja, klima, grejanje po potrošnji - sistem etaznog grejanja sa radijatorima i elektricnim kotlovima, zgrada sa termoizolacijom.

600 €
Stan | Beograd - Vračar - Slavija - Beogradska
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan salonski konforan stan, visina plafona 3 m, sa tri spavaće sobe, kuhinjom sa ostavom i tehničkom sobom, prostranim dnevnim boravkom ( centralni salon ), kupatilom, terasom. Kompletno je renoviran, zamenjene sve vodo i elektro instalacije, stolarija, rasveta, ugradni drveni elementi .. Orjentisan je južno, prema dvorištu suprotno od ulice. Uknjižen. Ima pripadajući podrum.

350.000 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 2 - Nedeljka Gvozdenovića
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Odličan lokal sa centralnim grejanjem po potrošnji, jednom velikom prostorijom koja je deljiva, čajnom kuhinjom i toaletom. Nalazi se u centralnom delu B.Kose, povučen od glavne ulice i idealan je za obavljanje kancelarijske delatnosti.

500 €
Kuća | Niš - Medijana - Centar - Orlovića Pavla
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Prodaja kuće iz 1926. godine u najlepšem delu centra Niša, u ulici Orlovića Pavla, na samo 200 metara udaljene od jednog od najstarijeg centralnog gradskog parka i nišavkog keja i samo 300 metara od Trga Kralja Milana. Kuća se nalazi naparceli površine 597 m2 i sastoji se od dva objekta: Prvi objekat - Prizemlje 74.51 m2, Potkrovlje 51.04 m2, Podrum 46.36 m2 Drugi objekat - Prizemlje 59.03 m2, Ostava 18.89 m2 Ukupna površinakuće 184.58 m2 + podrum i ostava 65.25 m2. Kuća je uknjižena na 178 m2 i izvršena je konverzija zemljišta.

165.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Hadžipopovac - Ljube Didića
|

Poštovani zakupci, U prilici smo da Vam ponudimo polunamešten prostor - duplex, u zgradi pod video nadzorom, novijeg datuma od 100 m2. Po strukturi 4.0 soban, sa centralnim grejanjem, i odličnim rasporedom. Stolarija pvc, 2 terase, opremljena kuhinja, 2 klima uređaja, 2 toaleta. Prostor okrenut od gužve i buke velegrada, dosta povučen od ulice, a u neposrednoj blizini gradskog prevoza, Cvijićeve, i Zira tržnog centra. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Uz stan ide i pripadajuće parking mesto u garaži zgrade. Prostor za svaku preporuku.

900 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Centar - Modene
|

Novi Sad, CENTAR, PEŠAČKA ZONA Ulica Modene, 3.5, 100m2, III/V, lift, CG, klima, KATV, internet, terasa (gleda na atrijum zgrade), trostrano orijentisan. Stan se izdaje bez nameštaja. Pogodan za poslovni prostor ili stanovanje. Sastoji se od 3 velike sobe, velikog kupatila, kuhinje, trpezarije i hodnika. Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji u pešačkoj zoni, sa prelepim pogledom na Katedralu i Srpsko narodno pozorište.

900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 4 (Politehnička akademija) - Pariske komune
|

Poštovani kupci, u prilici smo da Vam predstavimo jedan lep, svetao i porodični stan u Novom Beogradu, okružen zelenilom, u samom parku, ušuškan. Sve na par minuta hoda, do gradskog prevoza, nabavke, i Maxija, Euromedic klinike, dečije klinike... Stan se nalazi u ulici Pariske Komune, sa urednim ulazom, interfonom, video nadzorom. Stan se nalazi u soliteru, na devetom spratu sa dva lifta u zgradi, pvc stolarijom, klimom, komarnicima na svim prozorima, parkingom oko i ispred zgrade. Stan je izgrađen visokokvalitetnim materijalima, kao i sama zgrada, iako je građena davne 70 - te godine fasadnom ciglom. Stan je 58 m2, po strukturi 2.0 - soban, i useljiv odmah. Sastoji se od kuhinjsko - dnevnog boraka povezanim trepezarijskim delom, zatim spavaće sobe, mokrog čvora, lepim ulazim presobljem, ništa prolazno, sve iz hornika, kao i sam pred ulaz u stan, zaštićen rešetkama, a opet jako funkcionalan za odlaganje obuće. Idealan stan za mlade porodice sa decom, jel je u neposrednoj blizini osnovna škola, vrtić, Deveta gimnazija, Fontana, Mek... Stanica gradskog prevoza jako blizu, a opet ali bez buke prevoza jel je stan okrenut od ulice, u miru i tišini, sa predivnim pogledom. Prodaje se sa ugrađenim kuhinjskim elementima, sve u dogovoru sa budućim kupcima i prodavcima. Topla preporuka, mogu i kreditni kupci, dokumentacija uredna, vlasništvo čisto.

150.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Cvetni trg - Kralja Milutina
|

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Izuzetno konforan, funkcionalan i adaptibilan dvosoban stan na najboljoj lokaciji u samom centru grada, u mirnoj ulici, sa svom neophodnom infrastrukturom u neposrednoj blizini (Treća gimnazija, škole, fakulteti, prodajni i ugostiteljski objekti ...) Stan je odličnog rasporeda i lako adaptibilan u trosoban. Sastoji se od: hodnika, kuhinje sa trpezarijom, velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, prostrane spavaće sobe i kupatila. Ispred stana je veliki predulazni prostor sa sigurnosnim rešetkama, iz koga se ulazi u zajedničku prostoriju koja se deli sa susednim stanom. Ulaz u zgradu renoviran i odlično održavan. Stan ima i proadajući podrum.

300.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Rakovica selo - Jovana Milovanovića
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odličan plac, gradsko građevinsko zemljište, koji se nalazi u asfaltiranoj ulici, gradska voda i struja, ima mogućnost prilaza i iz donje ulice, orjentisan je južno ( celog dana je osunčan ). Otvorenog je pogleda.

75.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Palata pravde - Sarajevska
|

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća ZAKUPAC iznosi 50% od dogovorene zakupnine. Prostran, petosoban stan sa izuzetno dobrim rasporedom prostorija na prvom spratu u dobro održavanoj zgradi sa liftom iz 2001. godine. Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji, sa komletnom infrastrukturom neophodnom za udoban život, u neposrednoj blizini Beograda na vodi. Sastoji se od: prostranog predsoblja, velikog dnevnog boravka iz koga ulazi u radnu sobu, trpezarije sa izlazom na veliku zastakljenu lodju, kuhinje, odvojenog spavaćeg bloka, koji čine velika spavaća soba sa garderoberom i dve posebnim hodnikom odvojene spavaće sobe sa izlazom na drugu veliku zastakljenu lodju, velikog kupatila i toaleta. Dvostrano je orijentisan, spavaći blok je okrenut ka mirnom i uređenom dvorištu. Izdaje se kompletno namešten, na duži period.

1.200 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Kosovska
|

Kontakt: Danica Petronijević (licenca br. 2729) 063/533 829 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Veoma retko u ponudi. Atraktivan i veoma luksuzan 4.0 salonski stan od 143 m2 koji se nalazi u naj lepšem delu kosovske ulice, kod Skupštine, u lepoj predratnoj zgradi sa izuzetno uređenim ulazom, sa zavodom za zaštitu spomenika, na II spratu od III. Stan ima tri velike spavaće sobe sa ugrađenim američkim plakarima, dupli salon sa trpezarijom i kuhinjom, 2 kupatila, vešeraj, garderober za obuću, predsoblje, terasu, francuski balkon, uređen podrum i garažno mesto koje je natkriveno i obeleženo. Dvostrano je orjentisan, veoma svetao i sunčan. Kuhinja je najsavremenije uređena i opremljena belom tehnikom i aparatima poznate firme " Mile ". Sva ugradna oprema u stanu : američki plakari, kuhinja sa svom opremom i aparatima, velika biblioteka od mahagonija, ostaju u stanu budućem kupcu. Stan ima lepu terasu ka ulici sa pogledom na crkvu Sveti Marko i fb ka uređenom dvorištu i zelenilu. Grejanje u stanu je gradsko - centralno. Ima još i veliki pripadajući podrum koji je potpuno sređen. Natkriveno i obeleženo parking mesto. Uknjižen na 143 m2, vlasništvo 1/1.

642.000 €
Kuća | Aranđelovac - Okolno mesto - Misača
|

Kontakt: Nenad Nikolić (licenca br. 093) 064/035-4737 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Odlićno imanje na 5 km od Aranđelovca i 65 km od Beograda, jugo - zapadno orjentisano, sa kućom u sredini imanja. Kuća se sastoji iz dva nivoa, 130 m2 grejne površine sa tri spavaće sobe i open space dnevnim prostorom ispred koga je celom dužinom natkrivena terasa od 100 m2, i radionice od 100 m2 ispod sa izbetoniranim platoom i prilazom oko 150 m2. Ceo objekat je u grubim radovima. Zemljište pripremljeno i obrađeno pre sadnje, redovno đubreno i održavano. Voćnjak je u drugoj godini, sadnice dunje sorte Morava i Asenica, ukupno 2000 komada na 5 hektara. Ostatak je šuma do potoka i okućnica. Ograđeno. Gradska voda, bunar, pojačana struja.

247.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Slavija - Beogradska
|

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Svetao, adaptibilan i funkcionalan, dvostrano orijentisan, trosoban stan, na odličnoj lokaciji u samom centru grada, sa svom neophodnom infrastrukturom u neposrednoj blizini. Sastoji se od: ulaznog hodnika iz koga se ulazi u sve ostale prostorije, tri prostrane sobe, kuhinje, velikog kupatila sa prozorom i velike terase. Sve tri sobe imaju izlaz na terasu sa koje se pruža predivan, panoramski pogled na grad. Uknjižen je na 72m2 korisne (grejne površine). Terasa od 31m2, koja pripada stanu nije ušla u uknjiženu kvadraturu. Stan ima i pripadajući podrum. Cena nije fiksna - moguć dogovor.

259.000 €
Kuća | Beograd - Palilula - Ilijaška
|

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Prelepa, kvalitetno gradjena, funkcionalna kuća od preko 270m2 ( bruto), na 7 ari placa. Sastoji se od tri etaže ( PR +1 + PO) sa tri odvojene stambene jedinice od po 78m2, velike prostorije u kojoj se nalazi kotao za grejanje (može biti u funkciji poslovnog prostora ili garaže), jednom velikom i tri manje terase i podruma. Kuću okružuje veliko, ravno, ogradjeno i uredjeno dvorište, prepuno zelenila i ćveća, u kome se nalazi manja zidana pomoćna prostorija. Nalazi se na odličnoj lokaciji u planski gradjenom i uredjenom naselju Mali Zbeg, u blizini Pupinovog mosta i u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih sadržaja (tržni centar Stop Shop, Lidl, vrtić, osnovna škola, ugostiteljski objekti ...). Celo naselje je priključeno na gradsku kanalizaciju. Plac je uknjižen, kuća je predata za legalizaciju. Odlična saobračajna povezanost sa ostalim delovima grada, blizina Pupinovog mosta.

165.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Batajnica - Milice Rakić
|

Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Veliki, porodični, funcionalan, adaptibilan četvorosoban stan, u maloj zgradi sa lepim dvorištem, u najlepšoj ulici u Batajnici, u blizini centra i u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih sadržaja neophodnih za miran i udoban život (vrtić, dve osnovne škole, Dom zdravlja, pijaca, prodavnice, gradski prevoz..). Stan je u odličnom stanju, jedini je na etaži, ima dva ulaza u stan i dva kupatila, tako da je deljiv na dve potpuno odvojene stambene jedinice. Uknjižen je na vlasnika, na 73m2, mereno sa lodjama ima preko 80m2. Sastoji se od: ulaznog predsoblja, velikog dnevno-trpezarijskog boravka (open space) sa izlazom na veliku lodju, odvojene kuhinje, kupatila sa prirodnom ventilacijom, velikim hodnikom odvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe, još jednim kupatilom i velikom zastakljenom lodjom. Sve prostorije u stanu su velike, svetle i pravilnog oblika. Stanu ima veliki, uredjeni zidani podrum sa prozorom, od preko 20m2 i garažno mesto u dvorištu zgrade. Izuzetno niski režijski troškovi - infostan 1.600 dinara.

100.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Šumice - Ljermontova
|

Agent Slađana Dević ( licenca broj 2524 ) 060/3070-130 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Komforan jednosoban stan, lako adaptibilan u jednoiposoban, koji se sastoji od centralnog ulaznog predsoblja, velike sobe, kuhinje i kupatila. Veoma je svetao i sunčan, orjentisan prema gradu, sa panoramskim pogledom. Stan je u izvornom stanju, za kompletno sređivanje. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, pored Parka Šumice i obdaništa, a u neposrednoj blizini svih infrastrukturnih sadržaja koje nosi centralna gradska lokacija. Uknjižen.

87.000 €
Agencije za nekretnine | Agencija Za Nekretnine Fundament Nenad Nikolic Pr