Nekretnine: Agencije za nekretnine | Serbes D O O

Serbes d.o.o


Broj u registru posrednika : 674
Telefon: (063) 238-564
Telefon 1: (021) 548-318
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Spens
|

Izdajem duplex 90m2 kod Spensa. Nalazi se u kvalitetno sagrađenoj zgradi i na top lokaciji. Stan ima jednu veliku sobu na prvom nivou (koja moze da se pregradi i dobije jos jedna soba), a na drugom nivou ima jednu veliku sobu. Jedan toalet . Jednostrano je orijentisan i gleda na Spens i stadion Vojvodine. Nema ugradjenu kuhinju. Stan je slobodan od oktobra 2023.god.Izdaje se zajedno sa duplexom br.14 72m2 .

855 €
Plac | Beočin - Okolno mesto
|

Prodajem građevinski plac ukupne površine 2006m2 na Salaksijama sa pogledom na Dunav . U pitanju su 3 placa jedan do grugog u obliku ćiriličnog slova G : 707m2, 677m2 i 676m2, i prodaju se zajedno. Do placa se nalazi struja, voda, gas i kanalizacija je na putu iznad placa. asfaltni put do 20m do placa. ostatak puta su asfltirane trake . Na jednom placu sagradjena manja vikendica oko 30m2. Uknjizeno 1/1 bez tereta.

105.000 €
Plac | Novi Sad - Petrovaradin - Popovica
|

Exluzivan plac od 1087m2 na Popovici sa pogledom na Dunav i grad. Udaljen od grada 20min vožnje . Plac je pravouganog oblika , jedan deo nasut i ravan, a ostatak pod nagibom. Front 18,21 m x 58,31 m . Do samog placa asfatni put , sa svom infrastrukturom : struja,voda,gas , (nema kanalizacijaju). U blizini placa autobuska stanica . Odličan građevinski plac za porodičnu kuću ili urbanu vilu . Uknjiženo bez tereta 1/1.

195.700 €
Stan | Novi Sad - Petrovaradin - Alibegovac
|

Prodajem nov 4,0 stan 84,60m2 useljiv u Petrovaradinu. Stan se nalazi u manjoj zgradi sa ukupno 4 stana. Odličan raspored , dvostrano orijentisan. Komforna dnevna soba sa mnogo svetlosti sa dve strane, ispred dnevne veća terasa sa staklenom ogradom. Bočno kuhinja odvojena u sklopu dnevne sobe, uz kuhinju ostava. Tri spavaće sobe. Posebno toalet i komforno kupatilo sa tuš kabinom. Grejanje podno na termalne pumpe.Centralno hlađenje na termalne pumpe . ima dva fen kojlera u stanu ( kao unutrašnja jedinica klime). Pod tarket, spoljna stolarija pvc, kvalitetna keramika, sigurnosna ulazna vrata. Cena sa PDV-eom. Uvodi se uskoro autobuska linija u neposrednoj blizini zgrade. Uredna dokumentacija.

143.800 €
Stan | Novi Sad - Petrovaradin - Alibegovac
|

Prodajem nov 3.0 stan 65,37m2 useljiv u Petrovaradinu. Stan se nalazi u manjoj zgradi sa ukupno 4 stana. U prizemlju ima svoj samostalan ulaz. Visina plafona 3m. Odličan raspored , grejanje podno na termalne pumpe.Centralno hlađenje na termalne pumpe . ima dva fen kojlera u stanu ( kao unutrašnja jedinica klime). Pod tarket, spoljna stolarija pvc, kvalitetna keramika, sigurnosna ulazna vrata. Ima ograđeno parče dvorišta, do pola betonirano i polovina ima mogućnost za zelenilo da se posadi. Cena sa PDV-eom. Uvodi se uskoro autobuska linija u neposrednoj blizini zgrade. Uredna dokumentacija.

122.200 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad
|

Izdajem odlican 2.0 stan 41m2 na Bulevaru Oslobodjenja u blizini Futoške pijace . Stan sa mnogo svetlosti, zapadna strana, gleda na Bulevar Oslobođenja. Odličan raspored, komplet namešten modernim nameštajem. U dnevnoj sobi bela garnitura koja može da se razvlači sa LCD TV-eom, trpezarijski sto za 4 osobe, klima, izlaz na terasu. Kuhinja u uglu dnevne sobe, komplet nameštena, ima šporet, veliki frižider. Spavaća soba ima bračni krevet i veliki plakar , dosta mesta za odlaganje . Uz stan može da se iznajmi garaža sa vratima na daljinsko komandu . Cena zakupa garaže 150 EUR mesečno. Izdaje se na duzi period . Odmah useljiv . Cena zakupa 500 EUR + depozit 500 EUR + agencijska provizija 250 EUR .

500 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Izdajem noviji lux 3,0 stan 108m2 na Bulevaru Patrijarha Pavla sa dva garažna mesta. Stan se nalazi u novijoj zgradi na pretposlednjem spratu sa otvorenim pogledom na grad. Dva lifta. Kvalitetna gradnja. Prvoklasan dekorativan modularni parket sa kombinacijom crne boje. Gipsane štrukature u plafonu , rasveta sa u više boja svetlosti. Prvoklasna keramika i sanitarije . Komforno kupatilo sa tuš kabinom , bideom . Posebno toalet. Komforna dnevna soba sa velikim prozorima , mnogo svetlosti. Trpezarija u sklopu dnevne sobe. Manja kuhinja odvojena od dnevne sobe kliznim vratima. Terasa celom dužinom stana , iz svih soba izlaz na terasu. Dve komforne spavaće sobe. Stan komlepno namešten kvalitetnim nameštajem.Mesećna zakupnina 1550 EUR + depozit 1550 EUR + agencijska provizija 775 EUR. Stan je odmah useljiv.

1.550 €
Kuća | Novi Sad - Novi Sad - Adice
|

Prodajem noviju kuću 200m2 na početku Adica. Kuća se nalazi na placu od 380m2 u manjoj mirnoj ulici sa održavanim kućama. Kuća u dva nivoa prizemlje i potkrovlje. U prizemlju veći hodnik sa stepeništem , jedna spavaća soba, kupatilo, velik dnevni boravak sa izlazom na terasu , odvojena kuhinja i natkrivena terasa ispred dnevne sobe. U gornjem delu tri sobe, jedno kupatilo , prostorija kao garderober, galerija i dve terase. Kuća je u odličnom stanju , nije potrebno renoviranje. Kupatilo u potkrovlju renovirano. Dvorište ograđeno, kuća pozicionirana na sredini placa, okolo kuće travnjak. Autobuska stanica udaljena 500m. autobus 6 i 12. Grejanje centralno na gas. Uknjižena 1/1 bez tereta.

309.000 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Spens
|

Izdajem 3,0 stan 115m2 kod Spensa. Jedna velika prostorija, i dve standardne. Nalazi se u poslovnoj zgradi gde su sve poslovni prostori. Dva toaleta, odvojena kuhinja komplet opremljena (nova kuhinja sa ugradnom belom tehnikom: ugradna sudo-mašina, ugradni kombinovani frižider i ugradna indukciona ploča sa dve ringle) , jedno kupatilo, terasa celom dužinom prostora. Dvostrano orijentisan. Razvučena mreža za internet . Stan se izdaje kao poslovni prostor . Ima optički kabel SBB i MTS. Dobija REK na korišćenje. Led rasveta . Sve prilagođeno za obavljanje kancelarijskog poslovanja. Uknjiženo 1/1, bez tereta. Mesečna zakupnina 1380 EUR + PDV , depozit 1380 EUR + 1380 EUR agencijska provizija. Odmah useljivo.

1.380 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Liman 3
|

Prodajem renoviran 3,0 stan 70m2 na Limanu III. Stan je dvorišno orijentisan, zapadna strana. Kompletno renoviran stan . Promenjena spoljna stolarija - aluminijumska. Pod laminat. Kupatilo sa tuš kabinom , kvalitetna keramika i sanitarije. Kuhinja odvojena bočno iz dnevne sobe, komletno nameštena, ostaje u ceni stana. Dnevna soba komforna sa dosta svetlosti. Prolazna do veće spavaće sobe, koja je takođe sa mnogo svetlosti. I na drugom kraju predsoblja druga spavaća soba sa izlazom na terasu. Stan uknjižen , bez tereta. Tel: 0628150586

185.500 €
Agencije za nekretnine | Serbes D O O