Nekretnine: Agencije za nekretnine | Crown Properties

Crown Properties


Broj u registru posrednika : 1291
Telefon: (069) 143-4543
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Izdaje se prelep stan na fenomenalnoj lokaciji. Stan je značajno veći od standardnih stanova sa jednom spavaćom sobom, potpuno opremljen, moderno uređen i sa odličnim rasporedom soba. Svetao je i sa pogledom na park. Parking mesto uključeno u cenu. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine. +381691434543 Marko

1.250 €
Kuća | Beograd - Vračar
|

Prodaje se lepo sređena, renovirana kuća starije gradnje u srcu Vračara na Krunskom vencu. Kuća je površine 216m2 stambene površine, ali je uknjižena na 196m2 i sastoji se od prizemlja i prvog sprata koji suu identičnih površina. Pored stambene površine kuća takođe poseduje i 40m2 svetlarnika sa stepenicama, terase od 7m2 i šupe od 52m2. Kuća je kompletno renovirana u poslednjih 20 godina, postavljen nov parket, u prizemlju postavljena Alu stolarija, a na sprat drvena sa vaakum staklima, krov u odličnom stanju. Prizemlje kuće se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, 2 spavaće sobe, ostave, kupatila i toaleta. Prvi sprat se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, 3 spavaće sobe,kupatila, toaleta i terase. Ispod kuće postoji i podrum površine 20m2, takođe, kuća poseduje i tavan od 90m2 koji je obložen OBS pločama i dobro izolovan i služi kao ostava. Kuća poseduje i jako lepo i komforno dvorište od 365m2 sa puno zelenile i cveća. Izdaje se lep, svetao stan u kući sa zasebnim ulazom u srcu Vračara na Krunskom vencu. Stan je u kući stare gradnj, ali renovirane i izuzetno lepo sređene. Sastoji se od predsoblje, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, toaleta i velike terase. Stan je na odličnoj lokaciji, svega nekoliko minuta od Vukovog spomenika. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

920.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo
|

Prodaje se 1.5 stan 54m2 u ul. Bitoljska, u mirnom kraju Čukarice. Stan se podaje prazan uz mogućnost sređivanja po dogovoru. Stan je prostran, svetao i funkcionalan. Takođe, stanu pripada i dvorišni prostor. Sastoji se iz: hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavaće sobe, kotlarnice, ostave i kupatila. Nalazi se na prizemlju porodične zgrade sa 3 sprata. Odlična povezanost sa svim delovima gradoma linijama; 51,55,56,58,88. Nalazi se u izuzetno mirnom kraju, idealnom za porodicu. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

76.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

Prodaje se 3.0 stan, površine 89.88 m2 koji se nalazi na 1.spratu savremene višespratnice, koja nudi kosmopolitski život. Okružena raskošnim zelenilom. Grejanje je centrano sa kalorimetrima, hlađenje preko multisplit sistema klimatizacije. Stan se sastoji od predsoblja, dve spavaće sobe od toga jedna master soba, dva kupatila, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom iz kojih se izlazi na terasu sa prelepim pogedom, vešernice i garderobera. Trostrano je orijentisan. Projektovan je tako da se što bolje iskoristilo prirodno svetlo. Veliki prozori pruzaju puno prirodnog svetla u svaki kutak stana. Odmah useljiv. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

378.000 €
Agencije za nekretnine | Crown Properties