Nekretnine: Agencije za nekretnine | Milenijum Nekretnine

Milenijum nekretnine


Broj u registru posrednika : 1294
Beograd
Telefon: (069) 162-8757
Telefon 1: (069) 162-8757
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo 1.5 stan u suterenu stambeno poslovnog objekata su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Poseduje ulazni hodnik, kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja. Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom. Parket(Tarket) 14mm. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija. U suterenu je u ponudi i garsonjera od 28m2. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.

52.800 €
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo 2.5 stan na povucenom, drugom spratu stambeno poslovnog objekata sa ukupno 12 stanova. Stan čine hodnik sa ugradnim plakarom sa kliznim vratima i ogledalom (Agacija), kupatilo, 2 spavaće sobe sa izlazom na jednu terasu, prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, i izlazom na drugu terasu. Trostrane orijentacije. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja, moguca kupovina iz kredita. Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom Parket(Tarket) 14mm Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: Elektro kotao ETM 6kw sa smart sistemom(stednja el.energije) i wi fi termostatom. Italijanski aluminum radijatori VISION. Klima po dogovoru. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.

139.500 €
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo 2.5 stan u stambeno poslovnom objekatu su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Stan čine ulazni hodnik, kupatilo, 2 spavaće sob, prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, i veliku terasu sa lepim pogledom. Trostrane orijentacije. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja, moguca kupovina iz kredita. Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom Parket(Tarket) 14mm Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: Elektro kotao ETM 6kw sa smart sistemom(stednja el.energije) i wi fi termostatom. Italijanski aluminum radijatori VISION. Klima po dogovoru. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.

146.300 €
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo poslovni apartman u stambeno poslovnom objekatu su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Garsonjera je u visokom prizemlju i vodi se kao poslovni prostor. Poseduje kupatilo, hodnik sa ugradnim plakarom sa kliznim vratima i ogledalom(Agacija), veliki dnevno trpezarijski deo, izdvojenu kuhinju sa izlazom na terasu, Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom; u procesu je knjizenja, moguca kreditna kupovina (stambene jedinice). Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima. PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom. Parket(Tarket) 14mm. Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija. U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: INVERTER HABITAT WI FI klimom Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024. Samo za keš kupce.

61.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Isidore Sekulić
|

42.86m2 m2, pr/2, 2.0, EG, Terasa, KATV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni visokokvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim tarket parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim kapcima, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Stan se vodi kao poslovni prostor. (PDV od 20% uključen u cenu)

87.400 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Isidore Sekulić
|

61.58 m2, 1/2, 2,5, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Mogućnost povraćaja PDV-a. (PDV uključen u cenu)

121.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Isidore Sekulić
|

66,17 m2, 1/2, 3.0, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Mogućnost povraćaja PDV-a. (PDV uključen u cenu)

131.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Gandijeva
|

U ponudi je komforan dvosoban stan u neposrednoj blizini Osnovne skole,vrtica,poste, reke... Okruzen zelenilom,dvostrano orijentisan istok-zapad. Sastoji se od hodnika,ostave,kupatila,toaleta, kuhinje,trpezarije,prostrane dnevne sobe, spavace sobe i terase i dvorista od 20m2. Odmah useljiv.

220.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Radoja Dakića
|

U ponudi je lep dvosoban stan u ulici Radoja Dakića, u neposrednoj blizini stambeno-poslovnog kompleksa Zelena avenija u Zemunu, površine na III spratu od 6 spr. u zgradi izgradjenoj 2017. godine (sa dva lifta).Od prostorija stan ima dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, zaulazni hodnik, lođu, kupatilo (sa kadom). Jednostrano je orentisan (severo-istok) sa pogledom prema Zemunskom Keju. Stan je opremljen novim modernim namestajem i opremom (Beko, Gorenje, Candy), bojler Ariston. Kuhinja potpuno opremljena. Grejanje je centralno, ima inverter klimu, interfon, optiku, videonadzor u zgradi. Nameštaj i bela tehnika u odličnom stanju, izuzetno očuvani i malo korišćeni. Uračunato u cenu stana. Mogučnost kupovine garažnog mesta (donja klackalica) po ceni od 17 000EUR. Garažno mesto se nalazi u garaži na -1 etaži u istom stambenom kompleksu kao i stan. Ulazak u garažu obezbeđen rampom, unutrašnji ulaz iz lifta. Ispred zgrade je igralište za decu. Stanje zgrade je novogradnja, čisto, nema buke, mirno. U blizini zgrade nalaze se Lidl, Maxi, Zemunski park, Zemunska Gimnazija, teretana kao i drugi potrebni sadržaji. U blizini su bus linije: 15,16, 17, 18, 45, 78, 83, OŠ "Marko Orešković" i "Nadežda Petrović", obdanište Maslačak, Zemunska pijaca, TC Stari Merkator i Dom zdravlja, Zemunski kej. Topla preporuka, kako za život tako i za investiciju.

162.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Jurija Gagarina
|

U prilici smo da Vam ponudimo odlican trosoban stan u kvalitetnoj novogradnji na Novom Beogradu,u kompleksu poznatom kao Petica,u bloku 63. Najvisi standardi gradnje i opreme koja je u stanovima visoke klase ,svrstavaju ovaj objekat u kategoriju luksuznih. Hrastov parket,Italijanska keramika, alu -drvo stolarija,walk-in tus kabine,grejanje po potrosnji... Stan se sastoji od hodnika,dnevno trpezarijskog dela sa kuhinhjom ,dve spavace sobe,kupatila i balkona. U neposrednoj blizini nalaze se Osnovne skole,vrtici,Dom zdravlja,posta,pijaca,reka... Odlicna povezanost sa svim delovima grada.

230.000 €
Agencije za nekretnine | Milenijum Nekretnine