Nekretnine: Agencije za nekretnine | Milenijum Nekretnine

Milenijum nekretnine


Broj u registru posrednika : 1294
Beograd
Telefon: (069) 162-8757
Telefon 1: (069) 162-8757
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo 1.5 stan u suterenu stambeno poslovnog objekata su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Poseduje ulazni hodnik, kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja. Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom. Parket(Tarket) 14mm. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija. U suterenu je u ponudi i garsonjera od 28m2. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.

52.800 €
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo 2.5 stan na povucenom, drugom spratu stambeno poslovnog objekata sa ukupno 12 stanova. Stan čine hodnik sa ugradnim plakarom sa kliznim vratima i ogledalom (Agacija), kupatilo, 2 spavaće sobe sa izlazom na jednu terasu, prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, i izlazom na drugu terasu. Trostrane orijentacije. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja, moguca kupovina iz kredita. Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom Parket(Tarket) 14mm Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: Elektro kotao ETM 6kw sa smart sistemom(stednja el.energije) i wi fi termostatom. Italijanski aluminum radijatori VISION. Klima po dogovoru. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.

139.500 €
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo 2.5 stan u stambeno poslovnom objekatu su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Stan čine ulazni hodnik, kupatilo, 2 spavaće sob, prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, i veliku terasu sa lepim pogledom. Trostrane orijentacije. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja, moguca kupovina iz kredita. Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom Parket(Tarket) 14mm Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: Elektro kotao ETM 6kw sa smart sistemom(stednja el.energije) i wi fi termostatom. Italijanski aluminum radijatori VISION. Klima po dogovoru. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.

146.300 €
Stan | Beograd - Surčin - Višegradska
|

U prilici smo da vam ponudimo poslovni apartman u stambeno poslovnom objekatu su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Garsonjera je u visokom prizemlju i vodi se kao poslovni prostor. Poseduje kupatilo, hodnik sa ugradnim plakarom sa kliznim vratima i ogledalom(Agacija), veliki dnevno trpezarijski deo, izdvojenu kuhinju sa izlazom na terasu, Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom; u procesu je knjizenja, moguca kreditna kupovina (stambene jedinice). Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima. PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom. Parket(Tarket) 14mm. Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija. U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: INVERTER HABITAT WI FI klimom Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024. Samo za keš kupce.

61.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Isidore Sekulić
|

42.86m2 m2, pr/2, 2.0, EG, Terasa, KATV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni visokokvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim tarket parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim kapcima, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Stan se vodi kao poslovni prostor. (PDV od 20% uključen u cenu)

87.400 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Isidore Sekulić
|

61.58 m2, 1/2, 2,5, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Mogućnost povraćaja PDV-a. (PDV uključen u cenu)

121.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Isidore Sekulić
|

66,17 m2, 1/2, 3.0, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Mogućnost povraćaja PDV-a. (PDV uključen u cenu)

131.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Gandijeva
|

U ponudi je komforan dvosoban stan u neposrednoj blizini Osnovne skole,vrtica,poste, reke... Okruzen zelenilom,dvostrano orijentisan istok-zapad. Sastoji se od hodnika,ostave,kupatila,toaleta, kuhinje,trpezarije,prostrane dnevne sobe, spavace sobe i terase i dvorista od 20m2. Odmah useljiv.

220.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Radoja Dakića
|

U ponudi je lep dvosoban stan u ulici Radoja Dakića, u neposrednoj blizini stambeno-poslovnog kompleksa Zelena avenija u Zemunu, površine na III spratu od 6 spr. u zgradi izgradjenoj 2017. godine (sa dva lifta).Od prostorija stan ima dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, zaulazni hodnik, lođu, kupatilo (sa kadom). Jednostrano je orentisan (severo-istok) sa pogledom prema Zemunskom Keju. Stan je opremljen novim modernim namestajem i opremom (Beko, Gorenje, Candy), bojler Ariston. Kuhinja potpuno opremljena. Grejanje je centralno, ima inverter klimu, interfon, optiku, videonadzor u zgradi. Nameštaj i bela tehnika u odličnom stanju, izuzetno očuvani i malo korišćeni. Uračunato u cenu stana. Mogučnost kupovine garažnog mesta (donja klackalica) po ceni od 17 000EUR. Garažno mesto se nalazi u garaži na -1 etaži u istom stambenom kompleksu kao i stan. Ulazak u garažu obezbeđen rampom, unutrašnji ulaz iz lifta. Ispred zgrade je igralište za decu. Stanje zgrade je novogradnja, čisto, nema buke, mirno. U blizini zgrade nalaze se Lidl, Maxi, Zemunski park, Zemunska Gimnazija, teretana kao i drugi potrebni sadržaji. U blizini su bus linije: 15,16, 17, 18, 45, 78, 83, OŠ "Marko Orešković" i "Nadežda Petrović", obdanište Maslačak, Zemunska pijaca, TC Stari Merkator i Dom zdravlja, Zemunski kej. Topla preporuka, kako za život tako i za investiciju.

162.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Jurija Gagarina
|

U prilici smo da Vam ponudimo odlican trosoban stan u kvalitetnoj novogradnji na Novom Beogradu,u kompleksu poznatom kao Petica,u bloku 63. Najvisi standardi gradnje i opreme koja je u stanovima visoke klase ,svrstavaju ovaj objekat u kategoriju luksuznih. Hrastov parket,Italijanska keramika, alu -drvo stolarija,walk-in tus kabine,grejanje po potrosnji... Stan se sastoji od hodnika,dnevno trpezarijskog dela sa kuhinhjom ,dve spavace sobe,kupatila i balkona. U neposrednoj blizini nalaze se Osnovne skole,vrtici,Dom zdravlja,posta,pijaca,reka... Odlicna povezanost sa svim delovima grada.

230.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Omladinskih brigada
|

U ponudi je stan na odlicnoj lokaciji, u samom srcu Novog Beograda, preko puta Opstine. Stan je u celosti kvalitetno renoviran 2014. godine; promenjene su vodovodne cevi i radjena struja, celokupna stolarija, kupatilo, kuhinja, postavljene aluminijumske roletne .. Stan se prodaje potouno namešten sa novom belom tehnikom. Ima dnevni boravak sa troezarijom i kuhinjom, 3 spavaće sobe (2 manje i 1 vecu), hodnik i kupatilo. Parking je zajednicki spred zgrade. Stan je okrenut prema parku, ne gleda na ulicu. Odlicna povezanost sa svim delovima grada, blizuina marketa,škole, obdaništa.. Savršena investicija za višečlanu porodicu.

220.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Nehruova
|

U neposrednoj blizini OŠ Sterija prodajemo odličan svetao 3,5 stan. Stan je izvorno 2,5 ali je renoviranjem dobijane još jedna spavaća soba tako da ih sada ima 3. Odvojen dnevni boravak sa izlazom na terasu. Kuhinja i trepezarija , dva mokra čvora koja su renovirana pre par godina. Svuda u stanu promenjena soljna stolarija. Stan je za svaku preporuku.

165.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Ševina
|

U prilici smo da vam ponudimo stan u novogradnji u Ševinoj ulici, u mirnom kraju Zemuna ali odlično povezanim sa svim ostalim delovima grada. Stan ima 77m2. Stan sadrži hodnik, dvevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo, toalet, 3 spavaće sobe i terasu sa ogradom od kovanog gvožđa. U stanu su postavljeni parket tarket, električne roletne, klima i opremljeno kupatilo. Fasadna cigla. Uknjižen, mogućnost kupovine na kredit. Povraćaj PDV-a za kupca prve nekretnine.CENA JE IZRAŽENA BEZ PDVEA Mogućnost kupovine parking mesta iza zgrade po ceni od 5000e + PDV. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

154.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 64 - Gandijeva
|

U ponudi je odlican cetvorosoban stan u blizini Immo centra. Stan je kompletno renoviran.100 m2 grejne površine i ima terasu od 11m2 (111m2) Dvostano je orijentisan.U stanu ostaje kuhinja, ugradni plakari,komoda za tv sa bibliotekom. Sastoji se od hodnika,prostrane dnevne sobe sa trpezarijsko kuhinjskim delom,toaleta,kupatila tri spavace sobe i terase. U blizini se nalazi Osnovna skola,vrtic,pijaca ,posta,prevoz... Unjižen na vlasnika 1/1 .na Ima pripadajucu podrum. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

280.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Krunska
|

Krunska (zgrada pod zaštitom države), lux, 50m2, 1,5, 4sprat bez lifta, eg, terasa obavezan depozit od 1000 e U prilici smo da vam ponudimo stan na odličnoj lokaciji, u samom srcu Vračara, u mirnoj ulici a nadomak svih dešavanja, marketa i prevoza. Stan je prostran i svetao, potpuno LUX renoviran, u potpunosti ceo prelepo opremljen, prvoklasni nameštajem, najkvalitetnijom belom tehnikom.. Ima veliki dnevni boravak, spavaču sobu, kupatilo, kuhinju sa trpezarijom, hodnik i terasu. Za svaku preporuku. Odmah useljiv! Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 50%

1.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 24 (Super Vero) - Bulevar Milutina Milankovića
|

U ponudi je odlicno pozicioniran dvosoban stan u jednom od najtrazenijih blokova na Novom Beogradu,u bloku 24. U neposrednoj je blizini Vera,Grcko-Kiparskog centra ,Arene,auto puta. Stan je kompletno renoviran pocetkom ove godinei prodaje se sa veoma kvalitetnim novim namestajem i belom tehnikom uz doplatu od 20000eura. Kozna garnitura SIMPO (trosed,dvosed i fotelja), plakari i kuhinja po meri,bela tehnika BOSCH, i dva led televizora. Orijentisan je jugozapadno. Stan ima pripadajuci hodnik i koristi vesernicu na spratu koja se deli sa jos dva stana. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

200.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 38 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

U ponudi je komforan,odlicno pozicioniran stan u parkovskom okruzenju u bloku 38. Orijentisan je dvostrano jug-sever. Stan se sastoji od hodnika,kuhinje sa trpezarijom, ostave,toaleta,kupatila,prostrane dnevne sobe, tri spavace sobe i terase. U okolini je kompletna infrastruktura. Uknjizen je na 86m2. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

220.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Tomice Popovića
|

U ponudi je veoma lep, 2.0 stan u blizini centra i doma zdravlja u Zemun polju. Potpuno je renoviran i odmah useljiv. Uknjižwn je na 56m2 ali ukupno ima 59m2. Sastoji se od: ulaznog dela, open space dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom kupatila, spavaće sobe i 2 lođe. Trostrano orjentisan i svetao. Stan je uknjižen na vlasnika bez tereta. Odličan za život kao i za investiciju.

89.990 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Mihaila Todorovića
|

U ponudi je 4.0 soban stan u novoizgradjenoj zgradi na Konjarniku, u neposrednoj blizini okretnice autobusa 17, 31 i trole 19. Stan je odličnog rasporeda sa tri spavaće sobe, dnevnim boravkom sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, toaletom i dve lođe. Stan je u prizemlju ali zbog konfiguracije terena, u nivou je skoro 2 sprata. U stanu je postavljena italijanska keramika I klase, tarket I klase, ugrađena je petokomorna PVC stolarija, roletne. Odlična izolacija. Uz stan je obavezna kupovina puzzle parking mesta u garaži po ceni od 18.000 e i ostave po ceni od 4.000 e.

192.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Mihaila Todorovića
|

U ponudi je 2,5 soban stan u novoizgradjenoj zgradi na Konjarniku, u neposrednoj blizini okretnice autobusa 17, 31 i trole 19. Stan je odličnog rasporeda sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom i trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, toaletom i velikom terasom. U stanu je postavljena italijanska keramika I klase, tarket I klase, ugrađena je petokomorna PVC stolarija, roletne. Odlična izolacija. Uz stan je obavezna kupovina puzzle parking mesta u garaži po ceni od 18.000 e i ostave po ceni od 4.000 e. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

161.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Mije Aleksića
|

U ponudi je lep, funkcionalan 1,5 soban stan na Ledinama. Zgrada je novine gradnje u blizini glavnog puta, autobuske stanice, veceg broja marketa.. Stan je uknjizen na vlasnika, bez tereta. Odlicnog je rasporeda: ulazni hodnik sa velikim ugradnim ormarom, kupatilo, spavaca soba, dnevni boravak sa prostranom kuhinjom i trpezarijom iz koje je izlaz na zastakljenu terasu. Stan je veoma svetao, istocno orijentisan. Za preporuku. Nov, uknjizen, bez tereta, ususkan stan sa velikom zastakljenom terasom,etaznim grejanjem i inverter klimom, ugradnim kuhinjom u nirnom kraju Ledina, u neposrednoj blizini glavne ulice, autobuske stanice, prodavnice, apoteke, mesare, DIS-a, Maksija. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

82.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Žarka Vukovića Pucara
|

Izdaje se prelepa kuća od 400m2 na 10 ari placa sa otvorenim bazenom 12x6 i uređenim dvorištem na Banovom brdu, u ulici Žarka Vukovića Pucara, u neposrednoj blizini Senjaka, Dedinja, Košutnjaka.. Sastoji se od prizemlja i prvog sprata. Od prostorija poseduje veliku i komfornu dnevnu sobu od 80m2 sa izlazom na veliku terasu od 100m2, 5 spavaćih soba, 4 kupatila, 2 mala toaleta, dok u podrumu ima saunu, vinski podrum i veliki vešeraj. Poseduje garažu u koje može stati jedno vozilo, a ispred same garaže i rampe može stati još jedno. Kuća je kompletno renovirana, u lux stanju i izdaje se nameštena. Grejanje na gas. Spolja je namešten video nadzor. Izdaje se na duži vremenski period, useljiva odmah. Obavezan depozit. Jedinstvena prilika, ne propustite! Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 50%

5.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Bačka
|

U ponudi je svetao dvosoban stan odlicno pozicioniran.U blizini je Idea,Dom zdravlja,posta, skola,vrtic,prevoz... Stan se sastoji od hodnika,trpezarije,kuhinje, prostrane dnevne sobe,spavace sobe,kupatila i terase sa koje se pruza prelep pogled. Stan je u veoma dobrom odrzavanom stanju. Pre par godina je uradjena spoljna izolacija. Ostaje kuhinja i ugradni plakari a moguce i ostali namestaj. Stan je uknjizen 1/1 na 49m2 . Moguca je adaptacija u dvoiposoban. Ima pripadajuci ozidani podrum.

122.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Jajinci - Ivanke Maučević
|

U ponudi je odlican dvosoban stan u Jajincima u blzini Enmona i Maxija. Udaljenost od Bulevara JNA je 800m a od Kumodraza tj Farmaceutskog fakulteta je 1km. Zgrada je iz 2022 god a stan je veoma svetao, orijentisan dvostrano jug-istok. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom,dnevne sobe,kupatila , spavace sobe i terase. U cenu stana uracunato je i parking mesto na kome mogu da stanu dva automobila. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

110.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Rada Neimara
|

Prodaje se lep i ušuškan stan na Lekinom brdu, Voždovac, u ulici Rada Neimara, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Šumica, Arhitektonske srednje škole, FK Obilić i drugog sadržaja. Po strukturi je 2.soban i sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe, trpezarijskog dela sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila kao i lođe. Nalazi se na 4/4 spratu, u zgradi novije gradnje iz 2017.g sa liftom koji ide do 3.sprata. Stanje stana odlično, minimalna ili bez ikakvih dodatnih ulaganja. Grejanje je na struju (EG). Uknjižen na 36m2 (merena površina je 50m2 + 5m2 lođe), 1/1 na vlasnike. Prodaje se sa ili bez nameštaja, dogovor sa vlasnicima. Zasebno se može kupiti garažno mesto po ceni od 20.000e. U samom kraju se nalazi više marketa (DIS, Mega Maxi, Tempo), kafići, restorani, prodavnice. Javni prevoz ( bus 31, 17, 55, trola 22, 19, 29). Mogućnost kupovine i drugog susednog stana radi proširivanja!

130.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Čubura - Cara Nikolaja II
|

Prodaje se lep i svetao stan od 53m2 na odličnoj lokaciji, u ulici Cara Nikolaja Drugog, u samom srcu Vračara. Nalazi se na 6/6 spratu u zgradi starije gradnje sa liftom do poslednjeg sprata, fasada zgrade odrađena pre 4-5 godina. Po strukturi je 2.soban i sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila, kuhinje i velike terase. CG. U očuvanom stanju, delimično renoviran (zamenjena spoljna stolarija sa PVC, laminat..) Uknjižen na 53m2, na vlasnika 1/1, bez tereta i zabeležbi. Ima pripadajući podrum. Zajednički parking za stanare zgrade u dvorištu. Ispred zgrade je stanica trole 19, 22, 29, buseva 21, 83, E1, u blizini 24,25,25P,26, dok se na pešačkoj distanci nalaze Crveni krst, Kalenić pijaca, Čuburski park, Južni bulevar.. Za svaku preporuku! ... Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

175.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 34 (Carina - Studentski grad) - Bulevar Zorana Đinđića
|

U ponudi je odličan, funkcionslan stan u lepoj i održavanoj zgradi novije gradnje. Stan je sunčan, južno orijentisan, veoma svetao. Čine ga ulazni hodnik sa velikim ugradnim garderoberom, prostran dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja i trpezatija sa izlazom na drugu terasu, kupatilo i spavaća soba. Stan je odlične strukture i veoma lako se može se napraviti još jedna spavaća soba. Stambeni objekat je lociran na Novom Beogradu, jednoj od najatraktivnijih i najtraženijih lokacija. U okruženju su brojni sadržaji koji će ispuniti sve Vaše potrebe, vrtići, škole, igrališta, sportski centar 11. april, brojni supermarketi, restorani i kafići.. samo neki od prednosti života na ovoj lokaciji. Agent Jelena 063230459 The offer is an excellent, functional apartment in a beautiful and well-maintained building of recent construction. The apartment is sunny, south-facing, very bright. It consists of an entrance hall with a large built-in wardrobe, a spacious living room with an exit to the terrace, a kitchen and a dining room with an exit to another terrace, a bathroom and a bedroom. The apartment has an excellent structure and it is very easy to make another bedroom. The residential building is located in New Belgrade, one of the most attractive and sought-after locations. In the surroundings there are numerous facilities that will fulfill all your needs, kindergartens, schools, playgrounds, sports center April 11, numerous supermarkets, restaurants and cafes... just some of the advantages of living in this location.

199.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Uroša Martinovića
|

Imamo priliku da Vam predstavimo izuzetan kompletno opremljen cetvorosoban stan dizajnerski osmisljen,sa unikatnim detaljima. Mozete uzivati u prostranom dnevnom boravku povezanom sa kuhinjom i trpezarijom. Spavaci blok je odvojen sa tri sobe i dva kupatila.Jedno kupatilo se nalazi u master sobi. Stan je orijentisan dvostrano (jug-sever). Poseduje dve terase od 20m2 i 13m2. Uknjizen je na 157m2. Agent prodaje Violeta 0648005040 U prodaji je garazno mesto po ceni od 27000 e. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

798.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Saobraćajni fakultet - Ljuba Vučkovića
|

Prodaje se stan od 47m2 u ulici Ljuba Vučkovića, na Voždovcu, u neposrednoj blizini Saobraćajnog fakulteta, FON-a, Darvinove pošte. Nalazi se na 4/5 spratu u zgradi starije gradnje bez lifta, osunčan, dobra izolacija. Po strukturi je 2.soban i sastoji se od prostrane dnevne sobe, trpezarijskog dela sa kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. Grejanje je na TA peći. Delimično je renoviran ( zamenjena spoljna stolarija PVC prozorima, postavljen laminat, renovirano kupatilo). Prodaje se bez nameštaja, useljiv odmah. Iznad stana je krovna ploča, koji je renoviran pre 10ak godina. Režije oko 3-4.000 dinara. Stan je uknjižen , iz otkupa. ...

129.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetanova ćuprija - Ristin Potok
|

Cvetanova ćuprija, prodaja stana u novogradnji sa građevinskom dozvolom od 42m2, po strukturi 1, 5 na 2/3, terasa, eg, mogućnost povraćaja PDV-ea za kupca prvog stana. Postoji mogućnost kupovine parking spoljnjeg mesta po ceni 5000 eur a garazno mest 9000 eura. Ljiljana Adžić 065 8365437 Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

84.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Alaska
|

U ponudi ne odličan dvoiposoban stan na visokom przemlju nove zgrade od ukupno 3 sprata, u lepoj i mirnoj zemunskoj ulici. Stan čine veliki ulazni hodnik, kupatilo, dve spavaće sobe, kuhinja, prostran dnevni boravak sa trpezarijom i lođa. Stan se prodaje namešten, sa ugradnom kuhinjom i belom tehnikom. Sjajna lokacija - blizina škole, vrtića, marketa, autobuskih stanica. Za preporuku. Agent prodaje Jelena 063230459

149.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 38 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Na prodaju je prostran četvoroiposoban stan na Novom Beogradu, površine 120m2, smješten na osmom spratu. Stan ima centralno grijanje, lift, terasu i dva mokra čvora. Izuzetno funkcionalan raspored prostorija omogućava udoban životni prostor.

360.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Lion - Batutova
|

Na prodaju stan u Batutovoj ulici! Ova predivna nekretnina nudi udobnost, prostranost i eleganciju. Stan se sastoji od 6 soba, idealan je za veće porodice ili one koji vole imati dovoljno prostora za život. Dupleks raspored stana omogućava optimalnu organizaciju prostora. Na donjem nivou nalazi se dnevni boravak, kuhinja, radna soba i velika terasa. Ovaj prostor je savršen za porodična okupljanja ili primanje gostiju, a terasa pruža predivan pogled na okolinu i mesto za opuštanje Na gornjem nivou se nalaze 4 spavaće sobe, pružajući dovoljno privatnosti i prostora za svakog člana porodice. Master soba dolazi sa sopstvenim kupatilom, pružajući dodatnu udobnost i luksuz. Stan se nalazi u atraktivnom delu Batutove ulice, koji je poznat po svojoj mirnoj i prijateljskoj atmosferi. U blizini se nalaze škole, vrtići, prodavnice i sve što vam je potrebno za svakodnevni život. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prelepo dizajniranog stana. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

456.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Rogača - Brvenička
|

88m2 u osnovi, 10 ari placa, stara cvrsta gradnja, prazna, za sredjivanje gradska voda, struja, uknjizeno Na prodaju uknjižena kuća na placu od 10 ari u Kosmajskom naselju Rogača. Poseduje podrum i tavanski prostor. Ima tetSu, odlicna cvrsta gradnja, za sredjivanje.

70.000 €
Plac | Inđija - Okolno mesto - Cara Lazara
|

Građevinska parcela u delu Čortanovaca Nova Tidija. Izlaz na dve ulice.

30.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Tadije Sondermajera
|

U prilici smo da vam ponudimo izvorno 4.0 stan adaptiran u 3.0 u novoizgrađenom kompleksu Wellport na Novom Beogradu. Wellport je udobno smešten u idili privatnog parka, kreiranog kombinacijom najsavremenijih tehnologija i pažljivo koncipiranog pejzažnog uređenja. Stan je svetao otvorenog pogleda ka gradu . Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka koji je proširen dodavanjem treće spavaće sobe i lako može da se vrati u prethodno stanje. Kuhinje i trepezarije i dve spavaće sobe, dva kupatila , jedan gostinjski toalet i terasa. Uz dtan može da se kupi i garažno mesto po ceni od 26000e. Agent prodaje Violeta 0648005040

391.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Hotel Jugoslavija - Klare Cetkin
|

Lep, kompletno renoviran dvosoban stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini starog Merkatora i Zemunskog Keja. U blizini je osnovna škola, vrtić i pijaca, dom zravlje, autobuska stanica. Stan čine hodnik, velika dnevna soba, spavaca soba, kuhinja sa trpezarijom, terasa i kupatilo. Poseduje i pripadajući podrum od 7m2. Javni parking isored zgrade (uvek dostupno parking mesto). Zgrada je iz 2006 g. Uknjižen, bez tereta. Agent Jelena 063230459

183.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Radnička
|

U ponudi je svetao trosoban stan na odlicnoj lokaciji, na nekoliko minuta udaljenosti od Ade Ciganlije i Ada Mola u zgradi novije gradnje. Stan je dvostrano orijentisan. Sastoji se od hodnika,kuhinje,ostave,kupatila, toaleta,dnevne sobe,dve spavace sobe i dve lodje. U okruzenju je kompletna infrastruktura. Stan ima pripadajuci podrum. Agent prodaje Violeta 0648005040

198.750 €
Stan | Beograd - Zemun - Batajnica - Bihaćka
|

U ponudi je renoviran stan u kvalitetnoj zgradi sa liftom. Stan je renoviran, rađeno kupatilo, renovirana kuhinja. U dnevnom boravku zbog visine odrađena galerija na kojoj je francuski ležaj i plakar. Spavaca soba orjentisana ka dvorištu. Stan je izuzetno svetao , Prostrana terasa koja je zastakljena i na nju je izvedeno grejanje Uknjižen. Moguća kupovina iz sredstava stambenog kredita. Agent prodaje Marijana 0691628757

98.900 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Ohridska
|

U ponudi je odličan jednosoban stan u Ohridskoj ulici u Zemunu. Stan je na prvom spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, prostranog dnevnog boravka, kupatila i terase. Stan se nalazi na lepoj i mirnoj lokaciji u zgradi koja je održavana, neposredna blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja: pijaca, Maxi, škola, obdanište, odlična povezanost sa ostslim delovima grada. Stan poseduje i pripadajući podrum. Prodaje se kompletno opremljen ili mogućnost kupovine i praznog stana. Unjižen 1/1. Stan je trenutno izdat višegodišnjim stanarima i predstavlja odličnu priliku za investiciju. Za preporuku.

94.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

Otkrijte savršen troiposoban stan na Novom Beogradu, površine 71m2, smešten na 7. spratu. Ovaj renovirani stan odlikuje se svetlošću i prostranošću, sa tri spavaće sobe, dnevnom sobom, trpezarijom, kuhinjom, dva mokra čvora, ostavom i predprostorom. Uživajte u zastakljenoj lođi s pogledom, centralnom grejanju i udobnosti uz lift. Stan je uknjižen, što olakšava proces kupovine. Sve ovo nalazi se u dinamičnom okruženju blizu svih važnih sadržaja, čineći ga idealnim za svakoga ko traži kvalitetan životni prostor u Beogradu. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

208.000 €
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1 - Blagoja Marjanovića-Moše
|

240m2, 5+, prizemna kuća, cg, polunamešteno, klima, KATV, internet Novi Beograd, Bezanijska Kosa, 240 m2, 5+, 3 nivoa, CG, podrum, velika terasa. Izdaje se kompletno renovirana kuća (na tri nivoa) na najlepšoj lokaciji na Bežanijskoj kosi 1.nivoPodrum: velika prostorija sa mogućnošću pregrađivanja, 2 toaleta, ostava, zaseban ulaz Prizemlje: namestena kuhinja sa novim aparatima, dnevni boravak, trpezarija, toalet, velika terasa Sprat: tri spavaće sobe, kupatilo, terasa Kuca je na mirnoj lokaciji u blizini bazena, sportskih terena, škola, vrtića, marketa. Odlično je povezana sa svim delovima grada gradskim prevozom. Režijski troškovi su vrlo niski s obzirom na veličinu prostora. Parking mesto ispred kuće i javni parking u neposrednoj blizini. Izdaje se na duži vremenski period uz mesečno plaćanje i obavezni depozit. Idealna za veću porodicu, firmu ili kombinaciju stanovanje -poslovni prostor.

1.999 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Dušana Krstića
|

Uknjizen stan u novogradnji na Ledinama, zgrada iz 2020. godine, ima lift. Odlicna novogradnja, hrastov parket, pvc stolarija, ususkan, orijentisan suprotno od ulice, svetao. Zgrada poseduje i svoje parkinge ispred. Po strukturi 2.0 (adaptibilan u 2,5 soban) . Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, kupatila, velike dnevne sobe povezane sa terasom od 5m2, kuhinja je odvojena, prostane spavace sobe i velike ostave koja je naknadno dobijena pomeranjem zida. Kupljen iz kredita banke. Uknjizen sa upisanom hipotekom. Odlicna lokacija, blizina glavne saobracajnice, marketa, skole, vrtica, manje od 5 minuta do Novog Beograda. Za svaku preporuku.

129.800 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Višnjička banja, Sannyvill prodaja 3,0 od 67m 2 na prvom spratu, novogradnja 85% izgradjenosti, završetak u aprilu 2024.g. pogodan i za kreditne kupce.Stan poseduje ostavu u okviru stana i terasu. Grejanje sa kalorimetrom. Samo keš kupci.

127.000 €
Kuća | Valjevo - Gradska lokacija - Milana Jakovljevića Jareta
|

U ponudi je odlična kuća sa poslovnim prostorom i velikim placem u neposrednoj blizini glavnog magistralnog puta.Nalazi se na Iverku kroz Valjevo na putu za Beograd. Do objekta vode tri puta od iz pravca Valjeva a do Beograda se stiže preko Lajkovca autoputem Miloš Velik . Do budućeh EXPA može se stići za 40 min. Na placu koji je površine 48.5 ari nalize se hala od 200m2 i spratna kuća u osnovi 110m2 novije gradnje. U potkrovlju mogoća izrada stana od 45m2. Na zadnjem delu placa nalzi se voćnjk različitog voća. Celom dužinom placa prolazi put tako de je moguće dograditi još poslovnih hala. Hala i kuća građeni na građevinsku dozvolu uknjiženo na osnovu upotrbne na vlasnika 1/1 Struja je jače snage ,trafo je u neposrednoj blizini. Grejanje je na pelet. Dve telefonske linije. Kamionski prilaz. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

250.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Dr Ivana Ribara - Mileve Marić Ajnštajn
|

U ponudi je veoma svetao,funkcionalan stan u zgradi novije gradnje iz 2013 godine u bloku 72. Stan je zapadno orijentisan. Prodaje se kompletno namesten. Pogodan kako za zivot tako i kao investicija. Sastoji se iz hodnika,dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom,spavace sobe,kupatila i terase koja gleda na dvoriste. U okruzenju kompletna infrastruktura. Agent prodaje Violeta 0648005040

137.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Višnjička banja, Sannyvill, lokal 60m2 sa galerijom, mokrim čvorom i i još jednom prostorijom. Lokal je pogodan za više namena. Cena 99.000 eura

104.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Batajnica - Drage Mihajlovića
|

Prodajem porodičnu kuću u mirnom delu Batajnice, sa 100m2 stambenog prostora (uknjiženo 46m2) na placu od 7.5 ari. Kuća izgrađena 1980. godine, sa termoizolacijom dodatom pre 7 godina. Dvorište je prostrano, sa delom za sedenje i druženje, kao i baštom. Pored glavne kuće, tu je i pomoćni objekat od 30m2. Renovirano kupatilo, dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, ostava, i prostrana zatvorena veranda od 20m2. Grejanje na gas. Idealan dom za porodični život u mirnom okruženju

110.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Stevana Đurđevića Trošarinca
|

Očaravajući dvosoban stan na atraktivnoj lokaciji Čukaričke padine! Ovaj prelepo renoviran stan od 42m2, uz dodatnu pogodnost od 3m2 lodje, nalazi se na 6. spratu od ukupno 7, pružajući predivan panoramski pogled. Uknjižen i opremljen liftom, ovaj stan pruža udoban i praktičan životni prostor. Uz centralno grejanje i dodatni podrumski prostor, udobnost je zagarantovana. Ne propustite priliku da zauvek zovete ovaj prelep stan svojim domom!

135.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Petra Kočića
|

Imamo priliku da vam predstavimo izuzetan lux duplex, dizajnerski osmisljen sa unikatnim detaljima. Stan je na dve etaže ukupne povrsine 120 m2. Enterijer na donjem nivou je veoma lepo i luksuzno urađen sa mnogim detaljima koji odaju utisak udobnog i toplog prostora. Pored ulaznog hodnika tu su toalet, ostava, prostor za cipelarnik, prostran open space dnevni boravak sa trpezarijom i malo izdvojenom luksuznom kuhinjom.Na gornjem spratu nalaze se 4 spavaće sobe sa 2 kupatila: master soba koja sa sopstvenim kupatilom i toaletom čini potpuno odvojenu celinu i 3 dečije sobe koje imaju zajedničko kupatilo sa toaletom. Svi zidovi su prezidani ciglom, ugrađen je hrastov parket u celom stanu i pločice u ulaznom delu, vrhunska kupatilska galanterija (Hansgrohe baterije, Ariston bojleri, Villeroy&Boch sanitarije..)LG inverter klima uređaj sa unutrašnjim jedinicama u sve četiri spavaće i dnevnoj sobi. Grejanje je centralno sa termo-glavama. Vrhunska izolacija zgrade i krova sa najboljim Velux prozorima sa termo-zavesama, mesečni računi za infostan i grejanje su na minimalnom nivou.Sama zgrada je izgrađena od vrhunskih materijala, ima 2 lifta koja vode od garaža do stana a kompleks održava City Facility. Kompleks je odvojen od ulice rampama, koje omogućavaju samo vlasnicima garaža ili parking mesta da koriste unutrašnju saobraćajnicu. Zajedno sa stanom, prodaju se i dva zasebna garažna mesta, koje je moguće dodatno kupiti.Pozicija kompleksa je savršena. Blizina Lidla, vrtić i teretana u okviru kompleksa, škole, prevoz.. Vlasnik 1/1. Stan uknjizen na 55m2. Samo keš kupci. Agent prodaje Jelena 063230459 Za svaku preporuku

299.990 €
Agencije za nekretnine | Milenijum Nekretnine