Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kvart 011

Kvart 011


Broj u registru posrednika : 1617
Beograd
Garibaldijeva 2
Telefon: (064) 153-1107
Kuća | Beograd - Zemun
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Kuća sa placem i garažom po ceni stana iste kvadrature,na boljoj lokaciji, koja je izuzetno kvalitetno građena u modernijem arhitektonskom stilu. Nalazi se u blizini centra Zemuna, povučena je od gradske buke i neposrednog zagađenja. Poseduje plac od 2.5 ara. Vertikala kuće ima svoj kućni broj i pretstavlja potpuno zasebnu celinu. Vertikala se sastoji iz tri nivoa: Prvi nivo - tj. npr - čini garsonjera sa pomoćnim prostorijama Drugi nivo - vpr -visina skoro prvog sprata čini : hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevnom i spavaćom sobom i kupatilom. Treći nivo - I sprat - se sastoji iz: hodnika, dve spavaće sobe, kupatila, terase. Tearse su predivne i izuzetno prostrane, stvorene za uživanje u miru i tišini sa pogledom na svoje dvorište. Kuća je održavana. Bez velikih ulaganja. Uknjižena, eg, tel. interfon, ima zasebnu zidanu garažu., i dovoljno prostora za parkiranje bar još jednog automobila, kao i uživanje u sopstvenom dvorištu. Prikaz na mapi nije precizan Agencijska provizije iznosi 2% od ugovorene vrednosti.

250.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Cara Uroša
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Zgrada je smeštena u prestišnom delu grada, nedaleko od Knez Mihajlove ulice i nadomak Kalemegdana, to je predratna zgrada sa dva sprata. Stan je 4.0 soban po strukturi u dva nivoa. Nalazi se na 1 i 2 spratu, dvostran je, svetao, kompletno renoviran. zamenjene su sve instalacije, urađeno je etazno grejanje na struju. Postoje i peći na čvrsto gorivo. Donji nivo stana poseduje: kuhinju, dnevno-trpezarijski deo i biblioteku - sobu, koja izlazi na prelepu terasu. Takođe, tu su kupatilo i toalet. U gornjem nivou su dve spavace sobe. Stan ima i ostavu. Uknjizen je na 63m2, a stvarna povrsina po elaboratu dip.ing.je 111m2. U obzir dolazi i zamena za manji stan na istoj lokaciji uz doplatu. Idealan za umetnike, višečlane porodice, kao investicija za izdavanje (stan na dan ili mesečno) i za sve ljubitelje jezgra Beograda i njegove arhitekture. Moguć dogovor oko cene. Položaj na mapi nije precizan.

295.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Dimitrija Tucovića
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Na odličnoj lokaciji u blizini Vukovog spomenika, tačnije, na dohvat ruke svim potrebnim sadržajima za udoban život, prodaje se lep i moderan, uknjižen stan. Po strukturi je dvosoban. Sastoji se iz sledećih prostorija: hodnika iz koga se ide u sve prostorije, dnevno -trpezarijsko -kuhinjskog prostor sa izlaskom na terasu, spavaće sobe i kupatila. Zgrada je zidana 2012. god.sa bešumnim liftom, izolacijom i pvc stolarijom. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, ušuškan je i topao. Dvostrano je orijentisan, svetao i sunčan. U stanu ostaje kuhinja od medijapana sa svom pratećom belom tehnikom ( Bosch šporet i mašina za sudove), kao i svi ugradni plakari. Nisu potrebna nikakva ulaganja. Idealan je za život, poslovni prostor, ali i kao investicija. Prikaz na mapi nije precizan. Provizija 2% od ugovorene vrednosti.

173.900 €
Agencije za nekretnine | Kvart 011