Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine

Vidik nekretnine


Broj u registru posrednika : 1553
Neograd
Telefon: (066) 140-444
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Straška Pindžura
|

U mirnom delu Banovog brda, a u blizini svih ifrastrukturnih objekata, nalazi se ovaj funkcionalan 1.5 stan. Pogodan kako za izdavanje tako i za stanovanje. Novija, dobro održavana zgrada. Bez dodatnih ulaganja. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

83.800 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Jajinci - Ivanke Maučević
|

Kuća se izdaje ispod Farmaceutskog fakulteta i instituta za Virusologiju, idealna za studente i porodicu. Poseduje: terasu, hoodnik, veliki dnevni boravak, dve sobe i kupatilo. Kuča je renovirana i lepo održavana. Kuća ima i svoj parking. Za svaku preporuku. Depozit u visini dve kapare. (Agencijska provizija 50%)

400 €
Plac | Beograd - Barajevo - Vranić - Milosava Đorića-Zoke
|

Na 30km od centra Beograda u naselju Vranić prodaje se atraktivan plac od 70ari koji se sastoji iz više parcela. Prilaz placu je direktno sa glavnog asfaltnog puta. Nalazi se na proplanku, jugo - istočno orjentisan sa prelepim pogledom na okolinu. ( Agencijska provizija 2% )

42.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Miljakovačke staze
|

Lep, komforan i renoviran stan u pitomom okruženju Miljakovca III, na samo 40m udaljenosti od autobuske okretnice minibusa. Pored mnoštva zelenih površina u naselju ima dosta prodavnica, uslužnih i ugostiteljskih objekata, škola, vrtića... Stan se sastoji od velike prostorije koja objedinjuje kuhinju, trpezariju i dnevni boravak, spavaće sobe i kupatila. Na veliku terasu se izlazi iz svih prostorija. U procesu legalizacije. ( agencijska provizija 2%).

70.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Sremčica - Školska
|

Želimo da vam preporučimo uknjiženu kuću u oazi prirodnih lepota koja se nalazi u Sremčici. Naselje Sremčica nalazi se na opštini Čukarica, poseduje više osnovnih škola, vrtića, marketa kao i ostalih snabdevanja za lep i lagodan život. Takođe povezanost sa gradom je laka uz autobuske linije 511 i 512. Kuća je uknjižena na 87 m2, dok je merena površina 150 m2. Nalazi se na placu od 7,5ari. Oko samo kuće nalazi se prelepo dvorište okruženo zelenilom. Nekretnina se sastoji od: Prizemlja ( Poseduje garažu i veliku prostoriju. Ova površina može se iskoristiti kao dobijanje još jedne stambene jedinice ) Prvog sprata ( Poseduje : kuhinju, veliki dnevni boravak, mokri čvor i terasu ) Drugog sprata ( Poseduje : dve spavaće sobe, kupatilo i terasu ) Pruža dosta prirodnih lepota za kvalitetan porodični život izolovan od buke i prirode na dohvat ruke, a nedaleko od grada. Može biti i dobra investicija stoga da se nedaleko od kuće nalazi i jezero koje postaje sve veća atrakcija za same meštane Sremčice kao i za turističko mesto. Vredi pogledati, za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

115.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija - Sarajevska
|

U prilici smo da vam ponudimo porodičnu kuću u širem centru Subotice, na odličnoj lokaciji. U neposrednoj blizini su rekreativni centri - bazen ,, Dudova šuma " kao i Hala sportova, Studentski centar. Sama kuća je građena od fasadne cigle 2000 god, podeljena je na dve stambene jediinice od 113.19 m2 sa terasom i letnjom kuhinjom, a drugi od 84.92 m2. U dvorištu se nalaze dva pomoćna objekta, garaža sa još jednim parking mestom i ostava... Oprema: namešten, internet, TV, klima, veš mašina, kuhinjskim elemtima, sudo mašina, fružider, zamrzivač, mikrotalasna itd. Za svaku preporuku ! ( Agencijska provizija 2% ) We are pleased to offer you a family house in the broader center of Subotica, in an excellent location. Nearby, there are recreational centers, the "Dudova šuma" pool, as well as the Sports Hall, and the student center, among others. The house itself is constructed from facade bricks in 2000 and is divided into two residential units, one of 113.19m2 with a terrace and a summer kitchen, and the other of 84.92m2. In the yard, there are two additional buildings, a garage with an extra parking space, and a storage room. Equipment: Furnished, internet, TV, air conditioning, washing machine, dishwasher, kitchen appliances, refrigerator, freezer, microwave, etc.

115.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Veljka Ramadanovića
|

U lepom i mirnom delu Vidikovačke Padine u ulici Veljka Ramadanovića nalazi se lep, funkcionalan i sređen stan. Sastoji se iz dva dela. Prvi deo je 39 m2 sa zastakljenom lođom 40 m2 koja ima mogućnost da se adaptira u stambeni prostor. Kupatilo, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba. Drugi deo stan je sređeno potkrovlje od 13 m2 koje takođe poseduje kupatilo, dnevni boravak i spavaću sobu. Ukupna površina stana iznosi 56 m2. Stan je u procesu legalizacije. Vrlo funkcionalan, svetao... Za svaku preporuku! ( Agencijska provizija 2% )

119.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Železnik - Vlade Aksentijevića
|

Na prodaju renoviran jednoiposoban stan na trećem spratu održavane zgrade. Korisne površine 40 m² plus 20 m² terase. Korišćena vrhunska italijanska keramika, alu. stolarija, ugrađeno podno grejanje u celom stanu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i velike terase. Odlična lokacija, blizina škole, vrtića i snabdevanja. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

98.000 €
Stan | Beograd - Barajevo - Barajevo (mesto) - Kneza Miloša Obrenovića
|

Izdajemo dvoiposoban stan u kući sa dvorištem, na prvom spratu. Korisne površine 50 m2 i terasa 20 m2. Nalazi se u naselju Vrbovno , na 20 minuta vožnje od Beograda, 100 m od autobuskog stajališta. Mogućnost korišćenja dvorišta od 10ari. Depozit obavezan, na duži vremnski period. ( Agencijska provizija 50% )

250 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Stanka Paunovića Veljka
|

U prilici smo da vam ponudimo uknjižen stan na perfektnoj lokaciji i bez dodatnih ulaganja. Od prostorija stan poseduje hodnik, kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo i terasu. U neposrednoj okruženju su škola, vrtići, prodavnice, parkovi, prevoz. Okružen zelenilom ovaj stan vredi pogledati. (Agencijska provizija 2% )

100.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Tuzlanska
|

Izdajemo odličan, namešten, jednosoban stan na drugom spratu zgrade bez lifta. Depozit obavezan. Mogući manji kućni ljubimci. ( Agencijska provizija 50%).

280 €
Plac | Beograd - Sopot - Dučina
|

Na prodaju 10.5ari placa u Dučinama na Kosmaju. Plac direktno izlazi na asfaltni put i dobija se građevinska dozvola. Odlična investicija. ( Agencijska provizija 2% )

13.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Denkova bašta - Mis Irbijeve
|

U neposrednoj blizini BEO shopping centra, Lidla , Vera, u lepo održavanoj zgradi, odličan i veoma svetao jednoiposoban stan. Uknjižen je na 31m2, ali je mereno 33m2. Sastoji se iz hodnika iz kog se ulazi u sve prostorije - malu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, taolet sa tuš kabinom. Stan se prodaje sa kompletnom kuhinjom, ostatak nameštaja po dogovoru. Zgrada je povučena od ulice i ima veliki parking prostor namenjen stanarima. S obzirom na lokaciju, odličan je za stanovanje ali i kao investicija, jer je u blizini svih neophodnih sadržaja za udoban život - shopping centri, marketi, vrtići, škole, dom zdravlja, kao i veliki izbor linija gradskog prevoza. ( agencijska provizija 2%)

67.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Slavka Rodića
|

Odličan svetao stan, na prvom spratu zgrade u blizini prevoza i snabdevanja. Uspešno adaptiran u 2.5. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevno trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, kupatila i terase sa pogledom na zelenilo. Stan je za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

65.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - 17. Oktobra
|

U lepom i mirnom delu Vidikovačke Padine, u blizini autobuske stanice, škole, apoteke, prodavnice mešovite robe nalazi se sređen i ušuškan stan. Prodaje se sa kompletnim nameštajem i pripadajućim parking mestom. ( Agencijska provozija 2% )

58.400 €
Stan | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Jove Ilića
|

Stan se nalazi u elitnom delu Jove Ilića, u perfektnom stanju bez ikakvih ulaganja. Poseduje: podno grejanje, video nadzor, interfon, roletne sa podizačem, ima dva mokra čvora. U stanu ostaje ugradna kuhinja i u sobi ugradni plakar. Stan je uknjižen. ( Agencijska provizija 2%).

335.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Sopot (mesto) - Radosava Živojinovića
|

U prilici smo da vam ponudimo prelepu oazu mira smeštenu nedaleko od Beograda. Uknjižena vikendica na 20 m2, merene površine 30 m2 koja se prostire na 36ari. Dobro pozicionirana investicija obogaćena prirodnom lepotom pruža razne pogodnosti za razvoj različitih delatnosti. ( Agencijska provizija 2% )

50.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Mrakovička
|

U prilici smo da vam ponudimo stan u zakup opremljen novim modernim nameštajem od prostorija poseduje hodnik, ostavu, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, dnevnim boravkom, spavaćom sobom, terasom i podrumom. U neposrednoj blizini su škole, vrtići, snabdevanje i prevoz. Okružen zelenilom, u prijatnom okruženju. Idealan stan za porodične ljude kao i za studente. ( Agencijska provizija 50% )

400 €
Stan | Beograd - Rakovica - Skojevsko naselje - Luke Vojvodića
|

Uživajte u prelepom pogledu, miru Košutnjaka i komforu koji nudi ovaj dupleks u zgradi iz 2009 godine. Uknjižen na 106m2, pruža mogućnost još dodatnog prostora od 14 m2 unutar gabarita krova slemena visine 4.25 m2. Odvojen komercijalni od spavaćeg dela. I nivo se sastoji od: ulaznog dela, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila i terase. Na II nivou smeštene su tri spavaće sobe i kupatilo. U jednoj spavaćoj sobi su veliki krovni prozori sa daljinskim upravljačem. Stan poseduje alarm za požar i poplavu. Odlično povezan sa ostalim delovima grada i u blizini je svih infrastrukturnih objekata. Stan za idealan porodični život. ( Agencijska provizija 2% )

250.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Glumčevo brdo - Glumčevo brdo
|

Na prodaju uknjiženo porodično domaćinstvo sa dve porodične stambede zgrade 711 m2 i 140 m2 i 67ari placa u građevinskoj zoni. Veća zgrada je koncipirana kao stambeno - poslovni objekat na 3 nivoa: suteren, prizemlje i sprat, korisne površine 512 m2, neto građevinske 711 m2. Sastoji se od 8 spavaćih soba, 4 dnevne sobe, 4 kupatila, 5 kuhinja, dve trpezarije, nekoliko ostava. U sastavu ove kuće postoji kotlarnica, ugljara i podrumski prostor od 20 m2. Manja kuća od 140 m2 je odmah useljiva, ima 9 odeljenja, 2 kupatila, dva odvojena ulaza, zamenjena PVC stolarija,spoljna izolacija 5 cm. Pored gradske vode ima i sopstvenu bušotinu za vodu 17 m2 dubine. Ima priključak za gas. Dvorište je ograđeno i kultivisano sa mnoštvom voćaka i ukrasnog bilja. Ceo kompleks je pogodan za višenamensku upotrebu: prenamenu u apartmane, dom za stara lica, udoban život višečlane porodice. Izuzetna prilika za odličnu investiciju na prestižnoj lokaciji Glumčevo brdo, na 15 minuta vožnje od Vidikovca. ( Agencijska provizija 2% )

497.838 €
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Vojvode Stepe
|

U prilici smo da vam preporučimo stan u prodaji u blizini Voždovačke crkve. U neposrednoj blizini se nalaze škole, fakulteti, gimnazija, banka, pošta kao i ostali unutrašnji objekti. Sam stan se nalazi u lepoj uređenoj i kvalitetno izgrađenoj zgradi ( stara gradnja ) okruženo zelenilom i malim dečijim igralištem. Sam stan je lepo ( dvostrano ) orjentisan, svetao i adaptibilan. Prostorije: hodnik, trpezarija, terasa prostrana, manja soba, dve veće sobe, kupatilo i kuhinja. Inače stan je u izvornom stanju i potrebne su manja ulaganja. (Agencijska provizija 2% )

204.400 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Retko u ponudi, Požeška - centar, iza MC Donalds-a, na 30-50m od Maxi 00:24h, apoteke, tržni centri, dom zdravlja, kafići, restorani...1.5 stan , suteren od 4 sprata, cg, kompletno renoviran, uređena i održavana zgrada. Od prostorija poseduje hodnik iz koga se ulazi u ostale prostorije, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo ( sa prirodnom ventilacijom).Ukupna površina stana je 38m2 od kojih je 27m2 uknjiženo, a 11m2 ne. Savršena povezanost sa svim delovima grada,mnogobrojne autobuske linije i tramvaji, nadomak Ade ciganlije i Košutnjaka. Za svaku preporuku, idealan za komforan život kao i za izdavanje. ( agencijska provizija 2%).

94.900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Lješka
|

Kompletno renoviran stan, bez ulaganja na odličnoj lokaciji . U blizini je dom zdravlja, gimnazija. Stan je dvosoban i ima mogućnost da bude duplex, jer ima tavan od 38m2.Tavan može da bude i posebna stambena jedinica ( Agencijska provizija 2%)

120.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Prvoboraca
|

Stan se nalazi u ulici Prvoboraca, prelepa lokacija na 5 minuta od centra Vidikovca, prevoza 23, 53, 59, 89, 42, škola, vrtića, Maksija, pijace. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem. U procesu ozakonjenja, isključivo za keš kupce. ( Agencijska provizija 2% )

71.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Braće Jerković
|

Lux stan u centru Braće Jerković, u ulici Braće Jerković u neposrenoj blizini pijace, doma zdravlja, osnovne škole i tržnog centra Stadion. Izvorno jednoiposoban, kompletno renoviran sa novim stvarima i uspešno adaptiran u dvoiposoban. Od prostorija poseduje kupatilo, dve spavaće sobe, hodnik, veliku dnevnu sobu i kuhinju. Autobusko stajalište 25, 25P i 18 nalazi se isped samog ulaza. Zgrada je okružena zelenilom i poseduje park za decu. Ima pripadajući veliki parking koji se nalazi u blizini. Izdaje se ozbiljnim zakupcima koji daju depozit u visini mesečne zakupnine. Veoma je pogodan i za poslovni prostor. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 50% )

800 €
Stan | Beograd - Čukarica - Filmski grad - Miloja Zakića
|

Stan se nalazi na samom obodu Košutnjaka u jednoj od najlepših ulica Filmskog grada. U blizini je sportski centar, nekoliko vrtića, škola. Sastoji se od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i ostave (3m2).Pogodan za stanovanje i može se koristiti kao poslovni prostor. Cena nekretnine u oglasu je fiksna. Odlična investicija! ( agencijska provizija 2%).

48.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Šavnička
|

Odličan uknjižen stan, na dobroj lokaciji. U blizini mnoštvo objekata za snabdevanje, banaka, škola i vrtića, doma zdravlja. Ulica izlazi na Ibarsku magistralu i centar Žarkova, pa je povezanost sa ostalima delovima grada omogućena sa više autobuskih linija. Stan je izvorno dvosoban, ali vrlo uspšeno adaptiran u dvoiposoban. Svetao i funkcionalan, zahvaljujući maksimalno iskorišćenom prostoru. Pored terase sa poglednom na zelnilo, ovaj stan ima pripadajući podrum. Vredi pogledati. ( Agencijska provizija 2% )

90.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Petra Martinovića
|

U najlepštem delu Banovog brda, u elitnom naselju Golf, u zgradi od crvene fasadne cigle, nalazi se izuzetan dupleks. Donji deo dupleksa se sastoji od: hodnika, toaleta i dnevne sobe koja ima izlaz na lepu polukružnu terasu. Gornji deo sastoji se od : tri spavaće sobe ( od kojih dve imaju izlaz na terasu ), kupatila, kuhinje i prostora za trpezariju. Stan je uknjižen na 88 m2, ima pripadajuću ostavu koja se nalazi na istom spratu, kao i pravo korišćenja predivne terase od oko 30 m2 koja nije ušla u uknjiženi deo stana. U blizini je autobusko stajalište kao i raznovrsni trgovinsko - prehrambreni objekti, škola, vrtić. Zgrada je uredno održavana. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

222.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Bulbulder - Ljubljanska
|

Izdajemo jednoiposoban stan u mirnoj ulici na Zvezdari ( Bulbuder ). Nalazi se u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, Ruzveltove ulice i Zire. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Izdaje se namešten. Ugovor sa kablovskom TV i internet zaključuje zakupac sa provajderom. Depozit obavezan u visini jedne kirije. ( Agencijska provozija 50% )

550 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Ace Joksimovića
|

Kompletno renoviran stan 1.5 na Ceraku od 52 m2 koji je u procesu ozakonjenja. Deo od 17 m2 je uknjižen kao garaža. Nalazi se u neposrednoj blizini prevoza, škole, doma zdravlja i objekata za snabdevanje. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i velike spavaće sobe. Kupoprodajni ugovor može da se overi kod javnog beležnika. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2%)

81.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Prvoboraca
|

Stan sa parking mestom na najlepšem delu Vidikovačke Padine. Perfektan duplex. Prvi nivo sastoji se od: hodnika, kuhinje, dnevne sobe, terase, spavaće sobe i kupatila. Drugi nivo sastoji se od: dve spavaće sobe, kupatila, prostora koji se koristi kao garderober. Stan je besprekornom stanju i bez ikakvih ulaganja. U neposrednoj blizini je škola, prevoz, pošta, stabdevanje. Ovo je nekretnina koju vredi pogledati. ( Agencijska provizija 2% )

110.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Cerak - Kosmajska
|

U prilici smo da Vam ponudimo odličan poslovni prostor ( lokal ) u neposrednoj blizini Maksija, pošte kao i drugih lokala u Kosmajskoj. Poslovni prostor - lokal poseduje i magacinski deo od 19 m2. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 50%)

400 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Cerak - Kosmajska
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan poslovni prostor ( lokal u neposrednoj blizini Maksija, pošte, kao i drugih lokala u Kosmajskoj ). Prostor pogodan za više delatnosti i spojen je sa lokalom pored, tako da se dobija veći poslovni prostor. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 50% )

300 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - Radoja Dakića
|

Izdaje se prelep stan na Novom Beogradu u neposrednoj blizini instituta majka i dete. Renoviran i opremljen novim stvarima. Iz hodnika se ulazi u sve prostorijeposeduje veliku prostranu sobu, odvojenu kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. U stanu se nalaze dve terase koje nisu ušle u kvadraturu ( jedna je u sklopu dnevne sobe, a druga u sklopu kuhinje ) koje gledaju u zelenilo. U blizini se nalaze objekti za snabdevanje. I gradski prevoz. Zakupac daje depozit u visini mesečne zakupnine. Stan se izdaje na duži vremenski period ozbiljnim zakupcima. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 50% )

450 €
Plac | Beograd - Sopot - Dučina
|

Na prodaju 160a poljoprivrednog zemljišta sa izlaskom na asfaltni put. Blizina kompleksa Kosmajski vrtovi i Kabinet pivara. Odlična investicija. ( Agencijska provizija 2% )

115.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Svetozara Ivačkovića
|

Novoizgrađeni dvoiposoban stan u poslovno - stambenom objektu, kod vile ,, Vertigo ". Funkcionalan raspored prostorija i obilje prirodnog svetla. Poseduje podno grejanje i inverter klimu. Nalazi se u neposrednoj blizini stajališta autobuska linija 54. Na svega nekoliko minuta hoda nalazi se: osnovna škola, vrtić, pošta, objekti za snabdevanje, kao i autobuska okretnica 42, 56, 59 i 501. Uknjiženo i odmah useljivo. ( Agencijska provizija 2% )

102.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Svetozara Ivačkovića
|

Novoizgrađeni dvoiposoban stan u poslovno - stambenom objektu, kod vile ,, Vertigo ". Funkcionalan raspored prostorija i obilje prirodnog svetla. Poseduje podno grejanje i inverter klimu. Nalazi se u neposrednoj blizini stajališta autobuske liniije 54. Na svega nekoliko minuta hoda se nalaze: osnovna škola, vrtić, pošta, objekti za snabdevanje, kao i okretnica autobuskih linija 42, 56, 59 i 501. Uknjiženo i odmah useljivo. ( Agencisjka provizija 2% )

102.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Svetozara Ivačkovića
|

Novoizgrađeni troiposoban stan u poslovno - stambenom objektu, kod vile ,, Vertigo ". Funkcionalan raspored prostorija i obilje prirodnog svetla. Poseduje podno grejanje i Inverter klimu. Nalazi se u neposrednoj blizini stajališta autobuske linije 54. Na svega nekoliko minuta hoda se nalaze: osnovna škola, vrtić, pošta, objekti za snebdevanje, kao i okretnica autobuskih linija 42, 56, 59 i 501. Uknjiženo i odmah useljivo. ( Agencijska provizija 2% )

105.000 €
Lokal | Beograd - Rakovica - Kneževac - Slavka Rodića
|

Lokal u najprometnijoj ulici u naselja. Trenutno je koncipiran koa otvoreni prostor, uz jednostavnu mogućnost adaptacije, saglasno potrebama. Poseduje dva mokra čvora i četiri parking mesta. Uknjiženo i odmah useljivo. ( Agencijska provizija 2% )

157.000 €
Lokal | Beograd - Rakovica - Kneževac - Slavka Rodića
|

Lokal je najprometnijoj ulici naselja. Trenutno je konpiran kao otvoren prostor, uz jednostavnu mogućnost adaptacije, saglasno potrebama. Poseduje dva mokra čvora i četiri pripadajuća parking mesta. Uknjiženo i odmah useljivo. ( Agencijska provizija 50% )

1.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Svetozara Ivačkovića
|

Novoizrađeni dvoiposoban stan, u poslovno - stambenom objektu, kod vile ,, Vertigo ". Funkcionalan raspored prostorija i obilje prirodnog svetla. Poseduje Inverter klimu i podno grejanje. Nalazi se u neposrednoj blizini stajališta autobuske linije 54. Na svega nekoliko minuta hoda nalazi se: osnovna škola, vrtić, pošta, objekti za snabdevanje, kao i okretnica 56, 42, 559 i 501. Uknjiženo i odmah useljivo. ( Agencijska provizija 2% )

103.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Dučina
|

Na prodaju uknjiženo zemljište pod šumom površine 15ari. Nalazi se na odličnoj lokaciji udaljeno 2km od Kosmaja, 1km od Pivare i 250m od glavnog puta. Prema urbanističkom planu predviđena je izgradnja asfaltnog puta do kraja tekuće godine. Građevinska zona. Odlična investicija. ( Agencijska provizija 2% )

8.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Stari Košutnjak - Srzentićeva
|

Stan se nalazi na prelepoj lokaciji, blizina V ekonomske škole, pijace, doma zdravlja Kanarevo brdo, prevoza, na 800m od centra Dedinja i mnogobrojnih prodavnica. Stan ima pripadajuću terasu 10m2. ( Agencijska provizija 2%).

105.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Dr Nika Miljanića
|

U prilici smo da vam ponudimo izuzetnu garsonjeru na odličnoj lokaciji u ulici dr. Nika Miljanića. Raspored prostorija : predsoblje, kupatilo, kuhinja, soba. Lokacija zgrade okružena zelenilom. U blizini autobuska okretnica linija: 16, 23 i 25. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

46.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Kneževac - Prvoboraca
|

Stan se nalazi u ul. Prvoboraca na 400 metara od Vidikovca. U blizini je škola, vrtić, pijaca, autobuske linije 23, 53, 59, 89. Stan je za svaku preporuku, na prelepoj lokaciji. ( Agencijska provizija 2% )

79.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Kadinjača
|

U ponudi stan na odličnoj lokaciji, koji je dobijen od adaptirane garaže. Stan je uknjižen na 18 m2, a ukupna površina je 31 m2. Stan se sastoji od višenamenske sobe, kupatila, ispred stana je mesto za parkiranje. S obzirom na odličnu lokaciju, u neposrednoj blizini nalazi se gradski prevoz, snabdevanje, škole, vrtići i ostali neophodni sadržaj. ( Agencijska provizija 2% )

53.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Stevana Opačića
|

U prilici smo da vam ponudimo garsonjeru, koja se nalazi u prizemlju, u dobro pozicioniranoj i lepo održavanoj zgradi. U neposrednoj blizini market ( Shop & Go ), autobuska stajališta ( 48, 59, 94 ). Zgrada poseduje i video obezbeđenje. ( Agencijska provizija 2% )

43.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vojislava Ilića
|

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini srednje Arhitektonske škole i obdaništa. Odlično je prevozom povezan, trolejbus, autobusi. Zgrada uvučena od ulice, zastakljena lođa sa grejanjem. Potpuno renovirano kupatilo, kuhinja, opremljena belom tehnikom, LCD TV, klima. Komforan, ugradni plakari. Velika dnevna soba, odvojena kuhinja sa trpezarijom. ( Agencijska provizija 50% )

500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetanova ćuprija - Cvetanova Ćuprija
|

Stan se nalazi u ul. Cvetanova Ćuprija 2.5 po strukturi na II spratu, blizu okretnice 18 i 29 preko puta zgrade autobus 20, restoran ,, Nor 44 ", apoteka, pekara, prodavnica Sunce, na 300m autobuska stanica Lasta, stan je u sistemu PDV - a. ( Agencijska provizija 2% )

105.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetanova ćuprija - Cvetanova Ćuprija
|

Stan se nalazi u ul. Cvetanova Ćuprija 2.5 po strukturi na II spratu, blizu okretnice 18 i 29 preko puta zgrade autobus 20, restoran ,, Nor 44 ", apoteka, pekara, prodavnica Sunce, na 300m autobuska stanica Lasta, stan je u sistemu PDV - a. ( Agencijska provizija 2% )

135.500 €
Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine