Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine

Vidik nekretnine


Broj u registru posrednika : 1553
Neograd
Telefon: (066) 140-444
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Straška Pindžura
|

U mirnom delu Banovog brda, a u blizini svih ifrastrukturnih objekata, nalazi se ovaj funkcionalan 1.5 stan. Pogodan kako za izdavanje tako i za stanovanje. Novija, dobro održavana zgrada. Bez dodatnih ulaganja. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

83.800 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Jajinci - Ivanke Maučević
|

Kuća se izdaje ispod Farmaceutskog fakulteta i instituta za Virusologiju, idealna za studente i porodicu. Poseduje: terasu, hoodnik, veliki dnevni boravak, dve sobe i kupatilo. Kuča je renovirana i lepo održavana. Kuća ima i svoj parking. Za svaku preporuku. Depozit u visini dve kapare. (Agencijska provizija 50%)

400 €
Plac | Beograd - Barajevo - Vranić - Milosava Đorića-Zoke
|

Na 30km od centra Beograda u naselju Vranić prodaje se atraktivan plac od 70ari koji se sastoji iz više parcela. Prilaz placu je direktno sa glavnog asfaltnog puta. Nalazi se na proplanku, jugo - istočno orjentisan sa prelepim pogledom na okolinu. ( Agencijska provizija 2% )

42.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Miljakovačke staze
|

Lep, komforan i renoviran stan u pitomom okruženju Miljakovca III, na samo 40m udaljenosti od autobuske okretnice minibusa. Pored mnoštva zelenih površina u naselju ima dosta prodavnica, uslužnih i ugostiteljskih objekata, škola, vrtića... Stan se sastoji od velike prostorije koja objedinjuje kuhinju, trpezariju i dnevni boravak, spavaće sobe i kupatila. Na veliku terasu se izlazi iz svih prostorija. U procesu legalizacije. ( agencijska provizija 2%).

70.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Sremčica - Školska
|

Želimo da vam preporučimo uknjiženu kuću u oazi prirodnih lepota koja se nalazi u Sremčici. Naselje Sremčica nalazi se na opštini Čukarica, poseduje više osnovnih škola, vrtića, marketa kao i ostalih snabdevanja za lep i lagodan život. Takođe povezanost sa gradom je laka uz autobuske linije 511 i 512. Kuća je uknjižena na 87 m2, dok je merena površina 150 m2. Nalazi se na placu od 7,5ari. Oko samo kuće nalazi se prelepo dvorište okruženo zelenilom. Nekretnina se sastoji od: Prizemlja ( Poseduje garažu i veliku prostoriju. Ova površina može se iskoristiti kao dobijanje još jedne stambene jedinice ) Prvog sprata ( Poseduje : kuhinju, veliki dnevni boravak, mokri čvor i terasu ) Drugog sprata ( Poseduje : dve spavaće sobe, kupatilo i terasu ) Pruža dosta prirodnih lepota za kvalitetan porodični život izolovan od buke i prirode na dohvat ruke, a nedaleko od grada. Može biti i dobra investicija stoga da se nedaleko od kuće nalazi i jezero koje postaje sve veća atrakcija za same meštane Sremčice kao i za turističko mesto. Vredi pogledati, za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

115.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija - Sarajevska
|

U prilici smo da vam ponudimo porodičnu kuću u širem centru Subotice, na odličnoj lokaciji. U neposrednoj blizini su rekreativni centri - bazen ,, Dudova šuma " kao i Hala sportova, Studentski centar. Sama kuća je građena od fasadne cigle 2000 god, podeljena je na dve stambene jediinice od 113.19 m2 sa terasom i letnjom kuhinjom, a drugi od 84.92 m2. U dvorištu se nalaze dva pomoćna objekta, garaža sa još jednim parking mestom i ostava... Oprema: namešten, internet, TV, klima, veš mašina, kuhinjskim elemtima, sudo mašina, fružider, zamrzivač, mikrotalasna itd. Za svaku preporuku ! ( Agencijska provizija 2% ) We are pleased to offer you a family house in the broader center of Subotica, in an excellent location. Nearby, there are recreational centers, the "Dudova šuma" pool, as well as the Sports Hall, and the student center, among others. The house itself is constructed from facade bricks in 2000 and is divided into two residential units, one of 113.19m2 with a terrace and a summer kitchen, and the other of 84.92m2. In the yard, there are two additional buildings, a garage with an extra parking space, and a storage room. Equipment: Furnished, internet, TV, air conditioning, washing machine, dishwasher, kitchen appliances, refrigerator, freezer, microwave, etc.

115.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Veljka Ramadanovića
|

U lepom i mirnom delu Vidikovačke Padine u ulici Veljka Ramadanovića nalazi se lep, funkcionalan i sređen stan. Sastoji se iz dva dela. Prvi deo je 39 m2 sa zastakljenom lođom 40 m2 koja ima mogućnost da se adaptira u stambeni prostor. Kupatilo, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba. Drugi deo stan je sređeno potkrovlje od 13 m2 koje takođe poseduje kupatilo, dnevni boravak i spavaću sobu. Ukupna površina stana iznosi 56 m2. Stan je u procesu legalizacije. Vrlo funkcionalan, svetao... Za svaku preporuku! ( Agencijska provizija 2% )

119.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Železnik - Vlade Aksentijevića
|

Na prodaju renoviran jednoiposoban stan na trećem spratu održavane zgrade. Korisne površine 40 m² plus 20 m² terase. Korišćena vrhunska italijanska keramika, alu. stolarija, ugrađeno podno grejanje u celom stanu. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i velike terase. Odlična lokacija, blizina škole, vrtića i snabdevanja. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

98.000 €
Stan | Beograd - Barajevo - Barajevo (mesto) - Kneza Miloša Obrenovića
|

Izdajemo dvoiposoban stan u kući sa dvorištem, na prvom spratu. Korisne površine 50 m2 i terasa 20 m2. Nalazi se u naselju Vrbovno , na 20 minuta vožnje od Beograda, 100 m od autobuskog stajališta. Mogućnost korišćenja dvorišta od 10ari. Depozit obavezan, na duži vremnski period. ( Agencijska provizija 50% )

250 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Stanka Paunovića Veljka
|

U prilici smo da vam ponudimo uknjižen stan na perfektnoj lokaciji i bez dodatnih ulaganja. Od prostorija stan poseduje hodnik, kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo i terasu. U neposrednoj okruženju su škola, vrtići, prodavnice, parkovi, prevoz. Okružen zelenilom ovaj stan vredi pogledati. (Agencijska provizija 2% )

100.000 €
Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine