Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine

Vidik nekretnine


Broj u registru posrednika : 1553
Neograd
Telefon: (066) 140-444
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Vojvode Stepe
|

U prilici smo da vam preporučimo stan u prodaji u blizini Voždovačke crkve. U neposrednoj blizini se nalaze škole, fakulteti, gimnazija, banka, pošta kao i ostali unutrašnji objekti. Sam stan se nalazi u lepoj uređenoj i kvalitetno izgrađenoj zgradi ( stara gradnja ) okruženo zelenilom i malim dečijim igralištem. Sam stan je lepo ( dvostrano ) orjentisan, svetao i adaptibilan. Prostorije: hodnik, trpezarija, terasa prostrana, manja soba, dve veće sobe, kupatilo i kuhinja. Inače stan je u izvornom stanju i potrebne su manja ulaganja. (Agencijska provizija 2% )

204.400 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Retko u ponudi, Požeška - centar, iza MC Donalds-a, na 30-50m od Maxi 00:24h, apoteke, tržni centri, dom zdravlja, kafići, restorani...1.5 stan , suteren od 4 sprata, cg, kompletno renoviran, uređena i održavana zgrada. Od prostorija poseduje hodnik iz koga se ulazi u ostale prostorije, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo ( sa prirodnom ventilacijom).Ukupna površina stana je 38m2 od kojih je 27m2 uknjiženo, a 11m2 ne. Savršena povezanost sa svim delovima grada,mnogobrojne autobuske linije i tramvaji, nadomak Ade ciganlije i Košutnjaka. Za svaku preporuku, idealan za komforan život kao i za izdavanje. ( agencijska provizija 2%).

94.900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Lješka
|

Kompletno renoviran stan, bez ulaganja na odličnoj lokaciji . U blizini je dom zdravlja, gimnazija. Stan je dvosoban i ima mogućnost da bude duplex, jer ima tavan od 38m2.Tavan može da bude i posebna stambena jedinica ( Agencijska provizija 2%)

120.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovačka padina - Prvoboraca
|

Stan se nalazi u ulici Prvoboraca, prelepa lokacija na 5 minuta od centra Vidikovca, prevoza 23, 53, 59, 89, 42, škola, vrtića, Maksija, pijace. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem. U procesu ozakonjenja, isključivo za keš kupce. ( Agencijska provizija 2% )

71.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Braće Jerković
|

Lux stan u centru Braće Jerković, u ulici Braće Jerković u neposrenoj blizini pijace, doma zdravlja, osnovne škole i tržnog centra Stadion. Izvorno jednoiposoban, kompletno renoviran sa novim stvarima i uspešno adaptiran u dvoiposoban. Od prostorija poseduje kupatilo, dve spavaće sobe, hodnik, veliku dnevnu sobu i kuhinju. Autobusko stajalište 25, 25P i 18 nalazi se isped samog ulaza. Zgrada je okružena zelenilom i poseduje park za decu. Ima pripadajući veliki parking koji se nalazi u blizini. Izdaje se ozbiljnim zakupcima koji daju depozit u visini mesečne zakupnine. Veoma je pogodan i za poslovni prostor. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 50% )

800 €
Stan | Beograd - Čukarica - Filmski grad - Miloja Zakića
|

Stan se nalazi na samom obodu Košutnjaka u jednoj od najlepših ulica Filmskog grada. U blizini je sportski centar, nekoliko vrtića, škola. Sastoji se od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i ostave (3m2).Pogodan za stanovanje i može se koristiti kao poslovni prostor. Cena nekretnine u oglasu je fiksna. Odlična investicija! ( agencijska provizija 2%).

48.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Šavnička
|

Odličan uknjižen stan, na dobroj lokaciji. U blizini mnoštvo objekata za snabdevanje, banaka, škola i vrtića, doma zdravlja. Ulica izlazi na Ibarsku magistralu i centar Žarkova, pa je povezanost sa ostalima delovima grada omogućena sa više autobuskih linija. Stan je izvorno dvosoban, ali vrlo uspšeno adaptiran u dvoiposoban. Svetao i funkcionalan, zahvaljujući maksimalno iskorišćenom prostoru. Pored terase sa poglednom na zelnilo, ovaj stan ima pripadajući podrum. Vredi pogledati. ( Agencijska provizija 2% )

90.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Petra Martinovića
|

U najlepštem delu Banovog brda, u elitnom naselju Golf, u zgradi od crvene fasadne cigle, nalazi se izuzetan dupleks. Donji deo dupleksa se sastoji od: hodnika, toaleta i dnevne sobe koja ima izlaz na lepu polukružnu terasu. Gornji deo sastoji se od : tri spavaće sobe ( od kojih dve imaju izlaz na terasu ), kupatila, kuhinje i prostora za trpezariju. Stan je uknjižen na 88 m2, ima pripadajuću ostavu koja se nalazi na istom spratu, kao i pravo korišćenja predivne terase od oko 30 m2 koja nije ušla u uknjiženi deo stana. U blizini je autobusko stajalište kao i raznovrsni trgovinsko - prehrambreni objekti, škola, vrtić. Zgrada je uredno održavana. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

222.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Bulbulder - Ljubljanska
|

Izdajemo jednoiposoban stan u mirnoj ulici na Zvezdari ( Bulbuder ). Nalazi se u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, Ruzveltove ulice i Zire. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Izdaje se namešten. Ugovor sa kablovskom TV i internet zaključuje zakupac sa provajderom. Depozit obavezan u visini jedne kirije. ( Agencijska provozija 50% )

550 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Ace Joksimovića
|

Kompletno renoviran stan 1.5 na Ceraku od 52 m2 koji je u procesu ozakonjenja. Deo od 17 m2 je uknjižen kao garaža. Nalazi se u neposrednoj blizini prevoza, škole, doma zdravlja i objekata za snabdevanje. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i velike spavaće sobe. Kupoprodajni ugovor može da se overi kod javnog beležnika. Za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2%)

81.500 €
Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine