Nekretnine: Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine

Vidik nekretnine


Broj u registru posrednika : 1553
Neograd
Telefon: (066) 140-444
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Rajka od Rasine
|

U ponudi je stan u ul. Rajka od Rasine, u mirnom delu Banovog brda. U blizini prevoza, tržnog centra i škole. Stan se sastoji od tri nivoa. Trostrano je orjentisan, svetao i ima četiri terase. Ugovorna površina stana je 145 m2+14 m2 garaža adaptirana u garsonjeru. Stanu pripada i deo dvorišta sa zelenilom.Pogodan je za stambeni i poslovni prostor. Prostorije : 1. nivo - dnevna soba,predsoblje,kuhinja sa trpezarijom i kupatilo 2. nivo - prostrana dnevna soba sa dve terase 3. nivo - hodnik, tri spavaće sobe,kupatilo i dve terase ( Agencijska provizija 2%)

350.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Patrijarha Joanikija
|

Stan se prostire na 130m2 podne površine, a uknjižen je na 74m2. U pitanju je dupleks, lux, renoviran. Prodaje se kompletno namešten lux opremljen. Stan se nalazi u održavanoj zgradi, sa dva lifta, interfonom i video nadzorom. Stan ima četiri spavaće sobe, hodnik, dva kupatila, kuhinja, trpezarija, terasa i ostava. U stanu je urađena kompletno nova strujna i vodovodna instalacija i grejanje. Stavljene su Grohe baterije, tarket parket i italijanska keramika, zatim blindirana vrata sa zvučnom izolacijom, a takođe su zamenjena sva vrata u stanu. Stan je izuzetan i za svaku preporuku. ( Agencijska provizija 2% )

230.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Vojvode Vlahovića
|

Izuzetna investicija u novom naselju, stan za uživanje, izuzetan stan, renoviran i uređen do najsitnijeg detalja. Vlastite kamere na ulazu u zgradu i u stan, blindirana vrata koja se odključavaju na dodir ( otisk prsta ), interfon. Maksimalno luksuzno uređen interijer. Đakuzi i sauna u dnevnom boravku, etažno grejanje na gas. Mesešne režije oko dve hiljade. Stan od 42m2 i dodatno pripadajuća terasa od 24m2. Stan se sastoji od dnevne sobe sa otvorenom kuhinjom, đakuzijem, saunom, iz koje se izlazi na terasu, spavaće sobe sa ugradnim plakarima, malim hodnikom i kupatilom. Nekretnina se prodaje podpuno nameštena. Izuzetna i brza ispativa investicija. Mogućnost izdavanja stana na dan. Mogućnost zakupa parking mesta u garaži zgrade. ( Agencijska provizija 2%)

159.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Jelisavete Andrejević
|

Trosoban, svetao, dvostrano orijentisan stan u blizini okretnice GSP linije 46. Novogradnja u odličnom stanu. Stan koji nije nikada useljavan sa centralnim grejanjem sa kalorimetrom ( merenje potrošnje tople vode ). Dvostrano orijentisan, istok - jug, odmah useljiv. Kuhinja povezana sa dnevnim boravkom. ( Agencijska provizija 2%)

110.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Jovanke Radaković
|

U prilici smo da vam ponudimo podpuno nov stan, kvalitetne završne obrade. Stan je prostran, svetao, na drugom spratu stanene zgrade bez lifta, po strukturi trosoban. Pored zgrade su autobuska stajališta GSP, preko puta su veliki marketi, Aman, Maxsi. U blizini Zvedarske šume i ulice Mirijevski Bulevar. PROSTORIJE: hodnik, dnevna soba, kuhinja, dve spavaćće sobe, kupatilo, terasa. (Agencijska provizija 2%)

120.000 €
Agencije za nekretnine | Vidik Nekretnine