Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Vikendica | Požega - Gradska lokacija
|

U ponudi vikendica površine 100m2. Nalazi se na prelepom, prostranom placu površine 59ari, okružena zelenilom, borovima, netaknutom prirodom, čistim vazduhom, mirom i tišinom, u naselju Visibaba (Zlatiborski okrug). Nedaleko od grada Požega, prema Zlatiboru, udaljena oko 40km od Zlatibora i isto toliko od Divčibara. Vikendica poseduje prizemlje sa hodnikom, kuhinju sa trpezarijom, kupatilom, ostavom i garažom. Prvi sprat na kome se nalaze dve spavaće sobe i potkrovljem koje je open space. Pored kuće se nalazi bazen koji se može vratiti u upotrebu. Kuća zahteva dodatna ulaganja. Poseduje priključak za struju i vodu. Idealno za život, odmor i uživanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Mladenovac (mesto)
|

Beograd - Mladenovac - Vlaška Prodaje se poljoprivredno zemljište površine 53,58 ari. Zemljište se nalazi na samo par kilometara od Mladenovca i na četrdesetak km od Beograda, u netaknutoj prirodi vikend naselja Vlaške, na stotinak metara od glavnog puta Beograd - Mladenovac, nalazi se uzvišenje sa kog se pruža prelep pogled na Varovnice - do njive se stiže seoskim putem koji je po planu predviđen za asfaltiranje do kraja 2023. godine i time će se spojiti sa centrom sela. U centru se nalazi OŠ "Bora Lazić" na daleko čuveno KUD "Šumadija, FK "Vlaška", Škola jahanja "Vlaška", dom kulture.... Mogućnost priključenja na infrastrukturu, odlično je saobraćajnicom povezano sa gradom Mladenovac. Planina, naša vazdušna banja Kosmaj je udaljena na samo petnaest minuta autom. Mogućnost dogovora sa vlasnikom sređivanja zemljišta i uređenja. Na ovom potezu na prodaju je još nekoliko placeva koji se kasnije mogu pripojiti.Odlična investicija za gradnju na proplanku. Ekološki čist rejon sa fantastičnim pogledom na Varovnice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

53.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Brestovik
|

U Kamendolu, opština Grocka, nadomak reke Dunav ( 15-ak minuta) prodaje se yemljište površine 86ari. Plac je pod blagim nagibom, prostran, pravilnijeg oblika. Jedan deo placa je zasađen voćem, drugi deo je slobodan. Do njive se stiže seoskim putem. Moguće priključenje na električnu mrežu. Voda-bunar. Od centra Kamendola udaljen je par minuta autom. Blizina Beograda, 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije. Razvijen voćarski kraj. Netaknuta priroda i tišina na ovom mestu donose neizreciv mir i slobodu. Odličan plac kako za život tako i kao utočište od buke i gradskog života. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

45.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Batajnica
|

100 metara od početnih stanica autobusa 73,702,703,700, u mirnom naselju sa malim stanovima u nizu. Stan je kompletno renoviran i postoji mogućnost za proširenje još 16m2. Uknjižena korisna površina 32m2. Za svaku preporuku. Hitna prodaja! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

38.000 €
Kuća | Pančevo - Gradska lokacija - Kozaračka
|

Prodaje se nova kuća, neuseljavana, uknjižena na korisnu površinu 158m2, grejne 104m2 i građevinske 271m2. Udaljenost od centra Pančeva 3km. Plac 5ari. Mogućnost 3 stambene jedinice. Priključak na kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

179.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Resavska
|

Prodaje se stan u Resavskoj ulici, u dvorišnoj zgradi u mirnom i lepom okruženju. Stan se nalazi na četvrtom spratu od ukupno šest. Poseduje tri prostrane sobe, veliko predsoblje, kuhinju i trpezariju sa dnevnim boravkom i jedno veliko kupatilo, ostavu i veliki podrum. Dvostrano je orijentisan a terasa daje poseban užitak. Zgrada trenutno nema lift kao ni obezbeđeno parking mesto. Mogućnost dogovora. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

365.000 €
Kuća | Stara Pazova - Okolno mesto - Brđanska
|

U centru Surduka, stara uknjižena kuća od 1802m2 sa velikim građevinsim placem. Hitna prodaja. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača
|

Prodaje se 86 ari zemljišta u Krnjači, na 100-ak metara od fabrike Drenik. Dimenzije placa cca 23m×370m, direktan pristup sa asfaltirane saobraćajnice. Plac je uknjižen i pripada industrijskoj zoni. Blizina auto puta Beograd-Pančevo i isključenja ka deonici Borča-Zemun. Prisutna sva potrebna urbana infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

473.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Kluz - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Nov luksuzan, funkcionalan dvosoban stan sa terasom. Uz stan se prodaju dva garažna. Dobro je povezan sa gradom, nalazi se blizu Sportskog centra Olimp, Zvezdarske šume, pijaca, prodavnica i tržnih centara. U zgradi je ugrađena zvučna i termo izolacija (sendvič zid od dva sloja pune opeke i 4cm kamene vune), dva nečujna putnička lifta, aluminijum-drvo stolarija, Bosal sigurnosna ulazna vrata, španska granitna keramika I klase, višeslojni hrastov parket tarket, LG klima uređaj i centralno grejanje sa kalorimetrima. Objekat ima video nadzor i lobi sa obezbeđenjem 24 časa. Ispred zgrade je pjaceta, prostor oplemenjen zelenilom, sa fontanom i dečijim mobilijarom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

155.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Batajnica - Šangajska
|

Odlična legalizovana kuća sa lepim placem. Prizemlje kompletno završeno (70.85m2), a u potkrovlju ima 74.81m2 u sivoj fazi. EG na čvrsto gorivo, a gas je prošao, tako da je moguće uvesti i grejanje na gas a postoje i TA peć. Prava porodična kuća sa mogućnošću proširenja. Uknjiženo 204.55m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

135.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine