Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Beograd - Zvezdara - Kluz - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Nov luksuzan, funkcionalan dvosoban stan sa terasom. Uz stan se prodaju dva garažna. Dobro je povezan sa gradom, nalazi se blizu Sportskog centra Olimp, Zvezdarske šume, pijaca, prodavnica i tržnih centara. U zgradi je ugrađena zvučna i termo izolacija (sendvič zid od dva sloja pune opeke i 4cm kamene vune), dva nečujna putnička lifta, aluminijum-drvo stolarija, Bosal sigurnosna ulazna vrata, španska granitna keramika I klase, višeslojni hrastov parket tarket, LG klima uređaj i centralno grejanje sa kalorimetrima. Objekat ima video nadzor i lobi sa obezbeđenjem 24 časa. Ispred zgrade je pjaceta, prostor oplemenjen zelenilom, sa fontanom i dečijim mobilijarom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

155.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Batajnica - Šangajska
|

Odlična legalizovana kuća sa lepim placem. Prizemlje kompletno završeno (70.85m2), a u potkrovlju ima 74.81m2 u sivoj fazi. EG na čvrsto gorivo, a gas je prošao, tako da je moguće uvesti i grejanje na gas a postoje i TA peć. Prava porodična kuća sa mogućnošću proširenja. Uknjiženo 204.55m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

135.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Radiofar
|

U ponudi je poljoprivredno zemljište pored aerodroma, fronta 43m, gradnja čvrstih objekata nije dozvoljena, samo montažnih. Sva infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

600.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Popović
|

Odličan plac, izuzetna lokacija, blizina elitnog naselja Hrastov Breg na 30km od Beograda u Malom Popoviću i samo na 1km od elitnog naselja Hrastov Breg, na prodaju je plac površine 30ari po ceni 26000 evra. Zemljište se nalazi u građevinskoj zoni u vikend naselju Mali Drum, ušuškam između naselja Ralja, Trešnja, Mala Ivanča, nadomak jezera na Trešnji, Avale i Kosmaja. Blizina auto-puta i Avalskog i Kragujevačkog puta daje izuzetnu saobraćajnu povezanost kako sa Beogradom tako i sa drugim mestima u Srbiji. Zemljište je pod blagim nagibom, struja i gradski vodovod se nalaze na susednim parcelama što daje mogućnost lakšeg i bržeg priključenja. Prilaz placu je sa dve strane. Sa gornje je uređen seoski put, a sa donje novi, asfaltiran put. Centar naselja Mali Popović, škola, dom kulture udaljeni su na 2km. Usled blizine elitnog naselja Hrastov Breg i njegove dalje izgradnje u budućnosti, Beograda, Avale, Kosmaja, ovaj rejon postaje sve popularniji. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Ovom reonu daju na sve većoj popularnosti.

26.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Popović
|

Plac, izuzetna lokacija, blizina elitnog naselja "Hrastov breg". Na izuzetnoj lokaciji, na prodaju plac površine 35ari. Nadomak Beograda, u potpuno prirodnom i mirnom ambijentu, na 1km od elitnog naselja "Hrastov breg", nalazi se vikend naselje "Mali drum", ušuškano između naselje Ralja, Trešnja, Mala Ivanča, nadomak jezera na Trešnji, Avale i Kosmaja. Blizina autoputa i Avalskog i Kragujevačkog puta, daje izuzetnu saobraćajnu povezanost, kako sa Beogradom tako i sa ostalim mestima u Srbiji. Zemljište je u ravni, poljoprivredno. Struja i gradski vodovod se nalaze na susednim parcelama. Prilaz placu je novim asfaltiranim putem. Centar naselja Mali Popović, škola, Dom kulture udaljeni su na 2km. Blizina elitnog naselja "Hrastov breg", Beograda, Avale i Kosmaja ovom rejonu daju na sve većoj popularnosti. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Ovom reonu daju na sve većoj popularnosti.

28.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Kamendol
|

Ravan plac, pravougaonog oblika 35ari u građevinskoj zoni. Plac se nalazi na lepoj lokaciji, nadomak reke Dunav (15-ak minuta) u Kamendolu, Beogradskoj opštini Grocka. Planina Kosmaj, jedna od poznatih vazdušnih banja Srbije udaljena je na samo 40-ak minuta. Blizina Beograda 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije. Reon pripada razvijenom voćarskom kraju. Plac je udaljen od centra par minuta automobilom, 10-ak min laganim hodom. Prilaz placu asfaltiranim putem. Moguć priključak na elektro mrežu. Kamendol ima svoju OŠ " Mića Stojković", ambulantu, FK "Hajduk", crkvu, Sabor Svetog Arhangela Gavrila. U centru prodavnice. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

22.750 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Na Senjaku, iza Lukoil pumpe, dvospratna kuća od 200m2 na 2.5 ari placa, mirna ulica, kuća u izvornom stanju, EG, 2mč, 2 terase, garaža, parking u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto)
|

Kuća se nalazi u blizini centra Grocke. Građena je od fasadne cigle, kamene vune i termo bloka. Nije potrebno dodatno ulaganje. Plac: 5ari. Poseduje prelepo dvorište u kome se nalazi deo za odmor, bašta i garaža 45m2. Spratnost: Pr+Pk Visoko prizemlje: zastakljena lođa, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i hodnik. Potkrovlje: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, veća terasa i hodnik. Grejanje: etažno na struju Uknjižen vlasnik. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

97.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Šumatovačka
|

U urednom dvorištu u mirnom i lepom delu Vračara, stan u niskom prizemlju za sređivanje. Poseduje dve odvojene prostorije sa kuhinjom i garderoberom. Idealan za izdavanje. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

73.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Maksima Gorkog
|

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Maksima Gorkog. Mogućnost parking mesta. Spratnost: PR+1 U prizemlju se nalazi dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i hodnik. Na prvom spratu se nalaze dve spavaće sobe i hodnik. Vlasnik 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

105.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine