Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Plac | Beograd - Surčin - Radiofar
|

U ponudi je poljoprivredno zemljište pored aerodroma, fronta 43m, gradnja čvrstih objekata nije dozvoljena, samo montažnih. Sva infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

600.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Popović
|

Odličan plac, izuzetna lokacija, blizina elitnog naselja Hrastov Breg na 30km od Beograda u Malom Popoviću i samo na 1km od elitnog naselja Hrastov Breg, na prodaju je plac površine 30ari po ceni 26000 evra. Zemljište se nalazi u građevinskoj zoni u vikend naselju Mali Drum, ušuškam između naselja Ralja, Trešnja, Mala Ivanča, nadomak jezera na Trešnji, Avale i Kosmaja. Blizina auto-puta i Avalskog i Kragujevačkog puta daje izuzetnu saobraćajnu povezanost kako sa Beogradom tako i sa drugim mestima u Srbiji. Zemljište je pod blagim nagibom, struja i gradski vodovod se nalaze na susednim parcelama što daje mogućnost lakšeg i bržeg priključenja. Prilaz placu je sa dve strane. Sa gornje je uređen seoski put, a sa donje novi, asfaltiran put. Centar naselja Mali Popović, škola, dom kulture udaljeni su na 2km. Usled blizine elitnog naselja Hrastov Breg i njegove dalje izgradnje u budućnosti, Beograda, Avale, Kosmaja, ovaj rejon postaje sve popularniji. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Ovom reonu daju na sve većoj popularnosti.

26.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Popović
|

Plac, izuzetna lokacija, blizina elitnog naselja "Hrastov breg". Na izuzetnoj lokaciji, na prodaju plac površine 35ari. Nadomak Beograda, u potpuno prirodnom i mirnom ambijentu, na 1km od elitnog naselja "Hrastov breg", nalazi se vikend naselje "Mali drum", ušuškano između naselje Ralja, Trešnja, Mala Ivanča, nadomak jezera na Trešnji, Avale i Kosmaja. Blizina autoputa i Avalskog i Kragujevačkog puta, daje izuzetnu saobraćajnu povezanost, kako sa Beogradom tako i sa ostalim mestima u Srbiji. Zemljište je u ravni, poljoprivredno. Struja i gradski vodovod se nalaze na susednim parcelama. Prilaz placu je novim asfaltiranim putem. Centar naselja Mali Popović, škola, Dom kulture udaljeni su na 2km. Blizina elitnog naselja "Hrastov breg", Beograda, Avale i Kosmaja ovom rejonu daju na sve većoj popularnosti. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Ovom reonu daju na sve većoj popularnosti.

28.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Kamendol
|

Ravan plac, pravougaonog oblika 35ari u građevinskoj zoni. Plac se nalazi na lepoj lokaciji, nadomak reke Dunav (15-ak minuta) u Kamendolu, Beogradskoj opštini Grocka. Planina Kosmaj, jedna od poznatih vazdušnih banja Srbije udaljena je na samo 40-ak minuta. Blizina Beograda 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije. Reon pripada razvijenom voćarskom kraju. Plac je udaljen od centra par minuta automobilom, 10-ak min laganim hodom. Prilaz placu asfaltiranim putem. Moguć priključak na elektro mrežu. Kamendol ima svoju OŠ " Mića Stojković", ambulantu, FK "Hajduk", crkvu, Sabor Svetog Arhangela Gavrila. U centru prodavnice. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

22.750 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Na Senjaku, iza Lukoil pumpe, dvospratna kuća od 200m2 na 2.5 ari placa, mirna ulica, kuća u izvornom stanju, EG, 2mč, 2 terase, garaža, parking u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto)
|

Kuća se nalazi u blizini centra Grocke. Građena je od fasadne cigle, kamene vune i termo bloka. Nije potrebno dodatno ulaganje. Plac: 5ari. Poseduje prelepo dvorište u kome se nalazi deo za odmor, bašta i garaža 45m2. Spratnost: Pr+Pk Visoko prizemlje: zastakljena lođa, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i hodnik. Potkrovlje: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, veća terasa i hodnik. Grejanje: etažno na struju Uknjižen vlasnik. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

97.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Šumatovačka
|

U urednom dvorištu u mirnom i lepom delu Vračara, stan u niskom prizemlju za sređivanje. Poseduje dve odvojene prostorije sa kuhinjom i garderoberom. Idealan za izdavanje. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

73.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Maksima Gorkog
|

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Maksima Gorkog. Mogućnost parking mesta. Spratnost: PR+1 U prizemlju se nalazi dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i hodnik. Na prvom spratu se nalaze dve spavaće sobe i hodnik. Vlasnik 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

105.000 €
Kuća | Beograd - Surčin
|

Zgrada na placu od 466m2 na odličnoj lokaciji (50 metara od glavnog puta Surčin-Novi Beograd). Objekat u osnovi 127,88m2 (14 x 09 metara). Bruto površina objekta je 445,94 m2, dok je neto površina 371,75m2. Kuća je izuzetno dobro građena - giter blok 25cm, ploče su urađene od betona i fert (monto) gredica, krov je čamova građa, kompletno podaščana, sa paropropusnom folijom i crepom. Armatura uložena u kuću je na nivou jačine stambene zgrade. Bez ikakvih problema je moguće dozidati još sprat ili dva na postojeću strukturu. Kuća je formirana tako da se na jednoj vertikali nalaze tri 2,5 sobna stana (koja se praktično mogu urediti u trosobne stanove). Od toga su dva stana završena. Na desnoj vertikali zgrade su takođe tri etaže koje se mogu proširiti u tri dobra dvosobna stana. U kraju je dozvoljena visoka gradnja. Svi papiri su uredni, kuća je legalizovana sa svim dozvolama. Vlasništvo 1/1. Grejanje je na gas. Objekat je odlična prilika za investitore koji žele dugoročni prihod od rentiranja. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

359.900 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Sremskih boraca
|

Zgrada sa malo stanova, novije gradnje blizu Ideje. Odličan kvalitetno uređen stan sa idealnim rasporedom. Od prostorija stan ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, špajz, terasa, veliko kupatilo, toalet i odvojen spavaći blok sa 3 spavaće sobe. Bez ulaganja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

265.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Surčin (mesto) - Oračka
|

Lokacija za gradnju, na top lokaciji. Parcela je predviđena za gradnju objekata porodičnog stanovanja sa dozvoljkenim delatnostima, Index zauzeća 35% P+1+Pk. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

500.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Petrijevski put kod "Šestaka", plac od 53ara na Glavnom putu. Širina do Glavnog puta više od 16m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Kneza Miloša
|

U ponudi je vrlo funkcionalan stan na odličnoj lokaciji. Po strukturi je jednosoban, ali ima dnevni boravak i spavaću sobu. Jugozapadno orijentisan. Zbog položaja zgrade, visina prozora je oko 3m od nivoa zemlje. Okrenut je suprotno od ulice, veoma miran. Odličan za izdavanje a može da funkcioniše i kao poslovni prostor. Autobusko stajalište se nalazi preko puta zgrade. Vredi pogledati! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

115.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija - Karađorđeva
|

Lokal u Karađorđevoj ulici. 45m2 prizemlje, pristup sa ulice, i 55m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

110.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija - Karađorđeva
|

Lokal u Karađorđevoj ulici. Prizemlje od 38m2 (pristup sa ulice) i 38m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

U ponudi je četvorosoban stan u Smederevu, dvostrano orijentisan kome pripada i lokal od 50m2, koji se nalazi ispod stana. Ispred lokala se nalazi parking i dvorište. Stan se nalazi u delu grada "Slavija" i u neposrednoj blizini se nalaze vrtić (150m udaljen), Osnovna škola (250m), kao i Sportska hala. Stan je delimično renoviran: postavljena je PVC stolarija i kupatilo je potpuno renovirano. Iz ulaznog hodnika se ulazi u sve prostorije: tri prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom. Vredi pogledati. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Kuća | Batočina - Gradska lokacija
|

Prodaje se kuća u Batočini 160m2, uknjižena , 39ari placa, novogradnja, dvoetažna i dve manje od 45m2 i 72m2 na placu od 35ari. Za više informacija kontaktirati agenciju Beostil. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

95.000 €
Stan | Kragujevac - Gradska lokacija - Daničićeva
|

Prodaje se dvoiposoban stan u Erdogliji u centralnom delu naselja, 65m2, uknjižen. Stan je dvostrano orijentisan, osvetljen, izuzetno lepog rasporeda prostorija. Poseduje hodnik, veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezarijski deo, ostavu, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Stan ima pripadajući podrum, parking van zone, zgrada ima dva lifta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

67.000 €
Kuća | Čajetina - Gradska lokacija
|

Kuća-stan ima mogućnost adaptacije u tri odvojena apartmana. Pored Hotela Tornik , kuće u nizu, odličan ušuškan apartman u mirnom okruženju u blizini svih komercijalnih sadržaja. Apartman u prizemlju poseduje sopstvenu garažu i kotlarnicu. Na prvoj etaži se nalazi prostran dnevni boravak sa kaminom , kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, toalet i velika terasa sa koje se pruža fantastičan pogled. U potkrovlju apartmana se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Moguća zamena za stan u Beogradu uz doplatu ili svaki drugi dogovor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

275.000 €
Lokal | Beograd - Voždovac - Pukovnika Petra Mišića
|

U ponudi je odličan lokal sa dugogodišnjim zakupcem kome se lokal izdaje za 350evra. Uknjižen 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

90.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Rušanj
|

Na samom ulasku u naselje, uknjižena na osnovu - 91m2, sa spratom iste površine i sa terasama mereno ima 200m2, u izvornom stanju izgrađena na ravnom, kvadratno ograđenom placu. Veliki broj prostorija na oba nivoa povezanih hodnikom plus tavanski prostor. Veoma funkcionalna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

149.800 €
Poslovni prostor | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se lokal na Aerodromu, novogradnja, uknjižen, 438m2. Lokal je izdat kompaniji Delhaize na 10 godina. Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

850.000 €
Poslovni prostor | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se poslovni prostor u novoizgrađenom poslovnom objektu na Aerodromu, uknjižen, 1798m2, ima poseban glavni ulaz iz prizemlja, svoje stepenište i lift koji je povezan sa podzemnom garažom i krovnom terasom i sastoji se od prostorija u - prizemlju (glavni ulaz, stepenište, lift) - poslovni prostor na galeriji, - poslovni prostor na prvom spratu, - terase površine Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.980.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Hadži Melentijeva
|

Stan na Vračaru u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, na drugom spratu zgrade klasične dobre gradnje. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju, opremljenu kuhinju, ostavu, degažman, veliko predsoblje sa ugradnim plakarima, dve terase. Kupatila su velika i sređena, spavaće sobe prostrane, dvostrano orijentisan, svetao. Stan ima i pripadajući podrum. Takođe lep nezaklonjen pogled, parking mesta funkcionišu po dogovoru, a u neposrednoj blizini je moguće zakupiti garažno mesto. Funkcionalan i prijatan prostor. Agencijska proivizija 50% od prve zakupnine.

1.100 €
Kuća | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se novoizgrađena kuća u Kragujevcu, uknjižena 250m2 na 6,3ara placa. Kuća je po strukturi petosobna, sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarijskog dela, četiri spavaće sobe, tri mokra čvora, velike vešernice i garaže. Kuća ima dva ulaza i uređeno dvorište, građena najsavremenijim materijalima na tržištu. Preporuka agencije! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

198.000 €
Poslovni prostor | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se novoigrađeni poslovni objekat u Kragujevcu, naselje Aerodrom. Ukupna neto površina objekta iznosi 2.716 m2 koja se sastoji od posebnih delova: 1. lokal br.1 Lokal se nalazi u prizemlju zgrade celom njenom površinom. Lokal je izdat kompaniji Deleze (Maxi) na 10 godina. 2. poslovni prostor br.2 Poslovni prostor se nalazi u ostatku poslovne zgrade i sastoji se od: - prizemlje (glavni ulaz, stepenište, lift) - galerija (poslovni prostor) - prvi sprat (poslovni prostor) - terasa Predstavlja jedinstvenu celinu i ima poseban glavni ulaz spolja, ima svoje posebno stepenište i svoj poseban lift koji je povezan sa podzemnom garažom i krovnom terasom. Prostor će završnim radovima biti prilagodjen kupcu, po dogovoru! 3. podzemna garaža sa prostorijom za ostavu-magacin površine Nalazi se u podrumu zgrade. Povezana je liftom sa ostalim nivoima lokala br.2 Garaža je za izdavanje ili prodaju! Cena poslovnog objekta sa placem je 3.300.000 EUR + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

2.950.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad
|

U ponudi je useljiva zgrada, stambeno-poslovni objekat u Ugrinovačkoj ulici. Pozicija zgrade je u blizini svih potrebnih sadržaja, što je svrstava u atraktivne zgrade, na jednoj od najtraženijih lokacija u Zemunu. Stanovi su izgrađenbi najkvalitetnijim materijalima, opremljeni su prvoklasnom keramikom i sanitarijama, parketom. Cena je bez PDV-a. Kupac prvog stana ima pravo na povrat PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

173.625 €
Stan | Beograd - Rakovica - Marička
|

Prodaje se za svaku preporuku renoviran 2.5 stan u Maričkoj ulici. Drugi sprat, 51m² uknjiženo, sa terasama 56m2. Uknjižen. Kuhinja sa dnevnom sobom/trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe, dve terase sa pogledom na Avalu i dvorište. Dovoljno parking mesta. Blizina svih potrebnih urbanih infrastrukturnih sadržaja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

110.000 €
Kuća | Beograd - Stari grad - Dorćol - Gospodar Jovanova
|

Funkcionalna, odlično pozicionirana kuća na Dorćolu, idelana za porodice koje žele mir u strogom centru grada. Prostorije: I nivo: hodnik, kuhinja, dnevna soba, toalet. II nivo: hodnik, tri spavaće sobe, garderober. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 2 - Pariske komune
|

Prelep renoviran stan koji se trenutno izdaje kao "stan na dan", tako da kupovinom stana kupujete i biznis. Dnevni zakup je odprilike 30evra. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.900 €
Kuća | Beograd - Surčin - Surčin (mesto)
|

Novoizgrađena kuća na placu od 3.875ari, prizemlje+potkrovlje i iznad tavan. Kuća poseduje sve novo, PVC stolarija, parket, instalacije, keramika kao i sanitarije. Mirna ulica kroz koju je prošao gas, tako da se može priključiti. U blizini okretnica autobusa 601, kao i stajalište mnogih autobuskih linija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

249.000 €
Poslovni prostor | Stara Pazova - Okolno mesto
|

U ponudi je poslovna zgrada na tri nivoa. Ukupna površina je 1013m2 + 235m2 terase. Prizemlje od 437m2 može da se koristi kao proizvodni ili magacinski prostor. Temperatura u prostorijama je stabilna i konstantna te je moguće skladištenje lekova kao i ostalog materijala koji zahteva takav režim. Tu je i prijemna soba, kupatilo i toalet. U sklopu prizemlja je i najsavremeniji sistem grejanja i hlađenja na bazi toplotnih pumpi. Na drugom nivou od 416m2su kancelarije i soba za server sa pratećom infrastrukturom, konferencijska sala, kuhinja sa kantinom i toaleti. Pod u kancelarijama je pokriven veoma kvalitetnim parketom, a u drugim prostorijama pod je od keramike. Na trećem nivou od 160m2 je stambeni prostor koji se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dva kupatila i prostranom terasom od 235m2. I ove prostorije mogu se koristiti kao kancelarijski prostor. Na terasu je sprovedena struja kao i mokri čvor zbog mogućnosti postavljanja bazena. Plac poseduje 15 garažnih mesta. Postoji građevinska dozvola za priključenje na kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.200.000 €
Lokal | Kragujevac - Gradska lokacija - Milovana Gušića
|

Prodaje se lokal u ulici Milovana Gušića, 95m2 sa dva mokra čvora. Lokal poseduje veliki izlog. Nalazi se u prizemlju, na prometnoj lokaciji, pogodan za sve vrste delatnosti. Investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Preporuka agencije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

260.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U prilici smo da vam ponudimo fenomenalan stan modernog dizajna, visoki standardi gradnje kako korišćenih materijala tako i funkcionalnosti. Pogled na reku, na grad kao i Kulu Beograd oduzima dah. Svetao stan, dvostrane orijentacije. Prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa zasebnim garderoberom i izlazom na terasu. Dva kupatila, toalet, vešernica, prostorija za bojler. Enterijer je rad čuvenog domaćeg arhitektonskog biroa. Dizajnerski nameštaj visokog kvaliteta. Stan se nalazi u zgradi BW Metropoliten, krivudave forme koja omogućava nesmetani pogled na tri strane. Mogućnost korišćenja atrijumskog dvorišta koje pruža privatnost. U zgradi se nalaze vrtić, teretana i podzemna garaža. Zgrada ima recepciju i obezbeđenje 24h. Uz stan se prodaje i garažno mesto od 12,5m2 po ceni od 30000 evra. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

750.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Luks četvorosoban stan u centru na četvrtom spratu zgrade sa liftom. Hodnik, velika dnevna soba, tri spavaće sobe, garderober, dva kupatila, dve terase, garažno mesto. Grejanje na gas, tri klime, solarni bojler, staklena kuhinja, aparati vrhunskog kvaliteta, španska keramika. Prodaje se sa stvarima, hipoteka. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

188.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Jajinci
|

Izuzetna kuća na placu od 11.5ari. Kuća poseduje 17 soba, 18 kupatila, 3 kuhinje, centralnu kuhinju, 3 trpezarije, tri dnevna boravka. Objekat je idealan za kliniku, dom za stare ili motel. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

800.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, Vojvode Mišića, nadogradnja na petom spratu. Renoviran, bez ulaganja, klima, terasa, prelep pogled. Uknjižen na 37m2, merena kvadratura je 40m2. Cena je fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

52.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Ugrinovci - Zemunska
|

Odličan plac, pravougaonog oblika, industrijsko-komercijalna zona, u Zemunskoj ulici. Dozvoljena gradnja. Struja, voda, gradski vodovod, uskoro i gas. U blizini autoputa, na odličnoj lokaciji. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Visokog Stevana
|

Luksuzan trosoban stan sa dve lođe sa unikatnim nameštajem u srcu Dorćola sa 4 osnovne škole, gimnazijom i fakultetom. Uz stan idu 2 parking mesta. Stan je za svaku preporuku. Cena stana sa nameštajem 300000 evra. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Kuća | Stara Pazova - Gradska lokacija
|

Blizu centra kod Elektrodistribucije u mirnoj ulici sa lepim okruženjem, nalazi se ova kuća iz 1986-te godine. Kuća je građena kvalitetno sa lepo osmišljenim rasporedom prostorija. U suterenu se nalaze četiri prostorije, cisterna od 6000l i kotlarnica. Prizemlje kuće je dvostrano sa više ulaza, a od prostorija ima veliki dnevni boravak, spavaću sobu, toalet, kupatilo, kuhinju, trpezariju veličine veće sobe i terase. Na prvoj etaži su tri sobe, dve terase, kupatilo i u potkrovlju dve sobe, kupatilo i dve terase. U dvorištu se nalazi zidani objekat sa dve garaže, letnjom kuhinjom, letnjikovcem i ostavama. Plac je četvrtastog oblika, ravan, ograđen zidanom ogradom i sa prednje strane kuće metalnom kapijom sa dva kolska ulaza. U kući je uvedeno etažno grejanje na gas, struju, lož ulje i čvrsto gorivo. Kuća je uknjižena, korisne površine 440m2 plus suteren i pomoćni objekti. Fasada kamena ispuna. Za svaklu preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak
|

Funkcionalan stan od 65m² sa terasom kao prirodnim nastavkom dnevne sobe i predivnim pogledom na okolno dvorište, van svakodnevne buke i sa dovoljno parking mesta u blizini zgrade. Blizina svih potrebnih urbanih infrastrukturnih sadržaja. Veoma lepo osmišljen enterijer, pravi spoj trpezarije i dnevne sobe, odvojene 2 spavaće sobe, toalet jako lepo zamišljen i urađen. Pripadajući nameštaj u svakoj prostoriji stana predstavlja izbor elemenata vrhunskog kvaliteta i sa pažnjom i umećem uklopljeni u atmosferu celokupnog stana. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Stan | Kragujevac - Gradska lokacija - Mirka Jovanovića
|

Novogradnja na atraktivnoj lokaciji u Vašarištu, Prodaje se stan u izgradnji, po strukturi trosoban, sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, terase, kupatila i dve prostrane spavace sobe. U izgradnji korisceni su najkvalitetniji i najsavremeniji materijali na trzistu Grejanje na gas, Lift. Cena 1450+pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

87.000 €
Stan | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se dupleks na atraktivnoj lokaciji u Kragujevcu, Vašarište. Novogradnja 104m2, na drugom spratu. Izuzetno lep u urednoj zgradi, u mirnoj ulici. Cena 1200e m2+PDV Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

124.500 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Lokal na odličnoj lokaciji u centru Banovog brda, ukupne površine 287m2. Sastoji se iz prizemlja i podruma. U prizemlju je veći prostor sa šankom i terasom(111m2), koja je zastakljena. U podrumu su 2 toaleta i 2 prostorije za zaposlene. Uknjižen i adaptibilan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

600.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Na odličnoj lokaciji u samom centru Banovog brda, prodaje se poslovni prostor, koji se nalazi na 3 i 4 spratu u zgradi sa liftom. Na 3 spratu (315m2), nalaze se 3 kancelarije, jedna velika prostorija koja može da se adaptira po želji. Hodnik, kuhinja i 2 toaleta. Pripada mu i terasa (80m2). Na 4 spratu (273m2)nalaze se takođe 3 kancelarije, hodnik, jedna velika prostorija koja može da se adaptira (trenutno je fitnes centar), 2 toaleta i 1 kupatilo. Prostor se može kupiti kao celina ili samo jedan sprat. Ispred zgrade se nalazi veliki parking. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.185.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Dušanovac - Kumodraška
|

U ponudi je fenomenalna luksuzna kuća izuzetnog rasporeda koji je primeren modernom načinu življenja. Dnevni boravak odvojen je od spavaćeg bloka. U prizemlju kuće je dnevni boravak, otvoren sa dva kamina i izlazom u dvorište. U dvorištu je letnjikovac, zelena površina i garaža za dva automobila sa velikim parkingom. U sklopu dnevnog boravka nalazi se kupatilo i SPA prostorija. Na spratu su tri sobe i dva kupatila. Kuća je odmaknuta od ulice, tako da nema saobraćajne buke. Prostor je opremljen alarmnim sistemom i kamerama. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.800 €
Kuća | Beograd - Zemun - Gornji grad - Banatska
|

Izgrađena 1995.godine. U prizemlju poslovni prostor od 140m2 sa 2 mokra čvora. Na prvom spratu stambeno poslovni prostor sa 4 spavaće sobe, 2 kupatila, sauna i 2 terase, kuhinja i ogromna trpezarija i dnevni boravak. Ima tavan od 140m2, 60m2 garaže, letnju kuhinnju i podrum. Šleperski prilaz. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

500.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Bulevar Despota Stefana
|

Izuzetan stan, poseduje veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, odvojen spavaći blok sa dve sobe, dva mokra čvora, jedan u spavaćem bloku, jedan u delu dnevnog boravka, terasu. Grejanje se plaća po potrošnji. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

353.500 €
Kuća | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Dragana Lukića
|

Izuzetna kuća, može da se koristi kao dve zasebne jedinice sa odvojenim dvorištem ili da se etažira kao stanovi, top lokacija!!! Odvojeno zemljište, vlasnik 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

950.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Poručnika Spasića i Mašere
|

Prodaje se plac-građevinsko zemljište koje se sastoji od dve susedne parcele pravougaonog oblika, sa izrazitim nagibom u zoni dozvoljene poslovno-stambene izgradnje u neposrednoj blizini Trgovačke ulice-magistrale. Prodaje se isključivo zajedno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine