Nekretnine: Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine

Nidax nekretnine


Broj u registru posrednika : 240
Subotica
Pavla Štosa 7
Telefon: (024) 559-337
Telefon 1: (024) 559-337
Telefon 2: (063) 510-315
Web sajt
www.nidax-nekretnine.rs
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u samom centru grada prodaje se stan u izgradnji površine 59.46m² na drugom spratu u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, spavaće sobe, dečje sobe, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom i lođe. Stan se nalazi u stambeno poslovnom objektu. Rok završetka izgradnje je predviđen za april 2025. godine, a moguć je i povrat pdv-a.

104.650 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, prodaje se ulično orijentisan, jednosoban stan u izgradnji površine 28.58m². Stan se nalazi u prizemlju i sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, vešeraja i kupatila. Grejanje je podno na gas, stolarija je pvc, stan ima sigurnosna vrata. Muguć povrat pdv-a, rok završetka izgradnje je predviđen za april 2025. godine.

41.441 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u samom srcu centra grada, prodaje se komforan, dupleks površine 124m². Donji nivo dupleksa se sastoji od predsoblja, kupatila sa tuš kabinom, prostranog i svetlog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dok se gornji nivo sastoji od dečje sobe, velikog i modernog kupatila sa kadom, te spavaće soba sa ugradnim plakarima i terasom koja pruža privatnost i udobnost. Stolarija je pvc i svi prozori gledaju na dvorište, na podovima se nalaze keramika i laminat, grejanje je centralno na gas. Stan poseduje interfon, sigurnosna vrata, tri klime. U dvorištu stana se nalazi novoizgrađeni pomoćni objekat sa dve ostave i zidanim roštiljem. Stan je legalizovan, uknjižen i prodaje se sa nameštajem.

165.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban komforan stan u izgradnji, na prvom spratu od ukupno pet, u zgradi sa liftom. Stan je površine 51.21m², dvorišno je orijentisan i sastoji se od predsoblja, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom i lođe. Zgrada se gradi od klima bloka + demit, na podovima stana se nalazi keramika i parket, stolarija PVC, grejanje na gas. Stan će imati sigurnosna ulazna vrata, optičke priključke i interfon. Zgrada se nalazi na svega pet minuta hoda od centra grada, škole, vrtića i šetališta. Rok završetka izgradnje maj 2024. godine. Ima povrat pdv-a.

69.133 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se nov, odmah useljiv dvosoban stan na petom spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan i površine je 51.57m², a sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, spavaće sobe i kupatila. Grejanje je podno na gas, stolarija je pvc, na podovima se nalazi Tarkett parket. Moguća kupovina na kredit, kao i povrat pdv-a.

73.435 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, na odličnoj lokaciji (u blizini škole, vrtića, doma zdravlja, tržnih centara, sportsko rekreativnog centra, parka) prodaju se odmah useljivi novoizgrađeni stanovi različitih struktura i kvadratura u zgradi koja se sastoji od P+5+Ps i koja ima lift. Prodaju se garsonjere površine od 30m² do 37m², jednosobni stanovi površine 46m², zatim dvoiposobni stanovi od 55m² do 65m², troiposobni stanovi od 86m² do 93m² i penthausi površine od 158m² do 178m². Zgrada je iz građena od cigle i stavljena je fasada od ukrasne belgijske cigle, u hodnicima je postavljena granitna keramika. Svi stanovi poseduju aluminijumsku stolariju sa motornim roletnama, podno grejanje na gas, na podovima se nalazi keramika sa imitacijom drveta, inverter klimu, opremljeno kupatilo (staklena tuš kabina, lavabo sa ormarićem, wc šolja, bojler marke Ariston) i sigurnosna vrata od punog drveta. U sklopu zgrade nalaze se garažna mesta i parking mesta u dvorištu koja se dodatno plaćaju, dok ispred same zgrade postoje besplatna parking mesta. Cena kvadrata iznosi 1540 evra sa pdv-om, moguć povrat pdv-a.

46.200 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Aleksandrovo, prodaje se porodična kuća površine 183m², na placu površine 367m². Kuća se sastoji od prizemlja u kome se nalazi hodnik, kuhinja sa tpezarijom, dnevne soba, garderober, spavaća soba i ostava, te sprata u na kom se nalaze kupatilo, dve spavaće sobe i garderober. Grejanje je na gas, stolarija je pvc, kuća poseduje gradsku infrastrukturu. Na krovu se nalaze solarni paneli. Kuća ima dva odvojena ulaza, te postoji mogućnost da se formiraju dve odvojene stambene jedinice. U obzir dolazi i zamena za manji stan uz doplatu.

120.000 €
Plac | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Srpski šor, u blizini Master plasta prodaje se gradsko građevinsko zemljište, površine 2.315m2, sa zasađenim voćnjakom sa navodnjavanjem. Na njemu se nalaze dva legalizovana objekta površine 50m2 (vikendica) i 23m2 (pomoćni objekat), pecara, i dva nelegalizovana objekta. Oba nelegalizovana objekta su građena od čvrstog materijala, izolovani i pogodni su za magacinski prostor. Površina tih objekata je po 100m2 za svaki. Imaju dva sanitarna čvora. Na placu se nalaze dva sata za struju, trofazni i monofazni, dva hidropaka. U obzir dolazi i zamena za stan ili kuću uz doplatu.

100.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Bajnat, prodaje se ulično orijentisan, trosoban stan u izgradnji površine 51.61m², na trećem spratu u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve odvojene spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je podno na gas, na podovima su Tarkett parket i keramika, stolarija je PVC sa roletnama. Stan ima optički priključak i instalacije za klimu. Rok završetka izgradnje, avgust 2025. godine. Moguć povrat PDV-a.

72.254 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Bajnat, prodaje se ulično orijentisan, dvosoban stan u izgradnji površine 38.50m², na četvrtom spratu u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, odvojene spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je podno na gas, na podovima su Tarkett parket i keramika, stolarija je PVC sa roletnama. Stan ima optički priključak i instalacije za klimu. Rok završetka izgradnje, avgust 2025. godine. Moguć povrat PDV-a.

53.900 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 47.07m², na petom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i balkona. Grejanje je na gas, spoljna stolarija je PVC sa roletnama i niskoemisionim staklima, na podovima se nalazi Tarkett parket. Stan ima klima uređaj, optički internet, kao i svoj strujomer, vodomer i kalorimetar za gas. Objekat se gradi na sledeći način: spoljni, odnosno fasadni zidovi se zidaju sa klimablokom debljine 25cm. Zidovi između dva stana i zidovi između stana i zajedničkih hodnika se zidaju sa klimablokom (Akustik) debljina 25cm koji ima odličnu zvučnu izolaciju do čak 54db. Pregradni zidovi unutar stanova su od klimabloka debljine 25cm, fasada je od 10cm fasadnog stiropora sa završnim demitom. Kompletan objekat je pod video nadzorom. Moguć povrat PDV-a. Rok završetka izgradnje, maj 2025. godine.

68.252 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se odmah useljiv dvosoban stan površine 54m², na II spratu, u zgradi bez lifta. Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Ima pripadajući podrum i biciklanu. Prodaje se sa nameštajem. Stan je legalizovan i uknjižen.

57.000 €
Plac | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radanovac, u asfaltiranoj ulici, prodaje se gradsko građevinsko zemljište površine 1441m². Plac ima građevinsku dozvolu sa gotovim projektom za kuću bruto površine 137.60m², kućni broj i mogućnost za priključke za struju, vodu i gas.

55.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u samom centru Subotice, sa pogledom na Gradsku kuću, prodaje se dvostrano orijentisan salonski stan površine 72m². Stan se nalazi na trećem spratu u zgradi sa liftom, a sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, tri sobe, kupatila, ostave i dve terase. Grejanje je na TA peći, na podovima su parket i keramika, stolarija je drvena. Stan je legalizovan i uknjižen, moguća kupovina i na kredit.

84.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Dudova šuma, prodaje se prizemna samostalna, porodična kuća površine 198m² na placu od 533m². Sama kuća je podeljena u dve stambene jedinice koje su legalizovane i uknjižene. Prva stambena jedinica je površine 97m² i sastoji se od predsoblja, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, dve sobe i ostave. Grejanje je etažno na struju, a može i na TA peći. Druga stambena jedinica, koja se nalazi u prednjem delu luće površine je 67m² i sastoji se od predsoblja, tri sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i ostave. Grejanje je na TA peći. Sama kuća poseduje svu gradsku infrastrukturu, građena je od cigle, dok se spoljašnji deo kuće od fasadne cigle. Na placu se nalazi i garaža. Moguća kupovina i na kredit.

123.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar II, prodaje se nov, komforan troiposoban stan površine 78m² na trećem spratu od ukupno četiri. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri male spavaće sobe, dve terase, kupatila i toaleta. Na podovima su parket i keramika, grejanje je na gas. Stan ima pripadajuću ostavu, kao i parking mesto u dvorištu zgrade.

97.500 €
Stan | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Palić, na atraktivnoj lokaciji u blizini Palićkog jezera, preko puta hotela „Prezident“, u luksuznoj zgradi na drugom spratu, prodaje se apartman površine 43.06m². Apartman se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila, spavaće sobe i terase. Grejanje je na gas, zgrada se gradi od termo-bloka + demit fasada, na podovima se nalazi Tarkett parket. U sklopu zgrade nalaziće se teretana, spa centar i spoljni bazen. Parking mesto je obezbeđeno u dvorištu zgrade sa rampom.

86.120 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Novo Selo, prodaje se useljiva, trosobna kuća površine 99m², na placu od 467m². Kuća se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, dve spavaće sobe i kupatila. Grejanje je na inverter klimu i kaljeve peći, stolarija je PVC, na podovima su laminat i keramika. Kuća još poseduje terasu i garažu. Papiri uredni, može i na kredit.

46.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Bajnat, na atraktivnoj lokaciji, prodaje se prizemna samostalna kuća površine 73m² na placu od oko 200m². Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dve velike ulične sobe i velikog kupatila. Kuća je useljiva, poseduje svu gradsku infrastrukturu, grejanje je na kaljave i TA peći, građena je od čvrstog materijala, ima trofaznu struju. U dvorištu kuće se nalazi manji pomoćni objekat.

55.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, Tokio, prodaje se trosoban, odmah useljiv, komforan stan površine 68m² na prizemlju. Stan je kompletno renoviran i određena je izolacija sa demit fasadom. Stan se sastoji od predsoblja, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i ostave. Stan se prodaje prazan, legalizovan je i uknjižen, moguća kupovina i na kredit.

72.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Novi Grad, prodaje se prizemna samostalna kuća površine 111m², na placu površine 386m². Kuća je građena od čvrstog materijala sa kružnim rasporedom prostorija. Kuća se sastoji od zatvorene terase, trpezarije, kuhinje, dve ulično orijentisane sobe, kupatila, ostave, malog podruma i izlaza na tavan. Na podovima su brodski pod, laminat i keramika, grejanje je na gas, struja je monofazna sa dvotarifnim brojilom. Poseduje kompletnu gradsku infrastrukturu. U dvorištu se nalaze montažna garaža i pomoćni objekat.

88.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Kertvaroš, prodaje se nov dvosoban stan na trećem spratu površine 40.52m², u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, terase i spavaće sobe. Grejanje je na gas, na podovima su laminat i keramika, stolarija je PVC. Moguć povrat pdv-a. U zgradi postoji i prostorija za bicikle.

58.754 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Kertvaroš, prodaje se nov dvosoban stan na drugom spratu površine 41.88m², u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase i spavaće sobe. Grejanje je na gas, na podovima su laminat i keramika, stolarija je PVC. Moguć povrat pdv-a. U zgradi postoji i prostorija za bicikle.

60.726 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Kertvaroš, prodaje se nov jednoiposoban stan na prizemlju površine 36.30m², u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase i spavaće sobe. Grejanje je na gas, na podovima su laminat i keramika, stolarija je PVC. Moguć povrat pdv-a. U zgradi postoji i prostorija za bicikle.

52.635 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Kelebija, prodaje se prizemna kuća sa potkrovljem površine 121m², na placu površine 894m². Kuća je useljiva i komforna, a sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, ostave, spavaće sobe, dva kupatila i terase. Grejanje je etažno na čvrsto gorivo, struja je trofazna, stolarija je PVC, na podovima su keramika i laminat, kanalizacija je septička jama, dok je voda bušeni bunar (dva bunara). Na placu se još nalaze pomoćni objekti ukupne površine 120m² u okviru kojeg se nalaze garsonjera, letnja kuhinja, ostava i radionica.

90.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Novi Grad, na atraktivnoj lokaciji, prodaje se prizemna samostalna porodična kuća površine 128m² na placu površine 266m². Kuća se sastoji od predsoblja, kuhinje, dnevnog boravka, dve spavaće sobe i kupatila. Kuća je građena od cigle, grejanje je etažno na gas, ima svu gradsku infrastrukturu, na podovima su parket i keramika, struja je monofazna-dvotarifna.

60.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 42.51m² na trećem spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je na gas, na podovima će se nalaziti keramika i Tarkett parket, stolarija će biti PVC. Rok završetka izgradnje, kraj 2024. godine. Moguć povrat PDV-a.

58.451 €
Kuća | Subotica - Okolno mesto
|

Subotica, Palić, na odličnoj lokaciji, prodaje se prizemna samostalna kuća površine 195m², na placu od 515m². Kuća je useljiva i sastoji se od predsoblja, trpezarije sa kuhinjom, dva kupatila, hodnika, četiri spavaće sobe i još jedne trpezarije sa kuhinjom. Grejanje je etažno na čvrsto gorivo, moguć je priključak na gas, voda je gradska i bušeni bunar, na podovima su itison i keramika, stolarija je drvena. Ispred kuće se nalazi terasa, dok se na placu nalaze i zidana garaža i šupa. Kuća se prodaje kompletno nameštena.

86.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se trosoban stan u izgradnji, površine 65.27m², na prvom spratu od ukupno četiri u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, ostave, kupatila, velike terase i dve odvojene spavaće sobe od kojih jedna ima svoju terasu. Grejanje je na gas, na podovima su parket i keramika, stolarija je PVC. Rok završetka izgradnje, kraj 2023. godine. Moguća kupovina i na kredit.

94.641 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Dudova šuma, na dobroj lokaciji u blizini škole, vrtića i na svega 10 minuta hoda od centra grada,u blizini Higijenskog zavoda, prodaje se dupleks površine 50m². U donjem delu stana nalaze se dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i terasa, dok se u gornjem delu nalaze dve spavaće sobe. Grejanje je na gas, na podovima se nalaze keramika i parket, stolarija je PVC. Zgrada je građena pre 15 godina Moguća kupovina i na kredit.

59.800 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Kertvaroš, prodaje se dvosoban stan površine 54m², na petom spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan je useljiv i sastoji se od predsoblja, velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom koja je odvojena šankom, kupatila, male terase i spavaće sobe iz koje se izlazi na još jednu lepu veliku terasu. Grejanje je centralno (Toplana), na podovima su parket i keramika. Stanu pripada i parking mesto u dvorištu zgrade, kao i deo tavanskog prostora. Moguća kupovina i na kredit.

73.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaju se tri odvojena stana, koja su uknjižena kao jedan stan ukupne površine 133m². Stanovi su podeljeni na dve garsonjere i dvosoban stan. Stanu pripada i podrum od 8m². Stanovi se nalaze u blizini Glavne pošte, škole, fakulteta i na 10 minuta hoda od centra grada. Pogodno za izdavanje.

110.000 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Makova Sedmica, prodaje se prizemna samostalna, montažna kuća površine 105m², na placu površine 348m². Kuća je odmah useljiva i prodaje se zajedno sa nameštajem, a sastoji se od predsoblja, tri spavaće sobe, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i terase. Kuća je uknjižena i legalizovana, moguća kupovina na kredit. Na placu se još nalaze pomoćni objekat i pečenjara.

130.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, prodaje se odmah useljiv, dvostrano orijentisan, četvorosoban stan površine 94m² na četvrtom spratu u zgradi bez lifta. Stan je izuzetno prostran, funkcionalan i svetao. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, kupatila, zasebnog toaleta i dve terase. Na podovima su keramika i parket, grejanje je gradsko. Stan ima pripadajući podrum i deo tavanskog prostora, kao i deo za bicikle. Stan je uknjižen moguća kupovina i na kredit.

120.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III (Tokio), prodaje se renoviran, odmah useljiv, trosoban stan površine 74m², na devetom spratu od ukupno dvanaest u zgradi sa dva lifta. Stan je komforan i sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dve spavaće sobe, dnevnog boravka i terase. Stolarija je PVC, na podovima su parket i keramika, grejanje centralno (trenutno otkazano, ali postoji mogućnost priključka).

85.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, na odličnoj lokaciji, ugao Šolohove i Kumičićeve ulice, u blizini škola, vrtića, bazena i centra grada, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 49.89m². Nalazi se na prvom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan se sastoji predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je na gas, zgrada se gradi od termo bloka + demit debljine 15 cm. Na podovima se nalaze parket i keramika. Rok završetka izgradnje, maj 2023.g.

67.352 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Aleksandrovo, prodaje se novija, odmah useljiva kuća sa visokim prizemljem, suterenom i potkrovljem ukupne površine 170m², na placu površine 515m². Kuća se sastoji od sedam soba, dva kupatila, od kojih jedno treba da se završi i kuhinje sa trpezarijom. Grejanje je etažno na čvrsto gorivo, potpuno je izolovana demit fasadom i poseduje PVC stolariju, kao i gradsku infrastrukturu. U suterenu kuće se nalaze vešernica, kotlarnica i velika garaža. Kuća je u potpunosti legalizovana i uknjižena.

135.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u samom centru Subotice, prodaje se trosoban komforan stan na prvom spratu u zgradi bez lifta, površine 86m². Stan je dvostrano orijentisan, a sastoji se od predsoblja, velike kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je na gas, stolarija je drvena, na podovima su parket i keramika. Stan se prodaje kompetno namešten.

180.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Teslino Naselje, prodaje se trosoban stan u izgradnji površine 67.53m², na prvom spratu od ukupno tri u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Stan se nalazi u stambeno-poslovnom objektu „Gutenbergov park“ smešten u mirnom delu Subotice. Grejanje će biti na gas, stan će imati sigurnosna vrata, na podovima će se nalaziti keramika i Tarkett parket. Zgrada se gradi od termobloka + demit izolacija 10 cm. Rok završetka izgradnje, april 2024.godine. Moguć povrat PDV-a.

87.789 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar III, prodaje se trosoban stan u izgradnji, površine 56m². Stan se nalazi na visokom prizemlju u zgradi sa liftom i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom , dve spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je podno na gas, na podovima je keramika, stolarija je PVC sa trostrukim staklom sa roletnama. Rok završetka izgradnje, 30. mart 2024. godine. Mogućnost povrata PDV-a.

72.800 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Bajnat, prodaje se prizemna kuća sa potkrovljem površine 120m² na placu površine 473m². Kuća se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dnevnog boravka, kupatila, dve spavaće sobe, kupatila i terase. U istom dvorištu prodaje se i poslovni prostor-pekara površine 72m², koja ima zasebne satove za vodu i struju.

150.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan površine 63m², na osmom spratu od ukupno osam u zgradi sa liftom. Stan je useljiv, grejanje je na Toplanu, na podovima su vinaz pločice i itison, ima klimu. Stan se prodaje sa nameštajem, a sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave, kupatila i terase. Papiri uredni, može i na kredit.

58.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 52.37m², na trećem spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan i sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, lođe i kupatila. Grejanje je podno na gas, stolarija je PVC sa električnim roletnama, na podovima su parket i keramika. Moguć povrat PDV-a. Rok završetka izgradnje, 31.12.2023. godine.

73.318 €
Kuća | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Mali Bajmok, prodaje se prizemna samostalna, porodična kuća površine 110 m² i nalazi se na placu od 785m². Kuća se sastoji od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje i terase ispod koje je se nalazi podrum. Grejanje je etažno na gas i struju, zatim kuća ima gradsku vodu i septičku jamu, dok je moguća priključak na gradsku kanalizacionu mrežu, struja je trofazna. Prozori su duplo staklo – drveni, plafon je izgrađen od betona, tako da postoji mogućnost izgradnje sprata. Kuća je građena od cigle i poseduje mansardni krov. Takođe se na placu nalazi i garaža za dva automobila.

100.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 42.40m², na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan je dvorišno orijentisan, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i balkona. Grejanje je na gas, spoljna stolarija je PVC sa roletnama i niskoemisionim staklima, na podovima se nalazi Tarkett parket. Stan ima klima uređaj, optički internet, kao i svoj strujomer, vodomer i kalorimetar za gas. Objekat se gradi na sledeći način: spoljni odnosno fasadni zidovi se zidaju sa klimablokom debljine 25cm. Zidovi između dva stana i zidovi između stana i zajedničkih hodnika se zidaju sa klimablokom (Akustik) debljina 25cm koji ima odličnu zvučnu izolaciju do čak 54db. Pregradni zidovi unutar stanova su od klimabloka debljine 25cm, fasada je od 10cm fasadnog stiropora sa završnim demitom. Kompletan objekat je pod video nadzorom. Moguć povrat PDV-a. Rok završetka izgradnje, maj 2025. godine.

61.480 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 41.85m², na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi sa liftom. Stan je ulično orijentisan, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i balkona. Grejanje je na gas, spoljna stolarija je PVC sa roletnama i niskoemisionim staklima, na podovima se nalazi Tarkett parket. Stan ima klima uređaj, optički internet, kao i svoj strujomer, vodomer i kalorimetar za gas. Objekat se gradi na sledeći način: spoljni odnosno fasadni zidovi se zidaju sa klimablokom debljine 25cm. Zidovi između dva stana i zidovi između stana i zajedničkih hodnika se zidaju sa klimablokom (Akustik) debljina 25cm koji ima odličnu zvučnu izolaciju do čak 54db. Pregradni zidovi unutar stanova su od klimabloka debljine 25cm, fasada je od 10cm fasadnog stiropora sa završnim demitom. Kompletan objekat je pod video nadzorom. Moguć povrat PDV-a. Rok završetka izgradnje, maj 2025. godine.

60.853 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se dvoiposoban useljiv stan površine 68m², na devetom spratu od ukupno jedanaest u zgradi sa dva lifta. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje iz koje se izlazi na lođu, dnevnog boravka, dve velike spavaće sobe, još jednog predsoblja koje može da se pretvori u garderober i velikog kupatila. Grejanje je gradsko – Toplana, prozori su drveni – duplo staklo, na podovima su laminat, keramika i itison. Stan ima i pridajaući podrum. Stanu je potrebna manja adaptacija, a papiri su uredni.

68.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Centar I, u samom centru grada, prodaje se komforan, odmah useljiv salonski stan površine 80m². Stan je ulično orijentisan, nalazi se na prvom spratu, a sastoji se od predsoblja, toaleta, trpezarije, kuhinje, terase, velikog dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Na podovima se nalaze parket i keramika, grejanje je na struju, a prozori su duplo staklo-drveni. Stan je uknjižen i legalizovan.

141.000 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Prozivka, prodaje se dvosoban stan u izgradnji površine 52.75m², na petom spratu od ukupno šest u zgradi sa liftom. Stan se sastoji od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe i terase. Grejanje je na gas, prozori su PVC, na podovima su keramika i parket. Zgrada se gradi od termobloka + demit izolacija. Rok završetka izgradnje, avgust 2023.godine.

73.500 €
Stan | Subotica - Gradska lokacija
|

Subotica, Radijalac, prodaje se komforan, potpuno renoviran, dvosoban stan površine 59m². Stan se nalazi na četvrtom spratu od ukupno pet u zgradi bez lifta. Sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, spavaće sobe i dve terase. Stan ima pripadajući podrum i zajedničku prostoriju za bicikle. Na podovima su keramika i parket, grejanje je centralno – gradsko, prozori su od PVC-a. Stan se nalazi u blizini centra grada, te škole, vrtića, pijace i Dudove šume.

65.000 €
Agencije za nekretnine | Nidax Nekretnine