Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Zvezdara - Lion - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Penthaus na Lionu.Bulevar Kralja Aleksandra,četvoroiposoban uknjižen stan od 138 m2 sa lepom terasom koja je okrenuta ka zelenilu. Izuzetno kvalitetna zgrada od crvene fasadne cigle.Stan je dvostrano orijentisan, izuzetno svetao.Sastoji je od prostranog dnevnog boravka,velike trpezarije i kuhinje i četiri spavaće sobe.Velika spavaća soba poseduje svoje kupatilo sa podnim grejanjem i veliki garderober.U stanu je takođe još jedno veliko kupatilo i plus mali gostinjski toalet.Stan ima ostavu i pripadajući podrum.Cg,lift. U stanu ostaju ugradna kuhinja i svi ugradni plakari.Po dogovoru i ostali deo nameštaja može ostati u stanu.Iza zgrade se nalazi veliki javni parking. Nekretnina za preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .

398.500 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Gundulićev Venac
|

Izdaje se dvosoban stan na Gundulićevom vencu. Ima dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju odvojenu šankom, odvojenu spavaću sobu, kupatilo i terasu. Grejanje je centralno. Ima klimu, internet. Zgrada ima video nadzor, interfon, lift. Odlicno pozicioniran. Tu su kafići, prodavnice, pijaca, Knez Mihajlova i Kalemegdan 10 min lagane šetnje. Ljubimci su dozvoljeni. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 01‚1/2620-734 SC05 .

750 €
Stan | Beograd - Voždovac - Jove Ilića
|

Namešten, 0.5, cg, novija gradnja, 5/5, lift, video nadzor. Na izuzetnoj i veoma traženoj lokaciji, preko puta FON-a nalazi se ovaj manji i ušuškan stan, izolovan od buke. Pozicioniran na 5 spratu novije i održavane zgrade ispred koje je parking van zone. Stan je kompletno namešten u modernom stilu. Merene pov. 27m². Sastoji se od hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjsko- trpezarijskim delom. Poseduje klimu, TV, veš mašinu, sudo-mašinu, hidromasažnu kadu, frizider, šporet, klik-klak ležaj, plakar. U neposrednoj blizini su FON, FPN, Saobraćajni fakultet,Viša elektrotehnička škola, SC Banjica, Vero, Lidl kao i Bajfordova šuma, idealna za rekreaciju. Odlična povezanost, linijama gradskog prevoza, sa ostalim delovima grada. Izdaje se na duži period. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .

500 €
Stan | Beograd - Vračar - Bulevar oslobođenja
|

Namešten, 0.5, III/IV, CG, klima, interfon, parking. U prilici smo da ponudimo nameštenu garsonjeru u urednoj i održavanoj zgradi, starije gradnje na Vračaru u neposrednoj blizini Karađorđevog parka. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevne/spavaće sobe sa izlazom na terasu koja gleda na zelenu površinu. U dvorištu zgrade postoji parking mesto koje pripada vlasniku ovog stana. Mikrolokacija odlična, na samo par minuta od Karađorđevog parka, Veterinarskog i Medicinskog fakulteta, Hrama Svetog Save, Slavije, Autokomande.. U neposrednoj blizini su različite prehrambene prodavnice, restorani, banke i svi ostali sadržaji neophodni za svakodnevno nesmetano funkcionisanje. Odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan je za svaku preporuku. Izdaje se na duži period.Idealan za samca/samicu ili par. -Kućni ljubimci nisu dozvoljeni -Infostan, struja, internet - 90eur -Obavezan depozit Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 0734 IK05 .

600 €
Stan | Beograd - Rakovica - Marička
|

Ova nekretnina se nalazi na idalnoj lokaciji, na samom početku Maričke, a na 200m od ulice Pilota Mihajla Petrovića, u uredno održavanoj zgradi. Stan je potpuno renoviran. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog kupatila, kuhinje sa trpezarijom, dnevne i spavaće sobe. Kosine, koje počinju na visini 1,80m su samo na po dva zida dnevne i spavaće sobe. Grejanje je etažno, na struju. Dvostrano je orijentisan, suprotno od glavne ulice, sa pogledom koji nije zaklonjen drugim zgradama. U blizini su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. Poseduje urednu dokumentaciju, ali nije uknjižen, tako da nije moguća kupovina putem kredita. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajkovic br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

67.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Poenkareova
|

Uknjižen, renoviran, prazan, EG, terasa, lođa, klima, internet, interfon, lift Odlično pozicioniran, dvostrano orijentisan, prazan stan u zgradi starije gradnje, preko puta kompleksa Novi Dorćol. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, dve manje sobe jugozapadne orijentacije i jedne veće istočno orijentisane, kupatila, špaiza, kuhinje. Stan se izdaje isključivo za poslovni prostor, u završnoj je fazi renoviranja tako da postoji mogućnost dogovora sa Zakupcem u vezi uređenja. U neposrednom okruženju su banke, pošta, prodavnice... Linijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i useljiv je od 15.05 Napomena: Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Parking zonski-III zona Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .

950 €
Stan | Beograd - Palilula - Centar - Bulevar despota Stefana
|

Namešten, 3.0, ta, renoviran, 2/4, lift, ostava, terasa, pet friendly. Odličan stan u blizini hale Pionir. Sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, odvojene kuhinje, kupatila, ostave i terase. Kompletno je opremljen stvarima za svakodnevni život. U blizni su supermarketi, više linija gradskog prevoza. Dozvoljeni su kućni ljubimci. U cenu je uračunat infostan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

750 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Paunova
|

Uknjižen stan građevinske površine 50m2, na VPR,( visina prvog sprata) Renoviran i prilagođen potrebama vlasnika Ulazni hol,dnevna soba,dve manje spavaće sobe,izdvojena kuhinja,kupatilo,pripadajuću podrum. Stan je u naselju koje je građeno po svim standardima kako gradnje tako i okruženja sa dosta zelenila i parking mesta za stanare. Cg, topla voda . U neposrednoj blizini škola brojni vrtići , marketi, TC Banjica , pijaca, Sportski centar , Paunov breg, fakulteti. Idealan za studente, manje porodice, odlična investicija .. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja StojadinoviĆ br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 .

110.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Rige od Fere
|

Izdaje se lep, sređen lokal u jednoj od najlepših ulica na Dorćolu. Lokal ima jednu veću i jednu manju prostoriju, toalet. Grejanje na klimu. Opremljen je kao frizerski salon, ali po želji zakupca stvari mogu biti iznete. Moze se koristiti za razne namene. Jedan depozit. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

800 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Olimp - Despota Olivera
|

Na odličnoj lokaciji, u Bulevaru Kralja Aleksandra, kod “Petog parkića” u prizemlju solitera, nalazi se ovaj potpuno renoviran neuseljavan stan. Stan se izdaje prazan, sa kuhinjskim elementma. Sastoji se od ulaznog hodnika, jedne manje sobe od oko 7m2, kuhinje sa trpezarijom ( oko 6 m2) i velike sobe oko 20m2. Stan je pogodan i kao poslovni prostor. Uknjižen na 37m2, mereno 44m2 Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Rajković Ljiljana br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

470 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dorćol - Cara Dušana
|

Izdaje se odličan poslovni prostor na Dorćolu, kod Kalemegdana. Novoizgrađen stambeno - poslovni objekat sa dva parking mesta u dvorištu. Objekat se prostire na 4 etaže. Donja je magacin sa teretnim liftom, prizemlje velika prostorija, prvi sprat,i potkrovlje sa tri prostorije. Visina potkrovlja je 3.5m. Svaka etaža ima svoje kupatilo u kojima je podno grejanje. U objektu je i grejanje na struju. Izuzetno dobro je osvetljen. Ima puno utičnica i optički internet. Zakupac će imati potpunu slobodu u kreiranju i sređivanju prostora. Odličan objekat u kome možete i živeti i raditi. Za svaku preporuku. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

3.500 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nodilova
|

Namešten, 1.5, cg, novija gradnja, 1/6, lift, terasa, pet friendly Svetao, osunčan dvostrano orijentisan stan,odličnog rasporeda u Granisovoj novogradnji. Hodnikom (sa američkim plakarom) se ulazi u prostranu open space dnevnu sobu , trpezariju i kuhinju, koja izlazi na veću terasu, kupatilo, spavaću sobu. Zgrada ima lift , video nadzor, centralno grejanje po potrošnji, a sam stan 2 klime i 2 prečišćivača vazduha. Izvanredno lociran, na 2 minuta hoda od autobuske stanice, i odlično saobraćajem povezan sa svim delovima grada. Odmah useljiv. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 DS06 .

700 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 30 (B92) - Bulevar Mihajla Pupina
|

Zastupamo izdavanje renoviranog i opremljenog dvosobnog stana sa lepom terasom. Odlično organizovan stan sa svim potrebnim sadržajem, izuzetno svetao. Poseduje ulazni deo, dnevni boravak, manju spavaću sobu, izdvojenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu. Odmah useljiv, obavezan depozit . Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 TV .

650 €
Stan | Beograd - Stari grad - Studentski trg - Braće Jugovića
|

Zastupamo prodaju odličnog renoviranog salonskog stana koji se nalazi u jednoj od najlepših beogradskih ulica, Braće Jugovića. Stan je na pravom visokom prizemlju, zgrada i ulaz reprezentativni. Ugovorna površina stana je 126 m2, a mereno sa ekonomskim delom ima 140 m2. Stan je pogodan za sve namene i retka je ponuda na tržištu. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 TV .

445.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 33 - Omladinskih brigada
|

Uknjižen, 2.5, 65m2, lođa, IV/IV, ostava, podrum, CG. Zgrada je uredna, održavana sa interfonom . Izvorno dvoiposoban stan sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom, ostava, kupatilo, lođa, podrum. U odličnom stanju, bez većih ulaganja. Može biti brzo useljiv. Mogućnost kupovine preko stambenog kredita. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262 07 34 .

169.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Dobračina
|

Izdaje se lep, dvosoban stan u strogom centru grada. Poseduje: predsoblje, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo i terasu. Grejanje je centralno po utrošku. Okrenut je ka dvorištu i izuzetno je mirno i tiho. Nalazi se na 2 min.peške od Knez Mihajlove, Narodnog pozorišta, galerija,muzeja,restorana. 5 min do Kalemegdana. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Zgrada nema lift, ali nema ni mnogo stepenica. Jedan depozit je obavezan. Topla preporuka Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

1.100 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kneza Miloša
|

Salonski stan u Kneza Miloša idealan za poslovni prostor sastoji se od 6 vezanih salona od kojih jedan centralni sa kaminom i dekorativnim vitražom, visokim tavanicama. Dva mokra čvora i kuhinja. Ispred zgrade se nalazi nezoniran parking prostor koji se može koristiti. Stan se nalazi u neposrednoj blizini ambasada Italije i Namačke, Kanade, opštine Savski Venac, Kilnickog centra, BW, autoputa. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar br.licence 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620- 724 MV04 .

3.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Risanska
|

Namešten, 3.0, eg, renoviran, 1/5, terasa. U samom centru na odličnoj lokaciji izdajemo trosoban stan od 70m2. Stan je dvostrane orijentacije, svetao. Sastoji se od prostranog ulaznog antrea koji vodi u sve prostorije, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. U stanu je kompletno nov nameštaj, ugradni plakar i bela tehnika. Grejanje je etažno (na sopstveni kotao) i dve inverter klime. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 TV .

800 €
Stan | Beograd - Vračar - SC Vračar - Resavska
|

Uknjižen, renoviran, polunamešten, CG, terase, klime, internet, interfon, parking Odličan, kompletno renoviran, dvostrano orijentisan, polunamešte stan u održavanoj zgradi starije gradnje na izuzetnoj lokaciji preko puta Tašmajdanskog parka. Sastoji se od predsoblja iz koga se ulazi u sve prostorije, velike dnevne sobe sa izlazom na terasu, okrenute ka dvorištu zgrade, kuhinje sa trezarijom, još dve sobe sa terasama, koje su okrenute ka ulici, prostorije za vešeraj i kupatila. Zbog izuzetne lokacije na kojoj se nalazi odličan je kako za poslovni prostor tako i za život. U neposrednom okruženju su banke, pošta, prodavnice, fakulteti, škole, restorani, kafići... LInijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan se izdaje na duži period i odmaj je useljiv. Napomena: Ostali troškovi (struja/Infostan/internet) cc 250eur. Obavezan je depozit u visini jedne mesečne rente. Parking u zajedničkom dvorištu zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .

1.200 €
Stan | Beograd - Savski venac - Lisičji potok - Miloja Đaka
|

Prelep duplex na Dedinju, Lisičiji potok. Stan se nalazi na prvom spratu, manje zgrade, sunčan i svetao, dvostrano orijentisan. Donji nivo se sastoji od dnevnog boravka, otvorene kuhinje i trpezarije, toaleta. Gornji nivo se sastoji od glavne spavaće sobe sa svojim kupatilom sa kadom i garderoberom, dve spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom, zasebnog walk-in garderobera i terase. Uz cenu ulazi i jedno garažno mesto, kao i dva parking mesta ispred zgrade i mala ostava kod same garaže. Stan ima ugrađen sistem za omekšavanje vode, grejanje je na gas, sva tehnika je najvišeg kvaliteta Miele brenda. Agencijska provizija 2% Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .

670.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Lisičji potok - Miloja Đaka
|

Prelep duplex na Dedinju, Lisičiji potok. Stan se nalazi na prvom spratu, manje zgrade, sunčan i svetao, dvostrano orijentisan. Donji nivo se sastoji od dnevnog boravka, otvorene kuhinje i trpezarije, toaleta. Gornji nivo se sastoji od glavne spavaće sobe sa svojim kupatilom sa kadom i garderoberom, dve spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom, zasebnog walk-in garderobera i terase. Uz cenu ulazi i jedno garažno mesto, kao i dva parking mesta ispred zgrade i mala ostava kod same garaže. Stan ima ugrađen sistem za omekšavanje vode, grejanje je na gas, sva tehnika je najvišeg kvaliteta Miele brenda. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .

3.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Zemun polje - Grmeč 1 Nova
|

Odličan poslovni prostor u Zemunu , ulica Grmeč 1. Sastoji se iz tri nivoa , prvi i drugi su po 484m2, a treći je 150m2. Prikazana cena je za sva tri nivoa, a može se iznajmiti i pojedinačno. Nalazi se u neposrednoj blizini autoputa Beograd- Zagreb. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

8.360 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 19a - Vladimira Popovića
|

Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe spojene sa trpezarijom, kuhinje,toaleta, spavaće sobe sa bračnim krevetom koji ima svoje odvojeno kupatilo, jedne manje sobe i terase. Poseduje garažno mesto. Mogu ljubimci. Odlično je povezan sa svim delovima grada. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Agent: Jelena Mirić, broj licence 5463 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 MJ06 .

1.250 €
Stan | Beograd - Vračar - SC Vračar - Resavska
|

U prilici smo da Vam ponudimo,autentičan salonac u neposrednoj Blizini Crkve Svetog Marka. Stan se sastoji od salona, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila I terase, Visina plafona 3.20 m Za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/262 07 34 .

315.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Cerak - Kosmajska
|

Izdaje se odličan lokal sa velikim izlogom u Kosmajskoj ulici sa parkingom ispred. Pogodan je za različite vrste delatnosti. Postoji mogućnost i deljenja na dva lokala. Depozit je u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .

700 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Meštrovićeva
|

Namešten, 3.0, eg, 4/4, ostava, podrum. U veoma mirnom delu, naselja Braće Jerković, odlično pozicioniran, nalazi se ovaj moderan i komforan 3.0 stan. Opremljen je potpuno novim nameštajem i tehnikom. Obasjan je prirodnom svetlošću koja daje prijatnu atmosferu tokom celog dana. Sastoji se od, prostranog hodnika. kuhinjsko trpezarijskog dela, dnevnog boravka, 2 sobe, kupatila i ostave. Zgrada je uredna i održavana, okružena zelenim površinama i parkovima. Ispred zgrade je slobodna parking zona na kojoj uvek ima mesta. Grejanje je na električni kotao sa termostatom i upravljanjem preko mob.aplikacije. U neposrednoj blizini su škole, vrtići, pošta, pijaca, Dom zdravlja, TC "Stadion". Odlična povezanost linijama GSP-a sa ostalim delovima grada. Izdaje se na duži vremenski period. Dozvoljeni manji kućnu ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .

700 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Gradska bolnica - Preševska
|

Atraktivna lokacija, mirna ulica. Stan se nalazi u blizini Zvezdara teatra, škola i gimnazije i Gradske bolnice. Šetnja od manje od 10 min do Liona, 5 min do Dimitrija Tucovica i 15 minuta do Zvezdarske šume. Stan je veličine 83 kvm, po strukturi 2.5 soba, na 4 spratu. Ulazi se na prvi nivo gde je jako prostrana dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilom. U većini prostora je visina plafona preko 3 metra dok u manjem delu uz prozore postoji kosina ali je visina plafona tu 230 tako da je prostor iskorišćen u celosti bez funkcionalne i estetske smetnje. Stepenicama sa malim brojem stepenika se penje na drugi nivo gde su dve sobe i veliki balkon sa predivnim pogledom ka Zvezdraskoj šumi. Jedna spavaća soba koja je jako prostrana ,ima kosine u jednom delu koje su pogodne za ugradne plakare, i taj deo nije ušao u kvadraturu stana. Druga soba je manja i ima izlaz na balkon. Zgrada je novije gradnje, ulaz i stepenište lepo uređeno. Zgrada ne poseduje lift. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

250.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Slanački Put
|

Luks stan na prvom spratu prestižnog naselja Sunnyvill, pogodan kao poslovni prostor. Sastoji se iz dve prostorije, kupatila i terase da predivnim pogledom na Dunav. Stan se izdaje prazan. Pogodan za razne delatnosti, kancelariju ili salon. Zgrada je potpuno nova, stan je neuseljavan. Roletne se otvaraju na dugme a vrata garaže daljinskim upraljanjem. Ima slobodan parking ispred zgrade + garažno mesto koje je uključeno u cenu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SS07 .

450 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Braće Srnić
|

Uknjižen, 2.5, 77m2, VIII/IX, CG, 2 lođe, 2 lifta, renoviran. Medaković 3, formirano naselje sa puno zelenih površina, parkovima, sportskim terenima, školom, obdaništem, trgovinama i gradskim linijama za više pravaca. Zgrada je sa dva ulaza, jedan je prilagođen osobama sa posebnim potrebama, dva lifta, a u okruženju ima dovoljno parking prostora. Stan je dvostrano orijentisan, ka severu i jugu, svetao, otvorenog, panoramskog pogleda. Veoma prilagodljive strukture, lako je moguće izdvojiti još jednu sobu, izvorno se sastoji iz predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatila i veće i manje lođe. Renoviran do detalja, ostaje kompletna kuhinja i ugradni plakari. Uknjižen je i u kratkom roku useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Zdenka Babović br.licence 674 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 ZB06 .

185.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Deligradska
|

Izuzetan stan u novogradnji na centralnoj gradskoj lokaciji. Sastoji se od ulaznog dela sa dosta mesta za odlaganje, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, master spavaće sobe sa garderober sobom i sopstvenim kupatilom, manje spavaće sobe koja ima svoje kupatilo, terase i gostinskog toaleta. U cenu mesečnog zakupa uračunato je i garažno mesto. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .

2.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Ćirila i Metodija
|

Moderan i po najvišim standardima opremljen stan u zatvorenom stambenom kompleksu Oaza nadomak Vukovog spomenika. Luksuzan trosoban stan sa visokim plafonima ( 3,5m) poseduje otvoreni koncept dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila i veliku terasu koja gleda na uređenu baštu kompleksa. U cenu stana su uračunata i dva parking mesta u prostranoj podzemnoj garaži kompleksa. Fizičko obezbeđenje 24/7, uređena bašta sa fontanom, bazen, i teretana u samom kompleksu su benefiti ove nepokretnosti. Agencijska provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SB08 .

485.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Ćirila i Metodija
|

Moderan i luksuzan stan u zatvorenom stambeno poslovnom komleksu OAZA pruža mir i privatnost nadomak centra grada. Kompleksvposeduje fizičko obezbeđenje i i video nadzor 24/7 kao i prijatnu baštu sa fontanom i prostorom za sedenje koja je na raspolaganju stanarima. Bazen i teretana u okviru kompleksa. Luksuzan stan sa visokim plafonom (3,5m) sastoji se od prostranog dnevno-trpezarijskog boravka, dve spavace sobe , dva kupatila kao i velike opremljene terase za uživanje koja gleda na baštu kompleksa. Potpuno je opremljen po najvišim standardima. Na raspolaganju je sistem centralne klimatizacije i usisivača, kao i dva velika parking mesta po dogovoru. Pogodan za ljude koji zahtevaju visok standard stanovanja. Stan je slobodan od 01.06.2024. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SB08 .

1.900 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Ustanička
|

Uknjižen, 4.0, cg, renoviran, vp/5, lift, podrum. U prilici smo da Vam ponudimo, veoma funkcionalan stan u starogradnji okruženoj zelenilom. Stan se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, kuhihinje, 2 mokra čvora, 2 ostave. Nalazi se u visokom prizemlju (visina prvog sprata) i dvostrano je orjentisan. Uknjižen na 92m2 mereno 96m2. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2 % Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

230.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Mileševska
|

Uknjižen, 3.5-osoban, I sprat, crvena fasasna cigla. Lift, cg, održavan. Alu stolarija U stanu ostaje kuhinja i ugradni plakari. Prostorije: predaoblje, wc, ostava(vešeraj), kuhinja, trpezarija, dnevna soba, lodja, francuski balkon, 3 spavaće sobe, kupatilo, podrum. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/26-20-734 .

320.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dorćol - Cara Dušana
|

U uvek traženoj ulici Cara Dušana nalazi se ovaj poslovni prostor/ lokal, koji ima islog širine 7 metara, samim tim pogodan za različite delatnosti. Osnova prizemlja je 88m2, a 45m2 je podrumska prostorija. Depozit obavezan. Izdaje se na duži vremenski period. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 MS03 .

2.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Admirala Geprata
|

Polunamešten, 3.0, cg, renoviran, VP/5, lift, terasa. Odličan trosoban stan stan u blizini Savskog trga. Pogodan za poslovni kao i za stambeni prostor. Stan je kompletno renoviran i izdaje se polunamešten. U blizni su supermarketi kao i više linija gradskog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

1.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 2 - Nedeljka Gvozdenovića
|

Namešten, 4.0, cg, renoviran, 4/5, lift, dve lođe. Izdaje se komforan trosoban stan površine 95m2, na četvrtom spratu. Zgrada poseduje lift. Stan ima dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, tri spavaće sobe, dve zastakljene lođe, dva mokra čvora i ostavu. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i sunčan. Izdaje se potpuno namešten i odmah je dosupan. Nalazi se nedaleko od škole, vrtića i pijace. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .

1.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Bilećka
|

Uknjižen, 2.5, II/IV, CG, terasa, parking, podrum. Odlično pozicioniran uknjižen stan sa prelepom terasom na II spratu zgrade sa centralnim grejanjem. Uknjižena grejna površina stana je 68m2. Stan je po strukturi dvoiposoban sa prostranim dnevnim boravkom, 2 spavaće sobe, velikom kuhinjom sa ostavom, kupatilom i terasom na koju se izlazi iz dnevne sobe i iz kuhinje. Zamenjene su elektro i vodovodne instalacije. U dvorištu zgrade nalazi se parking mesto koje pripada ovom stanu i ulazi u cenu stana. U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko fakulteta, više linija gradskog prevoza takođe. Agenc. provizija 2% Agent: Dragana Stoijković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

245.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vojislava Ilića
|

Nameštena garsonjera, 35m2, I/VI, terasa, CG, lift, renovirano, depozit. Izdaje se garsonjera na odličnoj lokaciji u blizini Beo Shopping Centra. Nalazi se na prvom spratu, sa pogledom na Vojislava Ilića. Stan poseduje dnevnu/spavaću sobu, kuhinju, trpezariju i kupatilo. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Postoji mogućnost parking mesta u dvorištu. Depozit obavezan. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 IK05 .

350 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Terazije - Trg Nikole Pašića
|

Izdaje se više kancelarija od 25m2 u okviru coworking prostora. Svi dodatni troškovi su uračunati u mesečni zakup. Mogućnost zakupa većeg broja kancelarija i prilagođavanje prostora konkretnom zakupcu. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .

900 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Zmaj Jovina
|

Izdaje se poslovni prostor u centru grada. Pogodan za različite delatnosti kancelarijskog tipa. Opremljen i odmah useljiv. Obavezan depozit u visini mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .

1.200 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Uroša Martinovića
|

Namešten, 48m2, 1/6, 2.0, cg po utrošku, nema garažu, 2 lifta, terasa, 2 klime. Stan u jednoj od najlepših celina na Novom Beogradu. Poseduje mini kuhinju, trpezariju, dve sobe i prostrano kupatilo. Veoma svetao sa prelepom terasom koja gleda na održavanu zelenu površinu. Agencijska provizija 50% od prve rente Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/262 07 34 .

750 €
Stan | Beograd - Palilula - Cvijićeva - Bistrička
|

U cenu su uračunati svi troškovi.Komforan renovirani dupleks u širem centru grada. Stan je adaptiran u dupleks, ima odvojenu spavaću sobu na spratu koja ne ulazi u kvadraturu, na prizemlju se nalazi ulazni hodnik, velika dnevna soba, kupatilo, I kuhinja sa trpezarijom. Pogodan I za porodice sa decom. Prijava za strane državljane istog dana. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SS07 .

600 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Komforan, lux namešten stan u novogradnji, sačinjen od dnevnog boravka sa kuhinjiom i spavaće sobe. Stan ima prostranu terasu sa pogledom na Dunav. Nalazi se u neposrednoj blizini autobuskog stajališta. Nedaleko od stana nalaze se vrtići i osnovna škola, prodavnice i pošta. Stan se izdaje na duže. Mogućnost zakupa garažnog mesta. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SS07 .

550 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Jevrejska
|

Uknjižen, 3.0, ta, renoviran, terasa, bašta, podrum, parking mesto. U ponudi stan u predivnoj Jevrejskoj ulici na Dorćolu. Stan je izuzetno komforan, nalazi se u suterenu dobro održavane zgrade iz 50tih godina sa pripadajućom terasom kao baštom i parking mestom. Stan je svetao, dvostrano orijentisan, funkcionalnog rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Delimicno je renoviran, postavljena je PVC stolarija, sigurnosna ulazna vrata, i terasa od 5m2 je kompletno renovirana. Grejanje je na struju sto omogućava racionalizaciju troškova. Stan ima i pripadajući podrum. Ovo je prava prilika kako za stanovanje tako i za investiciju. Od prostorija poseduje: predsoblje, veliku kuhinju sa trpezarijom i ostavom koja se može pretvoriti u dnevni boravak, tri sobe, kupatilo, terasu i podrum. Agencijska provizija 2% Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 OB05 .

145.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Vojvode Dobrnjca
|

LUX stan sa garažnim mestom u centru grada na 50m od restorana Stara Hercegovina. Vlasnici su stan sređivali za sebe i urađen je po najvišim svetskim standardima. Vaše je samo da unesete nameštaj, ličnu garderobu i uselite se u ovaj prelep prostor. U stanu ostaju svi ugradni elementi koji su rađeni po meri. Prelepa terasa od oko 11m2 je okrenuta kontra od ulice, lišena gradske buke i pruža pravu oazu u centru grada sa otvorenim pogledom na crkvu Sv.Marka.....Jugozapadno je orjentisan. Zgrada je iz 2008. godine, prelep ulaz, fasada, lift. Mogućnost kupovine garažnog mesta (gornja klackalica) po ceni od 25.000e U blizini se nalaze svi sadržaji neophodni za komforan i lagodan život. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija i dnevna soba ( iz koje se izlazi na lepu terasu od 11m2), odvojen spavaći blok (2 spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu i veliki garderober, kupatilo), wc, velika ostava. Ima pripadajući podrum. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339. 011/2620734 .

329.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 2 - Nedeljka Gvozdenovića
|

Uknjižen, 0.5, 34m2, II/V, terasa, lift, CG, podrum, klima. Retko u ponudi. Prodaje se garsonjera bez ulaganja, na Bežanijskoj Kosi, u Energoprojektovim zgradama iz 2009 - te godine. Stan je orijentisan ka unutrašnjem dvorišu sa divnom zelenom oazom. Aluminijumska stolarija, očuvan parket. Izuzetno kvalitetna gradnja. Slobodan parking pored zgrade. Stan je uknjižen na vlasnika bez tereta i zabeležbi. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MR06 .

106.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Namešten, lux, 180m2, terasa, kuhinja, mokri čvor, CG, lift, garažno mesto. Izuzetan lux poslovni prostor na sjajnoj lokaciji. Nalazi se u stambeno-poslovnoj zgradi novijeg datuma u Požeškoj ulici. Pogodan za obavljanje različitih delatnosti kancelarijskog tipa. Sastoji se od ulaznog dela, 2 kancelarije, kabineta, tehničke prostorije, kuhinje, toaleta i terase. Jedno garažno mesto uključeno je u cenu mesečnog zakupa. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 AJ01 .

1.800 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Gundulićev Venac
|

Namešten, 1.5, cg, renoviran, 1/4, lift, pet friendly. Prelep moderno opremljen stan u centru Beograda, pored Bajloni pijace. Sve novo, aparati, namestaj, stolarija, centralno grejanje. Stan je tih i dvostraano je orijentisan. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Odlično je povezan sa svim delovima grada. Izuzetna prilika za život u centru Beograda. Dodatni troškovi oko 60e. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SS07 .

800 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kneza Miloša
|

Prelep lux stan, u zgradi Residence. Spoljna fasada ima izgled autentične predratne vile. Stan se nalazi na trećem spratu i pruža mogućnost modernog stanovanja u centru grada. U zgradi se nalazi spa centar i teretana . Stan ima svoje parking mesto.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Izuzetno dobro grejanje, AC/klima uređaj, odlična termo i zvučna izolacija. Optički internet i televizija prema izboru Kompletno sređen i opremljen (nov stilski nameštaj i aparati – frižider, šporet, veš mašina, sudo mašina, svi mali kućni aparati, posuđe) Odmah useljiv Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder br. licence 1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SS07 .

900 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O