Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Zvezdara - Milana Rakića
|

Višenamenski prostor, mereno 120m2 u zgradi na izuzetnoj lokaciji sa garažom. Sastoji se od: 5 prostorija-kancelarija, ulaznog predsoblja sa WC-om, kuhinje, dve zastakljene terase, kupatila, hodnika i ostave. Ima dva klima uređaja, opremljenu kuhinju, ugradne plakare u predsoblju i hodniku, dva mokra čvora, video nadzor i internet. Plaćanje je mesečno, depozit u u iznosu mesečne cene rente obavezan. Zgrada poseduje sopstvenu garažu sa pripadajućim garažnim mestima koje je moguće iznajmiti. Stan je idealan za poslovni prostor, ali je moguće iznajmiti ga i kao stambeni. Retko u ponudi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 DS06 .

1.200 €
Poslovni prostor | Beograd - Zvezdara - Milana Rakića
|

Višenamenski poslovni prostor od mereno 120m2 u zgradi na izuzetnoj lokaciji sa garažom. Sastoji se od: 5 prostorija-kancelarija, ulaznog predsoblja sa WC-om, kuhinje, dve zastakljene terase, kupatila, hodnika i ostave. Ima dva klima uređaja, opremljenu kuhinju, ugradne plakare u predsoblju i hodniku, dva mokra čvora, video nadzor i internet. Plaćanje je mesečno, depozit u u iznosu mesečne cene rente obavezan. Zgrada poseduje sopstvenu garažu sa pripadajućim garažnim mestima koje je moguće iznajmiti. Stan je idealan za poslovni prostor, ali je moguće iznajmiti ga i kao stambeni. Retko u ponudi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 DS06 .

1.200 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Pera Ćetkovića
|

Karaburma,VPR,22+6m2 Uknjižena garsonjera na pravom visokom prizemlju iznad okretnice autobusa na Karaburmi. Nalazi se u održavanoj zgradi sa obnovljenom fasadom i izolacijom. Sastoji se od predsoblja u kome se nalazi kuhinja, kupatila, sobe i velike zatvorene terase. Kuhinju je moguće izmestiti na terasu. Stan je uknjižen na 22m2 grejne površine a zajedno sa terasom ima 28m2. Svetao je, južno orijentisan, spoljna stolarija nova, grejanje TA. Ispod stana se nalazi stan. Uknjižen na vlasnika 1/1, bez tereta Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 .

64.500 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Jelene Dimitrijević
|

„Avalske trešnje" predstavljaju jedinstven koncept kuća za odmor ili život van grada. Svojom modernom arhitekturom i visokim kvalitetom izrade pružaju oazu mira i udobnosti, uz eleganciju i jednostavnost modernog dizajna. Udaljene samo 30 kilometara od bučnog centra Beograda, ove moderne kuće u srcu naselja Trešnja na Avali pružaju mogućnost uživanja u prirodi. Po svojoj poziciji i opremljenosti „Avalske trešnje" postavljaju novi standard života u prirodi. Svaka kuća je pažljivo koncipirana kako bi pružila skladan spoj funkiconalnosti i estetike. Ova luksuzna nekretnina se prostire se na 10 ari građevinskog zemljišta i još 10 ari zelene površine, nudi i otvoreni bazen sa pogledom na Avalu. Kvalitetan izbor nekretnine i siguran dom, po sistemu ključ u ruke. Parking, video nadzor, kapije koje se otvaraju pomoću daljinskog upravljača, kamin - roštilj, ostave za baštenski nameštaj. U toku izgradnje moguće je korigovati izbor boja, i ugradnih materijala po želji kupca. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

364.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Galenika - Sestara Strain
|

U mirnom okruženju nalazi se ova renovirana i opremljena jednoiposobna nepokretnost. Mereno ima 42m2, od prostorija poseduje : predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu (od oko cca 6m2), takođe dvorište koje se može koristiti. Infostan je 2.500 din, grejanje je na inverter klimu i mermerni radijator, struja po potrošnji, kablovska /internet paket po izboru zakupca. Depozit obavezan. Izdaje se na duži period. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MS03 .

380 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Spasenovićeva
|

U ponudi imamo jednoiposoban stan u Žarkovu, 28m2. Stan je čist, uredan, svetao i kompletno opremljen (nema samo televizor). Nalazi se u centru Žarkova preko puta Vera i u blizini McDonald's-a, a zgrada jednom stranom gleda na Trgovačku, što ga čini dobro povezanim sa gradom. Stan se nalazi u zgradi sa liftom, grejanje je na gas, po potrošnji, uz napomenu, da je izuzetno topao uz minimalnu potrošnju. Mesečne režije zavise od potrošnje struje i gasa, otprilike oko 100e mesečno. Depozit u visini jedne mesečne kirije. Bez kućnih ljubimaca. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .

400 €
Stan | Beograd - Savski venac - Admirala Geprata
|

U samom centru grada a dovoljno ušuškan sa pogledom na predivni park, nalazi se ovaj salonski stan. Cena je sa parking mestom.Ukoliko ne treba parking, moze dogovor. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 OB05 .

1.100 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Tošin bunar - Bulevar heroja sa Košara
|

Nov stan u Elixir garden kompleksu na Novom Beogradu. Predivno osmišljen prostor sa dve prostrane sobe, kuhinjsko trpezarijskim delom, hodnikom, kupatilom i prostranom terasom sa predivnim pogledom. Uz stan se opciono može iznajmiti i garaža. Prostor je odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MR06 .

1.200 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića
|

Namešten, 3.0, VII/XII, klima, terasa, lođa, 2 lifta, internet. Veoma prijatan, lepo sređen trosobni stan, sa kupatilom i odvojenim wc-om, terasom i lođom. Stan je komforan, ima dve spavaće sobe, kuhinju i trpezariju i prostran dnevni boravak. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 OB05 .

900 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Oračka
|

Namešten PP, 100m2, pr/III, EG, terasa, parking mesto. Izdaje se odličan poslovni prostor u centru Zemuna. Prostor je koncipiran kao open space, sa šest radnih stolova. Nameštaj i oprema su visokog kvaliteta. Pored kancelarijskog dela u donjem nivou se nalazi i dodatni prostor od 30m2 koji je potpuno sređen. Kancelarija poseduje i prelepu terasu od 30m2, koja pruža odličnu zelenu oazu za odmor i predah zaposlenih. U cenu je uključeno i jedno parking mesto ispred zgrade. Lokacija je odlična, u blizini Madlenianum pozoriša i Glavne ulice. Prostor je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/262–07-34 MR06 .

1.500 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina - Save Maškovića
|

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, centralni deo Voždovca, u tek izgradjenom kompleksu Park Vila na Trosarini u blizini više autobuskih i tramvajskih stajališta. Odličan raspored prostorija. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (dnevna soba ima izlaz na terasu), spavaće sobe, vešernice i kupatila (tuš kabina). Stan je kompletno opremljen novim nameštajem i uređajima (mašina za pranje veša, mašina za pranje sudova, kombinovani frižider, smart TV, indukciona ploča i ugradna rerna) kao i smart home sistemom (daljinsko upravljanje uređajima). Klima uređaj poseduje split sistem - jedna spoljna jedinica i tri unutrašnje. Sav nameštaj je uračunat u cenu. U cenu je uracčnata ostava na spratu od 2 m2. Zgrada poseduje privatno obezbeđenje, privatno dvorište sa igraonicom za decu. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

160.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Učiteljice Milice Janković
|

Izdaje se namešten stan u Mirijevu u neposrednoj blizni osnovne škole Despot Stefan Lazarević.Stan se nalazi u prizemlju zgrade i sastoji se iz dnevnog boravak sa kuhinjskim delom,kupatila i odvojene spavaće sobe.Mesečni troškovi niski,grejanje na TA peć.Stan se izdaje državljanima republike Srbije i useljiv je od 01.05.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni,slobodan parking ispred zgrade. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MGO6 .

300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

BW Rima je nova zgrada osmišljena prema potrebama savremene porodice. Harmoničan stambeni prostor sa dvostrano orijentisanim stanovima, okružen je poslovnim objektima, školom, zelenim površinama, zonama za rekreaciju i zabavu, kao i prestižnim restoranima, barovima, kafićima i različitim prodajnim objektima. BW Nota ima 26 spratova i 198 stanova. Sadrži unutrašnje dvorište i podzemnu garažu na dva sprata, sa 250 parking mesta. Za vašu sigurnost i udobnost tu su recepcija, lobi za posete, odeljak za poštu, kao i kutak za higijenu vaših kućnih ljubimaca. BW Nota is a new building designed to meet the needs of the modern family. This harmonious residential space with two-sided oriented apartments is surrounded by commercial properties, schools, green areas, sports and entertainment zones, along with prestigious restaurants, bars, cafes, and numerous retail outlets. BW Nota has 26 floors and 198 apartments. It contains an inner courtyard and a two-level underground garage with 250 parking spaces. For your safety and comfort, there is a reception desk, a lobby for visitors, a mail section, and a corner for your pets’ hygiene. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .

223.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Palata pravde - Dr Aleksandra Kostića
|

U ponudi renoviran stan kod Palate pravde polunamešten.Sastoji se iz komotne sobe,kupatila,kuhinje i hodnika.Opremljen i vrlo prijatan stan. Postoji mogućnost i da bude i namešten. Slobodan od 1-og maja. Depozit obavezan Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Miloš Todorović br. licence:5404 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MT05 .

500 €
Poslovni prostor | Beograd - Savski venac - Deligradska
|

Izdaje se kozmetički salon kod Meka na Slaviji. Sastoji se od kupatila, kuhinje i 4 prostorije u potpunosti opremljene za rad. Može da se izdaje i kao prazan poslovni prostor. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JN06 .

1.300 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca - Milana Rakića
|

Odlična garsonjera u novijoj zgradi u neposrednoj blizini Bulevara kralja Aleksandra. Odmah useljiva. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

125.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Lion - Batutova
|

Uknjižen dvosoban 57 m2 + terasa 5m2, cg na toplanu, ima mogućnost i eg-a, klima, internet, interfon, video nadzor. Mogućnost adaptacije u dvoiposoban. Raspored prostorija: ulazno predsoblje, dnevna soba prolazna do spavaće sobe, koja ima male kosine i krovni Velux prozor, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i izlaskom na prelepu terasu. Stan je nastao adaptacijom tavanskog prostora pre 20.godina, zgrada je salonska iz 1937. Stan ima mogućnost proširenja na tavanski prostor od nekih 50 m2. Postoji mogućnost da ostane kompletan nameštaj. Agencijska provizija 2 % Agent: Milica Cagić broj licence 241 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/26-20-734 .

185.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Stambena zgrada BW Nika ima 18 spratova i 219 stanova – od studija do onih sa tri spavaće sobe, kao i penthouse stanove sa pet spavaćih soba. U prizemlju su smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, a za stanare je obezbeđen i parking na dva podzemna sprata. U zavisnosti od orijentacije, pogled iz stanova pruža se ka susednim zgradama BW King’s Park i BW Queen’s Park, uredenom unutrašnjem dvorištu ili panorami prestonice. Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. Agent: Ivanka Bogosav br. licence 640 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-0734 .

174.888 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Palmotićeva
|

Uknjižen, 3.5, salonski stan, cg, renoviran, vpr/4, dvorište, podrum. Zastupamo prodaju odličnog renoviranog troiposobnog salonskog stana koji se nalazi u jednoj od omiljenih gradskih ulica, Palmotićevoj. Stan je na pravom visokom prizemlju, trostrano orjentisan, a samo iz ovog stana je moguć i pristup ograđenom delu dvorišta od 12kvm. Pogodan za sve namene, a odnos lokacije, cene i kvadrata ga čine odličnom ponudom na tržištu. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 TV .

290.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Đuke Dinić
|

Izdaje dvosoban stan, dvostrano orjentisan, u mirnom delu grada sa pogledom na dvorište. Lep, svetao, prostran ušuškan. Parking u dvorištu. Odmah useljiv Depozit Plaćanje mesečno Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KM08 .

500 €
Stan | Beograd - Voždovac - Kumodraž - Božićna
|

U prilici smo da vam ponudimo dvosoban stan na trećem spratu, stan ima 42m2 merene površine. Nalazi se u mirnom delu Kumodraža. Za više informacija kontaktirajte nas. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

85.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Metohijska
|

Novogradnja iz 2023 god. sa reprezentativnim ulazom na Crvenom krstu u blizini prevoza, marketa, škola. Lux, 4.0, od 97m2, na 3 spratu. Sastoji se prostranog dnevno-trpezariskog prostora povezanog sa kuhinjom, 3 sspavaće sobe, 2 kupatila i terase. Stan je luksuzno opremljen i ne zahteva dodatna ulaganja. U zgradi postoji još slobodnjh parking mesta koja se mogu kupiti. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

350.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Rada Neimara
|

Odličan dvosoban stan u potkrovlju zgrade novije gradnje. Stan je vrlo funkcionalan i svetao, sa velikom terasom. Uknjižen je na 36m2 sa podnom površinom od 50m2, plus terasa od 5m2. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000e Stan je odlična investicija za život , i takođe za izdavanje. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

130.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 61 - Dr Ivana Ribara
|

Uknjižen, 5 sprat, 3 lifta, cg. Uknjižen na 74m2 + 6m2 lodja 2 mokra čvora Ulaz u dobrom stanju. Izvorno održavano stanje. Prostorije – hodnik, wc, kupatilo, 2 spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, lodja, podrum. Prostorije – predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom,kupatilo, 2 spavaće sobe, terasa. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/26-20-734 .

184.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Varvarinska
|

Odličan dvosoban stan na Voždovcu, u Varvarinskoj ulici, na Lekinom brdu. Nalazi se na drugom spratu zgrade iz 2009 god gradnje sa veoma održavanim ulazom i prelepim dvoristem. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijskim delom, kuhinje, 1 spavaće sobe, kupatila i terase. Pozicija u zgradi i kvalitetna izolacija omogućavaju, uz centralno grejanje koje poseduje, da stan bude veoma topao tokom zimskih dana. Dvostrano je orijentisan i svetao tokom dana. Prodaje se kompletno namešten. Zbog svoje lokacije i strukture, ovaj stan je idealan kako za život tako i za investiciju kao stan za izdavanje. Stan ima i garažu koja se odvojeno prodaje. Uknjižen na vlasnika Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

145.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Sarajevska
|

U mirnoj , slepoj ulici u Zemunu, pored stadiona Teleoptik, izdaje se dvosoban duplex. Na prvom nivou nalaze se dvnevna soba,trpezarija,kuhinja i kupatilo, a na galeriji spavaća soba. Stan je uknjižen na 35m2 ,mereno 55m2. Stanu pripada i letnjikovac u zajedničkom dvorištu. Kompletno namešten. Mali mesečni troškovi . Grejanje na klimu. Izdaje se na duži period i depozit je u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Tatjana Gnjidič broj licence 2769 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 TG .

350 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Kopaonička
|

Namešten, 2.0, cg, renoviran, 4/4, lift, terasa. U prilici smo da Vam ponudimo svetao prelep stan u ušuškanom delu naselja. Poseduje odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo, terasu, lift. Stan je kompletno renoviran i opremljen novom belom tehnikom - TV, klima, mašina za veš, mašina za sudove, ugradna rerna, ugradna grejna ploca. Od nameštaja poseduje sve što Vam je neophodno za komforan život. Ono što stanu daje poseban pečat je terasa koja je okrenuta severno, tokom celog dana je u hladu i prijatna je za sedenje. U suterenu zgrade se nalazi garaža sa vratima na daljinski, i može se zakupiti za dodatnih 60e mesečno. Stan je dostupan odmah, izdaje se na duži period i depozit je u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .

600 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Šamačka
|

Izdaje se prostran trosoban stan na odličnoj lokaciji na Konjarniku, samo korak udaljen od Beo shopping centra. Ovaj izuzetno funkcionalan stan je savršeno povezan sa svim delovima grada putem linija gradskog prevoza, omogućavajući brz i jednostavan pristup svim važnim lokacijama. Stan je kompletno namešten i opremljen svim uređajima. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta. Posebno se ističu dve velike lođe koje se protežu duž celog stana, pružajući dodatni prostor za opuštanje i uživanje. Svaka prostorija u stanu ima izlaz na lođu, pružajući obilje prirodne svetlosti i svežeg vazduha.Stan se može pohvaliti i spektakularnim pogledom, gde se pruža panoramski pogled na Hram Svetog Save. Zgrada poseduje lift, interfon, parking. Pet friendly Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 GM07 .

700 €
Stan | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Nikole Marakovića
|

Uknjižen, 1.5, cg, 1/5, lift, podrum, terasa. Ako želite savršen mir i utisak kao da živite u prirodi, nadomak šume, a na samo 20-tak min. od centra grada, onda je ova nekretnina upravo ono što tražite. U jednom od najlepših delova na Miljakovcu, u zgradi okruženoj zelenilom, na samom obodu Miljakovače šume, nalazi se ovaj funkcionalan stan. Sastoji od prostranog ulaznog hodnika sa dosta mesta za plakare iz kojeg se ide u sve prostorije, velike dnevne sobe koja ima izlaz na prelepu terasu od 6m2 sa panoramskim pogledom na grad i zalazak sunca. Dnevna soba je vezana staklenim vratima sa trpezarijom i kuhinjom. Iz hodnika se ide u spavaću sobu i kupatilo. Stan je svetao, dvostrano orjentisan, sa apsolutnom privatnošću. Nalazi na prvom, od pet spratova, uredno održavane zgrade, koja ima lift i interfon. Poseduje pripadajući podrum. U blizini su dve škole, vrtić, veliki broj prodavnica kao i svi drugi sadržaji koji su neophodni za svakodnevni život. Miran i porodičan deo grada. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković, br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

105.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Zahumska
|

Uknjižen, 2.0, 64m2, I/X, terasa, lift, CG, renoviran, namešten, parking. Odličan dvosoban stan na prvom spratu u blizini Vukovog spomenika na Zvezdari. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Stan je kompletno renoviran pre godinu dana i tada su urađene nove instalacije za struju i vodu, stolarija, pločice, sanitarije, kuhinja po meri kao i ugradni plakari. U stanu nema nikakvih ulaganja. Prodaje se sa nameštajem, izuzev garniture u dnevnoj sobi i trpezarijskog stola. Ispred zgrade je parking za stanare koji je obezbeđen rampom. U blizini su škole, fakulteti, obdaništa, supermarketi, Đeram pijaca, linije gradskog prevoza. Agencijska provizija 2% Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

299.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Trg Nikole Pašića - Dečanska
|

Izdaje se lokal u neposrednoj blizini Trga Nikole Pašića. Lokal je renoviran. Poseduje jednu veću i jednu manju prostoriju i kupatilo sa tuš kabinom. Nalazi se u suterenu. Pogodan je za razne delatnosti, kancelarije, salone itd. Odlična lokacija. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 SC05 .

400 €
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva
|

Prelep, svetao stan u mirnoj ulici u blizini Vojvode Stepe. Stan je nov, do sada neuseljavan i potpuno opremljen. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, velike terase i kupatila. U hodniku se nalaze dva velika ugradna ormara. Grejanje je podno, stan ima klimu. Odmah useljiv. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Stan je useljiv od 10.05.2024. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz dupli depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MGO6 .

800 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Kosovska
|

Namešten, 2.0, cg, 8/8, lift, terasa 26m2, pet friendly. Izdaje se dvosoban stan u centru grada. Poseduje dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu, odvojenu kuhinju i kupatilo i terasu. Grejanje je centralno, ima klimu i internet. Dvostrano je orijentisan. Dozvoljeni su kućni ljubimci. Jedan depozit. Jedinstven. Agencijska provizija je 50% od prve mesečne zakupnine Sladjana Čadjenović br.licence 4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

800 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Cara Dušana
|

Uknjižen na 131m2, mereno 160m2, 6.0, cg, salonac, 1/3, terasa. Prodaje se izuzetan salonski stan na Dorćolu u ulici Cara Dušana,pogodan kako za život tako i za poslovni prostor. Uknjižena površina 131m², mereno stan ima 160m². Ulaz i zgrada dobro održavani. Agencijska provizija 2% Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .

477.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Cara Dušana
|

Uknjižen na 131m2, mereno 160m2, 6.0, cg, salonac, 1/3, terasa. Prodaje se izuzetan salonski stan na Dorćolu u ulici Cara Dušana,pogodan kako za život tako i za poslovni prostor. Uknjižena površina 131m², mereno stan ima 160m². Ulaz i zgrada dobro održavani. Agencijska provizija 2% Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .

477.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 67 (Belvil) - Jurija Gagarina
|

Izuzetan stan na poslednjem spratu sa predivnim pogledom na Most na Adi. Stan je uređen po vrhunskim standardima i prodaje se kompletno namešten. Sastoji se od ulaznog dela, velikog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, 2 spavaće sobe, 2 kupatila i 2 terase. Postoje i različite mogućnosti adaptacije u 4.0. Uknjižen na vlasnika 1/1. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 26.000eur. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 AJ01 011/2620734 .

349.990 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Vase Pelagića
|

Kompletno renoviran stan u centralnoj, urbanoj zoni Senjaka, sa tri spavaće sobe i dva mokra čvora, kupatilom i toaletom. Stan se sastoji o ulaznog hodnika sa velikim ugradnim plakarom, dnevno trpezarisjkog dela otvorenog koncepta, kuhinje, kupatila i toaleta kao i tri spavaće sobe. Master soba sa velikim garderoberom, kao i dve odvojene spavaće sobe koje će biti opremljene po želji zakupca. Stan, iako u urabanoj zoni, odiše mirom i tišinom, 8 min. peške od obale Save, 15 min od BW Galerije komercijalnog centra. Blizina Nemačke i Francuske internacionalne škole. Stan se izdaje prvi put nakon adaptacije. Parking je plava zona, u popodnevnim satima puno slobodnih mesta. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Completely renovated apartment in the central, urban area of Senjak, with three bedrooms, bathroom and toilet. The apartment consists of an entrance hall with a large built-in closet, an open-concept dining area, kitchen, bathroom and toilet. Master room with a large wardrobe, as well as two separate bedrooms that will be furnished according to the wishes of the tenant. The apartment, although in a busy area, results peace and quiet, 8 minutes walk from the bank of Sava river, 15 minutes from commercial center Gallery BW. Close to German and French international schools. The apartment is for rent for the first time after renovation. The parking lot is a blue zone, in the afternoon there are a lot of free places. No pet friendly. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .

1.450 €
Stan | Beograd - Voždovac - Jove Ilića
|

Stan od 70 m2, sa dve terase, dvostrano je orijentisan , pruža prelep pogled kako na okolinu, tako i na dvorište zgrade. Nalazi se u neposrednoj blizini pijace, 12. Beogradske gimnazije, osnovne škole i dva fakulteta,parkova,decijih igralista,sportskih terena,blizini Zvedinog i Partizanovog stadiona kao i u blizini Bajfordove sume, lokacijski je dobro povezan sa gradskim prevozom(9,10,14,33,47,48) čineći ga idealnim za porodični život ili studiranje. Stan je potpuno pokriven stanom iznad, izvoran,očuvan, Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, odvojenog spavaćeg bloka sa dve sobe i kupatilom, i 2 terase, pružajući udoban i funkcionalan prostor za svakodnevni život. Agencijska provizija 2% Agent: Raško Jorović br. licence 015 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620-734 LJR .

270.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Francuska
|

Izdaje se stan u strogom centru grada. Sastoji se od kupatila, kuhinje, dnevnog boravka i spavaćeg dela koji je odvojen bibliotekom. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Kompletni računi uključujući internet, centralno grejanje, infostan, struju i održavanje zgrade iznose 50 evra. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JN06 .

900 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Vojvode Brane
|

Izuzetan stan na visokom prizemlju (visina I sprata) u održavanoj zgradi novije gradnje nadomak Opštine Zvezdara i Vukovog spomenika. Stan je u izvornom održavanom stanju. Nisu potrebna ulaganja. Sastoji se od dnevno trpezarijskog dela sa izlazom na veliku terasu, kuhinje, gostinskog toaleta i odvojenog spavaćeg bloka u kome se nalazi kupatilo i dve spavaće sobe od kojih je jedna manja sa izlazom na terasu i druga je veća sa walk-in garderoberom. Centralno je grejanje. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Mikrolokacija odlična. U neposrednom okruženju su svi sadržaji neophodni za kvalitetan život i rad. LInijama gradskog prevoza odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan je brzo useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica br. licence: 4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .

237.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Vojvode Vlahovića
|

Useljiv stan sa EG, parkingom i terasom, . Komforan četvorosoban stan u manjoj stambenoj zgradi sa ograđenim dvorištem. Kompletno je namešten, pogodan za porodicu. Grejanje je etažno, na gas. Obezbeđen parking za stanare, a moguć je i zakup garaže. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 BB01 .

850 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 34 (Carina - Studentski grad) - Bulevar Zorana Đinđića
|

U prizemlju stambene zgrade, izdaje se polunamešten stan, namenjen za poslovni prostor. Sastoji se od centralne prostorije, čajne kuhinje, tri odvojene sobe, hodnika, dva mokra čvora. Grejanje ulazi u cenu zakupa. Nalazi se u blizini uprave Carina, Studentskog grada, izlaza na auto put. Pogodan za ordinacije, kozmetičke salone, kancelarije i druge delatnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/2620-734 BB01 .

1.100 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Kralja Milana
|

Izdaje se lokal u centru grada, na odličnoj lokaciji. Lokal ima jednu prostoriju i toalet. Nalazi se u pasažu. Pogodan je za razne delatnosti. Jedan depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 0112620734 SC05 .

600 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Veliki Mokri Lug - Nikole Altomanovića
|

U ponudi stan u naselju Vojvode Vlahovića, ulica Nikole Altomanovića - novogradnja sa građevinskom dozvolom. Odličan dvoiposoban stan funkcionalnog rasporeda prostorija, površine 48m2 sa terasom, trostrane orijentacije, sunčan i svetao. U stanu ostaje kuhinja rađena po meri sa pripadajucim ugradnim elementima i tehnikom i ugradni plakari. Kvalitetna novogradnja , PVC stolarija sa roletnama i komarnicima, hrastov parket prve klase, granitna keramika, sigurnosna vrata, etažno grejanje na struju (svaki stan ima svoj kotao). Prostorije: ulazni antre, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Cena je sa uračunatim PDV-om. Samo keš kupci. Agencijska provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

110.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Hadžipopovac - Primorska
|

Nenamešten, 3.0, ta, salonac, 1/3, ostava, terasa. Nenamešten, lep salonac, pogodan za poslovni prostor. Nalazi se u mirnoj ulici u blizini tržnog centra Zira. Sastoji se od ulaznog salona, iz kog se ulazi u sve prostorije, kuhinju, kupatilo, ostavu, dve sobe i terasu, koja je orijentisana ka dvorištu. Grejanje je na klime, sa niskim režijskim troškovima. Pogodan je za kancelarije, salone, agencije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .

550 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Pavla Ugrinova
|

Komforan, kompletno namešten, trosoban stan u kući, u Višnjičkoj Banji. Prostorije: predsoblje, iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo i toalet. Stan poseduje terasu, i pripadajuće dvorište. Garaža i parking mesto obezbeđeni. Grejanje je etažno na struju i pelet, i podno gde su pločice. Nalazi se u blizini autobuskog stajališta, škole, vrtića, prodavnica. Uknjižena površina je osnova kuće od 129m2, dok stan koji se izdaje ima 100m2. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg br.339 011/26-20-734 BB01 .

1.600 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Kneza Višeslava
|

Izdaje se potpuno nov, neuseljivan stan u novom kompleksu Vrtovi Ceraka. Stan se sastoji iz dnevne sobe povezane sa kuhinjom i trpezarijskim delom, manje sobe, prostrane spavaće sobe, dva kupatila i terase. Sav nameštaj i tehnika su novi i sa ukusom odabrani. Mikrolokacija je sjajna. Lidl se nalazi na par minuta hoda, obdanište i škola se nalaze preko puta zgrade. Košutnjak sa puno pešačkih staza se nalazi u neposrednoj blizini. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .

820 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Kneza Višeslava
|

Izdaje se potpuno nov, neuseljivan stan u novom kompleksu Vrtovi Ceraka. Stan se sastoji iz dnevne sobe povezane sa kuhinjom i trpezarijskim delom, manje sobe, prostrane spavaće sobe, dva kupatila i terase. Sav nameštaj i tehnika su novi i sa ukusom odabrani. Mikrolokacija je sjajna. Lidl se nalazi na par minuta hoda, obdanište i škola se nalaze preko puta zgrade. Košutnjak sa puno pešačkih staza se nalazi u neposrednoj blizini. U cenu je uključeno i parking mesto u garaži. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .

900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Lješka
|

Jednosoban stan mereno 28 kv kod MUP-a! Udaljen 6km od najužeg centra grada, a odlično je povezan i sa svim delovima grada, posebno novim mostom sa Novim Beogradom. Nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, na samom početku Banovog brda, kod MUP-a i opštine, 5 minuta peške od jezera Ada Ciganlija. Smešten je u neposrednoj blizini svih važnih objekata potrebnih za svakodnevni život, uključujući velike trgovinske lance (obliznji Maxi radi 24h), zdravstvene ustanove, kao i pijacu, dosta zelenila - parkove i šumu Košutnjak. U prizemlju same zgrade se nalazi pekara. Poseduje mašinu za sudove, profesionalnu kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša, smart TV Philps 55pus8818 i sve ostale kvalitetne neophodne uređaje koji su novi/u garanciji. Nalazi se u lepoj i održavanoj zgradi, a stan poseduje kvalitetna sigurnosna vrata. Prijatan za život, sa puno dnevne svetlosti. Poseduje francuski balkon. Ugaona garnitura se razvlači za spavanje. Dobro povezan, mnoštvo linija prema svim delovima grada iz Požeške i Radničke ulice . Niske režije, jer je infostan minimalnan, a struja po potrošnji. Internet i KATV paketi - priključak po želji i na Vaše ime. Depozit u visini 2 mesečne kirije. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Svetao prostran stan na trenutno najtraženoj lokaciji u Beogradu. Praktičan raspored prostorija u stanu sa velikom terasom i centralnim grejanjem. Stan se nalazi u zgradi Terra i gleda na reku. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dva kupatila, ostave i terase. Kompletno namešten sa belom tehnikom. Garažno mesto je uračunato u cenu. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu u visini dva depozita i uz vlasnikovo odobrenje Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine . Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JB07 .

1.800 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O