Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Vojvode Stepe
|

Luksuzni stan iznad Autokomande u ulici Vojvode Stepe, sa garažom. Ovaj osunčan i prostran stan sa trostranom orijentacijom, ima otvoreni koncept dnevnog boravaka sa trpezarijom koji izlazi na dve ustakljene terase i nije sa ulične strane. Veliki dnevni boravak je opremljen “surround” sistemom i ima 3D LCD televizor. Obe terase su zastakljene i mogu se koristiti kao dodatne sobe. Kuhinja je kompletno opremljena kvalitetnim posuđem i priborima, kao i svim neophodnim malim i velikim uređajima i izduvnom ventilacijom iznad senzorske, keramičke, četvorostruke grejne ploče. Uz kuhinju je i ostava sa ugrađenim policama. Spavaći blok se sastoji od dve spavaće sobe i kupatila. Obe sobe imaju američke plakare i krevete. Za maksimalnu higijenu zakupaca, obavljeno je i Duboko pranje dušeka i sedećih garnitura. Komforno kupatilo je opremljeno Porcelanosa Jaccuzi kadom, toaletom i lavaboom sa mermernom pločom, a takođe i bojlerom sa 80 litarskim prohromskim kazanom i mašinom za pranje veša sa keramičkim grejačem. U ulaznom delu stana se nalazi toalet za goste, kao i dva ugradna "američka" plakara u predsoblju ispred njega; Za garderobu i cipele. Stan je potpuno opremljen modernim nameštajem i izgrađen prema najnovijim standardima uživanja u komforu i izuzetno visoke termo efikasnosti. Ima centralno grejanje, dve klime i tri bojlera (u kupatilu, toaletu i kuhinji), SBB Internet i kablovsku TV i Interfon. Zgrada ima lift i dva ulaza u nju. Lokacija stana je vema dobro povezana sa ostalim delovima grada. Veliki broj autobuskih linija Prodavnice svih delatnosti su na pešačkoj distanci, kao i vrtići, osnovna i srednja škola. U stanu nije dozvoljeno uvoditi ni držati kućne ljubimce, samo na duži rok - 12 meseci. Depozit je 1.000 evra. Renta je 900€, Troskovi po racunima su 300€ i oba iznosa se daju Zakupcu na pocetku meseca. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011-2620-734 OB05 .

1.200 €
Garaža | Beograd - Stari grad - Dorćol - Venizelosova
|

Izdaje se garažno mesto u novogradnji, na idealnoj lokaciji, nivo -2. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

150 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Prvomajska
|

Stan u mirnom delu Prvomajske ulice sa pogledom na park i zelenilo. Nalazi se na prvom spratu održavane stambene zgrade. Prodaje se namešten a može i prazan. Izvorno dvosoban stan sa pripadajućim podrumom. Odlična komunikacija prevoza sa svim delovima grada. Izuzetna investicija kako za izdavanje tako i za porodični život. Stan je uknjižen. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620-734 .

136.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Zaplanjska
|

Uknjižen na 41m2 + terasa 6m2, Visoko prizemlje. Renoviran, prodaje se namešten. 1.5-osoban Ulaz u dobrom stanju. Grejanje - EG (struja) Prostorije: predsoblje, kupatilo, dnevno trpezarijski deo, kuhinja, velika soba, terasa, podrum. Agenc. provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/26-20-734 .

99.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Vidikovački venac
|

Izuzetan, svetao i funkcionalan stan u kvalitetno građenoj i održavanoj zgradi od crvene fasadne cigle, pozicionirane u najlepšem delu Vidikovca. Prilikom renoviranja enterijer je jako lepo projektovan, osmišljen i opremljen. Zamenjene su elektro i vodovodne instalacije, postavljena alu stolarija, ugrađena sigurnosna BOSAL ulazna vrata. Stan je trostrano orijentisan i sastoji se od prostranog ulaznog dela, dnevno trpezarijskog prostora, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta i lođe koja je preuređena u vešernicu i ostavu. Velika terasa sa prelepim otvorenim pogledom, francuski balkon čine ovaj stan veoma osvetljenim. Stan poseduje pripadajući podrum. Stan ne zahteva dodatna ulaganja. U stanu ostaju ugradni plakari, kuhinjski elementi kao i ostali nameštaj po želji kupca. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/262-734 .

249.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Paunova
|

U ponudi je odličan duplex na Banjici. Sastoji se od hodnika,kuhinje,prostranog dnevnog boravka i wc na prvom spratu Na drugom spratu je hodnik, velika soba i kupatilo sa tuš kabinom i kadom. Namešten je i opremljen belom tehnikom-frižider i veš mašina su nove. Stan je u odličnom stanju,renoviran i svetao. Zgrada je okružena zelenilom., igralištima za decu i parkovima. Izuzetna povezanost sa ostalim delovima grada mnogim autobuskim,tramvajskim i trolejbuskim linijama. U neposrednoj blizini škola"Bora Stanković" vrtić"Ljolja",TC Banjica,pijaca,i svi drugi sadržaji potrebni za udoban život . Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 ZĐ08 .

500 €
Stan | Beograd - Grocka - Nušićeva
|

Kaluđerica, lep deo sa sređenim ulicama i porodičnim kućama u cveću, prodaje se stan od 98m2, u prizemlju manje zgrade od 3 sparta. Stan je po strukturi 4.0 soban i sastoji se od ulaznog hodnika iz koga se ulazi u jako prostranu dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju koje imaju izlaz na lepu lođu, dve velike spavaće sobe i jedne manje, kupatila i odvojenog gostinskog toaleta. Grejanje TA, ugrađene klime. Postoji mogućnost korišćenja dela dvorišta i svaki stan ima svoje parking mesto u njemu. Stan je udoban, funkcionalan, renoviran. Autobusko stajalište na par minuta udaljenosti. Agencijska provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

107.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Mlatišumina
|

Namešten, 2.0, renoviran, cg, 1/4, lift, dve terase. U blizini Kalenić pijace i Vukovog spomenika u zgradi novije gradnje, izdajemo odličan dvosoban stan, opremljen i sređen. Stan se nalazi na prvom spratu, površine 47m2 plus dve terase, izdaje se kompletno namešten. Prostorije : ulazni hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i dve terase. Stan je odmah useljiv. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

800 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 67 (Belvil) - Jurija Gagarina
|

Izdaje se nov dvosoban stan u naselju Belville. Stan ima dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Grejanje je centralno. Ima klimu, internet. Zgrada ima video nadzor, interfon, lift. U samom kvartu ima puno prodavnica, butika, restorana. U blizini je nekoliko tržnih centara. Odlična povezanost sa celim gradom. Stan ima i svoje garažno mesto koje ulazi u cenu zakupa. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit u visini jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 4 (Politehnička akademija) - Pariske komune
|

Namešten, 2.0, cg, renoviran, 5/8, lift, ostava. Stan se nalazi u bloku 4 kod Politehničke akademije. U blizini se nalaze vrtići, osnovne škole, prodavnice. Kompletno je opremljen sudovima, posteljinom i dodatnom kućnom opremom. Sastoji se od prostrane dnevne sobe u kojoj se nalazi velika garnitura, koja može da se razvlači, spavaće sobe, trpezarije i kuhinje, koje su spojene, velike ostave i kupatila. Opreljen je i američkim plakarom u dužini zida. Ima parking ispred zgrade. Mogu mali ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent:Agent: Jelena Mirić, broj licence 5463 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 MJ06 .

600 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O