Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Kuća | Beograd - Grocka - Boleč - 6. ličke divizije (Boleč)
|

Kuća u Boleču iz 1996. god. ima 300m2 i funkcioniše kao tri stana,uvedeno etašno grejanje. Kuća poseduje garažu, 3 parking mesta i kotlarnicu. Lepo dvorištu od 6 ari placa Kuća je na dva nivoa i vrlo kvalitetno je urađena. Uknjiženi su i plac i kuća . 0512 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

149.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj
|

Plac se nalazi na vrlo lepom mestu u blizini glavnog puta, i prevoza, okružen zelenilom, kompletna infrastruktura, odličan za gradnju. 61 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

220.000 €
Plac | Ruma - Gradska lokacija - Put za Pavlovačko jezero
|

Plac na izuzetnoj lokaciji u neposrednoj blizini Pavlovačkog jezera. Odlična infrastruktura, dovedena voda, struja i asfaltirani put. Pogodan za različite sadržaje, mogućnost turističkih objekata - bungalova, kuća u nizu... U okruženju se nalaze vile poznatih javnih ličnosti, tako da lokacija poseduje veliki potencijal. Plac nije deljiv. 9412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.200.000 €
Kuća | Beograd - Grocka
|

Kaludjerica- Prodaja kuće. Šestosobna kuća sa dva kupšatila, dve kuhinje, terasom od 8m2, dve ostave, šest soba. Ima ugrađene norveške radijatore. 5 ari placa. Uknjižena. Kuća ima dve etaže koje funkcionišu kao dva trosobna stana. 2019godine je kompletno renovirana i ne zahteva ulaganja. Urađena je dupla izolacija kuće, spoljna sa stiroporom i iznutra sa stirodurom. Na prvoj etazi, u prizemlju je stan od 80m2 koji se sastoji od tri sobe, kupatila i ostave. Na spratu je takođe stan od 80m2, koji ima tri sobe, kupatilo i ostavu, kao i 8m2 terasu. U dvorištu se nalazi i bunar 9m dubine, garaža, ostava i letnja kuhinja. Sve ukupno ima 65m2. Kuća je za preporuku, locirana dve autobuske stanice pre Motela Radmilovac. U blizini je škola, vrtić, Aman, Dis, dve pijace, apoteka stanica gradskog prevoza sa više autobuskih linija.

Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

145.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Surčin - Dobanovci - Steve Jovanovića
|

Jedinstveno u ponudi, na 19 ari placa se nalaze tri proizvodne hale koje ukupno imaju 1090m2 i izložbeni salon od 420m2 na tri nivoa (u osnovi ima 140m2). Plac je ograđen, ima kapiju i kamionski prilaz. Lak je pristup i u neposrednoj je blizini auto-puta. Svi objekti su uknjiženi i odmah useljivi. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

490.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Obilićev Venac
|

Nedaleko od Knez Mihajlove ulice, na najlepšoj lokaciji u gradu, u dobroj zgradi, nalazi se ovaj komforan, četvorosoban stan, dvostran, sa dobrim rasporedom, na 5.spr.(7), lift, cg, 3 mokra čvora, 2 terase. Stan je uknjižen - retko u ponudi - za preporuku! 73 7310 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

460.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Gandijeva
|

Na odličnoj lokaciji, prvi red zgrada do Savskog keja u četvorospratnici, kompletno renoviran, sunčan i dvostran stan sa odličnim rasporedom: Hodnik, toalet, ostava, kuhinja povezana šankom sa trpezarijom, velika spavaća soba i dnevna soba proširena na deo terase. Stan je uknjižen na 66m2, sa terasom ima 70m2. Izuzetan pogled iz dnevnog boravka ka Savskom keju - južna orijentacija. Stanu pripada podrum, ostava na spratu i zajednička prostorija za bicikle. Blizina parka, Savskog keja, škole, vrtića, marketa. Odličan gradski prevoz ka svim delovima grada. Zgrada je uredna, okružena zelenilom, miran kraj. Stan bez ulaganja, prodaje se namešten i uknjižen je na prodavca 1/1. Za preporuku..70 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

250.000 €
Plac | Sremski Karlovci - Okolno mesto
|

Odličan plac na obroncima Fruške gore. Celom jednom dužinom izlazi na tvrdi put, a samo je 60-tak metara udaljen od asfaltnog puta. Dozvoljena gradnja. Ima strujus, vodu i uknjižen je. Povoljna ponuda! 1212 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

30.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Nikole Spasića
|

Lokal u blizini Knez Mihailove, korišćen kao kozmetički salon, mokri čvor, za renoviranje, mogućnost kupovine lokala pored. 5312 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

31.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Neznanog junaka
|

Na Dedinju, u neposrednoj blizini Pinka u ponudi je stan, izuzetan, luksuzan penthaus na jednom nivou od 205 kvadrata, na petom , poslednjem spratu nove zgrade. Stan je odličnog rasporeda, sa velikom kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom, sve zajedno open space oko 60m2. Iz dnevnog boravka i iz jedne od spavaćih soba se izlazi na veliku terasu za uživanje veličine 20m2 sa divnim pogledom. Dalje, u bloku su odvojene tri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojim kupatilom. Stan ima i jedan gostinjski toalet. Sve prostorije u stanu imaju puno staklenih površina i obilje svetlosti. U izgradnji se koriste vrhunski materijali, stolarija će biti alu-drvo, parket hrastov širok, a keramika i sanitarije vrhunski. Odlična toplotna i zvučna izolacija, grejanje i topla voda su na gas, a svaki stan će u prostorijama gde su pločice imati podno grejanje. Retko u ponudi, ova izuzetna nekretnina može biti vaša. Pozovite nas ako su Vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas da vam zakazemo termin za gledanje. 10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.000.000 €
Plac | Pećinci - Okolno mesto - Industrijska zona Oračko polje
|

Odličan plac u industrijskoj zoni, uknjižen, pravougaonog oblika sa frontom od 40m. Namenjen je za proizvodnju ili magacinski prostor. Nalazi se u neposrednoj blizini Milšpeda i autoputa Beograd - Zagreb, uz asfaltni put. U neposrednoj blizini su priključci za vodu i struju. Uknjižen je..5012 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

250.000 €
Plac | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Tkačka
|

Uknjižen plac od 22 ara, leva strana Surčinske ulice u blizini skretanja iz Dr. Ivana Ribara. Plac ima objekat od 70m2, predat za legalizaciju, struju, vodu, put, planiran za stambenu zonu. Izuzetno za investitore jer se graniči sa dva placa predviđenih za prodaju. Postoji mogućnost kupovine dela placa 7510 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

200.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

Lepo sređena porodična kuća u dva nivoa, u špansko-meksičkom stilu,na placu od 3 ara. Kuća je svetla sa puno prozora. Iz prostranog dnevnog boravka pruža se izuzetno lep pogled na dvorište. Na drugoj etaži je pet spavaćih soba. U celoj kući je četiri kupatila. U okviru kuće je i izdvojen jednoiposoban stan. Garaža od 70m2 sa vodom i strujom. Vredi pogledati. Dozvoljem gradnja 700m2. 1012 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

890.000 €
Kuća | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Ljubomira Ivkovića Šuce
|

Kvalitetno izgrađena kuća / 490 kvm grejne površine + 60 kvm terase /, na tri etaže, sama na placu od 7 ari - uređeno dvorište sa kamenom ogradom i kovanim gvožđem, 2 ulaza u kuću i izlaz na dve ulice. Prizemlje: veliki poslovni prostor / za dve garaže je dodatno izvršena prenamena u poslovni prostor/, ukupno sada ima 164 kvm poslovnog prostora, sa kotlarnicom, podrumom i mokrim čvorom. Sprat: ulazni hodnik, veliki i prostran dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, ostava, tri spavaće sobe, veliko kupatilo i terase. Kvalitetna alu-drvo stolarija. Potkrovlje: isti raspored kao na spratu - izgrađeno u sivoj fazi - potrebno postavljanje unutrašnje stolarije, parketa, pločica i krečenje. Dozvoljena gradnja još 300 kvm. Grejanje u celoj kući je na gas. Gradski prevoz: 42,56,59,502,E-2. Blizina novog Doma zdravlja, škole, vrtića, marketa, prevoza...Uknjižena kuća na vlasnika 1/1! Hitna prodaja! Za preporuku! 7010 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

360.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Ostružnica - Radovana Todorovića
|

Započeti objekat uz put Beograd - Obrenovac, u grubim radovima prizemlje + četiri sprata, na placu od 45ari. Plac je uknjižen na vlasnika, izlazi na dve ulice, urađena je konverzija i zemljište je u građevinskoj zoni. Pogodno je za različite poslovne namene..1212 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

290.000 €
Plac | Beograd - Rakovica - Stari Košutnjak - Vareška
|

Građevinska parcela u najlepšem delu naselja, na 100m od šume Košutnjak, ima izlaz na dve ulice. Spada u građevinsku celinu namenjenu za višeporodično stanovanje, sa mogućnošću građenja objekata spratnosti PR+4+Ptk/Ps. U neposrednoj blizini parcele su reka Topčiderka, robna kuća, pijaca i benzinska pumpa, kao i lokacija novog Tržnog centra čija izgradnja je u toku. U blizini parcele prolazi tramvajska linija br.3, dok su autobusi 47 i 48 udaljeni 5-6min laganog hoda. Parcela je uknjižena, urađena je konverzija. Za zainteresovane investitore postoji mogućnost dogovora da se deo cene isplati u kvadratima..9412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.500.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Jovana Bijelića
|

Odličan dvoiposoban stan u najlepšem delu naselja Braće Jerković. Zgrada i ulaz su odlični, a ispred zgrade je obezbeđeno parking mesto. Stan je dvostran i svetao. Klasičnog je rasporeda prostorija. Zahteva određena ulaganja. Preporučuje ga i blizina prevoza, pijace, Maksija, škole i vrtića. 1012 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

123.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Golf - Izvorska
|

Dvoiposoban stan u dva nivoa u najlepšem delu Izvorske u zgradama od fasadne cigle, Prvi nivo sadrži hodnik,kupatilo,kuhinju sa trpezarijom,spavaću sobu,dnevni boravak sa lođom, Drugi nivo sadrži garderober,spavaću sobu,hodnik.Stan ima prelep pogled i dvostrano je orijentisan, svetao iako na slikama ne odaje taj utisak. ..1212 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

250.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Dom omladine - Nušićeva
|

Lokal u strogom centru grada,u pešačkom delu Nušićeve ulice,pogodan za noćni klub,kafić, lokal ima odlićnog zakupca..1012 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

299.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat