Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O

EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O


Broj u registru posrednika : 1432
Telefon: (011) 613-8259
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Prote Milorada Pavlovića
|

Na odličnoj lokaciji u Žarkovu, u neposrednoj blizini crkve, izdaje se prostran dvosoban stan površine 65 kvadratnih metara. Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe idealne za relaksaciju i druženje, kao i udobne spavaće sobe koja pruža privatnost i miran san. U sklopu stana nalazi se moderno opremljena kuhinja sa trpezarijom, koja pruža prostor za pripremu obroka i uživanje u zajedničkim obrocima. Stan je opremljen sa dva klima uređaja koji omogućavaju ugodnu temperaturu tokom svih godišnjih doba. Takođe, stan ima kablovsku televiziju i brzi internet kako bi stanari mogli uživati u omiljenim TV programima i surfati internetom bez problema. Ovaj stan predstavlja savršen dom za pojedince ili parove koji traže udoban i funkcionalan prostor u mirnom okruženju, ali i sa svim potrebnim sadržajima na dohvat ruke. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

400 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

U prilici smo da vam ponudimo renoviran stan koji se nalazi u održavanoj vojnoj zgradi u Bloku 62, Novi Beograd, a sama struktura stana je veoma tražena u aktuelnoj ponudi. Stan se sastoji od hodnika, dnevne sobe, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila i terase (4m2). Terasa nije uračunata u uknjiženu korisnu površinu (41m2 korisna površina + 4m2 terasa). Električne i vodovodne instalacije su zamenjene, kao i stolarija (PVC). U tom delu Novog Beograda su svi infrastukturni sadržaji neophodni za urbani način života - škole, vrtići, prodavnice, apoteke, pijaca, dom zdravlja, banke itd kao i blizina savskog šetališta. Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

112.500 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Vojvode Micka Krstića
|

U prilici smo da vam ponudimo luksuzan dvoiposoban stan na samo deset minuta vožnje od centra Beograda. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijskim i dnevnim delom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora - kupatilo i wc, i terase. Nalazi se na samo tri minuta hoda od TC Big, u neposrednoj blizini stajališta svih autobuskih linija dobro povezanih sa celim gradom. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta na nivou -1. Useljiv od 01.05.2024. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

950 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj
|

U prilici smo da vam ponudimo zemljište u građevinskom području. Širok front ka ulici. Spojene dve parcele. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

150.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dorćol - Poenkareova
|

Izdajemo poslovni prostor na Novom Dorćolu, 63m2, koji se sastoji od ulaznog dela, prijemnog ofisa, dve sobe i kupatila. Prostor je pogodan za agenciju, advokatsku kancelariju, salon lepote, višenamensku ordinaciju, IT office i slično. Takođe postoji mogućnost potpisivanja dugogodišnjeg ugovora. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

850 €
Garaža | Beograd - Vračar - Crveni krst - Gročanska
|

Garažno mesto površine 13,5m2. Donji nivo autoklackalice. Mogućnost zakupa od 17.02.2024. Depozit u visini jednog mesečnog zakupa. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

100 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 19a - Milentija Popovića
|

Prodaje se dvoiposoban, adaptibilan stan, u najbolje pozicioniranoj zgradi bloka 19a. Stan se nalazi u tkz. aneksima, u dobro održavanoj vojnoj zgradi iz 1980. godine. Uknjižen je na 57m2. Orijentisan ka parku. Prostorije: ulaz, kuhinja, dnevna soba, dve spavaće sobe, ostava i kupatilo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

180.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 21 - Bulevar Mihajla Pupina
|

U prilici smo da vam ponudimo stan na jednoj od najatraktivnijih lokacija. Smešten u stambenoj zgradi na Novom Beogradu u blizini Save i Dunava, Sava centra, auto-puta, Tc Ušće, Zelenog venca i centra grada. Gradskim prevozom je povezan sa Zemunom kao i sa ostalim delovima Beograda. Stan je komforan sa otvorenim dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, prostranom kuhinjom i dva mokra čvora. Iz svake prostorije izlazi se na terase sa kojih se pruža živopisan pogled. Zgrada poseduje dva lifta, obezbeđena je video-nadzorom. Redovno se održava i uređuje. Stan se izdaje kompletno namešten. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.150 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj - Put za Vukovac
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan plac koji se vodi kao poljoprivredno zemljište. Nalazi se u blizini stambenih objekata. Asfaltni put prolazi pored placa. Front ka ulici oko 22m koji se širi kako plac ide ka dubini i u obliku je trapeza. Uknjižen. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

28.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Galenika - Batajnički drum
|

Izdaje se poslovni prostor ukupne površine 610 m² na 14 ari placa, koga čine: poslovno-kancelarijski prostor površine 210 m², magacinski prostor površine 60 m² i hala površine 350 m². Ceo objekat je obezbeđen video nadzorom. Plac ima kamionski i šleperski prilaz, kao i parking za veći broj vozila. Poslovno-kancelarijski prostor: 2 kancelarije, arhiva, čajna kuhinja, kupatilo u prizemlju i 3 kancelarije, prostorija za server i kupatilo na I spratu. Sve kancelarije su opremljene kancelarijskim nameštajem, plakarima i klimom, a u celom prostoru je etažno grejanje. Magacinski prostor: magacin sa prostorom za prilaz kombija, kancelarija, čajna kuhinja i wc u prizemlju i kancelarija, wc i magacinski prostor na I spratu. Hala: površina 350 m², dimenzija 28 x 12,5 m’, visina 4 m’, jačina struje 50 A. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

4.000 €
Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O