Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O

EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O


Broj u registru posrednika : 1432
Telefon: (011) 613-8259
Stan | Zlatibor - Okolno mesto - Herceg novog
|

2.0, 103m2, PSUT, TA; uknjižen U prilici smo da vam ponudimo stan u stambenoj zgradi koji se nalazi u polusuterenu. Veliki dvosoban koji može da se adaptira u trosoban, ima površinu od 63m2, a ostatak od 40m2 čini zastakljena lođa. U katastru je uknjižen na 103m2. Vlasništvo 1/1, odmah useljiv. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

105.000 €
Plac | Zlatibor - Okolno mesto - Herceg novog
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan građevinski plac u naselju Zova, udaljen 900m od centra Zlatibora i jezera. Plac je u obliku pravougaonika, dozvoljena spratnost P+6+PK. Mogućnost gradnje oko 10000m2. Vlasništvo uknjiženo 1/1. Za potencijalne investitore mogućnost dogovora za kvadrate na samoj lokaciji ili već gotove kvadrate na drugim lokacijama i drugim gradovima (Beograd, Novi Sad, Niš, itd). Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.600.000 €
Plac | Zlatibor - Okolno mesto - Herceg novog
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan plac u građevinskoj zoni, udaljen 800m od centra Zlatibora i samog jezera. Struja, voda, kanalizacija, asfaltni put do samog placa. Mogućnost gradnje 400m2. Uknjiženo, vlasništvo 1/1. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

95.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Gorička
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan dvosoban stan u prizemlju kuće. Odvojen ulaz, odvojeno kontrolno brojilo. Izdaje se polunamešten na minimum godinu dana. Obavezan jedan depozit u visini jedne zakupnine. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

290 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - Radoja Dakića
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan, dvosoban stan, 54m2+dve terase u centralnom delu Novog Beograda. Zgrada je pozicionirana preko puta Instituta za majku i dete i okružena je parkovima. Parkiranje je moguće ispred zgrade (nije zonirano). Stan je renoviran pre nekoliko godina, prodaje se namešten tako da nemate dodatnih građevinskih investicija. Prilikom izgradnje zgrade bila su predviđena dva lifta, nisu ugrađeni, ali postoji mogućnost ugradnje, ukoliko se stanari dogovore. Sve pogodnosti urbanog načina života su u neposrednoj blizini - parkovi, bolnice, Dom zdravlja, opština Novi Beograd, supermarketi, banke, škole, vrtići, restorani, odlična saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

122.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - Luja Adamiča
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan stan koji se nalazi u jednoj od najkvalitetnijih zgrada u tom delu Novog Beograda. Stan se nalazi na drugom spratu i poseduje veliku terasu. Osim ostave u stanu, kupac dobija i veliku ostavu na sedmom spratu. Postoji mogućnost i da se struktura stana lako adaptira prema potrebama kupca. Zgrada je okružena parkovima i postoji mogućnost parkiranja oko zgrade (parkiranje nije zonirano). Sama lokacija je veoma tražena zbog blizine Dunavskog keja, Zemuna, Dobre povezanosti sa centrom i ostalim delovima Beograda, blizina osnovnih i srednjih škola, vrtića, fakulteta, Doma zdravlja, supermarketa... Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

208.500 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Tomasa Edisona
|

U prilici smo da vam, ponudimo odličan, jednoiposoban stan u stambenoj zgradi iz devedesetih godina prošlog veka. Nalazi se u blizini osnovne škole, vrtića, Maxi diskonta, pijace i apoteke. U stanu je promenjena spoljna stolarija (PVC) i renovirano kupatilo. Ostaje ugradna kuhinja koja je rađena po meri. Stan ima pripadajući podrum. Uknjižena zgrada. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

75.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Zeleni Venac
|

U prilici smo da vam ponudimo odličan salonac u samom centru grada u blizini pešačke zone i Knez Mihajlove ulice. Stan dvostrano orijentisan i kompletno renoviran pre desetak godina. Mereno 90m2 sa terasom. Stan je interesantan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Izdavanje na duži peeriod, Obavezan depozit, mesečno plaćanje. Stan se izdaje prazan i odmah je useljiv. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Zeleni Venac
|

Salonac, 4.0, mereno 90m2 sa terasom, I sprat, uknjižen, odmah useljiv. U prilici smo da Vam ponudimo stan u strogom centru grada na Zelenom vencu u blizini pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici. Salonac koji se nalazi u predratnoj zgradi sa održavanim ulazom. Dvorišna zgrada sa četiri sprata je smaknuta i uvučena od gradske buke i glavne ulice. Stan je dvostrano orijentisan i sam je na celom spratu. Kompletno je renoviran pre desetak godina. Stan je odlična investicija zbog lokacije gde se nalazi, a može da se koristi kao stambeni prostor ili kao poslovni prostor. Postoji pripadajući podrum od 10m2. Stan se sastoji iz centralnog salona u koji se ulazi sa desne: u jednu spavaću sobu, kupatilo i toalet. Pravo iz salona imamo dve velike prostorije od 22m2, iz koje se izlazi na jednu terasu. Iz centralnog salona sa leve strane nalaze se kuhinja, trpezarija i radna soba. Stan za svaku preporuku. Odmah useljiv i uknjižen na vlasnika. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija
|

Objekat se nalazi u mirnom delu Zlatibora u blizini centra, a dovoljno zakolnjen od buke i gužve, u tihom i prijatnom ambijentu. Okružen sa dosta zelenila, predstavlja pravi ugođaj za one koji bi da budu blizu dešavanja, a da pronađu sopstveni mir. Spoljno uređenje zgrade je pravi biser moderne arhitekture koja se u potpunosti uklapa sa mirnim prirodnim ambijentom u kojem se nalazi. Uređen prilaz, dovoljan broj parking mesta zadovljiće i najzahtevnije korisnke. Kvalitet ugrađenih materijala je na nivou najviših standarda u građevinarstvu kako u pogledu grubih građevinskih radova tako i u pogledu završnih radova. Poseban akcenat ja na energetskoj efikasnosti i fasadnoj materijalizaciji. Fasadni zidovi- termoblok. Zidovi između apartmana- akustični blok. Termoizolacija- kamena vuna, stirodur. Hidroizolacija- sika membrana, kondor. Fasada- ventilisana fasada- HPL paneli i prirodni kamen, dekorativni fasadni malter. Stolarija- sedmokomorni aluminijumski profili sa trostrukim niskoemisionim staklom, staklene ograde. Sobna vrata- vrata sa tvrdom MDF ispunom i završnom oblogom od prirodnog drvenog furnira. Podne obloge- parket debljine 14mm najvišeg kvaliteta, Italijanske granitne pločice velikih dimenzija. Sanitarije- ugradni vodokotlići, konzolne WC školjke i umivaonici. Kupatilska armatura visokog kvaliteta, staklene tuš kabine sa linijskim slivnicima. Parter- savremeno opremljen i uređen parter sa grejnim kablovima na pešačkim i kolskim pravcima. Spoljašna rasveta- pažljivo odabrane i pozicionirane svetlosne grupe ističu arhitektonske detalje istovremeno doprinoseći osećaju sigurnosti. U prizemlju objekta predviđen je luksuzan restoran. E6- Norveški radijatori. Rok završetka radova 31.12.2023. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

300.000 €
Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O