Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Novi Beograd - Jurija Gagarina
|

A blok. Lux dvosoban stan sa velikom terasom sa pogledom na reku. U zgradi je recepcija 24h. Stan takođe ima i garažu. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Jelena Krstić br.licence 1296 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 .

1.300 €
Stan | Zlatibor - Okolno mesto - Hajdučka
|

Uknjižen, 30m2, 1/6, 67.000 eur. Na prodaju kompletno opremljen stan u apart hotelu Concept Club Magnet u naselju Čolovića Brdo na Zlatiboru. Prostor je pažljivo osmišljen kako bi se maksimalno iskoristio i sastoji se od predsoblja, spojenog dnevnog i spavaćeg dela, kupatila i terase. Moderno je i veoma lepo opremljen. Grejanje je na električne panelne konvektore. Stan je uknjižen i trenutno se izdaje, što budućem vlasniku omogućava nastavak rentiranja. Zgrada poseduje spa centar, bazen, lift i interfon pružajući maksimalan komfor i luksuzan životni stil. Agencijska provizija 2 % Agent: Marija Mitrašinović br. licence 5862 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 MM .

67.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Kumodraž - Vojvode Stepe
|

U ponudi imamo trosoban, veoma funkcionalan, izuzetno lepo sređen, moderan stan. Odvojen je spavaći deo od dnevnog boravka i kuhinje. Stan je kompletno renoviran i opremljen novom, kvalitetnom belom tehnikom. Centralno grejanje, klima, kablovska, interfon. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Sandra Tasić , br. licence:5710 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 ST05 .

700 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Sime Šolaje
|

Stan sa garažom u manjoj stambenoj zgradi u centralnom delu Stare Karaburme kod Idea marketa. U neposrednoj blizini više linija javnog prevoza, Big šoping centar, škola, vrtić... Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, dve spavaće sobe i ostave. Odvojen ulaz iz dvorišta koje koristi samo ovaj stan. Uz stan se prodaje i uknjžena zidana garaža u dvorištu ispred koje je moguće parkirati još dva vozila. Stan je bez ulaganja, kompletno renoviran sa svim instalacijama. Grejanje je etažno sa kvalitetnim novim električnim kotlom pod garancijom. Dve inverter klime. Uknjižen na vlasnika. Agencijska provizija 2% Agent: Darko Slivar, broj licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

142.500 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Braće Jerković
|

U najlepšem delu naselja Braće Jerković, u blizini okretnice 26 i Vera, u starom delu naselja, u parkovskom okruženju, nalazi se ovaj funkcionalan dvosoban stan. Iako je u prizemlju, većim delom stan se nalazi na visini prvog sprata ( samo je soba u nivou visokog prizemlja) Ispod stana su podrumske prostorije. Stan je održavan, nedavno renoviran, PVC stolarija, roletne, komarnici, renovirano kupatilo. Bez većih ulaganja. Stan se sastoji od ulaznog hodnika iz koga se ulazi u kupatilo, sobu i nastavlja se u trpezariju koja je povezana sa jedne stane sa dnevnom sobom, a sa druge strane je kuhinja. Od dela terase je napravljena mala radna soba (uvedeno podno grejanje i radijator, urađena izolacija terese). Uknjižen na 57m2, grejne površine 51m2. Stan je svetao, dvostrano orjentisan. Poseduje pripadajući podrum. Miran i porodičan deo grada. Za svaku preporuku Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

119.500 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Gospodar Jovanova
|

Zastupamo prodaju jednoiposobnog stana na najtraženijoj gradskoj lokaciji, Gornjem Dorćolu. U lepoj salonskoj zgradi, u blizini Kralja Petra, nalazi se ovaj kompletno renoviran i namešten stan, Pozicioniran suprotno od ulice, a sa pogledom na lepo zeleno dvorište garantuje mir i privatnost u centru grada. Stan je uknjižen na 22m2, a upis celokupne kvadrature od 32m2 u toku. Odlična investicija, pogodan za sve namene! Agencijska provizija 2% Agent: Tamara Vučković br. licence 3104 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 TV .

165.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nodilova
|

Bez provizije za kupce. Stanovi u novogradnji na Banovom brdu, na sjajnoj lokaciji, samo par minuta šetnje do Ade Ciganlije. Moderni stanovi projektovani tako da zadovolje i najzahtevnije kupce. Zgrada sa malim brojem stanova, po dva na svakom spratu, obezbeđuje mir i komfor življenja. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Povraćaj PDVa za kupce prvog stana. Planiran završetak kraj 2025.godine. Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .

207.900 €
Stan | Zlatibor - Planina - Dobrivoja Mojovića
|

Na prodaju prostran, troiposoban duplex koji se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji na Zlatiboru, odmah pored hotela 21st Century. Stan je savršeno organizovan i funkcionalan. Na prvom nivou se nalaze predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, ostava, lođa i gostinski toalet, a na drugom tri spavaće sobe i kupatilo. Zgrada poseduje recepciju i lift, a blizina hotela donosi dodatne pogodnosti, kao što su restoran, spa centar i druge usluge. Ovaj stan je idealna prilika za porodični život. Agencijska provizija 2 % Agent: Marija Mitrašinović br. licence 5862 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 MM .

120.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Hotel M - Koste Jovanovića
|

Izdaje se četvoroiposoban stan 142 m2, eg , I/II, lift, 5 inventer klima, interfon, tri terase, jedno parking mesto ispred zgrade. Raspored prostorija: ulazni antre, sa jedne strane dnevno trpezarijski deo povezan sa kuhinjom, i dve manje terase, a sa druge strane ,4. spavaće sobe, dva kupatila i lepa terasa ka dvorištu za uživanje. Troškovi; infostan 3500 dinara , struja po potrošnji, internet i kablovsku zakupac samostalno dogovara. Stan je nenamešten,osim ugradne kuhinje sa belom tehnikom i ugradnih plakara u spavaćim sobama. Stan je odmah dostupan. Izdaje se na duže, minimum dve godine Idealno za kancelarije ili poslovni prostor. Može i za život. Kirija + depozit u visini jedne kirije. Agencijska provizija 50 % vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Milica Cagić broj licence 241 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/262 07 34 .

1.920 €
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Budimska
|

Stan na odličnoj lokaciji u blizini Botaničke baste i kompleksa Novi Dorcol u jednoj od centralnih urbanih zona grada. Petosoban penthouse dvostrane orijentacije, uknjižene kvadrature 165 m² , (grejne površine 121m2 + 44m2 terase) smešten je na šestom i sedmom spratu u zgradi novije gradnje. Na prvom nivou nalazi se prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, degažman sa tri spavaće sobe, kupatilo, toalet. Na drugom nivou nalazi se spavaća soba, kupatilo i izlaz na terasu od 44m2 sa panoramskim pogledom na grad. Stan se kupuje direktno od investitora i izražena cena za stan je sa uračunatim pdv-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Odlična povezanost sa svim potrebnim sadržajima i uslugama i može biti velika prednost za svakodnevni život. Idealna je prilika za sve koji traže udoban i funkcionalan stan na dobroj i pristupačnoj lokaciji, pogodan za život ili kao investicija za izdavanje. Uknjižen 1/1, bez tereta i zabelezbi,odmah useljiv. Agenc. provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

533.500 €
Stan | Zlatibor - Planina
|

Prodaje se kompletno namešten jednoiposoban stan u mirnom naselju Palisad, na Zlatiboru. Ovaj stan površine 33m² sastoji se od predsoblja, svetlog dnevnog boravka sa kuhinjskim delom, spavaće sobe, kupatila i terase sa prelepim pogledom na šumu. Moderno je opremljen i nameštaj je nov. Grejanje je etažno. Stan se nalazi u mirnom okruženju, idealnom za odmor i opuštanje, a opet u blizini svih važnih sadržaja Zlatibora. Zgrada poseduje interfon i lift Iskoristite priliku i uživajte u prirodi Zlatibora iz udobnosti svog novog doma! Agencijska provizija 2 % Agent: Marija Mitrašinović br. licence 5862 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 MM .

72.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nodilova
|

Bez provizije za kupce. Stanovi u novogradnji na Banovom brdu, na sjajnoj lokaciji, samo par minuta šetnje do Ade Ciganlije. Moderni stanovi projektovani tako da zadovolje i najzahtevnije kupce. Zgrada sa malim brojem stanova, po dva na svakom spratu, obezbeđuje mir i komfor življenja. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Povraćaj PDVa za kupce prvog stana. Planiran završetak kraj 2025.godine. Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .

346.830 €
Stan | Beograd - Rakovica - Labudovo brdo - Serdar Janka Vukotića
|

U ulici Serdara Janka Vukotića prodaje se stan 49 m 2 korisne a 52m2 građevinske površine, mereno 72m2,(pripojena terasa uz saglasnost stanara zgrade). Prostorije: Ulazna zona,kuhinja,trpezarija,velika dnevna soba,dve spavaće sobe,kupatilo,dve terase i jedan francuski balkon.Obe spavaće sobe imaju izlaz na terasu,stan je jugoistočno orijentisan sa prirodnom ventilacijom u kuhinji i kupatilu kao i sa pripadajucim podrumom. Postoje svi sadržaji za miran i udoban život.Uredan je pravni kontinuitet celokupne dokumentacije,buduci vlasnik se može direktno knjižiti na svoje ime. Stan mogu kupiti samo keš kupci. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .

129.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Carigradska
|

Izuzetan četvorosoban stan, na odličnom mestu, kod Botaničke bašte, u opštini Stari Grad, Carigradska ulica. Ulica je mirna i puna zelenila, stan je u kvalitetnoj predratnoj, (tzv. salonskoj) zgradi, odličnog ulaza, jedini na petom od pet spratova. Kompletna infrastruktura, (vrtić, škola, pošta, pijaca, Lidl i sl.) je u neposrednoj blizini. Stan je izgrađen 1996. godine, u odličnom je stanju, trostrano orijentisan, (jugo-istog, jug, severo-zapad), sunčan i svetao, sa lepim pogledom ka Botaničkoj bašti i ka ulici. Ima centralno grejanje, interfon i kablovsku mrežu. Stambena zajednica je započela postupak za ugradnju lifta. Od prostorija ima antre, kuhinju sa ostavom, trpezariju, dnevnu sobu, tri spavaće sobe, dva kupatila, terasu, lođu-pokrivenu terasu, francuski balkon, krovnu terasu, kao i podrum i tavan. Centralna visina svih prostorija je 3,20m, kupatila imaju prirodnu ventilaciju. Ukupna površina stana, po nalazu veštaka, je 154m2, a uknjižena korisna površina, koja je i grejana površina, je 108m2. Stan ima i garažno mesto u prvoj susednoj zgradi, uknjiženo na istod vlasnika, površine 16m2, koje se može kupiti uz stan, po ceni od 25.000 EUR. Agenc. provizija 2% Agent: Aleksandra Jovančević br. licence 406 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/2620734 .

395.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nodilova
|

Bez provizije za kupce. Stanovi u novogradnji na Banovom brdu, na sjajnoj lokaciji, samo par minuta šetnje do Ade Ciganlije. Moderni stanovi projektovani tako da zadovolje i najzahtevnije kupce. Zgrada sa malim brojem stanova, po dva na svakom spratu, obezbeđuje mir i komfor življenja. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Povraćaj PDVa za kupce prvog stana. Planiran završetak kraj 2025.godine. Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .

162.030 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 44 (TC Piramida) - Gandijeva
|

Stan na odlicnoj lokaciji merena povrsina 75m2. U prilici smo da vam ponudimo ovaj prelep trosoban stan koji je skoro renoviran. Stan je svetao i sa odlicnim rasporedom, zgrada je okruzena zlenilom. Iznad stana nalazi se ostava koja pripada stanu, postoji mogucnost da se napravi i duplex. Uz stan dobijate i pripadajuci podrum. U blizini se nalazi autobuske stanice, parkovi, skola, vrtici, setalista, prodavnice.. Stan za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

240.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nodilova
|

Bez provizije za kupce. Stanovi u novogradnji na Banovom brdu, na sjajnoj lokaciji, samo par minuta šetnje do Ade Ciganlije. Moderni stanovi projektovani tako da zadovolje i najzahtevnije kupce. Zgrada sa malim brojem stanova, po dva na svakom spratu, obezbeđuje mir i komfor življenja. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Povraćaj PDVa za kupce prvog stana. Planiran završetak kraj 2025.godine. Agent Ana Jovanović broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 AJ01 .

216.810 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Slobodana Jovanovića
|

Stan sa dušom, jedinstven u ponudi! Za sve ljubitelje Višnjičke banje i poznavaoce prednosti života u njoj, divan, porodičan, prostran, svetao i potpuno renoviran stan sa puno ugradnih elemenata i iskorišćenog prostora. Stan ima odvojen spavaći blok sa tri sobe, veliki dnevni boravak i odvojenu veliku kuhinju sa trpezarijom. Otvoren pogled ka Dunavu sa terase koja nije ušla u površinu stana. Podna površina stana iznosi preko 100m2. Za detaljnije informacije, budite slobodni da nas kontaktirate. Agenc. provizija 2% Agent: Milena Kalezić br. licence 1993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MK .

157.000 €
Lokal | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Borska
|

Izdaje se odličan lokal, sa veoma dobrim rapsporedom prostorija, idealan za laboratoriju, polikliniku ili kancelariju. U blizini se nalaze kafići, prodavnice, vrtić, škola, autobuska stajališta. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Pogodan je za različite vrste delatnosti. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .

620 €
Stan | Beograd - Voždovac - Jove Ilića
|

Namešten, 4.0, novogradnja, cg, protočna topla voda, 4/4, lift, dve terase, garaža Jedinstven, luksuzan, svetao, prostran četvorosoban stan sa pogledom na Bajfordovu šumu. Open space dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, 2 terase, 2 kupatila i 3 spavaće sobe, garderober su komotno raspoređeni na 132m2. Sama zgrada je rađena po najvišim standardima gradnje - poseduje najsavremeniji sistem grejanja-hlađenja, protočnu toplu vodu, vrhunsku stolariju i sanitarije. Namešten i opremljen luksuzno i moderno, udoban i funkcionalan za porodični život. Garažno mesto kao i svi troškovi sem kablovske i interneta uračunati u cenu. Depozit obavezan. Odmah useljiv. Jedinstven. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 DS06 .

2.200 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O