Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Zlatibor - Planina - Dobrivoja Mojovića
|

Prodaje se kompletno opremljen apartman sa parking mestom u apart hotelu 21st Century na Zlatiboru. Po strukturi je jednoiposoban i sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase na koju se izlazi iz obe prostorije. Apartman je opremljen u modernom, minimalističkom stilu. Grejanje je na norveške radijatore. Hotel pruža luksuzne sadržaje, uključujući bazen sa slanom vodom, Spa i Wellness centar, fitness centar, sobe za masažu, restoran, recepciju, dečije igralište i ostale sadržaje savršen za opuštanje i uživanje. Idealan je za one koji traže kombinaciju komfora i prestiža, bilo za sopstvenu upotrebu ili kao investiciju za izdavanje. Posebna pogodnost je što možete koristiti apartman koliko želite, a u preostalom vremenu on se iznajmljuje kao apartman o kome se brine hotelski menagment. Agencijska provizija 2 % Agent: Marija Mitrašinović, br. licence 5862 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .

120.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Stevana Brakusa
|

Izdaje se lokal u tržnom centru Stankom na Banovom brdu. Lokal radi kao kompletno opremljen kafić na 2 nivoa+bašta tako da nema velikih ulaganja. Prostor se sastoji iz donjeg dela + galerija, ukupno 50m2. Bašta koja je okrenuta ka ulici ima 40m2. Mesečno plaćanje i dupli depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 IB08 .

800 €
Stan | Beograd - Vračar - Njegoševa
|

Odličan, redak u ponudi, tripleks stan ukupne površine 177m2, a uknjižene 104m2. Nalazi se na izuzetnoj gradskoj lokaciji, u Njegoševoj ulici na Vračaru, u kvalitetnoj zgradi zidanoj 60-tih godina sa centralnim grejanjem i liftom. Dvorište zgrade stanari koriste za parkiranje. Stan odaje utisak kuće. Zaista za preporuku. Na prvom nivou (izvornih 73m), pored ulaznog prostora, nalazi se prostran dnevno trpezarijski prostor koji izlazi na terasu ka Njegoševoj ulici, kuhinja sa ostavom i zastakljenom lođom i kupatilo. Jednostavnom intervencijom, može se odvojiti jedna spavaća soba ukoliko je potrebno. Na drugom nivou, podignutom sa građevinskom i upotrebnom dozvolom, su dve spavaće sobe, kupatilo i zajednički prostor za razlicite namene iz koga se izlazi na veliku terasu. Obe spavaće sobe imaju korisne prostrane galerije. Treći nivo (izlaz sa drugog nivoa) je krovna terasa pov. 46m2 koja daje posebnu "težinu" ovom stanu. Perfektno uređena, natkrivena, sa prostorom za sedenje, đakuzijem i baštenskim zelenilom pruža svakodnevno uživanje i daje poseban kvalitet gradskom životu. Ceo stan je sređen, izuzetno održavan, sunčan i svetao (peti i šesti sprat), a kompletna gradska infrastruktura koja je nadohvat ruke čini ga jos privlačnijim za život. Agencijska provizija 2% Agent: Aleksandra Jovančević br. licence 406 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/26-20-734 .

480.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Kanarevo brdo - Borska
|

Stan je u porodičnoj stambenoj zgradi sa 4 stana na odličnoj lokaciji na Kanarevom brdu. Sastoji se od dve posebne stambene jedinice i to : prva jedinica se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe iz koje se izlazi na terasu od 4m2. Druga jedinica je velika spavaća soba u koju se ulazi iz hodnika zgrade desno i preko puta je prve jedinice. Kompletno renovirano. Niski režijski troškovi, infostan 1500 din. Odlična saobraćajna povezanost, u blizini osnovna i srednja škola, dom zdravlja, restorani, sportski tereni, prodavnice. Stan je useljiv od 20 oktobra. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .

500 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Velika Moštanica
|

Retko u ponudi, DELUX kuća na samo 18km od centra Žarkova u blizini restorana za svadbe Momčilo, na samom izlasku iz Lipovičke šume. Vlasnik je kuću sređivao za sebe i urađena je po najvišim svetskim standardima. Vaše je samo da unesete nameštaj, ličnu garderobu i uselite se u ovaj prelep DELUX prostor. U kući ostaju svi ugradni, po meri, rađeni plakari, kuhinja.....Grejanje je na toplotne pumpe, 11 zona grejanja+hlađenja+sanitarne vode. Ograđen, ravan plac od 18,5ari. U sklopu kuće se nalaze i bilijar sala, teretana, bioskop sala...Kompletno je uknjižena na celu kvadraturu. Za svaku preporuku. Prostorije: PR: Garaža, bilijar sala, vešernica, radna kancelarija, kotlarnica, teretana, kupatilo, prostor za proslave sa izlazom u dvorište. I nivo: kuhinja, trpezarija, dnevna soba ( oko 120m2) sa izlazom na veliku terasu, spavaća soba, kupatilo, toalet. Među nivo: Bioskopska sala, ostava II nivo: 4 spavaće sobe od kojih je jedna master bedroom sa kupatilom, još jedno kupatilo, toalet i izlaz na veliku terasu. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/26-20-734 .

780.000 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Đevđelijska
|

Prodaje se lokal na Zvezdari u lepoj i mirnoj ulici. Lokal ima jednu veću prostoriju i jednu manju i toalet. Ima izlog do ulice. Može se koristiti za razne delatnosti. Za advokatske kancelarije, IT, knjigovodstvo, i razne zanatske delatnosti. Trenutno je unutra zakupac knjigovođa. Sve iz lokala biće ispražnjeno. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SC05 011/2620734 .

52.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Mirijevski bulevar
|

Izdaje se namešten, neuseljavan stan na dobroj lokaciji u Mirijevskom bulevaru. Stan se sastoji iz velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, od kojih je u jednoj bračni krevet, a u drugoj sofa na rasklapanje, kupatila i terase. Mesečni troškovi niski, grejanje je etažno na struju, stan ima svoj kotao. Mikrolokacija dobra u blizini, tri velika supermarketa, osnovna škola, gimnazija, vrtići, kao i svi ostali sadržaji za svakodnevni život. Odlična povezanost javnim prevozom sa svim delovima grada, ispred zgrade stajalište autobusa 74 i 25P. Postoji mogućnost zakupa garažnog mesta u zgradi. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .

600 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Praška
|

Namešten, 2.0, eg-gas, 2/2, terasa, parking mesto. Izdaje se stan u kući, u mirnoj ulici, u neposrednoj blizini parka na Banovom brdu. Stan je po strukturi dvosoban i potpuno je opremljen. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, odvojene spavaće sobe i kupatila. Stan poseduje veliku terasu sa prelepim pogledom i obezbeđeno parking mesto. Pogodan za jednu osobu ili par. Odmah je useljiv i izdaje se na duži vremenski period - minimum godinu dana. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262 07 34 IB08 .

700 €
Stan | Beograd - Savski venac - Svetozara Markovića
|

Izdajemo predivan penthouse, dvostrano orijentisan, osunčan celog dana. Sedmi sprat, sa ukupno dva stana na spratu, površine 133m2 plus velika terasa od 35m2 sa pogledom na park Mamjež. Visoko kvalitetni materijali, alu stolarija obložena hrastom, troslojni parket, keramika A klase Marazi, sanitarija A klase, split sistem klime, Bosal sigurnosna vrata. Održavan ulaz , mermerne ploče, lift. Najatraktivnija lokacija u centru grada, nadomak svih komercijalnih, kulturnih i istorijskih sadržaja Beograda. Vredi pogledati za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

2.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Svetozara Markovića
|

Prodajemo predivan penthouse, dvostrano orijentisan, osunčan celog dana. Sedmi sprat, sa ukupno dva stana na spratu, površine 133m2 plus velika terasa od 35m2 sa pogledom na park Mamjež. Visoko kvalitetni materijali, alu stolarija obložena hrastom, troslojni parket, keramika A klase Marazi, sanitarija A klase, split sistem klime, Bosal sigurnosna vrata. Održavan ulaz , mermerne ploče, lift. Najatraktivnija lokacija u centru grada, nadomak svih komercijalnih, kulturnih i istorijskih sadržaja Beograda. Vredi pogledati za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

800.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O