Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Solunska
|

Namešten, 2.0, cg, 4/6, lift, terasa Moderan stan u centru Beograda sa zajedničkom velikom terasom. Na 15 minuta hoda od Knez Mihailove ulice. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Jelena Nikolić br. licence 5056 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620 734 JN06 .

900 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Kopitareva gradina - Bulevar Despota Stefana
|

Nenamešten, 3.0, mereno 85m2, IV/V, TA, inverter klima, lođa, podrum, depozit. Na doboroj lokaciji u blizini svih sadržaja  nalazi se ova trosobna nepokretnost, merenih 85m2 (uknjiženih 68). Svetao, dvostrano orijentisan, poseduje predsoblje, tri sobe /kancelarije, kuhinju, kupatilo, lođu i pripadajuća podrumska prostorija. Grejanje je na inverter klimu, TA peć ( sa sklopkom i tajmerom)  i mermoterm ploče. Pogodan za  PP za različite vrste delatnosti, kao i za stanovanje. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MS03 .

750 €
Kuća | Užice - Gradska lokacija - Užičkih heroja
|

Prodaje se kuća u Užicu, u naselju Krčagovo i neposrednoj blizini bolnice. Kuća se prostire na dve etaže sa odvojenim ulazima, što omogućava korišćenje kao dve zasebne stambene jedinice. Prizemlje sadrži kuhinju, dnevni boravak, dve spavaće sobe, ostavu i kupatilo, dok se na spratu nalazi predsoblje, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo i dve terase. Takođe ima i dva podruma. Površina placa je 3 ara. Kuća poseduje čak tri sistema za grejanje, a to su gas, elekticno grejanje i peć na čvrsto gorivo. Letnjikovac je povšine 17.5 m2 i pravo je mesto za opuštanje i druženje. Odličan pogled na grad. Vrtić i škola su odmah pored kuće što čini ovu lokaciju idealnu za porodice, a u blizini su i prodavnice, pekare i tržni centar. Ovo je idealna prilika za one koji traže komforan i funkcionalan dom u mirnom delu grada. Moguća je zamena za kuću u Zemunu. Agencijska provizija 2 % Agent: Uroš Jovanović, br. licence 594 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 .

200.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

U ponudi je jednoiposoban stan u bloku 62,na visokom prizemlju koje je u nivou prvog sparta. Stan je veoma očuvan sa lepim i funkcionalnim rasporedom,spavaći deo je odvojen. Sastoji se od predsoblja iz kog se ulazi u trpezariju i kuhinju,dnevnog boravka,spavaće sobe,kupatila i komforne lođe sa koje se pruža pogled ka parku i zelenilu.Orijentisan je ka istoku,a opet u stanu ima dovoljno dnevne svetlosti. Poseduje i podrum.Lokacija je odlična,prekoputa je osnovna škola,pijaca,dom zdravlja,vrtić,autobuska stajališta,u neposrednoj blizini je i Savsko šetaliste kao i sva ostala važna infrastruktura.Ulaz u zgradu je čist i održavan. Za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Angelovski br.licence 3509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .

135.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Pariske komune
|

Namešten, 2.5, 43m2, XI/XIII, CG, lift, depozit. Na odličnoj lokaciji, na Novom Beogradu, izdaje se namešten, funkcionalan stan. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinjsko trpezarijskog dela, jedne veće i jedne manje sobe, hodnika i kupatila. Stan ima dovoljno mesta za odlaganje. U neposrednoj je blizini svih potrebnih sadržaja za kvalitetan savremeni život. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne Agent: Ana Gavrilović, br. licence:4721 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 AG07 .

600 €
Stan | Zlatibor - Okolno mesto - Gajevi
|

Uknjižen, 24m2, 1/2, kompletno opremljen. Prodaje se kompletno opremljen stan u prelepom naselju Gajevi, u blizini poznate Krčme Gaj na Zlatiboru. Sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i terase. Kreveti se rasklapaju, pa se dnevni boravak lako pretvara u spavaći prostor. Grejanje je na električni panelni konvektor. Stan se nalazi na idealnoj lokaciji, u prirodi ste čim izađete iz njega. Savršen je za boravak tokom cele godine ili kao vikend oaza za ljubitelje planinskog vazduha i prirode. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Marija Mitrašinović br. licence 5862 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/26-20-734 MM .

41.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Nemenikuće - Karađorđeva
|

Nova kuća 4.0 , 163+2 terase, TA. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u mestu Nemenikuce, u neposrednoj blizini centra mesta. Kuća je četvorostrana i sastoji se od dnevnog boravka koji je spojen sa trpezarijom i kuhinjom odakle se izlazi na veliku terasu i na bazen. Tu je i jedno veliko kupatilo.Kuča poseduje tri spavaće sobe, od kojih je jedna master-ima svoje kupatilo.,i izlazi na francuski balkon. Visina plafona je 2.80 cm.U celoj kući je podno grejanje pomocu elektricnog kotla. Kuca još poseduje: Građevinsku dozvolu ,bazen 7×3,5m, sa slanomm vodom Stolariju višekomornu PVC, sigurnosna ulazna vrata,keramiku vrhunske klase 2 parking mesta ( postoji prostor za jos dva) Interfon i video nadzor Crni continental mat crep Uređeno dvorište Čvrstu gradnju, armiranu – betonsku konstrukciju, spoljni zidovi – termo blok Opciono -Grejanje bazena Zalivni sistemi Alarmni sistem Tehnička prostorija Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 MC .

265.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Bulevar JNA
|

U pelepom naselju Paunov breg, u ponudi je potpuno namešten funkcionalan stan površine 45m2 u zgradi iz 2018 godine, sa dva lifta, video nazorom i interfonom. Stan sadrži: jednu spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasu. Grejanje je centralno, sa kalorimetrima, i plaća po utrošku, klima uređaj, sigurnosna vrata, PVC stolarija, hrastov parket. U blizini su: škola, vrtić, javni prevoz (okretnica trolejbusa 40, 41, autobusa 78), tržni centar, pijaca, Maxi, Lidl, kao i svi ostali sadržaji potrebni za komforan život. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 NK .

143.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Mihaila Avramovića
|

Četvotosoban duplex između Belog Dvora i Ortopedske Klinike na Banjici, preko puta rumunske ambasade. Prvi nivo čine antre, veliki salon sa šankom i predsoblje sa širokim drvenim stepeništem autentičnog dizajna. Na drugom nivou nalaze se hodnik koji vodi do tri komforne prostorije,sobe. Prva manja soba ima garderobere duž ćitavog zida, kao i ulaz u manju prostoriju koja može da posluži kao radna soba. Druga soba ima veliki francuski ležaj sa natkasnama i klima uređajem. Treća soba ima sto sa 3 fotelje, police za knjige kao i veliki plazma tv. Kuhinja komplet nameštena ; frižider, šporet sa ravnom pločom, sudomašina Candy, aparat za prečišćavanje vode, mikrotalasna. Hodnik koji vodi u kuhinju ima plakare duž celog zida. Odvojen toalet. Kupatilo sa tuš kabinom, bideom, mašinom za pranje i sušenje veša. Stan je osunčan i topao u mirnom kraju grada. U blizini stana je supermarket Maxi, DM, Okolo zgrade ograđeno dvorište sa cvećem i drvećem, lep prostor za decu . Ispred zgrade obezbeđeno parking mesto. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV04 .

1.699 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Vlajkovićeva
|

Odličan salonac u neposrednoj blizini Narodne skupštine . Kompletno opremljen stvarima za svakodnevni život. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje i kupatila.U blizni su supermarketi , linije gradskog prevoza. U cenu rente je uračunat infostan. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Marko Vukašinović br. licence:5413 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MV07 .

1.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O