Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Čajetina - Gradska lokacija - Krfska
|

Prodaje se kompletno opremljen stan u blizini Hotela Palisad, ostaje ugradni nameštaj, bela tehnika BOSCH (nekorišćeno). Iz stana se prostire predivan pogled, uknjižen i odmah useljiv, lux. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Narodnih heroja
|

Stan se nalazi u zgradi kod Fontane iza Mekdonalda. Blizina prevoza, marketa i škole. Stan je delimično renoviran, rađeno kupatilo, lođa 3m2, velika dnevna soba od 24m2. Kuhinja sa prozorom i velika spavaća soba. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

165.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Milutina Milankovića
|

U ponudi je poslovni prostor u prizemlju zgrade. U potpunosti je renoviran, razdelna mrežna instalacija, ADSL, grejanje i hlađenje pomoću toplotne pumpe vazduh - vazduh, sa centralnim grejanjem. Urađen spušten plafon, urađena je termo izolacija zidova, alarm, rasveta. Odličan za mnoge delatnosti, sada je u zakupu do novembra 2024. sa rentom od 2000evra + PDV. Poseduje četiri kancelarije, dva mokra čvora, magacin, pristup magacinu dostavnim vozilom omogućen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija - Beogradski put
|

Vikend naselje Jugovo. Kuća na glavnom Smederevskom putu sa prelepim pogledom. Lepo uređena kuća se prodaje sa stvarima. 10.29ari, prilaz iz dve ulice. Mereno 160 kvadrata, kupatilo, tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa pogledom. Garaža, pomoćne prostorije, letnjikovac, mesto za bazen. Moguća zamena za stan u Beogradu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

125.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Hajduk Veljka 3. deo
|

Kuća u Grockoj na 12,5 ari placa, ukupne neto površine 146m2, spratnost PR + PTK u osnovi 73m2 sa prelepim pogledom na Dunav. Udaljena od centra Grocke oko 2km, od Beograda 30km. Od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa. Sprat: jedna soba i toalet, terasa. Do kuće je asfaltni put, ulična rasveta, bunar (u blizini je gradski vodovod). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

75.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Brestovik
|

Poljoprivredno zemljište u Brestoviku, površine 4.966m2, sa pogledom na Dunav. Prilaz sa dve strane, do placa od Smederevskog puta oko 2km, sa druge strane prilaza oko 800m. Put je nasut čvrstom podlogom, 300m do zemljišta je zemljani. Struja na 300m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

45.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Petra Kočića
|

Odmah useljiv stan sa kompletno opremljenim prostorijama.Uz stan dolazi i spoljne parking mesto. Zastakljena terasa sa električnim otvaranjem i zatvaranjem. Svi uređaji su u garantnom roku (LG, Bosh, Samsung). Kuhinja je od hrastovog drveta. Uz stan ide i sav nameštaj (koji nije stariji od 2god) Postoji mogućnost kupovine bez parking mesta. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Borivoja Stevanovića
|

Medaković III, Borivoja Stevanovića Funkcionalan, svetao, dvostrano orijentisan četvorosoban stan u centralnom delu Medakovića III. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila i 2 terase. Ima centralno grejanje i toplu vodu. Zgrada je kvalitetno građena, okružena zelenilom i parkovima, održavana i uredna. Poseduje dva lifta (putnički i teretni). U neposrednoj blizini zgrade je osnovna škola, vrtić, veliki market, pijaca, mini tržni centar. Odlična infrastruktura i saobraćajna povezanost. U blizini stajalište sa više linija gradskog prevoza. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

240.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, nova zgrada kod "Gurmana". Trosoban stan na 2.spratu sa nameštajem. Uknjižen na 47m2, merenjem utvrđeno ima 62m2. Zgrada ima lift, stan kalorimetar. Prodaje se sa stvarima i kvalitetnom kuhinjom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.500 €
Garaža | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Garažno mesto u luksuznom naselju na Trošarini na -2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

25.000 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Milovana Milovanovića
|

U prilici smo da ponudimo potpuno opremljen lokal koji poseduje mogućnost bašte ukoliko to zakupac želi. Prostor se sastoji iz jedne velike prostorije i toaleta. Na odličnoj lokaciji u blizini Savskog trga. Agencijska proivizija 50% od prve zakupnine.

750 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan dvorišno orijentisan, sa odgovarajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

230.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan dvorišno orijentisan, sa odgovarajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

235.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan gleda na Bulevar, sa odgovarajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

230.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan je dvorišno orijentisan, sa odgovarajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

228.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan je dvorišno orijentisan, sa odgovrajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

232.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan je dvorišno orijentisan, sa odgovrajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

230.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Milana Uzelca
|

Prelep stan u izuzetno korektnom stanju u visokom prizemlju sa 2 velike spavaće sobe i ogromnom dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom. Ima i posebno garderober. U blizini škola, vrtić, pijaca i ostale komercijalni objekti. Stan za svaku preporuku. Odličan i za poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

164.900 €
Kuća | Beograd - Grocka - Zaklopača - Pandurice 3.deo
|

Vikendica u Zaklopači, naselje Pandurice, površine 87m2 na 6 ari placa koji gleda na Dunav. U prizemlju su dve sobe i kupatilo, na spratu dve prostorije i terasa. Priključena je na gradski vodovod, ozakonjena. Teren je ograđen, okružen zelenilom, prelep pogled na okolinu. Udaljena od Smederevskog puta oko 1km. Odmah je useljiva i poseduje urednu dokumentaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

45.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Višnjica - Branislava Stankovića
|

U gornjem delu naselja u klasičnom prizemlju u zgradi iz 2008, potpuno opremljen kao kafić, sa baštom ispred i dva mokra čvora. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

250 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Višnjica - Maršala Tita
|

Veliki višenamenski prostor dvorišno pozicioniran u okviru stambene zgrade sa pristupom za automobile sa više prostorija i mokrih čvorova. Najpogodniji za sportske aktivnosti-teretana. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

800 €
Lokal | Beograd - Palilula - Višnjica - Maršala Tita
|

Poslovni prostor smešten u suterenu zgrade stare oko 15 godina, ali sa lepim pristupom bočno. Više radnih prostorija i 4 mokra čvora, prvenstveno namešten kao salon lepote. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

400 €
Lokal | Beograd - Palilula - Višnjica - Maršala Tita
|

Prvenstvena namena-prodaja prehrambenih proizvoda:roštilj, pekara, ulični lokal sa manjim izlogom i velikim prostorom u kom mogu biti smešteni stolovi za posetioce kao i radnu prostoriju i izložbenu vitrinu. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

500 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija - Smederevska
|

Neuknjižena kuća na Petrijevskom putu (50m od Glavnog puta, 3km od centra) na placu od 5ari, kuća na dva nivoa. kuća ima oko 70m2 i dosta pomoćnih prostorija, garaža, bunar, struja, voda, kanalizacija. Cena nije fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

38.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Zemljište u Dobanovcima površine 10691m2, uknjiženo kao poljoprivredno zemljište, front 35m i 34m, izlazi na dve ulice. Po informaciji o lokacijskim uslovima može da bude građevinska parcela, prema karti "planirana namena površina" zemljište se nalazi u zoni " Privredne delatnosti - potcelina A2 - privredni kompleks - ZAPAD". Pravila uređenja i gradnje za privredne delatnosti su veći proizvodni pogoni, skladišta, robno-transportni centri, servisi za putnička vozila, teretna i autobuse, prodajne objekte i ostalo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

381.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Borča - Zrenjaninski put
|

Stan smešten na 1.spratu dvospratnog objekat sa direktnim ulazom u sam stan, uz sam Zrenjaninski put, sa pristupom za automobile. Najpogodniji za poslovni prostor-kancelariju. Objekat u procesu legalizacije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 67 (Belvil) - Đorđa Stanojevića
|

Odličan, prostran stan, svetao, uredan ulaz, prelep pogled. Ne zahteva ulaganja. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 28.000eura. Uknjižen na prethodnog vlasnika. Odmah useljiv. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

330.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Hotel Jugoslavija - Aleksinačkih rudara
|

Izuzetno lukksuzan stan, kompletno opremljen novim stvarima i najskupljim materijalima pastelnih boja. Prijatan ambijent okrenut ka parku i zelenilu, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, mogućnost zakupa garaže koja se nalazi na 3 min od stana ima i zakup parkinga kod Hotela YU. Blizina reke, vrtića, škole i ostale infrastrukture. U cenu zakupa uračunato čišćenje stana jednom mesečno. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Plavi horizonti
|

Prodaje se plac na Plavim Horizontima, širina 23m, dužina 420m, informacija o lokaciji, građevinsko zemljište. Idealno za kompleks zgrada, izlazi na dve ulice. Početak naselja, blizina auto puta. Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

650.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Žarkovo
|

Porodična stambena zgrada - Beograd - Žarkovo Porodična stambena zgrada u Beogradu, Žarkovo, u Nike Strugara ulici, sa dvorištem, spratnosti Po + Su +Pr + 1 + Pk. Predmet prodaje je leva vertikala kuće, korisne stambene površine 270 m2. Kuća se nalazi na placu ukupne površine cca 3 ara. Građena 1983. godine, osnova čitave kuće je 146 m2. Uknjižena leva vertikala u skladu sa projektnom dokumentacijom na 162.47m2. Ostatak stambenog prostora u procesu ozakonjenja (suteren + potkrovlje). U stambenu površinu nije uračunat podrum, tavan i kotlarnica.Deo podruma i tavanskog prostora u površini od cca 40m² sa već izvedenim instalacijama može se pretvoriti u stambeni prostor. Tri mokra čvora i tri kuhinjske prostorije, po jedna na svakoj etaži.Kuhinje kao ugradni elementi prostora i deo nameštaja ostaju na raspolaganju budućem vlasniku. Zanimljivo osmišljena predsoblja na svakoj etaži u vidu antrea. Kvalitetna gradnja, debljina zidova oko 45 cm, spolja fasadna cigla, šest (6) terasa, izolacija na celoj kući i tavanu, svaka etaža adaptibilna u posebnu stambenu jedinicu. Kuća poseduje garažu u suterenu i još dva parking mesta u prednjem delu dvorišta. Slobodan i uređen prostor u donjem delu dvorišta u vidu parka za odmor i relaksaciju. Redovno održavana, krov promenjen 2010. godine i postavljeni bakarni oluci. Samostalno CG na gas, dovedena optička infrastruktura do kuće, video nadzor. Odlična veza sa centrom grada (nekoliko gradskih i međugradskih linija), u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Supervera, pošte, tri osnovne škole, gradskog izletišta Košutnjak. Raspored prostorija: Podrum (Po): 45 m2 Suteren (Su): garaža, predsoblje, 2 sobe⅕pp – 66.5 m2 Prizemlje (Pr): predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, soba, kupatilo – 71.8 m2 Prvi sprat (1): predsoblje, 2 sobe, kuhinja, kupatilo – 70.97 m2 Potkrovlje (Pk): predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, soba, kupatilo – 57.6 m2 Tavan: 30 m2 Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

545.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal u glavnoj, prometnoj ulici, 23 m2 u prizemlju, kod Trga Nikole Krge. Pogodan za sve delatnosti, parking ispred lokala. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

30.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Tadije Sondermajera
|

Kompletno opremljen stan u Wellportu, dvostran, uknjižen, fizičko obezbeđenje. U cenu stana ulazi kompletan ugradni nameštaj po meri. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

371.250 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Gornji grad - Karlovačka
|

Lokal u prizemlju zgrade koji moze biti prodavnica, kancelarija, a moze biti adaptiran i u stan ili u apartman za izdavanje -"Stan na dan". Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Železnik
|

Gradsko građevinsko zemljište, dozvoljena gradnja P+3. Uknjižen plac. Položaj placa je odličan, nalazi se u novom naselju Savske i Jezerske terase u Železniku, buduće novo stambeno naselje. U blizini struja, voda. Brz izlaz na Ibarsku magistralu, samim tim obilaznica oko Beograda, auto-put Beograd-Niš, Miloš Veliki. Blizina Obrenovačkog puta i budućeg metroa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, kod suda. Trosoban, na četvrtom, poslednjem spratu, u izvornom stanju. Hodnik, kupatilo, tri spavaće sobe i dnevni prostor sa kuhinjom, ostava, podrum. PVC stolarija, TA grejanje. Trostrano orijentisan, odlična lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

69.900 €
Kuća | Beograd - Grocka - Begaljica - 7. jula
|

Kuća u Begaljici, uknjižena na 74m2, za potpunu adaptaciju. Nalazi se na parceli 40ari građevinskog zemljišta pod trešnjama i višnjama. Uz imanje se nalazi struja voda, asfalt. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

46.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

poslovni prostor za izdavanje u prizemlju dobro održavane zgrade novije gradnje. Prostor se sastoji iz prijemnog dela, dve odvojene kancelarije od kojih jedna ima pristup terasi površine 15-ak kvadrata, kuhinje, kupatila i toaleta. Ima pripadajuće garažno mesto. Nalazi se u blizini Juznog Bulevara i Crvenog Krsta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.300 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar kod DD škole. Kvalitetna kuća, izgrađena 2001. godine na 5 ari. Mirna ulica, etažno grejanje na gas i čvrsto gorivo. Garaža za dva vozila. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

160.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija - Kralja Petra
|

Kuća -stan u Kralja Petra I, renovirana, 47m2 u zajedničkom dvorištu. Nesmetano korišćenje, izuzetna lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

47.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Kosovska
|

Vlasnik – pravno lice, izdaje poslovni prostor u strogom centru starog dela grada, u Kosovskoj ulici, na svega par minuta hoda do Skupstine I Trga Republike Prostor je izdeljen na kancelarije pregrađene lakim panelima staklo/aluminijum, tako da se raspored može prilagoditi potrebama zakupca na drugaciji nacin ili “open space”. Sastoji se iz III nivoa. Svaki nivo ima mokri čvor I kuhinju. Sprovedena su dva optička kabla. Poseduje sopstveni parking za 5-8 vozila. I nivo-ulaz sa parkinga: otvorena terasa sa izlazom na dvorište, trpezarija (kafeterija za zaposlene), velika kancelarija, soba za server i kompletno opremljena kuhinja I toalet. II nivo kancelarije: 3 kancelarije od kojih je jedna “direktorska” velika ,uz koju je pridodat prostor za licna I poslovna odlaganja . Kompletno opremljena čajna kuhinja I toalet III nivo kancelarije: 4 kancelarije u nizu I toalet. I nivo-ulaz iz Kosovske ulice : ulazni prostor (kancelarija/recepcija/čekaonica…), velika kancelarija I ostava/garderoba Lokacija I karakteristike ovog prostora doprinose atraktivnosti I čine ovaj prostor vrlo pogodnim za obavljanje različitih poslovnih aktivnosti. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

7.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vojislava Ilića
|

U ponudi je stan na odličnoj lokaciji, dvostrano orijentisan. Stan je u održavanoj zgradi, svetao. Uknjižen je na 48m2 a sa dve lođe ima 58m2. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpetarijom, kupatila sa prirodnom ventilacijom i dve velike lođe. Kupatilo je kompletno renovirano. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

188.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Grocka - Begaljica - Borisa Kidriča
|

Poslovni prostor za ugostiteljstvo površine 153m2 + 22m2, prostor koji se koristi kao ustakljena bašta. Kuhinja, ostava, toalet, šank sa opremljenim prostorom za ugostiteljstvo ili se može koristiti za druge namene. Iznad prostora se nalazi terasa oko 20m2. Prostor je lociran u centru naselja Begaljica. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Zaklopača - Maršala Tita
|

Građevinsko zemljište u Zaklopači, površine 21a, na kome se nalazi lep voćnjak na kome su trešnje stare 6 godina. Teren je ravan sa prelepim pogledom na okolinu. Nalazi se na samo 20m od glavnog puta, ulice Maršala Tita, koji izlazi na smederevski put, 4km od izlaza na auto-put. Uknjižen, vlasništvo 1/1. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

28.000 €
Plac | Zlatibor - Okolno mesto
|

Najbliži plac ski centru, uz samu granicu ski centra, na glavnom asfaltiranom putu. Do zicare sestosed 100m. Pogodan za investitore. Porodična gradnja indeks izgrađenosti 0,8. Za ugostiteljstvo 1,2. Spratnost 3+1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.900 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija - Fočanska
|

Plac u Fočanskoj, 300m posle kraja asfalta. Leva strana, Ljotićevo imanje. Na glavnom putu, građevinsko zemljište. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

25.000 €
Kuća | Beograd - Zemun
|

Izdaje se u centru Zemuna kuća uknjižene površine 113m2, mereno ima 180m2, na dva nivoa koji su spojeni liftom. Plac 4.63a Donji nivo: kuhinja, trpezarija, WC, kotlarnica i velika soba. Gornji nivo: tri velike sobe sa čajnom kuhinjom, kupatilom i velikom terasom. Veliko dvorište sa garažom. Porodična kuća sa mogućnosti izdavanja kao poslovni prostor. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.500 €
Lokal | Beograd - Palilula - Centar - Vladetina
|

Odličan lokal na uglu 27.marta i Vladetine ulice. Veliki izlozi, h=4m, za sve namene. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

900 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, kod opštine, renoviran stan na četvrtom, poslednjem spratu. 52m2, trosoban, bez lifta, terasa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

52.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Gardoš - Klaonička
|

Ekstra lokacija. Kuća na Gardošu sagrađena 2019.godine i sastoji se od dve zasebne stambene jedinice (dva dupleksa). Uknjižen donji nivo/prizemlje na 48m2, odnosno 39m2 korisne površine. Gornji nivo predat na legalizaciju. Ispred kuće su dva parking mesta. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Plac | Sremski Karlovci - Okolno mesto
|

Samo za investitore. Plac 24.25a na Fruškoj gori sa gotovom idejom i projektom. Sutra se moze početi sa gradnjom. Baš tako kako ste pročitali, plac koji pruža mogućnosti da velike ideje sprovedete u delo na Fruškoj gori. Da Vam odmah na početku skrenemo pažnju da nema mnogo ovakvih lokacija na Fruškoj gori, pre svega po poziciji, dostupnosti i mogućnostima koje pruža. Plac se nalazi na Banstolu,na pelepom Fruškogorskom vidikovcu, na raskrsnici puteva koji vode prema Nacionalnom parku Fruška gora sa jedne i putu koji vodi prema manastiru Krušedol sa druge strane. Lokacija koja je oko 20km udaljena od Novog Sada i oko 80km od Beograda, veoma dostupna i fenomenalno povezana putevima. Do Nacionalnog parka Fruška gora imate oko 1km, do Sremskih Karlovaca oko 7km, do Iriga oko 8km. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine