Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Drugovac, centar sela. Prodaje se 63 ara na glavnom putu. Prodaje se i susedna parcela od 34 ara. Voda, struja, bunar. Neposredna blizina škole, obdaništa, stadiona, prodavnice, prevoza, ambulante. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

17.500 €
Kuća | Beograd - Vračar - SC Vračar - Kursulina
|

Izdaje se kuća sa dvorištem u srcu Vračara, isključivo za period od 1 godine ili najduže do dobijanja građevinske dozvole, kuća se izdaje kao poslovni prostor, nije okrečena i sređena, može kao magacin ili neke druge delatnost bez većeg ulaganja s obzirom na rok ugovora. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.500 €
Stan | Beograd - Stari grad - 25. maj - Tadeuša Košćuška
|

Kod SC 25. maj potpuno renoviran stan sa novim nameštajem, prvi put se izdaje. Stan je veoma funkcionalan. Od prostorija ima dnevni boravak, spavaću sobu, odvojenu kuhinju i trpezariju, hodnik, kupatilo, ostavu i terasu. Stan je opremljen kvalitetnim i novim nameštajem. Uz stan obezbeđeno je jedno parking mesto ispred zgrade. Odmah useljiv. Obavezan depozit u visini jedne zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

900 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Senjak, mirna ulica. Plac od 5,35 ari i dve kuće za renoviranje od 94 i 65 kvadrata. 200 metara od prodavnice i prevoza. Plac je ravan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

77.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija - Omladinska
|

Centar, kod suda, salonski stan u reprezentativnoj zgradi, na prvom spratu u izvornom stanju. Četvorosoban sa dva ulaza, moguće dve zasebne jedinice. Pogodan i za poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

149.000 €
Kuća | Beograd - Surčin - Boljevci - Relje Oparušića
|

Kuća na najlepošoj poziciji u Boljevcima, kod Nautičkog kluba Biser. Renovirana kuća od 102m2 i pomoćne kuće od 45m2. Plac je podeljen na 3 dela. 1 okućnica, drugi ekonomski u treći poljoprivredni. Kuća je u izvornom stanju i za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

119.900 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Pere Kosorića
|

Klasičan stan sa 2 velike sobe, kuhinjom, velikom trpezarijom, kupatilom i dve terase. Sve u izvornom stanju. Prodaje se sa garsonjerom u suterenu od 25m2 i posebnom garažom od 18m2 (zidani objekt) i 1 parking mestom ispred zgrade. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

104.999 €
Plac | Beograd - Surčin - Radiofar - Vasilija Ostroškog
|

Odličan plac u zoni gradnje u ulici Vasilija Ostroškog. Front 29m, kompletna infrastuktura na placu. Deljivo na manje parcele od po 30 ari. Uknjiženo. Dozvoljena stambena gradnja, ima izlaz na dve ulice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

900.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Profesorska kolonija - Stojana Novakovića
|

U ponudi je izuzetan stan na visokom prizemlju salonskog tipa, uknjižen na 75m2 i ima pripadajući podrum od 20m2, koji se može spojiti sa ovim stanom. Sastoji se od dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, ulaznog dela, dve ostave i dela dvorišta sa dva parking mesta. Nekretnina ima velike mogućnosti adaptacije a nalazi se na idealnoj lokaciji. Uknjiženo 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

330.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Gandijeva
|

U ponudi je kompletno renoviran stan u modernom stilu. Opremljen lux nameštajem kao i el.aparatima. Nalazi se na izuzetno mirnoj lokaciji pored reke. Sve je u blizini, škole, vrtići, pijace, parkovi. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dnevne sobe sa terasom za uživanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

210.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Mala Ivanča
|

Plac u Maloj Ivanči, 18,5 ari, potes Kučerine. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

15.000 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Paje Jovanovića
|

Građevinsko zemljište sa regulisanim uslovima gradnje, u skladu sa planskim aktom za ovaj deo grada. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Odličan stan u novogradnji, useljenje april 2024. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

135.000 €
Kuća | Beograd - Surčin - Radiofar - Milana Konjovića
|

Na placu od oko 4 ara nalazi se kuća na 2 nivoa. Na nižem se nalazi kuhinja i trpezarija i dnevni boravak, a na spratu 2 spavaće sobe, kupatilo i velika terasa. Sve je u izvornom i izuzetno korektnom stanju. Uknjiženo 36m2, a ima oko 70m2. Kuća je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

147.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Gornji grad - Banjička
|

Kuća u mirnom okruženju, prizemlje dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, sprat tri spavaće sobe, kupatilo i velika terasa. Dvorište 1ar. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

280.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

U ponudi je stan fenomenalnog rasporeda na mirnoj lokaciji, na traženom četvrtom spratu. Stan je u izvornom stanju, očuvan u zgradi sa dva lifta. U blizini je vrtić, marketi, pijaca, TC Piramida, dom zdravlja, škola je pored zgrade. Stanovi su odlično zvučno izolovani. Stan poseduje: komotan dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, dve spavaće sobe, terasu, kupatilo i predsoblje. Svetao je i odlične strukture pošto se u sve prostorije ulazi iz hodnika. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

168.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 2 - Radovana Simića Cige
|

U blizini Maksija, korektna nadogradnja, dupleks iz 2000-te godine. Na prvom nivou se nalazi dnevni boravak, kuhinja, predsoblje i kupatilo. Na drugoj etaži su dve spavaće sobe. Stan je u postupku legalizacije i nije pogodan za kreditne kupce. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

105.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Slobodana Jovanovića
|

U ponudi je 2.5 stan koji je adaptiran iz 1.5. Uknjižen na 50m2 a sa terasom ( mereno) je 54m2. Nalazi se u mirnom kraju sa mnogo zelenila. Parkovi su između zgrada Energoprojekt gradnje od crvene fasadne cigle. U blizini je osnovna škola, marketi, pijaca i autobuska stanica. Sastoji se od dnevno trpezarijskog prostora, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, terase, hodnika i ostave. Adaptacijom je prilagođen porodičnom stanovanju. Zgrade su kvalitetno urađene pa i stepenište nije naporno iako je na 3/4 spartu bez lifta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

115.000 €
Plac | Inđija - Okolno mesto
|

U ponudi je odličan plac na brdu, u blizini struja, gas, asvalt do placa i divan pogled. Širina placa 60m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

64.000 €
Plac | Irig - Okolno mesto
|

Odličan plac za gradnju kuće na top lokaciji. Evidentirana je kuća u katastru 52m2, u stvarnosti je nema, samo prazan plac. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

35.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Višnjica - Branislava Stankovića
|

Prodaje se plac u Višnjici, 28 ari. Plac je ravan sa prelepim pogledom na Dunav. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

U ponudi je stan u novogradnji. Kvalitetna gradnja sa ukupno sedam spratova, pogled iz ovog stana je fenomenalan, jugozapadne orijentacije. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, komotnu master spavaću sobu, prostranu dečiju sobu, dva kupatila i ostavu za pranje veša. Ovaj kompleks ima sopstveno dvorište, SPA centar sa bazenom i teretanom. Cena je bez PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

255.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo
|

U ponudi je troiposoban stan u novogradnji u stambeno-poslovnom kompleksu. Kompleks je sa kontrolisanim pristupom, sa igralištem za decu. Svaka jedinica ima sopstveni sistem toplotne pumpe za grejanje i hlađenje, kao i integrisani smart home i eco home sistem. Stambena jedinica se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, tri spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, antrea, degažmana i terase. Planirani završetak radova je oktobar 2024. godine. Na raspolaganju je i određeni broj garažnih mesta, sa ugradnjom punjača za električne automobile. Cena stana je bez PDV-a, kupci prvog stana imaju pravo povraćaja PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

341.005 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 3 - Magelanova
|

Predstavljamo vam stan u Magelanovoj ulici 63.25m2. Kosa kvart je u obliku dva slova P(ćirilično). Smešten na uzvišenom delu Bežanijske kose. Izgrađeno je 6 objekata sa zasebnim ulazom. Zgrade su urađene sa panoramskim prozorima koji omogućavaju dosta svetlosti, a na terasama je prostor za uživanje u pogledu na zelenilo. Ovaj stan se nalazi u A lameli, južne orijentacije. Na drugom je spratu (od 2). Po strukturi 2.0. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe sa garderoberom, kupatila i prostrane lođe. Visina je 2.90m. Prostor za savremen život. Useljiv avgust 2024. Kupci prvog stana su oslobođeni plaćanja PDV-a. Cena stana je bez PDV-a. Garažno mesto je 25000e sa PDV-om, tako da postoji mogućnost kupovine istog. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

176.151 €
Kuća | Beograd - Sopot - Mala Ivanča - Kosmajska
|

Kuća se nalazi u okviru stambenog kompleksa ''Hrastov breg'', mesto Mala Ivanča. Na granici naselja Popović i Mala Ivanča. U blizini je autoputa E75, do Beograda 30 minuta. Može se koristiti i Avalski put. Kompleks ''Hrastov breg'' ima 34 stambena objekta sa pripadajućim zemljištem, igralištem za decu, parkom za sport i rekreaciju, country club-om i restoranom. Hrastov breg ima profesionalno održavanje kompleksa (a možete i samostalno), uslugu dostave iz supermarketa. Kuća je opremljena po najvišim standardima. Grejna površina kuće je 110m2, sa terasom 133m2. Kuća je pozicionirana u centralnom delu kompleksa , ima 10ari ograđenog placa sa zasađenim tujama. Dva parking mesta i bazen 8x4m. Optički internet. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

265.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Brestovik - Veliko Rujište
|

Plac na Brestovičkom brdu, 500m od Orešca, izletničkog naselja i Dunava. 70m front na glavnom putu, građevinsko područje. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

15.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad
|

Odlična novogradnja! Kvalitetna gradnja, grejanje pomoću toplotnih pumpi. Cena+PDV i mogućnost povraćaja PDV-a za kupce prvog stana. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

155.424 €
Plac | Beograd - Surčin - Jakovo
|

Plac u građevinskom području, blizina škole i centra Jakova, širina fronta 14m. Uknjižen 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

42.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se uknjiženo zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji industrijske zone Krnješevci, na par stotina metara udaljeno od nove hale Milšpeda, izlazi na lokalni put Krnješevci - Ugrinovci. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja, gas, voda, struja. Dimenzije placa : 60m x 190m Površina placa: 115 ari Cena: 345.000 eura Prodaje se zemljište koje se graniči sa predmetnim u površini od 150 ari Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

345.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Zaklopača
|

Prodaje se zemljište u Zaklopači, opština Grocka, površine 103ara, od toga 60ari šuma. 43 ara građevinska parcela koja izlazi na asvaltni put. Uz plac se nalazi priključak na gradski vodovod, struja. Blizina centra naselja, pogodno za izgradnju stambenog objekta za stalni boravak ili vikendicu. Uknjiženo. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

30.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Novi grad - Kumanovska
|

Zgrada je pored novosadskog auto puta, u blizini okretnice autobusa i železnicke stanice, renoviran ulaz, ograda od kovanog gvožđa, fasada. U dvorištu smokva, višnja, kajsija. Stan kompletno renoviran i opremljen (nameštaj, tehnika), uknjižen na 58m2, proširen na 79m2 + terasa 10m2 + dvorište 75m2 (rasveta od 2 led noćna svetla, 4 reflektora na pokret, kapija) Pripadajuca (obeležena) dva parking mesta ispred stana. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

209.900 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Južni Bulevar
|

Lep, potpuno renoviran stan u dobroj zgradi u najlepšem delu Južnog Bulevara u neposrednoj blizini parka, škole, vrtića, prodavnice, autobuskog stajališta i izlaza na auto - put. Stan je opremljen luksuznom stolarijom, ugradnim plakarima, kuhinjom, nameštajem i tehnikom. Prodaje se kompletno opremljen i namešten. U toku je upis parking mesta za svaki stan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Velika Ivanča
|

Kosmaj - Velika Ivanča Na izuzetnoj lokaciji, u podnožju Kosmaja, prodaje se predivan prostran plac površine 3ha 70a. Osunčani proplanak, u netaknutom prirodnom ambijentu okružen šumom sa pogledom na Bukulju i Kosmaj. Plac je pod blagim nagibom. Ispod placa protiče potok. Poseduje bunar i struju (elektro-mreža je provučena preko placa što daje mogućnost brzog i jakog priključka). Nalazi se na par minuta od glavnog puta a do placa se dolazi putem kroz šumu (put će takođe biti asfaltiran). Zimi se održavaju i čiste putevi. Moguć priključak na internet. Blizina Mladenovca, Aranđelovca, Sopota (na15-ak minuta vožnje). Moguć priključak na gas. Izuzetna investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

166.500 €
Plac | Beograd - Palilula - Višnjica
|

Prodaje se plac u Višnjici, 10 ari, dozvoljena gradnja, 50.000e. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

50.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Višnjica - Duboki do
|

Prodaje se plac u Višnjici, 30 ari, deljiv, sa pogledom na Dunav, 2.000e ar. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Mihajlovac, plac od 66,8 ari na glavnom putu, pored benzinske pumpe. Pod voćem, zemljište u građevinskom području. Širok front do glavnog puta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

59.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Velika Ivanča
|

Kosmaj - Velika Ivanča U podnožju Kosmaja, na prodaju zemljište površine 33a. U netaknutom prirodnom okruženju, ekološki čistom području, okruženo šumom. Izvorska voda. Mogućnost priključenja na elektro-mrežu. Kroz naselje je prošao gasovod. Nalazi se nadomak puta za Sopot i Rogaču. Blizina Mladenovca, Sopota, Aranđelovca kao i samo sat vremena vožnje od Beograda. Trenutno je u fazi raščišćavanja. Plac je ravan, na 200m od glavnog puta kroz naselje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

43.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Velika Ivanča
|

Kosmaj - Velika Ivanča Predivan, ravan plac površine 1ha 9a. Asfaltni put celom širinom placa. Mogućnost priključenja na struju, vodu i gas. Na proplanku, osunčan, uredan, sa pogledom na Cer, Rogaču, Bukulju, Rudnik, Kosmaj. Blizina Mladenovca, Sopota, Aranđelovca, Beograda. Odlična investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

218.000 €
Stan | Zlatibor - Planina - Ugostiteljska
|

Novogradnja, dvosoban stan odličnog rasporeda, koji se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, spavaće sobe, kupatila i lođe. Mogućnost korišćenja parking mesta. Planirano useljenje - decembar 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

58.000 €
Stan | Zlatibor - Planina - Ugostiteljska
|

Novogradnja, dvosoban stan odličnog rasporeda, koji se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, spavaće sobe, kupatila i lođe. Mogućnost korišćenja parking mesta. Planirano useljenje - decembar 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.350 €
Stan | Zlatibor - Planina - Ugostiteljska
|

Novogradnja, stan odličnog rasporeda, koji se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, 2 spavaće sobe, kupatila i lođe. Mogućnost korišćenja parking mesta. Planirano useljenje - decembar 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

51.600 €
Kuća | Beograd - Surčin - Vojvođanska
|

U ponudi izuzetna porodična kuća na Ledinama u neposrednoj blizini crkve, sa dvorištem od 6ari. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i sprata, ukupne površine 220m2. Uknjiženo je 147m2. Podrumske prostorije i prizemlje je uknjiženo. Prizemlje se sastoji od četiri sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, ostave i terase. Na drugom nivou je dnevna soba, spavaća, trpezarija i kupatilo. Kuća je građena prirodnim materijalima. Grejanje je centralno, na gas, čvrsto gorivo ili struju, po izboru. Predivan plac od 6ari sa spoljnim parkingom. Odlična nekretnina! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

320.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Zaklopača
|

Zemljište u Zaklopači, 2ha 35a pod voćem ( u rodu kajsija 2ha i 35ari trešanja.) Nalazi se na 1.5km os Smederevskog puta, prilaz sa dve strane. Put zemljani. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Sime Igumanova
|

Prodaje se uknjizen, 2.0, 53m2, Cg, stan. Od prostorija poseduje dnevnu sobu, kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu i kupatilo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

148.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Ugrinovci
|

Prodaje se 89 ari uknjiženog zemljišta u Ugrinovcima na putu ka Batajnici, pogodnog za različite namene. Pored restorana Toplica. Nedaleko od auto-puta i Dobanovačke petlje. Plac 32mx280m Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

347.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Antifašističke borbe
|

U ponudi je odličan stan 66m2 (uknjižena korisna površina), sa lođom 72m2. Kompletno je lux renoviran. Fantastičnog pogleda na Arenu i Novi Beograd. Luksuzno je namešten, sa svim aparatima, tako se i prodaje. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta koji se sad koristi kao garderober. Pored stana je ostava, dobro obezbeđena. Sve funkcionalno, u kupatilu je prirodna ventilacija i vešernica, pošto je komotno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

249.910 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Savski trg
|

Stan se nalazi na poslednjem petom spratu dobro održavane zgrade. Liftom do četvrtog sprata odakle se nastavlja kružnim stepenicama. Iako je na poslednjem spratu u stanu nema kosina, visina plafona iznosi 2.50m. Stan se sastoji od trpezarije, kuhinje i kupatila odmah pri ulasku odakle se hodnikom pristupa spavaćoj i dnevnoj sobi, dok se sledećim hodnikom pristupa prolaznoj sobi sa ostavom do druge spavaće sobe sa krovnim prozorom. Stan je uknjižen na 57m2 dok su ostalih 23m2 predati na legalizaciju. Merena površina stana iznosi 80m2. Odlična lokacija koja pruža dobru priliku za izdavanje na dan, hostel ili poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

185.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se uknjiženo zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji industrijske zone Krnješevci, na par stotina metara udaljeno od nove hale Milšpeda, izlazi na lokalni put Krnješevci - Ugrinovci. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja, gas, voda, struja. Dimenzije placa : 80m x 190m Površina placa: 150 ari Cena: 450.000 eura Prodaje se zemljište koje se graniči sa predmetnim u površini od 100 ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

450.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Stojana Stoleta Aranđelovića
|

U ponudi je poslovni prostor u prizemlju zgrade u blizini Sunnyville naselja. Prostor je kancelarijsko-magacinski. Poseduje tri velike prostorije i jednu manju, kuhinju, kupatilo, a ostavljena je instalacija za još dva mokra čvora. Odličan prilaz zgradi za utovar-istovar. Visina je 2.60m a može se povećati uklanjanjem spuštenih plafona. Pregrade se mogu ukloniti jer su rađene knaufom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

290.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Višnjica
|

Građevinski plac na prodaju, na perspektivnoj lokaciji u blizini više novoizgrađenih zgrada. Prilazni putevi, infrastruktura, urbana sredina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

282.100 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine