Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Renoviran, dvosoban stan u centru. Stara zgrada kod tvrđave, kompletno renoviran stan sa posebnim ulazom u prizemlju i malim dvorištem. Centralno grejanje, povoljno. Stan se prodaje sa stvarima. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

51.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Grocka
|

Prodaje se poslovni atelje u izgradnji, površine 33 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Grocka
|

Prodaje se poslovni atelje u izgradnji, površine 57 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.500 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac na Vodanjskoj petlji, 100m od auto-puta, 100m od Motela "Jerina". 42 ara na glavnom putu, struja, voda, na 100m potok iza placa, poljoprivredno zemljište. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

39.900 €
Hala | Smederevo - Okolno mesto
|

Proizvodna hala na Udovičkom putu, na placu od 11 ari hala od 300m2 i pomoćna hala od 108m2, kancelarijski prostor na spratu 108m2, dve pomoćne prostorije, magacini od 40m2 i 20m2. Izdaje se za 1100 evra mesečno, mogućnost prodaje. Prodaje se i susedni plac 60 ari. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.100 €
Plac | Beograd - Zemun - Plavi horizonti - Milana Rešetara
|

41 ar sirina placa 38m gradsko gradjevinsko zemljište u blizini crkve na Plavim Horizontima,početak naselja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

348.000 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji, površine 48 m² sa terasom, na trećem spratu. U ponudi ima i manjih i većih stanova na svim spratovima. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

72.000 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaje se dvosoban stan u izgradnji, površine 57 m² sa terasom, na trećem spratu. U ponudi ima i manjih i većih stanova na svim spratovima. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.500 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaju se dvoiposobni stanovi u izgradnji, površine 57 m² sa lođom, na prvom i drugom spratu. U ponudi ima i manjih stanova na svim spratovima. Nalaze se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.500 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji, površine 40 m² sa terasom, na trećem spratu. U ponudi ima i manjih i većih stanova na svim spratovima. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Slavujev venac - Đurićeva
|

Prodaje se uknjižen lokal na uglu zgrade, izlazi na dbe ulice, trenutno je ugostiteljski objekat. Mogućnost nastavka biznisa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kralja Milutina
|

Predstavljamo Vam kompletno renoviran stan. Poseduje dnevni boravak, prostran i svetao, 2 spavaće sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo, toalet i terasu. Nalazi se nadomak Hrama Sv.Save, Trga Slavija i Kliničkog centra Srbije. Inače ova četvrt je poznata po brojnim ambasadama kao i restoranima i prodavnicama. Stan je useljiv od januara 2024. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.000 €
Plac | Smederevo - Okolno mesto
|

Plac u Vučaku, 700m od Carinarnice na Kolarskom putu. 10,5 ari i neuknjižena kuća u izvornom stanju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

15.000 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 38 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.800 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 56 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

89.600 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 51 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

81.600 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Bulevar oslobođenja
|

Kuća se nalazi u centru gradskog naselja u zoni stambeno-porodične i poslovne gradnje, pogodna za porodični ili porodično-poslovni objekat. Izuzetno pozicionirana u odnosu na samo naselje Grocku: u urednoj, sunčanoj ulici 500m od Dunava, dobro povezana linijama GSP-a i saobraćajnicama sa Beogradom. Orijentisana istok-zapad na negovanom placu poseduje sopstveni sistem za grejanje i videonadzor. Sastoji se iz 4 etaže sa ukupno 260m2 korisne površine i četiri terase od po 8m2. U suterenu su: garaža-radionica, prostorija za grejanje i ostava. Prizemlje: hodnik, dnevno-trpezarijski deo, kuhinja, spavaća soba, garderober-ostava, vešernica, toalet i kupatilo. Prvi sprat: dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Potkrovlje: hodnik, toalet, spavaća soba, soba za rekreaciju, dve terase sa pogledom na Dunav. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

237.000 €
Plac | Pančevo - Gradska lokacija - Sinđelićeva
|

U ponudi je plac od 15.59ari u Sinđelićevoj ulici, za gradnju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

550.000 €
Plac | Pančevo - Gradska lokacija - Mihajla Pupina
|

U prodaji plac od 9ari sa useljivom kućom od 100m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Kotež - Zrenjaninski put
|

Izdaje se poslovni prostor na odličnoj lokaciji veličine 330m2 u jednom nivou sa dve kancelarije. Pogodan za sve namene. Obezbeđen parking za 10 automobila. Grejanje na toplotne pumpe. Visina 4,50m. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

3.800 €
Stan | Zlatibor - Okolno mesto
|

Novogradnja u elitnom naselju Zova, odličan stan u prizemlju i izlazom u dvorište, parking mesto. Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Batajnica - Bihaćka
|

Lep stan na ulazu u Batajnicu u zgradi iz 1985.godine. Stan je kompletno renoviran. Prostorije: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, predsoblje, spavaća soba, kupatilo i zastakljena lođa sa radijatorom. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

98.900 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Hadži Melentijeva
|

Stan na Vračaru u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, na drugom spratu zgrade klasične dobre gradnje. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju, opremljenu kuhinju, ostavu, degažman, veliko predsoblje sa ugradnim plakarima, dve terase. Kupatila su velika i sređena, spavaće sobe prostrane, dvostrano orijentisan, svetao. Stan ima i pripadajući podrum. Takođe lep nezaklonjen pogled, parking mesta funkcionišu po dogovoru, a u neposrednoj blizini je moguće zakupiti garažno mesto. Funkcionalan i prijatan prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Plac | Irig - Okolno mesto
|

U neposrednoj blizini termalnog centra, građevinska parcela od 4ha u komadu. Pogodno za gradnju hotela, sportskih objekata, vinarija, restorana i hala. Odlično i kao investicija za parcelisanje i dalju prodaju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.000.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Rada Neimara
|

Prodaje se lep 1.5 stan, dvostran, uknjižen 36m2 (građevinska površina 55m2). Mogućnost kupovine garažnog mesta. Lift ide do trećeg sprata. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

130.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija - Erska
|

Apartman se nalazi na Zlatiboru i zauzima 36 kvadratnih metara, a sa kosinama od potkrovlja, površina je veća i iznosi oko 45m2. Veoma je prostran, ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, spavaća soba sa francuskim ležajem i manja spavaća soba sa niskim plafonom u kome su smeštena dva kreveta sa maksimalno iskorišćenim prostorom. Ovaj apartman nudi klimatizovan smeštaj sa dva TV uređaja. Uknjižen je na 36m2 i kategorisan je sa tri zvezdice. Stan se nalazi u potkrovlju, na četvrtom spratu bez lifta, nema terasu. U mirnom kraju kod marketa Idea, od centra udaljen samo 200m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Plac | Smederevo - Okolno mesto
|

Plac u Vučaku, 700m od carinarnice na Kolarskom putu. 21 ar i montažna kuća u izvornom stanju, bunar na placu. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

15.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija - Jug Bogdanova
|

Novija zgrada kod bolnice. Dvosoban stan od 65m2 nadrugom spratu od četiri. Stan kao nov,prodaje se sa stvarima. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Petrovčić
|

Izuzetan plac u Petrovčiću, pravougaonog oblika, odličnih dimenzija, sva infrastruktura - voda, struja, asfalt, gas. Nalazi se u građevinskom području. Retko u ponudi. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

405.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Slavija - Njegoševa
|

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, na trećem spratu lepe, održavane zgrade bez lifta, sa obnovljenom fasadom i centralnim grejanjem. Pre nekoliko godina je renovirano kupatilo i zamenjeni su prozori. Visina plafona je 2,90 m. Sastoji se od dve sobe, kuhinje, kupatila i velikog predsoblja koje se trenutno koristi kao dnevno-trpezarijski prostor. U katastru je uknjižen kao dva jednosobna stana. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

164.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 21 - Bulevar Zorana Đinđića
|

Prodaje se lux četvorosoban stan u Imelovoj zgradi sa liftom u Bloku 21. Nalazi se na 1 spratu od ukupno 4, 140m2. Visina plafona je 3m. Dvostrano je orijentisan. Struktura: ulazni deo, gostinjski toalet, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, terasa, hodnik, 3 spavaće sobe, dva kupatila (jedno master). Stan se prodaje sa garažom od 13m2. Cena iznosi dodatnih 25000€. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

475.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Papazovac, mirna ulica. Na 1,9 ari, sređena kuća, 260m2 na tri nivoa. Parno grejanje na čvrsto gorivo i struju. Pomoćne prostorije, lokal-garaža u prizemlju. Letnjikovac u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, sređen dvoiposoban stan, luksuzno opremljen nameštajem i uređajima u zgradi iz 2000-te godine sa samo šest stanova na visokom prizemlju sa sopstvenim ulazom-dvorištem. Etažno grejanje na struju i TA, dimnjak. Mogućnost proširenja stana. Uvek izdavan za 400 evra mesečno. Uknjižen na 41m2, meren ima 46m2. Obezbeđeno mesto na javnom parkingu ispred stana. Energetski pasoš. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

66.700 €
Stan | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Ljube Nedića
|

U ponudi je stan na izuzetnoj lokaciji, autobuske i tramvajske stanice. Trosoban stan u zgradi iz 2022. godine sa liftom, video nadzorom, interfonom, dvostrano je orijentisan, svetao. Svaka soba ima prirodnu ventilaciju. Opremljen je italijanskom keramikom prve klase, hrastovim parketom, aluminijumskom stolarijom sa električnim roletnama, odlična toplotna izolacija. Grejanje je centralno i plaća se po utrošku. Poseduje dve klime. Sastoji se od dnevno trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Veoma je , bez buke. Prodaje se kompletno namešten. Kuhinja je kompletno opremljena Bosch uređajima. Nameštaj je ručno rađen po meri i "Blum" okovima. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25000e. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

267.000 €
Plac | Smederevo - Okolno mesto
|

Udovički put, kod hale, plac od 18ari i nova neuknjižena vikendica od 35m2. Struja i voda na 30m od placa. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

24.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Jurija Gagarina
|

Predstavljamo vam izuzetan stan u "Petici" za poslovni prostor ili za stanovanje. U zgradi kvalitetne gradnje i materijala sa odličnom opremom i visokim standardima opremanja. Izdaje se prazan. Može se po dogovoru namestiti za odgovarajuću namenu. Poseduje dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, dve sobe za spavanje ili radne sobe, dva kupatila i terase. Poseduje svoje parking mesto i ostavu. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.500 €
Plac | Beograd - Surčin - Radiofar - Vasilija Ostroškog
|

Odličan plac u građevinskoj zoni! Dozvoljena komercijalna i stambena gradnja. Izlazi na dve ulice. Sva potrebna infrastruktura je na placu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.200.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Metohijska
|

Stan se nalazi na Crvenom krstu, neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorišta, u mirnoj ulici. Trosoban-ukupne površine 93m2, odnosno ukupne redukovane površine 88.34m2. Prostran, funkcionalan u izvornom održavanom stanju, sa velikom mogućnošću adaptacije. Prostorije: antre, prostran dnevni boravak, trpezarija (izlaz na terasu), soba (izlaz na lođu), kuhinja sa prirodnom ventilacijom, hodnikom izdvojen spavaći blok-dve sobe (iz obe sobe izlaz na terasu), kupatilo, toalet. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

219.900 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Dravska
|

U neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorišta, u novoj, izuzetno kvalitetnoj zgradi – u holovima i hodnicima zgrade prirodni mermer, dva putnička lifta i jedan auto-lift. Za stanove se koristi najkvalitetnija oprema stolarija alu-drvo sa troslojnim nisko-emisionim staklom punjenim argonom sa električnim alu roletnama i komarnicima, blind i sobna vrata – BOSAL, hrastov parket troslojni, keramika i sanitarije – PORCELANOSA, podno grejanje i plafonski FanCoil uređaji. Prostorije: hodnik, kuhinja, dnevno - trpezarijski deo, master soba sa sopstvenim kupatilom, 3 spavaće sobe, radna soba, vešeraj, garderober, toalet, dva kupatila (jedno sa saunom) dve terase 15m2 i 7m2. Stan se nalazi na povučenom spratu, površine 194m2 i pripadajuća krovna terasa površine 187m2. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

937.600 €
Stan | Beograd - Zemun - Donji grad - Ugrinovačka
|

Blizu Zemunske bolnice u zgradi novije gradnje, stan sa zasebnim ulazom, dvorišno orijentisan. Stan je na tri etaže od čega se na prvoj nalazi prostran dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom i ostavom, kupatilo, predsoblje i terasa i u potkrovlju soba i ostava. Stan je kao vertikala kuće, potpuno zaseban. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

239.900 €
Plac | Beograd - Palilula - Pančevački Put
|

Prodaje se 63 ari placa na izuzetno atraktivnom mestu pored Pančevačkog puta, na 100-ak metara od Mol pumpe u pravcu Pančeva. Industrijska zona, urađena projektna dokumentacija za poslovni prostor od cca 6000m². Mogućnost ulaska i izlaska na Pančevački put. Dimenzije placa cca 55m x 120m. Uknjižen. Cena: 630.000 eura Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

630.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Slavujev venac - Mariborska
|

Kuća sama na placu, bez velikih ulaganja, na odličnoj lokaciji, neuknjižena.3Plac 3.16a, nije za investitore, vodi se kao velika parcela sa susednim placem. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

850.000 €
Hala | Beograd - Grocka - Leštane - Smederevski put
|

Hala 400m2 na Smederevskom putu, novije gradnje sa kancelarijom, kuhinjom, prostorijom za presvlačenje i tuš kabinama. Ispred hale je parking prostor, mogućnost ulaska šleperom. Visina hale je 6m. Udaljena je od Bubanj potoka 7km, pozicija hale odlična. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.500 €
Plac | Beograd - Zemun - Batajnica - Belarička
|

Batajnica Belaricka 5 ari gradsko gradjevinsko zemljiste 25x20m Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac u Šumadijskoj ulici, početak, 10,5 ari, ravan, sva infrastruktura. Bunar na placu. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

25.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac u industrijskoj zoni, u centralnom delu. 150 metara od glavnog puta pored PKC-a. Izlaz na dve ulice. 41.2 ara, sva infrastruktura, dozvoljena gradnja. Moguć dogovor za dugoročno izdavanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Ugrinovci
|

Prelepa uknjižena kuća u Ugrinovcima, u mirnom delu, okružena novim kućama. Kuća sa dve velike i dve male spavaće sobe, dva kupatila i open space-om u prizemlju. Pomoćna prostorija sa bilijar salom, garažom i velikim letnjikovcem. Bazen. Tri vrste grejanja. Uknjižena površina 78m2. Mereno 225m2. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

340.000 €
Plac | Pećinci - Okolno mesto
|

Prodaje se izuzetno atraktivno zemljište u industrijskoj zoni Šimanovci, na 200 metara od petlje Šimanovci u pravcu naselja. Opremljeno svim potrebnim infrastrukturnim sadržajima, struja,voda,gas,trafo stanica. Poseduje projektnu dokumentaciju za gradnju privrednog objekta cca 14.000m². U neposrednoj blizini Don kafe i Dr. Oetkera. Površina: 230 ari. Dimenzije: 85m x 270m Cena: 1.250.000 eura Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.250.000 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Blok 44 (TC Piramida) - Jurija Gagarina
|

Lokal na prvom spratu centralne piramide na glavnoj štrafti sa velikim izlogom sa mogućnošću reklame na suprotnom zidu. Lokal je izdat, prodaje se ili menja za stan, kuću, opština Surčin, opština Stara Pazova. Lokal je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.

79.900 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Kluz - Ustanička
|

Trosoban stan u dva nivoa. I nivo:kuhinja, toalet, dnevna soba sa trpezarijom, izlaz na veliku terasu (15m2). II nivo: dve spavaće sobe sa izlazom na terasu i kupatilo. Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

164.900 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine