Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal u glavnoj, prometnoj ulici, 23 m2 u prizemlju, kod Trga Nikole Krge. Pogodan za sve delatnosti, parking ispred lokala. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

30.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Tadije Sondermajera
|

Kompletno opremljen stan u Wellportu, dvostran, uknjižen, fizičko obezbeđenje. U cenu stana ulazi kompletan ugradni nameštaj po meri. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

371.250 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Gornji grad - Karlovačka
|

Lokal u prizemlju zgrade koji moze biti prodavnica, kancelarija, a moze biti adaptiran i u stan ili u apartman za izdavanje -"Stan na dan". Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Železnik
|

Gradsko građevinsko zemljište, dozvoljena gradnja P+3. Uknjižen plac. Položaj placa je odličan, nalazi se u novom naselju Savske i Jezerske terase u Železniku, buduće novo stambeno naselje. U blizini struja, voda. Brz izlaz na Ibarsku magistralu, samim tim obilaznica oko Beograda, auto-put Beograd-Niš, Miloš Veliki. Blizina Obrenovačkog puta i budućeg metroa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, kod suda. Trosoban, na četvrtom, poslednjem spratu, u izvornom stanju. Hodnik, kupatilo, tri spavaće sobe i dnevni prostor sa kuhinjom, ostava, podrum. PVC stolarija, TA grejanje. Trostrano orijentisan, odlična lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

69.900 €
Kuća | Beograd - Grocka - Begaljica - 7. jula
|

Kuća u Begaljici, uknjižena na 74m2, za potpunu adaptaciju. Nalazi se na parceli 40ari građevinskog zemljišta pod trešnjama i višnjama. Uz imanje se nalazi struja voda, asfalt. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

46.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

poslovni prostor za izdavanje u prizemlju dobro održavane zgrade novije gradnje. Prostor se sastoji iz prijemnog dela, dve odvojene kancelarije od kojih jedna ima pristup terasi površine 15-ak kvadrata, kuhinje, kupatila i toaleta. Ima pripadajuće garažno mesto. Nalazi se u blizini Juznog Bulevara i Crvenog Krsta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.300 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar kod DD škole. Kvalitetna kuća, izgrađena 2001. godine na 5 ari. Mirna ulica, etažno grejanje na gas i čvrsto gorivo. Garaža za dva vozila. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

160.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija - Kralja Petra
|

Kuća -stan u Kralja Petra I, renovirana, 47m2 u zajedničkom dvorištu. Nesmetano korišćenje, izuzetna lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

47.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Kosovska
|

Vlasnik – pravno lice, izdaje poslovni prostor u strogom centru starog dela grada, u Kosovskoj ulici, na svega par minuta hoda do Skupstine I Trga Republike Prostor je izdeljen na kancelarije pregrađene lakim panelima staklo/aluminijum, tako da se raspored može prilagoditi potrebama zakupca na drugaciji nacin ili “open space”. Sastoji se iz III nivoa. Svaki nivo ima mokri čvor I kuhinju. Sprovedena su dva optička kabla. Poseduje sopstveni parking za 5-8 vozila. I nivo-ulaz sa parkinga: otvorena terasa sa izlazom na dvorište, trpezarija (kafeterija za zaposlene), velika kancelarija, soba za server i kompletno opremljena kuhinja I toalet. II nivo kancelarije: 3 kancelarije od kojih je jedna “direktorska” velika ,uz koju je pridodat prostor za licna I poslovna odlaganja . Kompletno opremljena čajna kuhinja I toalet III nivo kancelarije: 4 kancelarije u nizu I toalet. I nivo-ulaz iz Kosovske ulice : ulazni prostor (kancelarija/recepcija/čekaonica…), velika kancelarija I ostava/garderoba Lokacija I karakteristike ovog prostora doprinose atraktivnosti I čine ovaj prostor vrlo pogodnim za obavljanje različitih poslovnih aktivnosti. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

7.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vojislava Ilića
|

U ponudi je stan na odličnoj lokaciji, dvostrano orijentisan. Stan je u održavanoj zgradi, svetao. Uknjižen je na 48m2 a sa dve lođe ima 58m2. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpetarijom, kupatila sa prirodnom ventilacijom i dve velike lođe. Kupatilo je kompletno renovirano. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

188.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Grocka - Begaljica - Borisa Kidriča
|

Poslovni prostor za ugostiteljstvo površine 153m2 + 22m2, prostor koji se koristi kao ustakljena bašta. Kuhinja, ostava, toalet, šank sa opremljenim prostorom za ugostiteljstvo ili se može koristiti za druge namene. Iznad prostora se nalazi terasa oko 20m2. Prostor je lociran u centru naselja Begaljica. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Zaklopača - Maršala Tita
|

Građevinsko zemljište u Zaklopači, površine 21a, na kome se nalazi lep voćnjak na kome su trešnje stare 6 godina. Teren je ravan sa prelepim pogledom na okolinu. Nalazi se na samo 20m od glavnog puta, ulice Maršala Tita, koji izlazi na smederevski put, 4km od izlaza na auto-put. Uknjižen, vlasništvo 1/1. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

28.000 €
Plac | Zlatibor - Okolno mesto
|

Najbliži plac ski centru, uz samu granicu ski centra, na glavnom asfaltiranom putu. Do zicare sestosed 100m. Pogodan za investitore. Porodična gradnja indeks izgrađenosti 0,8. Za ugostiteljstvo 1,2. Spratnost 3+1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.900 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija - Fočanska
|

Plac u Fočanskoj, 300m posle kraja asfalta. Leva strana, Ljotićevo imanje. Na glavnom putu, građevinsko zemljište. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

25.000 €
Kuća | Beograd - Zemun
|

Izdaje se u centru Zemuna kuća uknjižene površine 113m2, mereno ima 180m2, na dva nivoa koji su spojeni liftom. Plac 4.63a Donji nivo: kuhinja, trpezarija, WC, kotlarnica i velika soba. Gornji nivo: tri velike sobe sa čajnom kuhinjom, kupatilom i velikom terasom. Veliko dvorište sa garažom. Porodična kuća sa mogućnosti izdavanja kao poslovni prostor. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.500 €
Lokal | Beograd - Palilula - Centar - Vladetina
|

Odličan lokal na uglu 27.marta i Vladetine ulice. Veliki izlozi, h=4m, za sve namene. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

900 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, kod opštine, renoviran stan na četvrtom, poslednjem spratu. 52m2, trosoban, bez lifta, terasa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

52.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Gardoš - Klaonička
|

Ekstra lokacija. Kuća na Gardošu sagrađena 2019.godine i sastoji se od dve zasebne stambene jedinice (dva dupleksa). Uknjižen donji nivo/prizemlje na 48m2, odnosno 39m2 korisne površine. Gornji nivo predat na legalizaciju. Ispred kuće su dva parking mesta. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Plac | Sremski Karlovci - Okolno mesto
|

Samo za investitore. Plac 24.25a na Fruškoj gori sa gotovom idejom i projektom. Sutra se moze početi sa gradnjom. Baš tako kako ste pročitali, plac koji pruža mogućnosti da velike ideje sprovedete u delo na Fruškoj gori. Da Vam odmah na početku skrenemo pažnju da nema mnogo ovakvih lokacija na Fruškoj gori, pre svega po poziciji, dostupnosti i mogućnostima koje pruža. Plac se nalazi na Banstolu,na pelepom Fruškogorskom vidikovcu, na raskrsnici puteva koji vode prema Nacionalnom parku Fruška gora sa jedne i putu koji vodi prema manastiru Krušedol sa druge strane. Lokacija koja je oko 20km udaljena od Novog Sada i oko 80km od Beograda, veoma dostupna i fenomenalno povezana putevima. Do Nacionalnog parka Fruška gora imate oko 1km, do Sremskih Karlovaca oko 7km, do Iriga oko 8km. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine