Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Dragana Lukića
|

Izuzetna kuća, može da se koristi kao dve zasebne jedinice sa odvojenim dvorištem ili da se etažira kao stanovi, top lokacija!!! Odvojeno zemljište, vlasnik 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

950.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Poručnika Spasića i Mašere
|

Prodaje se plac-građevinsko zemljište koje se sastoji od dve susedne parcele pravougaonog oblika, sa izrazitim nagibom u zoni dozvoljene poslovno-stambene izgradnje u neposrednoj blizini Trgovačke ulice-magistrale. Prodaje se isključivo zajedno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Burgerovih
|

Trostrano orjentisan dvosoban stan u izvornom, izuzetno korektnom stanju sa spavaćom sobom, kupatilom, trpezarijom, kuhinjom, dnevnom sobom i lođom. Stan je za svaku preporuku. Mogućnost kupovine garaže. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.900 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Elija Fincija
|

Prelep stan u zgradi od tri stana. Izuzetno svetao, sa dve spavaće sobe i velikom dnevnom sobom. Sve u izvornom ali iziuzetno korektnom stanju. Blizina DZ, pijace, škole. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

112.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Naselje Papazovac, troiposoban stan na šestom spratu u zgradi sa liftom. Uknjižen na 58m2, merenjem utvrđeno ima 97m2. Terasa, 2 klime, bez ulaganja. Neposredna blizina pijace, prodavnice, ambulante, apoteke, gradskog prevoza. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

70.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Jugovo, pet kilometra od Smedereva, 40km od Beograda. Plac 18ari na glavnom putu, prilaz placu i sa zadnje strane. Trešnje u punom rodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.900 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Gospodara Vučića
|

Uknjižen dupleks (2.5-soban stan) na odličnoj lokaciji. Poseduje ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom koja je odvojena šankom, posebnu spavaću sobu i galeriju (18m2) kao i dve terase. Zgrada je lepo održavana, iz 2000 godine. Uz stan se prodaje garaža (18m2) i jedno garažno mesto ispred garaže u iznosu od 20.000e. Dobra lokacija. Odlična povezanost. Blizina Bulevara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

155.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen
|

Odlična novogradnja u centru Bečmena, udaljena 100 metara od autobuskog stajališta, doma zdravlja, snabdevanja.... Stan se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. U procesu ozakonjenja. Ugrađena klima u svakom stanu, podno grejanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

52.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen
|

Odlična novogradnja u centru Bečmena, udaljena 100 metara od autobuskog stajališta, doma zdravlja, snabdevanja.... Stan se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. U procesu ozakonjenja. Ugrađena klima u svakom stanu, podno grejanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

52.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Najbolja lokacija u Beogradu na vodi, blizina BW Kule i Galerije. Ugrađeni kvalitetni materijali. U stanu je ugrađena moderna elektro galanterija visokog kvaliteta. Grejanje centralno sa ugrađenim kalorimetrima. Multi split sistem klimatizacije. Sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu, stan ima jednu spoljnu jedinicu. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

270.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Ugrinovački put 21. deo
|

Novogradnja iz 2017-te, zgrada blizu prevoza i Novosadskog autoputa, ušuškana, bez buke. Stan je veći, jednosoban. Ima dnevni boravak u sklopu koga je kuhinja i trpezarija, kupatilo, terasa. Uknjižen, odmah useljiv. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

83.600 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača
|

Prodaje se 40 ari uknjiženog zemljišta na izuzetno atraktivnoj lokaciji odmah do Vijadukta iznad pruge na Obilaznici od skretanja sa Pančevačkog puta prema Pupinovom mostu. Prigodan prilaz placu, pogodno za različite privredne namene. Do Beograda 5km,izuzetna veza prema Pupinovom mostu i auto putu prema Zrenjaninu i Pančevu. Prisutna potrebna infrastruktura. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

250.000 €
Kuća | Beograd - Surčin - Dobanovci - Janka Čmelika
|

Odlična kuća u Janka Čmelika, širina fronta je 17m, na placu od 35ari. Uknjižena stara kuća 47m2, u istom dvorištu još jedan objekat spratnosti PR+1 od 153m2 koji nije legalizovan. Odmah useljiv. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Aleksandra Petrovića
|

Odlična novogradnja u mirnoj ulici, na par koraka od glavnog puta, prevoza i prodavnica. Stan ima odličan raspored. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Ima dnevni boravak, kuhinju, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Spoljni zidovi zgrade sa fasadom su debljine 54cm, podno grejanje rehau, keramika uvozna, urađena toplotna i zvučna izolacija između stanova, kablovska, internet, interfon i video nadzor sprovedeni do utičnice u svakoj prostoriji. Stan ima svoje parking mesto. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

128.700 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Aleksandra Petrovića
|

Odlična novogradnja u mirnoj ulici, na par koraka od glavnog puta, prevoza i prodavnica. Stan ima odličan raspored. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Ima dnevni boravak, kuhinju, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Spoljni zidovi zgrade sa fasadom su debljine 54cm, podno grejanje rehau, keramika uvozna, urađena toplotna i zvučna izolacija između stanova, kablovska, internet, interfon i video nadzor sprovedeni do utičnice u svakoj prostoriji. Stan ima svoje parking mesto. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

107.250 €
Stan | Beograd - Vračar - Kumanovska
|

Blizu Bulevara kralja Aleksandra u novijoj zgradi nalazi se ovaj dupleks. Potpuno renoviran i useljiv. Na prvoj etaži nalazi se prostran dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve terase, gostinska soba, kupatilo i ostava. Na gornjoj etaži su tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa đakuzijem, dva kupatila, prostor za saunu. Svaka soba ima ugradne plakare. U većem delu stana podovi su obloženi prirodnim kamenom. Stan je odmah useljiv. Cena sa garažom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

650.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Naselje Jugovo, 3km od centra Smedereva. Sređena kuća od 390m2 na placu od 10ari. Sva infrastruktura, blizina prodavnice i gradskog prevoza. Pogled na Dunav. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

170.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Prodaje se 90 ari uknjiženog zemljišta u Dobanovcima, Vrastinci. Atraktivna lokacija, seče saobracajnica Sremska gazela, u blizini Tehnohemije, BD Agra, Heliodroma. Predvidjeno za industrijsku zonu, za magacine, skladista, benzinske pumpe, garaze, terene, proizvodnju ( zanatska, industrijska), prodajne objekte, vetrenjace, vodovodni tornjevi. Komercijalni sadržaji mogu se graditi na zemljištu prema informaciji o lokaciji. Prodaje se identičan plac do predmetnog pod istim uslovima. U blizini potrebna infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

315.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Jurija Gagarina
|

Hitno na prodaju renoviran stan sa tri spavaće sobe i ogromnim open space-om, dva m.čvora, lođa. Jugo-zapadno orijentisan. U blizini škole, vrtića, pijace i tržnih centara. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

235.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Bubanj potok
|

Prodaje se zemljište površine 97.4 ari na atraktivnoj lokaciji na obilaznici Bubanj potok, prekoputa stare Auto pijace, u blizini nove obilaznice i nadvožnjaka. Pogodna za privredne namene, interesantna izvođačima radova na obilaznici oko Beograda. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

220.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Vojvođanska
|

Kvalitetna novogradnja, udaljena 50 metara od glavnog puta, autobuskog stajališta i snadbevanja (marketi, apoteka, laboratorije...) Građena od najkvalitetnijih materijala, podno grejanje, Gebert sanitarije, svaki stan poseduje klimu. Zgrada sa liftom. Uselenje mart 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene ce koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

81.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Vojvođanska
|

Kvalitetna novogradnja, udaljena 50 metara od glavnog puta, autobuskog stajališta i snadbevanja (marketi, apoteka, laboratorije...) Građena od najkvalitetnijih materijala, podno grejanje, Gebert sanitarije, svaki stan poseduje klimu. Zgrada sa liftom. Useljenje mart 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

48.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Vojvođanska
|

Kvalitetna novogradnja, udaljena 50 metara od glavnog puta, autobuskog stajališta i snadbevanja (marketi, apoteka, laboratorije...) Građena od najkvalitetnijih materijala, podno grejanje, Gebert sanitarije, svaki stan poseduje klimu. Zgrada sa liftom. Useljenje mart 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

94.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Vojvođanska
|

Kvalitetna novogradnja, udaljena 50 metara od glavnog puta, autobuskog stajališta i snadbevanja (marketi, apoteka, laboratorije...) Građena od najkvalitetnijih materijala, podno grejanje, Gebert sanitarije, svaki stan poseduje klimu. Zgrada sa liftom. Useljenje mart 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

76.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Prodaje se uknjiženo zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji na 100-ak metara od Dobanovačke petlje, površine 50 ari. Dimenzije placa cca 30m x 170m. Predviđeno za privredne i komercijalne sadržaje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

245.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Pariske komune
|

Stan se nalazi na dobroj lokaciji, blizina prevoza, škole, obdaništa i marketa. Stan je renoviran u dobrom stanju. Velika kuhinja sa trpezarijom, velika soba i kupatilo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Skojevsko naselje - Luke Vojvodića
|

Prodaje se stan u naselju Novo Skojevsko,Vidikovac, treći sprat. Funkcionalan, trostrano orijentisan, ukupne površine 74m² trosoban stan, sa veoma prostranom dnevnom sobom, kuhinjom sa trpezarijom, dve spavaće sobe i RENOVIRANIM KUPATILOM. Stan se prodaje sa pripadajućom kuhinjskom garniturom i elementima i ugradnim plakarima u predsoblju i spavaćoj sobi. Lođa sa lepim pogledom na okolni park. Pripadajući podrumski prostor. Uredno održavan ulaz i hodnici zgrade. Stan za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

162.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Preradovićeva
|

Porodična kuća u Grockoj, površine 90m2 na placu od 10,5ari. Nalazi se u blizini Smederevskog puta, na samo 1km od centra Grocke. u blizini, na 200m autobusko stajalište. Kuća je za adaptaciju, parcela ograđena i zadnji deo ima pogled ka Dunavu. Grejanje etažno na čvrsto gorivo, priključak na gradski vodovod, plus bunar. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Skojevsko naselje - Luke Vojvodića
|

Prodaje se trosoban veoma funkcionalan stan u ulici Luke Vojvodića, naselje Novo Skojevsko. Drugi sprat od postojecih pet,lift. Stan uknjižene površine 55m², sa pripadajućom zastakljenom lođom od 4m² čini ukupnu površinu stana od 59m². Predsoblje,velika dnevna i spavaća soba,manja spavaća sa izlazom na lođu. Kuhinja sa trpezarijom, renovirano kupatilo. Dvostrano orijentisan. Nove instalacije u kuhinji i kupatilu, nova kvalitetna ulazna vrata. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem i kuhinjskim elementima. Nov šporet i veš mašina. Odlično održavana zgrada. Pripadajuća podrumska prostorija. Na samom obodu Košutnjaka. Blizina svih potrebnih infrastrukturnih sadržaja,odlična povezanost sa ostalim delovima grada gradskim linijama 23,53,37. Na 5 minuta od stanice Beovoza. Cena: 137.500e Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

137.500 €
Plac | Beograd - Palilula - Ovča
|

Palilula, Krnjača - Pančevački put Prodaje se plac, 118.23a, front prema ulici 85m, asfalt, struja, gas do parcele. UKNJIŽEN. Atraktivna i perspektivna lokacija na cca 6km od Pančevačkog mosta u blizini razdvajanja starog puta i nove obilaznice oko Pančeva, u površinama privredne zone (industrijsko-komercijalne namene). U okviru kompleksa dozvoljena je gradnja više objekata. Maksimalni indeks zauzetosti na parceli je 60%. Prodaje se više susednih parcela ukupne površine oko 6 hektara za potrebe ispunjavanja neophodnih standarda gradnje koji se tiču veličine građevinske parcele. Vlasnici parcela saglasni da učestvuju u predmetnoj prodaji. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

708.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Detelinara - Hadži Ruvimova
|

U ponudi je izuzetan kompetno renoviran 2.0 stan u novijoj zgradi sa liftom. Odličnog rasporeda, svetao. Poseduje dnevno trpezarijski prostor sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo, terasu, ostavu. Na terasu se izlazi iz dnevne i spavaće sobe. U ovom delu grada je toplovod. U neposrednoj blizini je osnovna škola, dečija ustanova, pijaca, prodavnice, autobuske linije 3,5,51A, 73. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

113.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Ostružnica - Grobljanska
|

Plac se nalazi u Ostružnici na padini prema Makišu sa širokim panoramskim pogledom prema Savi i Novom Beogradu, Starom Beogradu, Avali itd. DUP-om je predviđena individualna gradnja. Od Terazija do placa je 19km. Na placu je trofazna struja, betonirano prednje dvorište 240m2. Plac je ograđen metalnim stubovima i plastificiranom žicom. Klizna kapija. Na placu se nalazi pomoćni objekat-zidani, šupa sa garažom-montažna, kamp prikolica. Zidani roštilj. Plac je ispunjen voćem formiranim od 2011 do danas... Mogućnost kupovine prikolice, montažne garaže, alata... Postoji oko 130 stabala voćki: šljive, orasi, trešnje, kajsije, kruške, dunje, breskve, Sibirske aronije, lešnik, marele, smokve, vinove loze, dženerike. Voda na placu je vodovodska, postoji geološki izveštaj o mogućem arteškom bunaru na 60m dubine. Kamp prikolica komplet opremljena za život. Sve što se nalazi na placu od opreme, alata, prodaje se. Uknjiženo. Cena nije fiksna, može dogovor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

****a Izletničko naselje 8km od centra Smedereva 38km od Beograda, prodaju se kuća i plac od 40ari. 500m od Dunava na Smederevskoj obilaznici. Četvorosobna kuća i pomoćne prostorije. Garaža, parno grejanje u kući. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Velika Moštanica
|

U veoma mirnom ambijentu u neposrednoj blizini Lipovačke šume i Ibarske magistrale nalazi se ova potpuno završena luksuzno opremljena kuća. U prizemlju kuće se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu i bazen (10 x 5m) sa đakuzijem. Na spratu kuće se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo. Dvorište kuće je potpuno uređeno i opremljeno velikim zidanim roštiljem i spoljnim šankom sa sudoperom. Teren sa veštačkom travom za mini fudbal, spoljni tuš, bazen, đakuzi u delu bazena, ležaljke. Kuća je uređena sa ukusom i prodaje se potpuno je nameštena. Blizina gradskog prevoza i prodavnica. Pogoduje kako za komforan život, vikend kuću ili kao investicija za izdavanje objekta na dan. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

***a Stan u centru, zgrada "Nadvožnjak". Petosoban dupleks ( drugi i treći sprat). Donji nivo je dnevna soba, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Gornji nivo su tri spavaće sobe i dva kupatila. Etažno grejanje na struju i drva. Sopstveni parking u dvorištu. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

109.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

***a Kuća na Senjaku, 700m od centra. U mirnom kraju, sređena kuća na 5,5 ari placa. Petosobna, dva kupatila, terasa, lođa, garaža. Uređeno dvorište u zelenilu. Moguće priključenje na gas. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

89.000 €
Kuća | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Gospodar Jevremova
|

U prilici smo da vam ponudimo autentičnu kuću izgrađenu 1897.g., pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, sa izuzetno interesantnom i bogatom istorijom, koja se nalazi u samom srcu Beograda – Skadarliji. Funkcioniše kao poslovno stambeni prostor. U suterenu je poslovni prostor 52m2. Stan – duplex, PR+PTK. Salonski stan, h=3.20, ornamenti, stilska vrata, staklo-vitraž, trostrano orjentisan Izuzetan prostor na savršenoj lokaciji i za stanovanje i za poslovni prostor. Retko u ponudi! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.

1.200.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Julino brdo - Branka Šotre
|

Prodaje se prizemlje i prvi sprat porodične kuće na Julinom brdu sa pripadajućim i primereno uređenim dvorištem za uživanje i opuštanje u izuzetno mirnom delu grada. Površina koja je predmet prodaje iznosi 174m². Parking mesto na prostoru ispred zgrade. Zgrada sa pripadajućim stanovima uknjižena u celosti. Prizemlje se sastoji od dnevne sobe i spavaće sobe,kuhinje, trpezarije i kupatila, ukupne površine 65m². Garaža je u istoj ravni sa prostorijama u prizemlju. Direktan izlaz i veza sa predivnim dvorištem u pozadini zgrade. Na spratu se nalaze dnevna, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i dve terase, ukupne površine 109 m². Grejanje je etažno, na gas i struju. Drugi sprat pripada najbližem srodniku prodavca. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

325.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Lokacija na idealnoj poziciji za buduće investitore na 100-ak metara od petlje Sremske gazele kao direktne veze sa Dobanovačkom petljom i Auto putem. Površina od 636 ari u Maletincima, Dobanovci. Već izgrađeni privredni objekti u blizini. Blizina Aerodroma Nikola Tesla i budućeg manjeg Aerodroma. Postoji mogućnost parcelacije zemljišta na manje celine od 1,5-2ha. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.600.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Trebež
|

Lipovica Trebež, potpuno nova kuća na 10ari placa završena i ograđena. Kuća se nalazi u lepom okruženju, sa kompletnom infrastrukturom. U prizemlju je veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, spavaća soba, toalet, garderober. Na spratu su četiri spavaće sobe, kupatilo, dve terase od koje je jedna 30m2. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Ripanj
|

Prelepa kuća sa prostranim dvorištem i voćnjakom u neposrednoj blizini Ripnja. Autobusko stajalište, prodavnice i naselje koje se razvija u netaknutoj prirodi. Veliki plac od 34 ara ograđen kvalitetnom savremenom ogradom. Visine plafona u kući 3+m. Odlična stolarija, terase sa kojih se prostire predivan pogled. Unutrašnjost kuće je ostala delimično nezavršena u zavisnosti od želje i potrebe kupca. U neposrednoj blizini rade se kompleksi za odmor, uživanje i relaksaciju. Nekretnina za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug - Nabokovljeva
|

Plac je površine 10,35 ari i nalazi se u blizini buduće velike saobraćajnice - Spoljne magistralne tangente i puta za Mirijevo. U zoni je planom detaljne regulacije predviđena izgradnja komercijalno-stambenih objekata. Nalazi se na uzvišenju, sa padom i prolazom ka sporednoj ulici. Planirana je izgradnja nove infrastrukture ka Smederevskom putu, od kojeg je zemljište udaljeno oko 150m. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miće Orlovića
|

U ponudi je fenomenalna kuća koju čine tri zasebne stambene jedinice. Nalazi se na lepom potezu sa mnogo zelenila. Odlično je koncipirana, svetle, prostrane prostorije. Poseduje: podrum, garažu i 5 terasa. Kuća je kompletno nameštena kvalitetnim nameštajem, izgrađena od kvalitetnih materijala, grejanje je etažno na drva (kamin), struju ( radijatori i podno grejanje) i gas je doveden u kuću. Mogućnost odvajanja zasebne stambene jedinice sa delom dvorišta. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.800.000 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug
|

Na prodaju zemljište 170 ari, preko puta "LASTE",Beograd, Zvezdara, Mali Mokri Lug Površine 170 ari, 200m od AUTOPUTA E - 75, Beograd istok Uknjiženo gradsko građevinsko zemljište. U zoni planirane buduće komercijalne zone i uz koridor planiranog SMT - spoljnog magistralnog tranzita oko Beograda Mogućnost kupovine okolnih parcela. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

5.100.000 €
Kuća | Beograd - Palilula - Borča - 1. maja (Borča)
|

Fenomenalna kuća, odnosno tri stambene jedinice, na izuzetnoj lokaciji u Borči. Idealna investicija za vrtić, privatnu školu, ili starački dom. Naravno, i prava porodična kuća. Za svaku preporuku. Video nadzor, daljinsko otvaranje ulazne kapije. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

370.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Vrčin - Beogradska
|

Odličan plac preko puta Ikee, kod naplatne rampe. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

270.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

*** Kuća na Jugovu, izletničko naselje, urbanizovano. Izuzetna lokacija, poželjno okruženje. Miran kraj. 400 metara od akva parka. Kvalitetna kuća u izvornom stanju, održavana. Prodaje se sa stvarima. Prelepo dvorište, ravno, uređeno. Moguća izgradnja bazena u dvorištu. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

241.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Batajnica
|

Batajnica uknjizena kuca 356m2. Početak ulice, blizu okretnice autobusa i Beovoza, trospratna kuća, prizemlje završeno, sprat i potkrovlje 80% završen. Ozakonjena je cela kuca,uknjižena na 356m2. Kuća je idealna kao investicija zbog mogućnosti da se naprave stanovi. Brzo useljiva. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

190.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

*** Građevinsko zemljište na lokaciji industrijske zone, u blizini Kovinskog mosta, sa leve strane, na putu ka Željezari. Lice placa je na regionalnom putu u dužini od 200m. Plac je idealan za izgradnju pumpe, hale, stovarišta, skladišta. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

104.000 €
Plac | Beograd - Barajevo - Dražanovac - Brđanska
|

Plac se nalazi 4.5km od Ibarske magistrale. Na placu je struja i voda. Put nije asfaltiran. Do Ripanjskog puta 200m. Plac nije ravan, ima pad, na kraju placa izvor. Izgrađeno vikend naselje. Uknjiženo. Uglavnom glumci a i oni koji rade u inostranstvu. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine