Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Zlatibor - Okolno mesto
|

Odličan stan 40m2+terasa 3m2, po strukturi dvosoban, na prvom spratu. Nalazi se u mirnom mestu za odmor u prirodi, u vikend naselju "Gajevi", nedaleko od centra Zlatibora. Pogodan za stanovanje ili izdavanje. Stan ima svoje pripadajuće parking mesto. Može zamena uz doplatu za stan u Novom Sadu ili Beogradu. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

51.500 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Šumatovačka
|

Miran kraj Vračara, Hram Svetog Save. Funkcionalan, građen prema modernim standardima gradnje. Velika terasa 10m², dva mokra čvora i dvostrano orijentisan. Velika dnevna i dve spavaće sobe, prvi sprat. Može se kupiti parking mesto u blizini. Kablovska, internet. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

197.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Galenika - Lazara Mamuzića
|

Na samom ulasku u naselje, u blizini vrtića, nalazi se ovaj stan. Zgrada ima par stanova i svoje lepo uređeno dvorište. Od prostorija, stan ima dve sobe, kuhinju sa trpezarijom, veliko predsoblje i kupatilo. Stan je u izvornom stanju. Uknjižen, samo za keš kupce. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se 2,7ha uknjiženog zemljišta u Krnješevcima, predviđeno urbanističkim planovima za izgradnju pre svega privrednih objekata. Udaljen nepun kilometar od glavnog Autoputa, na raskrsnici prema S.Pazovi I obilaznice ka Batajnici,odmah do date saobraćajnice. Prisutni se strujna i vodovodna infrastruktura. U blizini se nalaze izgrađeni privredni objekti. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

530.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

***a Nova kuća u naselju Kovačićevo. Tri nivoa, u prizemlju velika garaža (42m2) pretvorena u poslovni prostor. Sređena, aluminijumska stolarija i gelenderi, granitno stepenište, komforna za više porodica. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine