Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Braće Kovač
|

Odličan 2.5, uknjižen 48m2 + 5m2 terasa koja nije ušla u kvadraturu. Prodaje se sa parking mestom u garaži. Ulazak u garažu normalan(nije lift). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

184.900 €
Poslovni prostor | Zlatibor - Planina - Miladina Pećinara
|

Prodaje se kompletno opremljen poslovni prostor,opremljen za restoran(oprema ulazi u cenu) moderno dizajniran koji moze odmah poceti sa radom,215m, kuhinja 45m,magacin 30m,kapacitet mesta unutra 140,terasa 200m kapacitet 150 mesta. Moze na kredit. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.200.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Hajduk Stojka
|

Nov stan, jednosoban sa odvojenom spavaćom sobom, na prvom spratu. Grejanje sa norveškim radijatorima. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.900 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, trosoban stan u prizemlju 68m2 i 6m2 lođa, u izvornom stanju. Kuća na susednom placu 80m2 na dva nivoa, za kompletno renoviranje. (Uknjiženo 40m2). Pomoćni objekat u dvorištu 29m2. Izuzetna lpkacija. Moguća prodaja izdvojenih celina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

130.000 €
Magacin | Beograd - Čukarica - Makiš - Bore Stankovića
|

Izdaje se magacinski prostor površine 500m2. Visina 6m do osvetljenja ukupna 7.5m. Ferobeton, grejanje na klime, šleperski prilaz, parking. Odlična saobraćajna povezanost. Postoji mogucnost postavljanja komora za potrebe skladištenja hrane. U tom slučaju dogovor oko cene zakupa sa vlasnikom. Useljiv 01.06 Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.999 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta - Vojvode Dobrnjca
|

U ponudi je stan u suterenu zgrade, 1.5 soban. Sastoji se od dve prostorije, jedna ima prozor do ulice. Izvorno stanje, suv, odličan za izdavanje na dan ("stan na dan"). Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

81.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Jurija Gagarina
|

Stan se nalazi u zgradi okruženoj zelenilom, škola, vrtić, prevoz, market preko puta zgrade. Stan je prostran, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, velika spavaća soba, lođa. Lako adaptibilan u 2.5. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Industrijska zona, ulica kod EPS-a. Plac 25 ari na glavnom putu, odlična lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

75.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac na obodu industrijske zone, na glavnom magistralnom putu, iza Kovinskog mosta, potes Godomin. 41,12 ari, širok prilaz do glavnog puta, nasut u ravni sa putem. Cena nije fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

67.650 €
Stan | Beograd - Stari grad - Politika - Hilandarska
|

Ova nekretnina pruža jedinstvenu priliku da spojite elegantan živorni stil u strogom centru grada, sa tradicionalnim šarmom i savremenim pogodnostima. Salonski stan u predratnoj zgradi sa očuvanom fasadom. Stan uknjižen na 116m2, a ima oko 119m2 korisne površine + lođa oko 10m2 + manja terasa. Dvostrano orijentisan, svetao. Mogućnost priključenja na centralno grejanje. Stan u izvornom stanju / potrebno renoviranje, sa dva kupatila i toaletom, i dva strujomera, adaptibilan u dve odvojene stambene jedinice. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

380.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine