Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Žorža Klemansoa
|

Ispod Crkve Aleksandar Nevski nalazi se stan, dvorišno orijentisan. Uknjižen na 24m2, mereno ima 36m2. Stan može biti i poslovni prostor. Renovirana fasada na zgradi. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta - Vojvode Dobrnjca
|

U prilici smo da vam predstavimo fenomenalan salonski stan na izuzetnoj lokaciji za stanovanje kao i za poslovni prostor. Kompletno je renoviran kvalitetnim materijalima. Veoma svetao, dvostrano orijentisan na visokom prizemlju. Zgrada je iz 1934. godine kvalitetne gradnje. Sastoji se iz predsoblja koje je odvojeno od centralnog dela staklenom pregradom, tri spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, kupatila, gostinjskog toaleta, centralni salon se koristi kao trpezarija. Funkcionalan raspored prostorija za udoban život. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

368.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, kuća sa pet soba za izdavanje. U odličnom stanju, kompletno opremljena za izdavanje "stan na dan". Recepcija, pomoćne prostorije, kotlarnica. Sve u funkciji, bez ulaganja, odmah spremno za rad. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Tomice Popovića
|

U prilici smo da vam predstavimo fenomenalan 2.0 stan, kompletno renoviran sa kvalitetnim materijalima. Trostrano je orijentisan, veoma svetao, sa dve terase. Uknjižen 56m2 a sa terasom od 2m2 ima 58m2. Dnevna soba je veoma prostrana. Poseduje kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Urađena je toplotna izolacija od 10cm sa fasadom. Grejanje se može po želji organizovati na struju. Na odličnoj je lokaciji. Kanalizacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

91.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Iznad Hotela " Smederevo" mirna ulica, plac od 7ari i nezavršena kuća u dobrom stanju. 266m2 na tri nivoa, siva faza gradnje. Sva infrastuktura, lep pogled. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

72.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Todora od Stalaća
|

Neuseljavan dvostrano orjentisan stan u novogradnji. Nalazi se na 4. Spratu zgrade sa liftom i video nadzorom. Stan se sastoji iz dnevne sobe, kuhinje trpezarije i terase sa prelepim pogledom. Dnevna soba je južno orjentisana veoma je svetla. Dok je spavaći blok koji se sastoji od dve sobe od kojih svaka ima pristup terasi severno orjentisan ka mirnoj dvorišnoj strani. Na odličnoj lokaciji. Odlično saobraćajno povezan. Bruto površine 89m2 a neto 77.64m2. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.600 €
Kuća | Beograd - Surčin - Boljevci - Braće Gavrajić (Boljevci)
|

Prelepa kuća na placu od 60ari. Ima 5 spavaćih soba sa 3 kupatila. Garaža i pomoćne prostorije. Grejanje na pelet. Kuća je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

209.000 €
Kuća | Smederevo - Okolno mesto
|

Petrijevo, kod kružnog toka. Kuća u izvornom stanju, 134m2, na dva nivoa, dva mokra čvora, na 10,3 ara. Dnevni boravak sa kuhinjom i šest spavaćih soba. Mirna ulica, cena nije fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija - Trg republike
|

Centar, na "Fontani". Trosoban stan na šestom spratu od osam, u izvornom stanju. Odličan raspored prostorija, dva mokra čvora, lift, fantastičan pogled. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

98.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Omladinskih brigada
|

U ponudi je stan za kompletno renoviranje. Poseduje predsoblje, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i ostavu i lođu. Nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji. Uknjižen na 59m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

153.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine