Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Čajetina - Gradska lokacija - Krfska
|

Prodaje se kompletno opremljen stan u blizini Hotela Palisad, ostaje ugradni nameštaj, bela tehnika BOSCH (nekorišćeno). Iz stana se prostire predivan pogled, uknjižen i odmah useljiv, lux. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Narodnih heroja
|

Stan se nalazi u zgradi kod Fontane iza Mekdonalda. Blizina prevoza, marketa i škole. Stan je delimično renoviran, rađeno kupatilo, lođa 3m2, velika dnevna soba od 24m2. Kuhinja sa prozorom i velika spavaća soba. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

165.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Milutina Milankovića
|

U ponudi je poslovni prostor u prizemlju zgrade. U potpunosti je renoviran, razdelna mrežna instalacija, ADSL, grejanje i hlađenje pomoću toplotne pumpe vazduh - vazduh, sa centralnim grejanjem. Urađen spušten plafon, urađena je termo izolacija zidova, alarm, rasveta. Odličan za mnoge delatnosti, sada je u zakupu do novembra 2024. sa rentom od 2000evra + PDV. Poseduje četiri kancelarije, dva mokra čvora, magacin, pristup magacinu dostavnim vozilom omogućen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija - Beogradski put
|

Vikend naselje Jugovo. Kuća na glavnom Smederevskom putu sa prelepim pogledom. Lepo uređena kuća se prodaje sa stvarima. 10.29ari, prilaz iz dve ulice. Mereno 160 kvadrata, kupatilo, tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa pogledom. Garaža, pomoćne prostorije, letnjikovac, mesto za bazen. Moguća zamena za stan u Beogradu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

125.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Hajduk Veljka 3. deo
|

Kuća u Grockoj na 12,5 ari placa, ukupne neto površine 146m2, spratnost PR + PTK u osnovi 73m2 sa prelepim pogledom na Dunav. Udaljena od centra Grocke oko 2km, od Beograda 30km. Od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa. Sprat: jedna soba i toalet, terasa. Do kuće je asfaltni put, ulična rasveta, bunar (u blizini je gradski vodovod). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

75.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Brestovik
|

Poljoprivredno zemljište u Brestoviku, površine 4.966m2, sa pogledom na Dunav. Prilaz sa dve strane, do placa od Smederevskog puta oko 2km, sa druge strane prilaza oko 800m. Put je nasut čvrstom podlogom, 300m do zemljišta je zemljani. Struja na 300m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

45.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Petra Kočića
|

Odmah useljiv stan sa kompletno opremljenim prostorijama.Uz stan dolazi i spoljne parking mesto. Zastakljena terasa sa električnim otvaranjem i zatvaranjem. Svi uređaji su u garantnom roku (LG, Bosh, Samsung). Kuhinja je od hrastovog drveta. Uz stan ide i sav nameštaj (koji nije stariji od 2god) Postoji mogućnost kupovine bez parking mesta. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Borivoja Stevanovića
|

Medaković III, Borivoja Stevanovića Funkcionalan, svetao, dvostrano orijentisan četvorosoban stan u centralnom delu Medakovića III. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila i 2 terase. Ima centralno grejanje i toplu vodu. Zgrada je kvalitetno građena, okružena zelenilom i parkovima, održavana i uredna. Poseduje dva lifta (putnički i teretni). U neposrednoj blizini zgrade je osnovna škola, vrtić, veliki market, pijaca, mini tržni centar. Odlična infrastruktura i saobraćajna povezanost. U blizini stajalište sa više linija gradskog prevoza. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

240.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, nova zgrada kod "Gurmana". Trosoban stan na 2.spratu sa nameštajem. Uknjižen na 47m2, merenjem utvrđeno ima 62m2. Zgrada ima lift, stan kalorimetar. Prodaje se sa stvarima i kvalitetnom kuhinjom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.500 €
Garaža | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Garažno mesto u luksuznom naselju na Trošarini na -2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

25.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine