Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Renoviran, dvosoban stan u centru. Stara zgrada kod tvrđave, kompletno renoviran stan sa posebnim ulazom u prizemlju i malim dvorištem. Centralno grejanje, povoljno. Stan se prodaje sa stvarima. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

51.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Grocka
|

Prodaje se poslovni atelje u izgradnji, površine 33 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.500 €
Poslovni prostor | Beograd - Grocka
|

Prodaje se poslovni atelje u izgradnji, površine 57 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.500 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac na Vodanjskoj petlji, 100m od auto-puta, 100m od Motela "Jerina". 42 ara na glavnom putu, struja, voda, na 100m potok iza placa, poljoprivredno zemljište. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

39.900 €
Hala | Smederevo - Okolno mesto
|

Proizvodna hala na Udovičkom putu, na placu od 11 ari hala od 300m2 i pomoćna hala od 108m2, kancelarijski prostor na spratu 108m2, dve pomoćne prostorije, magacini od 40m2 i 20m2. Izdaje se za 1100 evra mesečno, mogućnost prodaje. Prodaje se i susedni plac 60 ari. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.100 €
Plac | Beograd - Zemun - Plavi horizonti - Milana Rešetara
|

41 ar sirina placa 38m gradsko gradjevinsko zemljište u blizini crkve na Plavim Horizontima,početak naselja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

348.000 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji, površine 48 m² sa terasom, na trećem spratu. U ponudi ima i manjih i većih stanova na svim spratovima. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

72.000 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaje se dvosoban stan u izgradnji, površine 57 m² sa terasom, na trećem spratu. U ponudi ima i manjih i većih stanova na svim spratovima. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.500 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaju se dvoiposobni stanovi u izgradnji, površine 57 m² sa lođom, na prvom i drugom spratu. U ponudi ima i manjih stanova na svim spratovima. Nalaze se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.500 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji, površine 40 m² sa terasom, na trećem spratu. U ponudi ima i manjih i većih stanova na svim spratovima. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz stan se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Biće opremljena kvalitetnim materijalima: hrastov parket, italijanska keramika, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata od medijapana, video nadzor, lift. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 10%, a kupci kojima je ovo prvi stan imaju pravo na povraćaj PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Slavujev venac - Đurićeva
|

Prodaje se uknjižen lokal na uglu zgrade, izlazi na dbe ulice, trenutno je ugostiteljski objekat. Mogućnost nastavka biznisa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kralja Milutina
|

Predstavljamo Vam kompletno renoviran stan. Poseduje dnevni boravak, prostran i svetao, 2 spavaće sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo, toalet i terasu. Nalazi se nadomak Hrama Sv.Save, Trga Slavija i Kliničkog centra Srbije. Inače ova četvrt je poznata po brojnim ambasadama kao i restoranima i prodavnicama. Stan je useljiv od januara 2024. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.000 €
Plac | Smederevo - Okolno mesto
|

Plac u Vučaku, 700m od Carinarnice na Kolarskom putu. 10,5 ari i neuknjižena kuća u izvornom stanju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

15.000 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 38 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.800 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 56 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

89.600 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 51 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

81.600 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Bulevar oslobođenja
|

Kuća se nalazi u centru gradskog naselja u zoni stambeno-porodične i poslovne gradnje, pogodna za porodični ili porodično-poslovni objekat. Izuzetno pozicionirana u odnosu na samo naselje Grocku: u urednoj, sunčanoj ulici 500m od Dunava, dobro povezana linijama GSP-a i saobraćajnicama sa Beogradom. Orijentisana istok-zapad na negovanom placu poseduje sopstveni sistem za grejanje i videonadzor. Sastoji se iz 4 etaže sa ukupno 260m2 korisne površine i četiri terase od po 8m2. U suterenu su: garaža-radionica, prostorija za grejanje i ostava. Prizemlje: hodnik, dnevno-trpezarijski deo, kuhinja, spavaća soba, garderober-ostava, vešernica, toalet i kupatilo. Prvi sprat: dnevna soba, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Potkrovlje: hodnik, toalet, spavaća soba, soba za rekreaciju, dve terase sa pogledom na Dunav. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

237.000 €
Plac | Pančevo - Gradska lokacija - Sinđelićeva
|

U ponudi je plac od 15.59ari u Sinđelićevoj ulici, za gradnju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

550.000 €
Plac | Pančevo - Gradska lokacija - Mihajla Pupina
|

U prodaji plac od 9ari sa useljivom kućom od 100m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Kotež - Zrenjaninski put
|

Izdaje se poslovni prostor na odličnoj lokaciji veličine 330m2 u jednom nivou sa dve kancelarije. Pogodan za sve namene. Obezbeđen parking za 10 automobila. Grejanje na toplotne pumpe. Visina 4,50m. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

3.800 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine