Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O

EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O


Broj u registru posrednika : 1432
Telefon: (011) 613-8259
Lokal | Beograd - Čukarica - Sremčica - Tomasa Edisona
|

U prilici smo da Vam ponudimo uknjižen lokal od 22 m2 za više namena. Lokal se nalazi u ul.Tomasa Edisona u blizini kompletne infrastrukture. Lokal je prazan i odmah useljiv. Poseduje parking mesto. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

29.500 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Sare Bernar
|

Sremčica 64(lođa) 69.900 eura U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan na I spratu od IV stambene zgrade izgrađene krajem devedesetih godina prošloga veka.. Lep ulaz,održavana zgrada koja se nalazi u lepom i mirnom delu naselja Gorica. Stan sa prepodnevnim suncem i otvorenim pogledom ka zelenom pojasu naselja Sremčica. Nalazi se u blizini autobusa 511 i 512. Kompletna infrastruktura potrebna za život je u krugu od par stotina metara. Prostorije: ulazni hodnik,kuhinja,trpezarija,dnevni boravak,kupatilo,spavaća soba i lođa. Zgrada je sa građevinskom dozvolom i stan ne može da se kupi na kredit. Stan je prazan i odmah useljiv. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

69.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Ovaj elegantni apartman smešten je u novoizgrađenoj luksuznoj stambenoj zgradi Arcadia, u samom srcu Beograda na vodi, nedaleko od najvećeg luksuznog trznog centra Galerija i kule Beograd. U neposrednoj blizini nalaze se popularni restorani, Sava Promenada i Beton Hala. Apartman je dvosoban i nalazi se na 17. spratu, orijentisan prema istoku s prelepim pogledom na grad. Sa svojih prozora pruža se pogled na Stari grad, Hram Svetog Save i Spomenik Stefanu Nemanji. Smešten je u zgradi Arcadia, Beograd na Vodi, u ulici Hercegovačka. Ovaj moderno opremljeni stan nudi brzi Wi-Fi, kablovsku televiziju, centralno grejanje i klima uređaje. Takođe uključuje i garažno parkirno mesto. Cena garažnog mesta nije uključena u cenu stana, a doplata iznosi 100 eura. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.300 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Kamčatska
|

Garsonjera u zgradi iz 2018. godine u mirnoj ulici. Sastoji se od: predsoblja, dnevnog boravka/spavaćeg dela sa trpezarijom i kuhinjom. Stanu pripada terasa sa pogledom na park. Nalazi se u najlepšem delu Karaburme, zgrada okružena stambenim kućama i zelenilom, na samo pet minuta hoda od početne stanice linija br. 16, 23 i 25 tako da je jako dobro povezana sa centrom grada, Vukovim spomenikom, Novim Beogradom itd. Pogodna za život kako studenata (ima direktnu liniju, 20 minuta do sedam fakulteta) tako i para ili za kupovinu kao investiciju (može se iznajmiti za od 300-400eur). Prodaje se nameštena ili nenameštena, u zavisnosti od dogovora. Stan je moguće lako pretvoriti u jednosoban pregrađivanjem obzirom da pozicija prozora to dozvoljava, tako da i dobijena spavaća soba i ostatak stana imaju prirodno osvetljenje i ventilaciju. Uknjižena 1/1. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

81.000 €
Vikendica | Loznica - Gradska lokacija - Kneza Miloša
|

Vikendica na prodaju u Donjoj Badanji na placu od 5ari. Prostorije u vikendici: spavaća soba i kuhinja sa trpezarijom. Postoji podrum i do njega još jedna prostorija koja može da se iskoristi za kupatilo u sklopu vikendice. Na placu postoje još i ozidana furuna i poljski wc. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

15.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Sremčica - Beogradska
|

U prilici smo da vam ponudimo objekat od 400m2 na dva nivoa u centru naselja Sremčice. Objekat pogodan za više namena - robna kuća, market, stanovanje. Predato za legalizaciju. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O

185.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 2 - Rastka Petrovića
|

Dvosoban stan na Medakoviću u blizini okretnice 30ice. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, radne sobe, spavaće sobe i kupatila. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu. Pogodno za komforan život do četiri osobe. Računi oko 15.000rsd - infostan, katv, internet i električna energija. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

700 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Ohridska
|

U prilici smo da vam predstavimo lep očuvan stan u naselju Sava Kovačević u Zemunu. Stan je uknjižen na 41m2. Sastoji se od: hodnika, kupatila, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijskim delom i lođe. Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

94.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 2 - Vespučijeva
|

U ponudi je trosoban stan na odličnoj lokaciji na Bežanijskoj kosi nedaleko od pijace, u blizini škole, vrtića, kao i Maxi-ja sa dosta parking prostora oko zgrade, gde je ulaz u zgradu sa strane ulice, ali i iz dvorišta pretvorenog u prelep park. Stan je dvostrano orijentisan - južno i zapadno. Prostorije: predsoblje, spavaća soba, dnevna sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, toalet. Ispod stana je grejna podstanica tako da je u stanu preko zime izuzetno toplo, a zbog zelenila koje ga okružuje, preko leta veoma prijatno. Stan je u potpunosti renoviran pre godinu dana i nisu potrebna apsolutno nikakva ulaganja. U cenu stana je uključena i ugradna kuhinja sa tehnikom, a postoji mogućnost i otkupa postojećeg nameštaja. Parket, stolarija i keramika su visoke klase. Stan poseduje i podrumsku prostoriju. Celokupna kvadratura stana je 75m2 dok je uknjižena na 65m2. Za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

205.000 €
Kuća | Sremski Karlovci - Okolno mesto - Čortanovački put
|

U prilici smo da Vam ponudimo LUX kuću u naselju Banstol koje se nalazi na 6km od Sremskih Karlovaca i 19km od Novog Sada. Kuća sa stilom i fenomenalnim idejnim rešenjima koja može da služi kao kuća za odmor ili kao kuća za život za višečlanu porodicu. Prava oaza mira, okružena zelenilom i prirodom, za ljubitelje reke u blizini Dunava i plaže. Četvorosobna je po strukturi sa dva mokra čvora sa odvojenom kuhinjom, velikim dnevnim boravkom koji se naslanja na trpezarijski deo, zatim tri spavaće sobe i vešernica. Kuća je na placu od 15 ari tako da ima mogućnosti za razne dodatne sadržaje (bazen, letnjikovac, roštilj). Sagrađena je od najkvalitetnijih građevinskih materijala klima bloka od 25 cm, demit fasade od 10 cm sa dekorativnim delom na samoj fasadi. Kuća poseduje smart sistem za regulisanje grejanja, otvaranja ulazne kapije,alarm, video nadzor, protivpožarni sistem, automatsko paljenje svetla oko kuće, aluminijska stolarija, aluminijske roletne na elektro pogon, Vileroy Boch sanitarije, u celoj kući španska keramika, spoljna sigurnosna vrata, unutrašnja medijapan vrata, podno grejanje kao i instalacijom za punjač automobila na elektro pogon. Uknjižena. Kuća čeka na Vas. Pozovite za dodatne informacije. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

272.000 €
Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O