Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - Velibora Markovića
|

Odlična novogradnja, dvoiposoban stan na petom spratu.Zgrada V Frame se nalazi u centru Vrnjačke banje. Cena spoljnih parking mesta je 5000e sa pdv-om. Cena parking mesta u garaži je 15 000e + pdv. Povraćaj pdv-a za kupce prvog stana. Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji, odlična za život. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Termo izolacija temelja je 20 cm stirodura, termo izolacija krova je 25 cm, dok je na medjuspratnim pločama 5 cm. -Zvucna izolacija na svim plocama je 2 cm termosilent. -Termo izolacija na fasadi je 8 cm tvrdo presovana kamena vuna, zavrsna fasada je silikatna. -Keramika je domaće proizvodnje. -Sanitarije Grohe. -Cini sušaci sa peskom u sebi. -Ulazna i sobna vrata su Block lock doors. -Fasadna stolarija je aluminijumska sa aluminijumskim roletnama prozvodjaca Alumil, sve u ralu 7016. -Lift proizvodjaca Kone. -Ugradjene su inverter klime. -Viseslojni hrastov parket. -Grejanje je na struju (norveski radijatori) -Objekat ima video interfon i kamere u krug. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

137.020 €
Stan | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - Velibora Markovića
|

Odlična novogradnja, jednoiposoban stan na petom spratu.Zgrada V Frame se nalazi u centru Vrnjačke banje. Cena spoljnih parking mesta je 5000e sa pdv-om. Cena parking mesta u garaži je 15 000e + pdv. Povraćaj pdv-a za kupce prvog stana. Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji, odlična za život. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Termo izolacija temelja je 20 cm stirodura, termo izolacija krova je 25 cm, dok je na medjuspratnim pločama 5 cm. -Zvucna izolacija na svim plocama je 2 cm termosilent. -Termo izolacija na fasadi je 8 cm tvrdo presovana kamena vuna, zavrsna fasada je silikatna. -Keramika je domaće proizvodnje. -Sanitarije Grohe. -Cini sušaci sa peskom u sebi. -Ulazna i sobna vrata su Block lock doors. -Fasadna stolarija je aluminijumska sa aluminijumskim roletnama prozvodjaca Alumil, sve u ralu 7016. -Lift proizvodjaca Kone. -Ugradjene su inverter klime. -Viseslojni hrastov parket. -Grejanje je na struju (norveski radijatori) -Objekat ima video interfon i kamere u krug. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

70.760 €
Stan | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - Velibora Markovića
|

Odlična novogradnja, jednoiposoban stan na četvrtom spratu.Zgrada V Frame se nalazi u centru Vrnjačke banje. Cena spoljnih parking mesta je 5000e sa pdv-om. Cena parking mesta u garaži je 15 000e + pdv. Povraćaj pdv-a za kupce prvog stana. Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji, odlična za život. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Termo izolacija temelja je 20 cm stirodura, termo izolacija krova je 25 cm, dok je na medjuspratnim pločama 5 cm. -Zvucna izolacija na svim plocama je 2 cm termosilent. -Termo izolacija na fasadi je 8 cm tvrdo presovana kamena vuna, zavrsna fasada je silikatna. -Keramika je domaće proizvodnje. -Sanitarije Grohe. -Cini sušaci sa peskom u sebi. -Ulazna i sobna vrata su Block lock doors. -Fasadna stolarija je aluminijumska sa aluminijumskim roletnama prozvodjaca Alumil, sve u ralu 7016. -Lift proizvodjaca Kone. -Ugradjene su inverter klime. -Viseslojni hrastov parket. -Grejanje je na struju (norveski radijatori) -Objekat ima video interfon i kamere u krug. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

92.855 €
Stan | Beograd - Voždovac - Dušanovac - Ljubićka
|

Namešten, eg, stan u kući, 1/1, terasa. Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini auto-puta i Autokomande na Dušanovcu u Ljubićkoj ulici. Stan se nalazi u kući, sastoji se iz dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe i odvojene kuhinje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Grejanje je etažno na pelet, niski režijski troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 MG06 .

500 €
Kuća | Irig - Okolno mesto - Milene Pavlović Barili
|

Uknjižen, 115m2 + 16 ari plac, pr/pr, 4.0 – soban, terasa. Kuća na prelepoj poziciji na kilometar od centra Vrdnika, par minuta vožnje od hotela Premier, sama pozicija kuće je na brdu juzno orjentisana, sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom I trpezarijom, odakle je izlaz na veliku terasu, prozori u dnevnom boravku su od poda do plafona, tri spavaće sobe od kojih jedna ima sopstveno kupatilo i kupatila. Grejanje je podno na gas u dnevnom boravku ima kamin, gradski vodovod, kuća je sagrađena 2023 godine. Dvoriste je veliko 16 ari I pravilnog oblika, ima mesto za bazen I letnjikovac, veliki parking za 6 vozila. Za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Miodrag Resanović broj licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 011/4016-236, 011/4016-237 .

210.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija - Krfska
|

Odlična investicija. Lux nekretnina na Zlatiboru, blizu centra, i svih bitnih sadržaja koji su potrebni za komoditet odmora, i življenja. Blizu je jezera, hotela, bazena, spa centara, gondole, skijališta, autobuske stanice. U stanu etažno grejanje, odmah je useljiv, ostaje ugradna kuhinja koja je kompletna sa svom tehnikom. Odmah useljiva nekretnina, na odličnoj lokaciji za izdavanje. Agenc. provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

118.900 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Kičevska
|

Izdaje se stan na odličnoj lokaciji na Vračaru u Kičevskoj ulici. Stan je skroz opremljen, poseduje tri spavaće sobe, dva kupatila, veliki dnevni boravak i terasa. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 MG06 .

1.650 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Bulevar Kralja Aleksandra
|

Novogradnja, Bulevar Kralja Aleksandra, odmah useljivo nov 3,0 soban stan na idealnom 3 spratu u novoizgrađenoj zgradi, upravo završenoj , odmah useljiv. Stan je vrlo funkcionalan, iz hodnika ulazi se u sve prostorije dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom koja izlazi na lođu, spavaću sobu koja takođe izlazi na istu lođu i manju spavaću sobu,dečiju radnu koja ima izlaz na posebnu lođu, prostrano kupatilo. Stan je okrenut na istočnu stranu, pogled iz stana je na bočnu stranu , na na glavnu ulicu zgrada je izuzetno lepa i prostrana, poseduje dva lifta, teretni i putnički, prostrano stepenište, kvalitet materijala u izgradnji vrhunski, dizajn moderan. Ispred zgrade je plato sa klupama a prema ulici u prizemlju su otvorene brojne prodavnice i marketi. Zgrada je na vrhu Usrtaničke ulice, povezanost sa svim delovima grada odlična, tramvaj ili autobusima postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u podzemnoj garaži za 20000 eur + pdv. Agenc. provizija 2% Agent: Dušica Babić, br. licence:4160 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

195.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Golf - Izvorska
|

U ponudi dvosoban stan na odličnoj lokaciji u Golf naselju u Izvorskoj ulici. Stan se nalazi na prvom spratu u urednoj i održavanoj zgradi. Površina stana je 60m2 na toliko je uknjižen, plus 6m2 terase. Stan je funkcionalnog rasporeda prostorija i adaptibilan u dvoiposoban. Sastoji se od ulaznog antrea, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavace sobe, kupatila i velike terase. U stanu ostaje ugradna kuhinja sa belom tehnikom i plakarima. Uknjižen bez tereta i zabeležbi, brzo useljiv. Stan za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

179.900 €
Kuća | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Miljakovačke livade
|

Nekretnina se nalazi na sve popularnijoj lokaciji, na Miljakovcu 3. Kuća sa dva uknjižena stana i dve garaže, ukupne uknjižene površine 459m2. Bazen 12 X 6 m. Letnjikovac 60m2. Plac 12 ari. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ljiljana Rajković br. licence 4966 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

1.000.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Odlican lux stan 91,85m2 od toga 7,71m2 terasa na 5 spratu od 19. Dvostrano orijentisan , veoma svetao i odmah useljiv. Sastoji se: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjsko trpezarijskim delom otvorenog koncepta, dve spavace sobe, od toga jedna master, vesernica i terasa sa pogledom na grad. Najsavremenija oprema stana sa kalolimetrima, siroki parket-tarket, alu stolarija. Stanu pripada i ostava na nivou-1. Stan je luksuzno opremljen i prodaje se komplet sa stvarima. Za svaku preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

500.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Voždovac - Kumodraž - Nikole Nikolića
|

Uknjižen poslovni prostor od 310 m2 u zgradi novijeg datuma, idealan za razne delatnosti, moguća prenamena. Grejanje na gas. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

186.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Cara Dušana
|

Prodaje se odličan, novoizgrađeni objekat nadomak Kalemegdana. Objekat ima 4 nivoa. Prizemlje, prvi sprat, potkrovlje, i jedan nivo ispod zemlje. Ima 7 prostorija, 3 kupatla, klimu, internet. Ima 2 parking mesta. Idealan je za poslovni prostor. Potkrovlje je sređeno tako da možete i živeti i raditi u ovom objektu. Postoji i lift koji je montiran od suterena do prizemlja. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 SC05 .

635.000 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Ekonomski fakultet - Lička
|

Izdaje se odličan lokal na dva nivoa u Ličkoj ulici. Prostor je pogodan za različite vrste delatnosti jer se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Autobuske stanice i Ekonomsko fakulteta. Lokal se sastoji iz prizemlje veličine 18m2 i galerije 10m2. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Odmah useljivo. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .

550 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Terazije - Terazije
|

Moderan poslovni prostor u srcu grada sa pogledom na Terazije. Sastoji se od cetralne prostorije, 3 manje kancelarije, terase, čajne kuhinje i 5 toaleta. Zgrada ima portirnicu, video nadzor i obezbeđenje. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 AJ01 .

3.780 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 30 (B92) - Bulevar Mihajla Pupina
|

Uknjižen, 4.0, cg, renoviran, 7/17, lift, terasa, lođa, podrum. Prodaje se četvorosoban renoviran stan, na idealnoj lokaciji u bloku 30. Ovaj blok je sjajna lokacija za stanovanje jer se u blizini nalazi veliki broj igrališta, Zemunski kej, škola, pijaca, vrtić. Odmah useljiv, mesečni troskovi 100e Za preporuku, vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

292.000 €
Lokal | Beograd - Vračar - SC Vračar - Kralja Milana
|

Izdaje se odličan lokal na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Pogodan za različite delatnosti. Za svaku preporuku! Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Biljana Jovanović, br. licence:5659 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 BJ08 .

550 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Knez Miletina
|

Izdaje se luksuzan i potpuno namešten stan na atraktivnoj lokaciji na Dorćolu. Retko u ponudi. Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe i kupatila, open space koncepta. Poseduje prelepu prostranu terasu, koja je okrenuta ka unutrašnjosti zgrade, kao savršena oaza mira i privatnosti. Opremljen je belom tehnikom i potrebnim pokućstvom. Spavaća soba može biti pregrađena po potrebi zakupca. Ostali troškovi fiksno 150 eur+garaža 100 eur. U neposrednoj blizini nalazi se Đura Bar, prodavnica, pijaca i još niz restorana i lokala svih sadržaja. Lokacija je odlicna, dobro povezana gradskim prevozom sa svim delovima grada. Obavezan depozit u visini jedne rente. Stan je useljiv od 01.10.2024. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Katarina Rosić br.licence 5605 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 KR06 .

750 €
Stan | Zlatibor - Planina - Erska
|

Prelep stan u centru Zlatibora, Erska ulica, neposredna blizina jezera, Lidla... Kompletno opremljen od poda do plafona. Vlasnik je stan sređivao za sebe po najvišim standardima. Vaše je samo da unesete ličnu garderobu i uselite se u ovaj prelep prostor. Smešten je na prvom spratu uređene zgrade i ima parking mesto. Prodaje se kompletno namešten i opremljen. Neposredna blizina svih infrastrukturnih sadžaja neophodnih za lagodan život. Odmah useljiv. Zgrada je iz 2012. godine. Stan se trenutno izdaje a budući vlasnik može , ako želi, da zadrži podstanare. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br. 339 011/26-20-734 .

82.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Južni bulevar - Sime Igumanova
|

Zastupamo izdavanje kompletno renoviranog i opremljenog jednosobnog stana sa fenomenalnim pogledom, koji se nalazi u urednoj i održavanoj zgradi na Vračaru. Odlično organizovan stan sa svim potrebnim sadržajem, a zbog svoje pozicije, izuzetno svetao. Odmah useljiv, obavezan depozit . Agenc. provizija 50% Agent: Tamara Vučković br. licence 3104 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

850 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O