Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Zahumska
|

Uknjižen duplex, 3.0, 4/4, dva mokra čvora, terasa. Odličan, funkcionalan dupleks lokacijski izuzetno pozicioniran u održavanoj zgradi u blizini Vukovog spomenika. Svetao, porodični stan u blizini svih infrastrukturnih sadržaja: vrtića, škola, mnogobrojnih marketa, pijace kao i kafića i restorana. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, dve spavaće sobe, gostinski toalet, kupatilo i lođa. Jednostavnim rešenjem može se dobiti još jedna spavaća soba. Stan ne traži ulaganja i u njemu ostaju kuhinja i plakar. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

189.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Neznanog Junaka
|

Idaje je jedinstven, luksuzan stan/poslovni prostor na Dedinju, pored televizije Pink. Prostor je idealan za ordinaciju, kancelarijski prostor i predstavništvo. Ova nesvakidašnja nekretnina se sastoji iz pet prostorija, dva kupatila, kuhinje i velike terase. Prostor je trenutno namešten kao kancelarijski prostor, ali po želji se lako može opremiti i kao stambeni. Zgrada je novije gradnje, sa fizičkim obezbeđenjem i dva parking mesta u garaži koja ulaze u cenu zakupa. Zgrada je modernog dizajna i luksuznog izgleda. Lokacija je izuzetna, na par stotina metara od bolnice Dragiše Mišović i sjajno je povezana sa svim delovima grada kao i sa autoputem. Topla preporuka. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 0112620734 MR06 .

4.800 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Sremčica - Učiteljice Damjanke Glišić
|

Uknjižena, renovirana, terase, klime, gas, interfon, 2 garaže. Odlična porodična kuća sa velikim dvorištem, u Sremčici, na placu od 12 ari, sa dve odvojene stambene jedinice, iste strukture, od kojih svaka ima po 150m2. Svaki stan ima po 4 spavaće sobe i svaka ima svoju terasu, dnevnu sobu, trpezariju sa izlazom na terasu, kuhinju i po dva kupatila. Prilikom renoviranja postavljena je PVC stolarija, parket u svim sobama, grejanje je na gas. Kuća poseduje dve garaže koje su u prizemlju kuće, ukupne veličine cc 50m2 i još dve stambene jedinice koje nisu renovirane Mikrolokacija odlična. Lipovička šuma je na par minuta od kuće. Autobuska stanica gradskog prevoza je udaljena 300-400m, Ibarska magistrala lako dostupna. U neposrednom okruženju se nalaze svi ostali sadržaji neophodni za kvalitetan život (prodavnice, apoteke, vrtići, škola...) Zbog svoje lokacije i veličine placa pogodna je kako za porodični život, tako i za poslovni prostor (hostel, starački dom, ordinaciju, prostor za organizaciju Team buildnig aktivnosti ili različitih proslava). Kuća je za svaku preporuku i brzo je useljiva. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .

265.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Todora Dukina
|

Izdaje je se namešten stan na Lekinom brdu u neposrednoj blizini parka Šumice.Stan se sastoji iz dve spavaće sobe,velikog dnevnog boravka sa kuhinjsko trpezarijskim delom,ostave,kupatila i velike terase.Mesečni troškovi oko 130e,grejanje je centralno.Mikrolokacija odlična,u blizini svi potrebni sadržaji za svakodnevni život.Slobodan parking ispred zgrade.Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miloš Graora br. licence 4996 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 MG06 .

800 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Jajinci - Milice Ribnikar
|

Uknjižena kuća, 256m2 bruto površine, 203m2 grejne, P+1, plac 5 ari, parking, ostava u dvorištu od 12m2, komplet opremljena, EG na struju, prikljucak za gas do kapije, kanalizacija. Kuća novijeg datuma na par minuta od Banjice/Trošarine udaljenosti 3 km, komplet opremljena, na placu od 5 ar sa 3 zasebna stana. Prizemlje - stan od 79m2 grejne površine, sa velikom dnevnom sobom, kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo. I nivo - stan od 87m2 grejne površine, velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo. U drugoj zgradi u dvorištu 1.5 soban stan od 48 m2 - dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Kuća je bez ulaganja, rađena 2009 godine. Parking za 2-3 automobila u dvorištu. Useljiva odmah. Postoji mogućnost kupovine i bez opreme, nameštaja – dogovor. Veliki broj GSP linija Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 .

550.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Ugrinovci - Slavka Golubovića
|

Prodaje se izuzetna, potpuno opremljena, uknjižena kuća u naselju Ugrinovci, opština Zemun. Ova sjajna nekretnina je okružena prelepim velikim dvorištem sa travnjakom, bazenom i letnjikovcem. Kuća se sastoji iz prizemnog dela gde se nalazi velika dnevna soba (60m2) sa trpezarijom, moderno opremljenom kuhinjom i tek renoviranim kupatilom. Na spratu se nalazi galerija, tri spavaće sobe, soba - garderober i kupatilo, takođe tek renovirano, dve terase. Grejanje je na toplotne pumpe+kamin+EG Na placu od se nalazi još jedan objekat od 200m2 (takođe uknjižen), gde je smeštena soba za zabavu, radionica, vešeraj. Veličina placa je 20 ari. Odlična prilika za ljude koji vole da imaju svoje parče raja izdvojeno od gradske vreve, a opet odlično povezano sa centrom. Kuća ima interfon, kamere, pokretnu kapiju, alarm, garažu, tavanski prostor od 198m2. Topla preporuka. Agencijska provizija 2% Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 MR06 .

340.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Porodice Tanić
|

U ulici Porodice Tanic prodaje se uknjižen 72 m2, funkcionalan, svetao i komforan dvoiposoban stan. Stan se nalazi na prvom spratu od dva ,trostrano orjentisan. U nepospredoj blizini zastupljeni su svi sadrzaji za miran i udoban život (dom zdravlja, škole, pošte, pijace, marketa) kao i dobra saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada, 150 m udaljenost od autobuske stanice. Prostorije: ulazna zona, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, 2 spavaće soba, kupatilo kao i dve terase, jedna terasa 5m2, druga terasa 7,5m2 koje ne ulaze u kvadraturu stana. Stan ima pripadajucu bastu koja se nalazi u dvorištu zgrade kao i parking mesto. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .

88.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Porodice Tanić
|

U ulici Porodice Tanic prodaje se uknjižen 71m2, funkcionalan, svetao i komforan dvosoban stan. Stan se nalazi na visokom prizemlju od dva sprata trostrano orjentisan. U nepospredoj blizini zastupljeni su svi sadržaji za miran i udoban život (dom zdravlja, škole, pošte, pijace, marketa) kao i dobra saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada, 150 m udaljenost od autobuske stanice. Prostorije: ulazna zona, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo kao i dve terase, jedna terasa 5m2, druga terasa 7,5m2 koje ne ulaze u kvadraturu stana. Stan ima pripadajuću batu koja se nalazi u dvorištu zgrade kao i parking mesto. Agencijska provizija 2% Agent: Aco Jorović br. licence 993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/26-20-734 AJ .

89.000 €
Magacin | Beograd - Surčin - Dobanovci - Maršala Tita
|

Izdaje se hala - magacin u Kompleksu Čelik, Dobanovci.Za okretanje kamiona postoji put za ulaz u magacin sa druge strane placa, a ceo je u nivou prilaznog puta. Uz magacin ima kancelarijskog prostora koji se može dati u zakup, opremljenost kancelarija: , internet itd., Ima, cca 15-20 m2, uz samu zgradu magacina, bez opreme, i nisu pod temperaturnim režimom izvora grejanja /ili hlađenja. Protivpožarni sistemi ugrađeni - Osnovna PP zaštita, aparati za gašenje. Pod u magacinu je beton, u hali. Čista visina magacina do prve prepreke ispod krova JE 6-7.7M, nema regala. U blizini postoji carnisko skladište i carniska ispostava. Magacinski prostor nije pod temperaturnim režimomi nema bilo kakvog izvora grejanja /ili hlađenja. Fizičko obezbedjenje celog kompleksa. Sopstvena trafo stanica, i hidrantska mreža Uslovi: 3,8 eur/m2, održavanje je u toj ceni, ostali troškovi po utrošku (struja, infostan, gradska čistoća). Nekretnina JE uknjižena , što je bitno RADI carinskog magacina i ADR magacina. Odlična poslovna mogućnost. Mogućnost izdavanja i manje površine hale , po potrebi obavljanja delatnosti. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

7.334 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija - Andrije Jevremovića
|

Duplex u naselju 1000 Zlatibor! Ovaj divan stan se nalazi u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom. Stan se nalazi u popularnom naselju 1000 Zlatibor! Stan se prodaje kompletno opremljen sa svim stvarima! U donjem delu stana se nalazi dnevna soba, trpezarija, kuhinja, wc, terasa, dok je u gornjem delu spavaći blok sa dve spavace sobe,kupatilo i hodnik. Garažno parking mesto je ukljuceno u cenu stana, kao i ostava i prelep letnjikovac. U blizini se nalazi Maxi, pekara, kafic.. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

198.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O