Nekretnine: Agencije za nekretnine | Serbes D O O

Serbes d.o.o


Broj u registru posrednika : 674
Telefon: (063) 238-564
Telefon 1: (021) 548-318
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adice
|

Izdajem moderan 4,0 stan 125m2 u kući kompletno namešten sa garažom i 2 parking mesta na izlasku iz Novog Sada prema Veterniku. Stan je trostrano orijentisan, odličan raspored. Veliki dnevni boravak sa trpezarijom i komplet nameštenom kuhinjom. Tri spavaće sobe. Dva kupatila, jedno sa ležećom kadom a drugo sa tuš kabinom. Grejanje na gas , ima svoj kotao i kalorimetar. Klima, internet kablovska, interfon, video nadzor. Opremljen modernim , kvalitetnim nameštajem. Kuhinja ima mašinu za pranje posuđa, veliki frižider, rernu, ravnu ploču, komplet posuđe. Protočni bojler koji može da greje vodu i na gas i na struju. U dvorištu velika stabla , bogato zelenilom, oaza u prirodi. Mesečna zakupnina 1300 EUR + depozit 1300 EUR + agencijska provizija 650 EUR. Stan useljiv od 15.06.2024.god.

1.300 €
Kuća | Novi Sad - Petrovaradin - Sremska Kamenica
|

Izdajem kuću 900m2 u Sremskoj Kamenici za poslovnu namenu . Kuća je u 3 nivoa, sastoji se od : - suterena 300m2 koje je s ulične strane zapravo prizemlje i ima visinu plafona 3,5m ; koji može služiti kao hala , magacin, velika garaža, radionica, ima svoje kupatilo i 2 prostorije ( kancelarije) ; - prizemlja 270m2 gde se nalazi jedna open space prostorija , 3 komforne prostorije , 3 kupatila , velika kuhinja sa trpezarijskim delom , 2 terase, stepenište (visina plafona u prizemlju 2,9m); - sprat površine 250m2 , jedna velika prostorija sa kuhinjom kao dnevna soba i 4 spavaće sobe , prostrano kupatilo, hodnik i natkrivena terasa, visina plafona 2,7m ; - potkrovlje 150m2 gde se nalaze se 2 extra velike prostorije sa kosinom, i dve sobe bez kosina ( visina plafona 2,50m) , jedno komforno kupatilo , 2 terase . Stepenište ide još jednu etažu više gde se izlazi na krovnu terasu odakle se pruža prelep pogled 360stepeni . Kuća se nalazi na placu od 1300m2 , lepo uređeno dvorište sa mnogo borova, jelki, dugogodišnjih stabala , zelenilom. Kuća je pogodna da se koristi kao poslovni prostor , ima velik broj prostorija, velik broj parking mesta, nalazi se u neposrednoj blizini autobuske stanice i udaljena je od grada 12min kolima . Kuća će biti ispražnjena od nameštaja i stvari , a po potrebi može i da ostane nameštaj ukoliko je potrebno. centralno grejanje na gas . Konstruktivno izuzetno kvalitetno građena kuća . sa debelim zidovima tako da je odlična izolacija , zimi manje grejanja potrebno i leti nije potrebno hlađenje, Klima jedna velika u prizemlju i dve na spratu. Prizemlje ima poseban ulaz tako da može da se koristi zasebno kao poslovni prostor, a sprat i potkrovlje kao stambeno. Mesečna zakupnina 7000 EUR + depozit 7000 EUR i agencijska provizija 7000 EUR.

7.000 €
Hala | Novi Sad - Novi Sad - Adice
|

Izdajem halu cca 300m2 na Adicama. Hala je 260m2 i kancelarija na spratu 40m2. Kancelarija je sa čajnom kuhinjom i toaletom. U prizemlju , u sklopu hale još jedna kancelarija sa magacinskim delom. Visina ulaznih vrata hale 2,70m , a visina plafona hale od 3m do 3,50m. U sklopu hale nameštena kuhinja sa trpezarijskim stolom i kupatilo. Grejanje na gas, radijatori .Video nadzor. Parking prostor na ulici 3 mesta, i u dvorištu u nizu više parking mesta. Odmah useljivo. Mesećna zakupnina 1000 EUR + depozit 1000 EUR + agencijska provizija 1000EUR.

1.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Klinički centar - Resavska
|

Izdajem komplet namešten 3.0 stan 77m2 na Savskom vencu . Stan se nalazi u neposrednoj blizini Kliničkog centra, u ulici paralelnoj sa Kneza Miloša. Odlično povezan gradskim prevozom do svih delova grada. Idealan za porodicu . Odličan raspored stana, komforna dnevna soba sa izlazom na zatvrorenu terasu, kuhinja odvojena , između kuhinje i dnevne sobe se nalazi trpezarija, dve spavaće sobe , garderober, i kupatilo sa ležećom kadom. U dečijoj sobi singl ležaj sa mogućnošću izvlačenja fioke sa drugim ležajem,, garderober na drugom zidu i pisaći sto. U roditeljskoj sobi bračni ležaj i američki plakar . Kuhinja komplet opremljena . Stan poseduje garažu koja može da se iznajmi uz stan po ceni od 100 EUR mesečno. . Odmah useljiv . Gradsko grejanje. Ima dve klime. Mesečna zakupnina 1000 EUR + depozit 1000 EUR + 500 EUR agencijska provizija, + troškovi stana 250 EUR.

1.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad
|

Izdajem lux 2,0 stan 55m2 na Bulevaru Oslobođenja. Stan se nalazi u jednoj od najkvalitetnijih zgrada u Novom Sadu. Zgrada sa portirskom službom 24h, dva lifta u ulazu. Odličan raspored stana, iz predsoblja ulaz u sve prostorije. Dnevna soba komforna ima garnituru za sedenje, visoki sto za dvoje, LCD TV , linija muzička, ima internet i kablovsku. Kuhinja odvojena šank zidom od dnevne, opremljena : kuhinjski elementi, veliki frižider, šporet , aspirator, mikrotalasna, posuđe. Kupatilo sa ležećom kadom, veš mašina, prvoklasna keramika. Spavaća soba ima veliki plakar, bračni krevet, ima svu posteljinu, jorgane, jastuke. Iz dnevne sobe izlaz na terasu. Otvoren pogled na grad i Frušku goru . Stan sa mnogo svetlosti istočno -južna strana. Stan useljiv od 20.05.2024.god. Pogodno za jednu osobu ili dvoje, nije stan za porodice. Bez kućnih ljubimaca. Mesečna zakupnina 800 EUR + depozit 800 EUR + agencijska provizija 400 EUR. Troškovi stana mesečno 200 EUR.

800 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Spens
|

Izdajem namešten lux 3,0 stan 91m2 kod Spensa. Odlična lokacija. Odličan raspored stana. Prostran dnevni boravak okrenut prema ulici, istočna strana. Kuhinja u sklopu dnevne sobe , odvojena šank zidom. Manja terasa iz dnevne sobe. Uz dnevnu sobu kupatilo sa tuš kabinom. U spavaćem bloku iz predsoblja ulaz u dve spavaće sobe okrenute prema dvorišnom delu i veće kupatilo sa jacuzi kadom. Izlaz na ustakljenu terasu iz obe sobe. Na terasi hladna ostava. Kvalitetna zgrada, spoljna spolarija aluminijumska, keramika porcelanosa, tarket pod, hodnik zgrade mermer , inox ograda, dobra zvučna izolacija. U dvorištu zgrade obeleženo parking mesto uz stan. Useljiv od 27.04.2024.god. . Mesečna zakupnina 1000 EUR + depozit 1000 EUR + provizija 500 EUR + troškovi koji iznose oko 220eur-250eur mesečno .

1.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem nov 1,5 stan 33,89m2 na Novom naselju. Odličan raspored stana . Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatilo. Kvalitetna gradnja i kvalitetni prvoklasni materijali - šestokomorna pvc stolarija sa troslojnim staklima, ulazna sigurnosna vrata, sobna vrata od medijapana, hrastov troslojni parket, I klasa keramičkih pločica. Odlična lokacija: u blizini osnovna škola, vrtić. Završetak radova je april 2025. Cena sa uračunatim PDV-om, kupci prve nekretnine imaju mogućnost na povraćaj PDV-ea.

85.500 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Prodajem nov 4,0 stan 86,40m2 na Telepu. Kvalitetna gradnja. Stan se nalazi na I spratu. U ulazu ukupno 4 stana. Vila uvučena od regulacione linije tako da ispred vile ima 4 parking mesta, i ima u dvorištu zgrade 2 garaže i parking mesta. Uz stan jedno parking mesto u ceni stana. Cena sa uključenim PDV-eom, mogućnost povraćaja PDV-ea za kupce prve nekretnine. Grejanje na gas. Upotrebna dozvola u postupku dobijanja. Useljiv stan .

185.760 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Prodajem nov 4,0 stan 71,03m2 na Telepu. Kvalitetna gradnja. Useljiv, stare slike u oglasu. Stan se nalazi na visokom prizemlju. U ulazu ukupno 4 stana. Vila uvučena od regulacione linije tako da ispred vile ima 4 parking mesta, i ima u dvorištu zgrade 2 garaže i parking mesta. Uz stan jedno parking mesto u ceni stana. Cena sa uključenim PDV-eom, mogućnost povraćaja PDV-ea za kupce prve nekretnine. Grejanje na gas. Upotrebna dozvola u postupku dobijanja.

152.715 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem nov 4,0 penthaus 132m2 sa krovnom terasom 150m2 na Novom naselju. Stan se nalazi u novoj zgradi sa portirskom službom 24h, video nadzor na ulazima, podzemna garaža u dva nivoa sa velikim brojem parking mesta, ozelenjen deo oko zgrade, zabavni park za decu. Odličan raspored stana: velik dnevni boravak sa izlazom na terasu koja se prostire ispred celog stana , kuhinja odvojena sa prirodnom ventilacijom, ostava, gostinski toalet, vešernica sa izvodom za vodu, spavaći blok: tri spavaće sobe , jedna master roditeljska soba sa svojim kupatilom -ležeća kada, kupatilo sa tuš kabinom. Iz svih soba izlaz na terasu. Sa terasom stan ima 150m2 , pola terase ne ulazi u kvadraturu stana. Pod tarket i keramika. Podno grejanje , gradsko po potrošnji, ima kalorimetar. Topla protočna voda. Aluminijumska spoljna stolarija, električni podizači roletni. Smart home sisitem. Ugrađene 2 klime Daikin multi split. Izvodi po sobama za internet. Iznad stana krovna terasa 150m2 , ograđena. Fantastičan pogled na ceo grad, Frušku Goru. Na terasi izvedeni priključci : voda, struja i kanalizacija. Na terasi može da se postavi natrkrivena kućica, jacuzi, mobilijar po želji. U stanu protivpožarni sistem. Uz stan jedno parking mesto uračunato u ceni stana , a drugo parking mesto se dobija gratis ( box od 2 parking mesta po 12m2 ). Penthaus uknjižen 1/1, cena sa PDV-eom , za kupce prve nekretnine mogućnost povraćaja PDV-ea.

298.900 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adice
|

Prodajem 3.0 stan 60m2 na I spratu u manjoj zgradi na Adicama .Veliki komforan dnevni boravak sa kuhinjom i izlaz na terasu,sa jos dve svetle komforne spavace sobe . Stan je lep svetao komforan gradjen od kvalitetnih materijala, grejanje podno na toplotne pumpe . Nalazi se na razvijenom delu Adica u blizini prodavnica,posta,decije obradniste,picerije , restorani , decija igralista i sve potrebno za komforan i lep zivot. Rok zavrsetak radova do kraja godine . Cena sa PDV-a za kupci prve nekretnine povracaj PDV-a.

98.880 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Salajka
|

Prodajem nov 3,0 stan 71m2 na Salajci. Odličan raspored stana . Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo ,toalet, hodnik i terasa. Kvalitetna gradnja i kvalitetni prvoklasni materijali - šestokomorna pvc stolarija sa troslojnim staklima, ulazna sigurnosna vrata, sobna vrata od medijapana, hrastov troslojni parket, podno grejanje, I klasa keramičkih pločica. Odlična lokacija: u blizini osnovna škola, vrtić, autoput. Završetak radova je april 2024. Cena sa uračunatim PDV-om, kupci prve nekretnine imaju mogućnost na povraćaj PDV-ea.

162.200 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem nov lux 4,0 stan 122m2 u urbanoj vili na Novom naselju. Iznad stana krovna terasa od 122m2 koja pripada stanu, za koju ima izrađen projekat kako bi mogla da se uredi. Uz stan parking mesto u dvorištu zgrade. Urbana vila sa svega 4 stana. Nalazi se u manjoj mirnoj ulici , u okruženju porodičnih kuća. Odličan raspored stana, dvostrano orijentisan. Iz predsoblja ulaz u sve prostorije. Dnevna soba prostrana sa mnogo svetlosti, zid prema ulici u velikim staklenim portalima. Spoljna stolarija aluminijumska, sobna medijapan sa svetlarnicima, visine 2,20m. Visina plafona u stanu 3m. Dva moderna kupatila sa tuš kabinama. Veliko predsoblje za ugradnju plakara. Posebno ostava. Kuhinja u sklopu dnevne sobe sa ostavljenom strujom za pravljenje kuhinjskog ostrva. Iz dnevne i jedne spavaće sobe izlaz na natkrivenu terasu kvadratnog oblika tako da ima mesta za sto za sedenje. Gradsko centralno grejanje sa kalorimetrom, ima termostat za podešavanje temperature. Pod u predsoblju keramira, a u sobama prvoklasni parket. Stan odmah useljiv. Uredna dokumentacija, upis prava svojine u toku.

265.000 €
Kuća | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Prodajem odličnu prizemnu modernu kuću 158m2 sa pomoćnim objektom 96m2 i bazenom na Telepu. Trostrana orijentacija , sa velikim prozorima koji omogućavaju mnogo prirodne svetlosti. Funkcionalan raspored kuće omogućuje i zadovaljava sve potrebe ugodnog stanovanja bez gubljenja kvadrata na nefukcionalan prostor. Kuća ima velik dnevni boravak povezan sa prostranom kuhinjom, trpezarijom, tri spavaće sobe, gostinjskim toaletom , komfornim kupatilom, ostavom i natkrivenom terasom sa pogledom na lepo uređeno dvorište sa bazenom i zelenilom. Ispod dela kuće se nalazi podrum koji poseduje tehničku prostoriju gde se nalazi gasni kotao, peć na struju, tehničke stvari za bazen,prostoriju za vešeraj, i veću prostoriju sa policama za odlaganje stvari. U dnu dvorišta se nalazi garaža i pomoćni objekat koji je kao jedna manja kuća gde se nalazi još jedan komforan , velik dnevni boravak sa kuhinjom , veće kupatilo, i prostorija za vežbanje , tj mini teretana. Kuća se nalazi u mirnoj manjoj ulici na placu od 670m2. U dvorištu iza kuće se nalazi bazen dimenzije 7m x 3m koji ima grejanje na gas . Kuća je kvalitno sagrađena , spoljna stolarija pvc postavljena 2015.god. i sva sobna stolarija, pod je prvoklasni parket, tarket i keramika, podno grejanje gde je keramika, grejanje na gas i može i na stuju, centralna klimatizacija , alarmni sistem, spušteni plafoni sa rasvetom, zalivni sistem u dvorištu. U kući ostaje kuhinja i ugradni plakari. Uknjižena 1/1 bez tereta.

576.800 €
Kuća | Inđija - Okolno mesto
|

Odlicna 3.5 vikend kuća 129m2 u Čortanovcima. Kuća s enalazi u prelepoj prirodi na placu od 39,9 ari . Kuća je gradjena od čvrstih materijala . Sastoji se od prizemlja i prvog sprata . Prednji deo kuće je ceo u staklenim portalima, tokom celog dana ima prirodne svetlosti . Prizemlje se sastoji od ustakljene prostorije za odmaranje, dnevnog boravka , kuhinje i kupatila . Na spratu se nalaze dve spavace sobe, kupatilo i zastakljena prostorija koja se može koristiti kao radni prostor. Poseduje i garažu od 12m2 iznad koje se nalazi terasa . Plac je pod nagibom u kaskadama , na podnožju placa parking. Ograda oko celog placa. Poseduje i voćnjak od više vrsta voća . Od infrasturkture ima struju , voda je iz bunara. Grejanje na čvrsto gorivo -drvo. Ima video nadzor. Uknjizenja 1/1 .Moze i zamena za stan u Petrovaradinu do te cene .

113.300 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Prodaje se u izgradnji odličan 1,5 stan 41,37m2 kod Sajma. Kvalitetna gradnja- zidanje Ytong blokom i moderan dizajn zgrade - spoljna fasada prednji deo zgrade ceo od kaljenog stakla sa prepečenom fasadnom ciglom . Funkcionalno organizovan prostor, od ulaza s leve strane odmah kupatilo i pravo soba sa kuhinjom, spavaća soba s leve strane i izlaz na terasu. Gleda prema uličnoj strani.Spoljna stolarija pvc, sigurnosna ulazna vrata , uvozna keramika, pod tarket. U blizini autobuske stanice, prodavnice, pošta, igralište za decu. Rok useljenja : kraj 2024.god. Cena sa PDV-eom, za kupce prve nekretnine mogućnost povraćaja PDV-ea. Uredna dokumentacija za gradnju, pouzdan investitor.

129.900 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Prodaje se u izgradnji odličan 1,5 stan 39,61m2 kod Sajma. Kvalitetna gradnja- zidanje Ytong blokom i moderan dizajn zgrade - spoljna fasada prednji deo zgrade ceo od kaljenog stakla sa prepečenom fasadnom ciglom . Funkcionalno organizovan prostor, od ulaza s desne strane odmah kupatilo , pravo dnevna soba sa kuhinjom, iz dnevne s desne strane spavaća soba i balkon 3m2. Gleda na dvorišnu stranu .Spoljna stolarija pvc, sigurnosna ulazna vrata , uvozna keramika, pod tarket. U blizini autobuske stanice, prodavnice, pošta, igralište za decu. Rok useljenja : kraj 2024.god. Cena sa PDV-eom, za kupce prve nekretnine mogućnost povraćaja PDV-ea. uredna dokumntacija za gradnju, pouzdan investitor.

124.500 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adamovićevo Naselje
|

Prodajem nov 4,0 stan 111m2 na Adamovićevom naselju. Stan se nalazi u novoj kvalitetnoj zgradi na odličnoj lokaciji. Aluminijumska spoljna stolarija sa roletnama sa alektro podizačima, španska keramika I klase, parket I klase, - sobna vrata sa magnetnom bravom i padajućim pragom, tri klime. Stan se prodaje komplet namešten. Odličan raspored, dvostrana orijentacija, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, posebno toalet, terasa. Uz stan moguće kupiti garažu i parking mesto.

288.400 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad
|

Prodaje se lokal 110m2 u širem centru . Lokal se nalazi u manjoj mirnoj ulici. Ima ulaz sa ulice , kao izlog . Par stepenika je viši u odnosu na kotu ulice. Lokal je u radu, u zakupu rekreacioni centar. Pa je u skladu sa zakupcem uređen. Sastoji se od jedne open space prostorije, jedne manje prostorije , toaleta i tuš kabina. Ima ulaz i sa dvorišne strane. U cenu je uračunat PDV 20% , za kupce pravno lice može da se odbije iznos PDV-ea.

339.900 €
Kuća | Novi Sad - Petrovaradin - Sremska Kamenica
|

Prodajem kuću na Tatarskom brdu 320m2 na placu od 536m2 . Moderna kuća ravnih linija, odličan raspored, kvalitetna. Plac poravnat , ograđen zidanom ogradom. Prizemlje i sprat, građena 2019.god., podno grejanje na gas, centralni bojler na gas, video nadzor, alarmi sistem, 4 spavaće sobe, 3 kupatila, 2 dnevne sobe, jedna ostava, soba tehnička , ostava, i 1 soba u potkrovlju. U dvorištu bazen dimenzije 7m x 3,5m, dubina 1,25m. Dve natkrivene terase. Garaža sa utomatskaimvratima za 2 auta, 3 parking mesta ispred kuće. Visina plafona 2,9m , zapravo 3m ali su rađeni spušteni plafoni sa rasvetom. Kamin u dnevnoj sobi. Uknjižena bez tereta.

494.500 €
Agencije za nekretnine | Serbes D O O