Nekretnine: Agencije za nekretnine | Serbes D O O

Serbes d.o.o


Broj u registru posrednika : 674
Telefon: (063) 238-564
Telefon 1: (021) 548-318
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem odličan 2,0 stan 66m2 na Novom naselju. Stan u dobrom stanju, nije potrebno renoviranje. Nalazi se višespratnoj kuli sa dva nova lifta. zgrada održavana , postavljena nova ulazna vrata sa interfonom, novi poštanski sandučići. Komforan stan, projektovan po standardima stanovanja: prostrana dnevna soba, kuhinja odvojena od dnevne. Uz kuhinju manja ostava. Između dnevne sobe i kuhinje harmonika vrata. Trpezarija u kuhinjskom delu, ima prozor. Na mestu trpezarije moguće pregraditi u manju sobu, a trpezariju moguće smestiti u predsoblje koje je prostrano. Kupatilo sa ležećom kadom, staje veš mašina. Spavaća soba komforna sa francuskim balkonom. Iz dnevne sobe izlaz na natkrivenu terasu kvadratnog oblika, ima mesta za sto za sedenje. U prizemlju zgrade biciklana. Uz stan u podrumu ostava 2m2. U stanu ostaje kuhinja i klima. Otvoren pogled iz stana. U okolini zgrade dosta parking mesta. U neposrednoj blizini Osnovna škola i obdanište.Uknjižen 1/1 bez tereta.

136.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Prodajem 1.0 stan 33m2 kod Sajma .U okruženju se nalazi sve što je potrebno za život (prodavnice,mesare,pošta,škola,obdanište , tereni za sport i rekreaciju , gradski bazen i dosta zelenila oko zgrade) . Stan je komforan, odličan raspored, nema "izgubljenih kvadrata". Iz predsoblja ulaz u kupatilo i dnevnu sobu u kojoj je kuhinja sa prirodnom ventilacijom i ima izlaz na terasu . Na terasi hladna ostava .Prodaje se kompletno namešten. Uz stan mogućnost parkiranja u dvorištu zgrade, vrata se otvaraju telefonskim pozivom . Uknjizen 1/1 bez tereta .

87.000 €
Kuća | Novi Sad - Novi Sad - Banatić
|

Prodajem 3.0 kucu od 94m2 sa placem od 232m2 u blizini Sajma i Zeleznicke stanice u mirnoj i tihoj ulici. U blizini se nalazi sve neophodno za život kao što su: Prodavnice,, škole , vrtići, i odlično je povezan gradskim prevozom. Kuca je potpuno renovirana ( struja , cevi za vodu , krov , spoljna izolacija , PVC stolarija , nova kupatila kvalitetna keramika i grejanje je na Inverter klime 12ce ) visina plafona 2.8m i 2.5m . Kuca se sastoji od dve spavace sobe , dnevnog boravka , kuhinje , trpezarije i 2 kupatila . Izlaz u dvoriste iz dnevnog boravka i iz trpezarije . Dvoriste za uzivanje 100m2 veoma . Garaza 18m2 otvaranje na daljinski visina ulaza u garazu 185cm . Obezbedjen parking i ispred kuce . Uknjizena bez tereta 1/1 .

204.000 €
Stan | Irig - Okolno mesto
|

Prodajem lux 3,0 stan 95m2 u Banji Vrdnik sa garažnim mestom 12m2 u prizemlju zgrade. Nesvakidašnja nekretnina za luxuzan život. Nalazi se u kvalitetnoj zgradi . Komplet namešten luxuznim nameštajem i belom tehnikom. Dizajnerski opremljen sa vođenjem računa o svakom detalju. Odličan raspored. Dvostrano orijentisan sa dve komforne terase sa prelepim pogledom. Pogodan za odmor , odlazak iz grada u prirodu, za rekreaciju i sport. Odličan i kao investicija za izdavanje. Cena sa uključenim PDV-eom 10% 35000 EUR, za pravna lica može da se odbije PDV.

395.500 €
Plac | Beočin - Okolno mesto
|

Prodajem odličan građevinski plac 3859m2 u Čereviću . Plac se nalazi na putu za Andrevlje . Asfaltni put 150m od placa , od asflatnog puta do placa zemljani put . Bandera za struju se nalazi uz plac , moguć priključak struje . Do placa protiče potok i visoke su podzemne vode te se kopanjem bunara obezbeđuje voda. . Gradske vode nema kao ni kanalizacije . Povrsina placa je ravna što je kvalitet. Gradjevinsko zemljište u vikend zoni, dozvoljena gradnja . Uknjizen 1/1 bez tereta. Cena povoljna spram kvaliteta koji se nudi.

47.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Podbara
|

Prodajem odličan 2.5 stan 65m2 na Podbari. Stan se nalazi u blizini Oš ,,Ivan Gundulic ''. u mirnoj ulici ,na 10min od centra grada . Dvostrano orijentisan sa mnogo prirodne svetlosti. Odličan raspored. Stan se sastoji od: - dnevna soba sa kuhinjom bočno odvojenom, terasom, 2 spavaće sobe sa kosinama , posebno wc i kupatilo sa ležećom kadom. Kuhinja ima prozor, prirodnu ventilaciju i osvetljenje. Uz stan se dobija i ostava u prizemlju zgrade. Moguća kupovina i garažnog mesta u suterenu zgrade . Stan uknjizen 1/1 bez tereta .

154.000 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Salajka
|

Izdaje se ulični Lokal 420m2 trenutno u sivoj fazi na Salajci u blizini željezničke stanice. U dogovoru sa budućim zakupcem biće priveden nameni , završen po sistemu ključ u ruke ( rasveta ,zidovi,podovi, toaleti) . Ceo lokal je open space , bez pregradnih zidova, ima mogućnosti za pregrađivanje po potrebi . Visina plafona 3.15m . Dvostrano orijentisan, ima staklene portale na dve stane, mnogo prirodne svetlosti. Parking prostor pored lokala. Od momenta dogovora sa zakupcem za privođenje nameni potrebno 2 meseca . Mesečna zakupnina 4200 EUR + PDV, depozit u vrednosti 4 mesečnih zakupnina i agencijska provizija 4200 EUR.

4.200 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Izdajem lux nov 4,0 stan 104m2 kod Sajma. Stan se izdaje u poslovne svrhe. Nameštena kuhinja sa velikim frižiderom, mašina za pranje posuđa, indukciona ploča, mikrotalasna. u kupatilima ormani po želji. i u skladu sa potrebom i željom zakupca će biti postavljena rasveta i trakaste zavese. Stan useljiv od 01.01.2024.god. Stan se nalazi u novoj izuzetno kvalitetno sagrađenoj zgradi. Aluminijumska spoljna stolarija, pod tarket, prvoklasna keramika i sanitarije. u ulazu dva lifta. Uz stan se dobija garažno mesto u suterenu zgrade. Dvostarno orijentisan, dnevna soba komforna na istočnoj strani sa obiljem svetlosti i otvorenim pogledom. U blizini velik parking prostor. Mesečna zakupnina 1200 EUR + depozit 1200 EUR + agencijska provizija 1200 EUR.

1.200 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Nova Detelinara
|

Prodajem odlican 3.0 stan 69m2 u novogradnji na Novoj Detelinari u blizini benzinske pumpe Piramida . Stan je dodatno opreman u odnosu na stanove u zgradi , kupatila su italijanska keramika i prvoklasni hrastov parket . Nikad useljavan, potpuno nov. Odličan raspored, dvorišno orijentisan sa mnogo svetlosti. Iz hodnika ulaz u sve prostorije ,2 spavaće sobe , kupatilo, toalet, dnevnu sobu sa kuhinjom. Dnevni boravak prostran i ima izlaz na terasu . Centralno grejanje na gas, ima kalorimetar. Dobijena upotrebna dozvola, u postupku uknjižbe.

156.350 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Spens
|

Izdajem odličan 3.0 stan 106m2 (DUPLEKS) kod Spensa. Stan ima jednu veliku sobu na prvom nivou (koja moze da se pregradi i dobije jos jedna soba), a na drugom nivou ima dve spavace sobe ima jedno veliko kupatilo i jedan toalet . Jednostrano je orijentisan i gleda na dvoriste. Kuhinja (nova kuhinja sa ugradnom belom tehnikom). Nema garazu (javni parking ispred zgrade). Stan se izdaje u poslovne svrhe i nalazi se poslovnoj zgradi gde su sve poslovni prostori. razvučena elektro mreža i optika po radnim mestima, dobija se REK orman na korišćenje. Mesečna zakupnina 1007 EUR + PDV + depozit 1007 EUR + agencijska provizija 1007 EUR.

1.007 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Spens
|

Izdajem odličan namešten 4,0 poslovni prostor 117m2 u okolini Spensa. Nalazi se u zgradi gde se svi stanovi koriste kao poslovni prostori. Ima 4 kancelarije, jedna velika kao konferencijska. Klimatizovan. Spoljna stolarija aluminijumska. Led rasveta. Dva kupatila i jedan toalet. Elektro utičnice i wifi utičnice po radnim mestima., REK orman. Okrečeno i spremljeno za useljenje odmah. Kuhinja komplet nameštena i opremljena. Mesečna zakupnina 1404 EUR + PDV , depozit 1404EUR i agencijska provizija 1404 EUR.

1.404 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Jodna Banja
|

Izdaje se poslovni prostor 500m2 -samostalna kuća SU+PR+I+PK u blizini Futoskog parka . Prostor se nalazi u manjoj mirnoj ulici sa svojim parking prostorom . Odličan je raspored, građeno s namenom za poslovanje. U polusuterenu se nalazi garaža sa 2 vozila , tehnička prostorija i prostor open space cca 100m2, pogodan za odmor (stoni tenis, pikado ,sony itd ), kancelarije ili magacinski prostor. U prizemlju se nalaze 1 kancelarija sa mogućnošću za većim brojem stolova , jedna manja prostorija za portirsku službu, jedna ostava, velika open space prostorija sa mestom za kuhinju, dvorište cca 50m2. Prvi sprat se sastoji od open space prostora , 2 odvojene kancelarije za sastanke ili video pozive , rek soba i prostrani toalet . U potkrovlju se nalazi jedno kupatilo , predprostor , 4 kancelarije, natkrivena terasa sa pogledom na dvorište. Poslovni prostor ima svoj parking od 5 mesta . Svuda je sprovedena mreža za internet, kao i utičnice za struju. Centralno grejanje na gas. Prostor se izdaje prazan, nenamešten. Poslovni prostor odmah useljiv. Mesečna zakupnina 4000 EUR + depozit 4000 EUR + agencijska provizija 4000 EUR.

5.000 €
Plac | Novi Sad - Novi Sad - Klisa
|

Odličan plac 1006m2 na Klisi u blizini Najlon pijace . Plac je pravouganog oblika 52,15m x 18,50m . Ima svu infrastrukruru (struja,voda,gas, kanalizacija ), asfastni put do placa . Predviđeno urbanističkim planom 40% zauzeće parcele P+1+Pk , 2,50m kolski prilaz preko komšijske parcele. Moguće stanovanje , stanovanje sa poslovanjem u prizemlju ili samo poslovanje , urbana vila sa 3 stana . Kolski prilaz preko placa komšijskog sa službenosti prava prolaza . Uknjižen 1/1 bez tereta. Ima izlaz na dve ulice ( druga ulica po urbanističkom planu treba da se probije, nije još sprovedena).

82.400 €
Plac | Novi Sad - Petrovaradin - Popovica
|

Prodajem građevinksi plac od 1120m2 na Popovici. Plac se nalazi u jednoj od sporednih ulica od Fruškogorskog puta, malo uvučeno od glavne ulice. Pored placa prolazi asfaltni put. Struja pored placa, prolazi gas i voda, optika, jedino nema kanalizaciju. U blizini Nacionalnog parka, mir i tišina, u okruženju mnoštva drveća, kao da je u dubokoj šumi. Pravilnog oblika. Pogled na grad u daljini, stabla drveća malo zaklanjaju pogled. Uknjiženo 1/1. U ulici više luxuznih vila sa velikim dvorištima.

129.000 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Centar
|

Izdaje se 1.5 stan 35m2 u pesackoj zoni u centru grada .Stan je polunamešten. Gleda na jedan od pasaža u Dunavskoj ulici. Ima dosta dnevne svetlosti. Pogodan za manju kancelariju, ordinaciju i slićno. Odmah useljiv. Mesečna zakupnina: 300EUR + depozit 300EUR + agencijska provizija 300EUR .

300 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Centar
|

Prodajem lux kompletno namešten 4,0 stan 132m2 u centru sa dva garažna mesta. U strogom centru grada trostrano orijentisan stan sa prelepim pogledom . Moderan stan kompletno opremljen i namešten za komforno stanovanje. Nalazi se u modernoj super kvalitetnoj zgradi sa podzemnom garažom i auto liftom. Terasa sa kaljenim staklom- portalom prema spolja , kutak u stanu za uživanje tokom cele godine. Komforan dnevni boravak sa mnogo svetlosti. U celom stanu nema prozora nego su sve terasna vrata -svetlosni otvor od poda do plafona. Spoljna stolarija drvo aluminijum, pod prvoklasni parket velikih dimenzija, prvoklasna keramika i sanitarije, tuševi sa prečišćavanjem vode, podno grejanje u kupatilima, elektropodizači za roletne, sigurnosna ulazna vrata, unutrašnja stolarija medijapan visoki sjaj sa magnetnim bravama, video nadzor - kamere u svakoj prostoriji, i ispred stana, alarmni sistem, protivpožarni sistem. Tri sobe, master spavaća sa svojim kupatilom. Garderober i više ugradnih ormara , podesivih najvišeg kvalieta . Kuhinja funkcionalna od kvalitetnog materijala medijapan obložen kaljenim staklom, veliki frižider, manji zamrzivač, mašina za pranje posuđa, vinski frižideri ( na terasi), posebna slavina sa prečišćivačem za vodu za piće ugrađen u sudoperi, ugradna rerna , skrivena ostava sa veš mašinom. Kuhinjsko ostrvo sa ravnom Bosh pločom sa više ringli i aspiratorom. Centralna klimatizacija. Rek orman, video bim-projektor, ozvučenje. U cenu nisu uračunata dva garažna mesta i dve ostave uz 1 garažno mesto , moguća kupovina stana bez garažnih mesta. Cena jednog garažnog mesta sa dve ostave je 25000 eur a drugo garažno mesto 30000 eur. Uknjižen 1/1.

532.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad
|

Prodajem lux 4,0 stan 108m2 na Bulevaru Oslobođenja. Stan se nalazi u jednoj od najkvalitetnijih zgrada u Novom Sadu . Na prizemlju i I spratu garažna mesta . U ulazu portirska služba 24h. Dva lifta , jedan teretni iz garaže vodi u zgradu. Video nadzor u liftovima i zgradi. Stan se prodaje komplet namešten. Odličan raspored stana , dvostrano orijentisan sa mnogo svetlosti. Spoljna stolarija aluminijumska, sobna od medijapana visine 2,2m. Visina plafona 3,2m. Kupatilo sa porcelanosa keramikom, ležeča kada. Gostinski toalet sa mestom za veš mašinu. Terasa ispred dve spavaće sobe i bočno iz dnevne . iz svake mogućnost izlaska na terasu. Pod tarket I klasa hrast. Nameštena i opremljena kuhinja, odvojena od dnevne . Master spavaća soba ima garderoberom . Iz predsoblja ulaz u sve prostorije . Stan kompletno namešten. U ceni stana nije uračunato garažno mesto čija cena iznosi 25000 EUR. Uknjižen 1/1 bez tereta.

325.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Prodaje se u izgradnji odlična garsonjera 31m2 u okolini Sajma. Kvalitetna gradnja- zidanje Ytong blokom i moderan dizajn zgrade - spoljna fasada prednji deo zgrade ceo od kaljenog stakla sa prepečenom fasadnom ciglom . Funkcionalno organizovan prostor, od ulaza s leve strane odmah kupatilo i pravo soba sa kuhinjom, bez terase. Gleda na ulicu .Spoljna stolarija pvc, sigurnosna ulazna vrata , uvozna keramika, pod tarket. U blizini autobuske stanice, prodavnice, pošta, igralište za decu. Rok useljenja : kraj 2024.god. Cena sa PDV-eom, za kupce prve nekretnine mogućnost povraćaja PDV-ea. Uredna dokumntacija , pouzdan investitor.

99.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Izdajem apratman 60m2 na kraju Novog Naselja . Apartman se nalazi u prizemlju kuće u kojoj se nalaze indentična 4 apartmana. Kuća ima dvorište gde ima mesta za parkiranje. Apartman ima opremljenu kuhinju sa ravnom pločom. frižiderom, toster. Kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom. Flat-screen TV, klima . U apartmanu mogu da se smeste dve osobe, mogu da budu nameštena 2 sing ležaja ili bračni ležaj. a može da se namesti i sa više sing ležajeva. Pogodno za radnike. Spoljna stolarija pvc sa vratima prema dvorištu, ima izlaz na dvorište iz apartmana. Internet u celoj kući. Odmah useljivo. Moguć zakup i na kraći i duži period. Cena zakupa sa svim troškovima 500EUR ( za dve osobe) + depozit 500 eur i agencijska provizija 250 EUR.

450 €
Stan | Novi Sad - Petrovaradin - Alibegovac
|

Prodajem nov 4,0 stan 94,05m2 useljiv u Petrovaradinu. Stan se nalazi u manjoj zgradi sa ukupno 4 stana. Ulaz u stan je na prvoj etaži gde se nalaze stepenice, a ceo stan je na drugoj etaži, bez kosina. Odličan raspored , dvostrano orijentisan. grejanje podno na termalne pumpe. Centralno hlađenje na termalne pumpe . ima dva fen kojlera u stanu ( kao unutrašnja jedinica klime). Pod tarket, spoljna stolarija pvc, kvalitetna keramika, sigurnosna ulazna vrata. Cena sa PDV-eom. Uvodi se uskoro autobuska linija u neposrednoj blizini zgrade. Uredna dokumentacija.

159.837 €
Agencije za nekretnine | Serbes D O O